Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5796554 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

yalniz indirimli kombine diyor bence CL garanti olursa baskan yüklü bir zam yapacaktir bana ucuz geldi biraz :bandit:
hayır orda açıklıyor zaten öncelikli yenileyecek olanlara indirimli diye bunun içinde avrupa ve kupa dahil diyor
öncelikli satış bittikten sonra yeni alacaklara bir zam olacak bu kesin gibi duruyor. yüklü olmaz ama en fazla %10 yaparlar

Çevrimiçi Rasim

hayır orda açıklıyor zaten öncelikli yenileyecek olanlara indirimli diye bunun içinde avrupa ve kupa dahil diyor
öncelikli satış bittikten sonra yeni alacaklara bir zam olacak bu kesin gibi duruyor. yüklü olmaz ama en fazla %10 yaparlar
bu sene alabilirim insallah almak istiyorum bence söyle yapsalar daha iyi lig+kupa = 1000TL, lig+kupa+avrupa = 1500Tl den baslayan fiyatlarla  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

:cook: :areindeer: :areindeer: :areindeer: :loveya: :outtahere: silinebilr torunum illa görmek istiyordu onun icin yazdim  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

:cook: :areindeer: :areindeer: :areindeer: :loveya: :outtahere: silinebilr torunum illa görmek istiyordu onun icin yazdim  :bandit:
Emociler guzel ama
Benim cocugun da dikkatini cekiyor forumun emocikleri

Çevrimiçi Necmi

bu sene alabilirim insallah almak istiyorum bence söyle yapsalar daha iyi lig+kupa = 1000TL, lig+kupa+avrupa = 1500Tl den baslayan fiyatlarla  :bandit:
böylede yapsalar aynı hesaba gelir. Bu fiyat iyi bence
kombineyi bölmek pekde cazip olmuyor aslında kombine satarak taraftar sayısını garantilemiş oluyorsun
belli oldu kombineler olmasa bir çok maçta yarı doluluk sağlanır bilet fiyatları çok yüksek
ama bu fiyatlarda doğru fiyat bir çok insan nakit verip alamaz ve taksitli fiyatı zaten %6 artıyor
eski açık alt kombinesi 1430 liraya geliyor

Çevrimdışı murat

hatıra kalsın rasim abi.

Çevrimiçi Necmi

taraftar kazanıyoruz :D sıkıntı yok.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: .
Günde 6 saat tesisteyiz. Burada idman programları çok farklı. Daha zor geçiyor. İdmanlardan sonra zorunlu fitness var. Türkiye’de öyle değil. Türkiye’de isteyen yapıyor. Suni çimde yarım saat ön ısınma, sonra topla 2 saat idman, peşinden yarım saat fitness, sonra eksi 115 derecede buz odasına giriyoruz...

Son olarak. Bunu Cenk söylemiş. Sezonda €4,5-5 milyon tavan €1 milyon taban sabit ücretler verdiğin, yıllık maaş bütçeleri €50-70 milyon seviyelerinde olduğu takımlar, zorunlu fitness yaptırmayıp-oyuncu tercihine bırakıyorlarsa oyuncuların tembel olmasını gayet doğal bulurum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

TFF, bu sezon Süper Lig kulüplerinin menajerlere yaptığı ödemeleri yayınladı.

🔸 Galatasaray - 3.5 milyon euro

🔸 Başakşehir - 2.38 milyon euro

🔸 Fenerbahçe - 1.4 milyon euro

🔸 Trabzonspor - 1.2 milyon euro

🔸 Beşiktaş - 75 bin euro
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Emociler guzel ama
Benim cocugun da dikkatini cekiyor forumun emocikleri

benim kızda bayılıyor en çok da  :ishock: buna bayılıyor hatta evde de karşılıklı yapıyoruz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

TFF, bu sezon Süper Lig kulüplerinin menajerlere yaptığı ödemeleri yayınladı.

🔸 Galatasaray - 3.5 milyon euro

🔸 Başakşehir - 2.38 milyon euro

🔸 Fenerbahçe - 1.4 milyon euro

🔸 Trabzonspor - 1.2 milyon euro

🔸 Beşiktaş - 75 bin euro

bizim rakam nie okadar az... menajer ücretini başka kalemde falan gösterme durumu olmuş olabilirmi...

Çevrimiçi Koa_lAA

Son olarak. Bunu Cenk söylemiş. Sezonda €4,5-5 milyon tavan €1 milyon taban sabit ücretler verdiğin, yıllık maaş bütçeleri €50-70 milyon seviyelerinde olduğu takımlar, zorunlu fitness yaptırmayıp-oyuncu tercihine bırakıyorlarsa oyuncuların tembel olmasını gayet doğal bulurum.

oyuncuları çok çalıştırınca hocanın ipini çekiyorlar... yılmaz vural bunu defalarca söyledi...

Çevrimdışı atalay

Evet. Lakin önemli olan bunu bir noktaya sabitleyebilmek. Bu tarz şeyler en iyi yönetilen kulüplerde ve elit takımlarda bile oluyor. Fakat bir seviye var. O çalışma şekli ve temposu belli bir düsturun altına düşmüyor. O seviyelerde bu çalışmaları en doğru biçimde yapmazsan ya bir sonraki maç ayakta kalamıyorsun ya da kalçayı-adaleyi bir yerden yırtıyorsun. Burada o drilleri eksik yaptığında sana bir daha yaptıracak performans antrenörleri yok. İşin bir de bu boyutu var. Bir de bonservisine yedi milyon küsur verdiği oyuncusunun fazla kiloları ile ilgili TV karşısında aklınca espiri yapan kulüp başkanları var. @Koa_lAA

Çevrimiçi Necmi

Süper Lig kulüplerinin bu sezon menajerlere yaptıkları ödemeler açıklandı..

Beşiktaş:75 bin€
Fenerbahçe:1 milyon 442 bin euro
Galatasaray:3 milyon 500 bin euro
Trabzonspor:1 milyon 296 bin euro
Başakşehir:3 milyon 25 bin euro

menejerlere 75 bin€ kaptırmışız ne diyorsun bu işe @underworld

Çevrimiçi Necmi

bizim rakam nie okadar az... menajer ücretini başka kalemde falan gösterme durumu olmuş olabilirmi...
yada ödememişizdir :D

Çevrimdışı atalay

Bütün takımların olduğundan daha az duruyor. Başka gider kalemlerine yazılmıştır veya oyuncu için ödenen sabit maaş içinde pay vardır. @Koa_lAA

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yada ödememişizdir :D
Abi gerçekten inandım deme bu rakama :) Mendes'e patatesle mi ödeme yaptık Pepe için? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abi gerçekten inandım deme bu rakama :) Mendes'e patatesle mi ödeme yaptık Pepe için? :)

pepenin maaşının içindeyse iyiymiş  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Koa_lAA

bende başka gider kalemine yazılmıştır diye düşünüyorum @atalay ... ffp ile bir bağlantısı varmı bilmiyorum ama rakam bukadar az olmamıştır... negredo-pepe falan.. imkanı yok...

antrenman konusunda çok gerideymişiz zaten... avrupadan gelen neredeyse bütün topcular söylüyor bunu... sonrada hoşlarına gidiyor çoğunun az çalışmak... çünkü yaşlılar ve hedefleri yok.. para için geliyorlar... genç olanlar zaten özel idman yapıyorlar.. cenk örneğinde olduğu gibi...

Çevrimiçi Koa_lAA

kajuu... :D

Çevrimiçi Samet Demir

Süper Lig kulüplerinin bu sezon menajerlere yaptıkları ödemeler açıklandı..

Beşiktaş:75 bin€
Fenerbahçe:1 milyon 442 bin euro
Galatasaray:3 milyon 500 bin euro
Trabzonspor:1 milyon 296 bin euro
Başakşehir:3 milyon 25 bin euro

Şu dünyada bir emlakçıları bide menejerleri sevmem.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

pepenin maaşının içindeyse iyiymiş  :money:
Maaş yükü açısından iyi değil bence ama taksitlendirildiyse bilemem. Kısa vadede iyi görünebilir ama artan euro kurunu düşününce pek de iyi değil :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

kombineni yenileyeceksin sonra 2-10 mayıs arası yer değiştirme yapabiliyorsun kombine merkezinde

Teşekkür ederim

Çevrimiçi Necmi

neden inanmayayım serhat ödenen para bu demekki bu kadar ödenmiş esas ödenmeyen kısmına bakmak lazım
o tabloda menejere harcanan bedel denmiyor ödenen bedel deniyor.

Çevrimdışı underworld

menejerlere 75 bin€ kaptırmışız ne diyorsun bu işe @underworld
Bir de yönetim giderlerine bakmak lazım

Etiketler: