Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5797748 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı atalay

+Bu zihninizde gelişiyor zaten. Artık yazıp-çizmeye gerek kalmıyor. Bazen gözümün önünde pozisyonları sayısız senaryoda oynayabiliyorum. Bu sadece final aksiyonları ya da gol pozisyonları için geçerli değil. İkinci bölgede oyunun seyrini değiştirecek basit pas için de geçerli. Fakat durum pozisyonlarını hem zihinde hem de zeminde defalarca oynarsanız, problem çözme beceriniz gelişiyor. Bir anda kendinize yeni oyun/pas/şut/koşu vs. opsiyonları yaratabiliyorsunuz. Bu senaryolarda sizin dışınızdaki oyuncuları da sahanın herhangi bir bölgesinde ve herhangi bir pozisyonda konumlandırıyorsunuz. Üstelik dinamik bir şekilde. Böylelikle hem doğaçlama hem de ezber oyunlarınız gelişiyor. Şimdi bu bir takım oyunu. Takımın tamamının benzer frekansta düşündüğünü ve oyun pratiklerini geliştirdiklerini hayal edin. Ki etmeye gerek yok. Bunun nüvesinden beslenerek ekol yaratan altyapılardan çıkıp-pratikte başaran takımlar ve teknik direktörleri yakın tarihte izledik, halen izliyoruz. Hatta o takımlar ve teknik adamlar kendi ve başka ulusal takımları da etkilediler.
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2018, 15:05:04 atalay ]

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı kyiv

Ajax altyapısı neden duraladı ya da etkisi kadar üretken değil? Gerçi sadece Ajaxta değil Hollanda altyapısı duraladı.

Çevrimdışı atalay

Bunun en gelişmiş versiyonlarını sunan iki kulübü gezip "ilk kez böyle bir uygulama gördüm" diyerek yine yanlış çıkış yapmış. Bugün Pep'in oluşturduğu son halka bu metodu farklı yerlere çıkardı. Mesela Kevin De Bruyne'dan bu kadar üst seviye katkı alması da bu çoklu kombinasyon meselesi. Bunu yapabilecek bir beyine yöntem ve ortam sunma işi. Bunun böyle olacağı Pep'in imza attığı gün belliydi. Bu halkanın başlangıcı Rinus Michels. Bunu Ajax ve Barca'ya kazandıran Cruyff. Hatta Pep üzerinden Bayern'e kattığını söylüyor. Hatta Ajax ile fikirleri çatışmış olmasa belki onları da benzer bir oyun seviyesinde izleyebilirdik. Tabii bunlar sadece bu metot ile sınırlı değil, çok daha kapsamlı. @Koa_lAA 
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2018, 15:06:36 atalay ]

Çevrimdışı atalay

+Bu çoklu kombinasyonu bu topraklarda en doğru oynayan-Arsenal ve Hollanda altyapılarında oyunu bilerek oynamasını öğrenen beyin işletilip/geliştirilmesi gerekirken saha dışında değersizleştirilip-saha içinde anlamsızca kullanılınca bin tane ileti yazıyorsunuz.

Çevrimdışı atalay

Çoklu kombinasyon nedir? Bu pası daha önce değil, diğer iki ismin bir adım koşusu sonrası doğru pas zamanlaması ile oynamak ve golü atacak oyuncunun bu topu tekte bitireceği pozisyonu zihinde canlandırmak. Bunlar karmaşık-bir o kadar basit. Çünkü yüksek tekrar ile motorik beceriler gelişiyor. Meleke.
http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-2017-18-sezonu/201718-besiktas-transfer-sezonu/msg759485/#msg759485.

Çevrimdışı mellfred

serpil hoca sergen e altyapıdayken, daha orta okul çağında.. hergün 8-10 tane farklı gol pozisyonu çizdirirmiş... sergen anlatmıştı bi programda...

hergün önce kafamda pozisyonu başlatır,gol ile sonlandırırdım sonra da bunu kağıda çizerdim... futbolu aklıyla oynamayı böyle böyle öğrenmiş kendi deyimiyle... @atalay senin yazını desteklemek anlamında yazayım dedim... hayal gücü, yaratıcılık..
vay be !

Çevrimdışı tangaz

herkes karalamış bu serpil hoca falan die 2 satırda ben bir anektot paylaşayım birgün serpil hoca sepp piontekle konuşuyor piontek sahalar kötü tesisler kötü diye konuşup saha saha saha diyor serpil hoca gerekirse betonda da çalıştırırsın çok zorda kalırsan ama eğitici kalitesi ne olacak diyor.

bizde futbolu bırakan altyapıda takılıyor. mesela bizim arkadaş oğlunu ankarada X bir takıma yolladı lisansını pat die çıkardılar GSGM'den para almak için sonra çocugun yüzüne bakmadılar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimiçi Koa_lAA

benim için oyunculardan yüksek verim konusunda sarri bir numaradır... ne yalan sölüüm pep i sevmem..nedendir bilmiyorum ama sevmem... sarri daha temelden, küçük takımlardan başara başara geldiği için olabilir... adama hayranım... jorginho yu taşıdığı nokta... insigne-mertens-callejon üçlüsünden aldığı verim falan.. inanılmaz... sarri çok büyük deha benim nazarımda...

sarri nin en etkileyici tarafı bu başarıları belkide dünyanın sistem üzerine futbolu en çok oynayan ülkesinde yapması... italya ligini eskiden juve için izlerdim... artık napoli için  :ok:

dipnot: biz bu takımı san paolo da yendik... nasıl olduğunu bilmiyorum ama yendik... burda da yeniyoduk az daha...  :D

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

eski açık altta kombinesi olup yenilemek istemeyen varsa bana dönerse memnun olurum almak isteyen bir arkadaş var kombine devir hakkı vermişler.

Çevrimdışı tangaz

geçen seneyle aynı tutmuşlar

yanlış olmuş bence fazla ucuz kale arkası 17 lig+3 avrupa desen bölünce 60 tlye geliyor ki çok ucuz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Koa_lAA

yanlış olmuş bence fazla ucuz kale arkası 17 lig+3 avrupa desen bölünce 60 tlye geliyor ki çok ucuz

avrupa dahilmiymiş ?

Çevrimdışı mylife1903

Ajax altyapısı neden duraladı ya da etkisi kadar üretken değil? Gerçi sadece Ajaxta değil Hollanda altyapısı duraladı.
Neden olcek iki tane turk almislar altyapiya sonra maaslara zam yapmislar
Bizimkiler diger cocuklari bozmus kariya kiza ota mantara boka alistirmis iste

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

en pahalı kombine bizde daha ne kadar olsun gs kale arkası alt kombinesini 400 liraya sattı
birde forma hediye etti :D bizde 1350 lira
birde bu yenileme indirimli fiyatı gerçek satışa geçince artacak sanırım

Çevrimdışı underworld

Güntekin Onay :". Beşiktaş'ın ligde çok iyi oynadığı 2 maç var. Biri içerdeki Galatasaray maçı diğeri içerdeki Fenerbahçe maçı. İki maçta da son derece güçlü, iyi futbol oynadı. İkisinde de Talisca yoktu"
Günaydın günto

Çevrimdışı cursedofdragon

Süper Lig kulüplerinin bu sezon menajerlere yaptıkları ödemeler açıklandı..

Beşiktaş:75 bin€
Fenerbahçe:1 milyon 442 bin euro
Galatasaray:3 milyon 500 bin euro
Trabzonspor:1 milyon 296 bin euro
Başakşehir:3 milyon 25 bin euro

Çevrimdışı underworld

Kombine için erken değil mi?

Çevrimdışı tangaz

Neden olcek iki tane turk almislar altyapiya sonra maaslara zam yapmislar
Bizimkiler diger cocuklari bozmus kariya kiza ota mantara boka alistirmis iste

abi birde şu miku falan vardı ondan sonra cozuttular mısırlı falan kuzey afrikalılarında parnağı vardır o işlerde kesin :D

Çevrimdışı ekrembaser

en pahalı kombine bizde daha ne kadar olsun gs kale arkası alt kombinesini 400 liraya sattı
birde forma hediye etti :D bizde 1350 lira
birde bu yenileme indirimli fiyatı gerçek satışa geçince artacak sanırım

Bir sorum olacak abi. Ben yerimi değiştirmek istiyorum bunu yapabilmek için önce şimdiki mevcut kombinemi yenileyip daha sonra genel satışta mı değişiklik yapabileceğim?

Çevrimdışı Necmi

Bir sorum olacak abi. Ben yerimi değiştirmek istiyorum bunu yapabilmek için önce şimdiki mevcut kombinemi yenileyip daha sonra genel satışta mı değişiklik yapabileceğim?
kombineni yenileyeceksin sonra 2-10 mayıs arası yer değiştirme yapabiliyorsun kombine merkezinde

Çevrimiçi Rasim

geçen seneyle aynı tutmuşlar

yalniz indirimli kombine diyor bence CL garanti olursa baskan yüklü bir zam yapacaktir bana ucuz geldi biraz :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Necmi

Kombine için erken değil mi?
yok neden erken olsun istedikleri anda satışa çıkarırlar geçen senede bu zamanlarda çıktı satışa
sezonu kapatmadan nakit girdisi sağlıyorlar.yazın zor döneme sıcak parayla girmek avantajdır alacak olana bir iki ay erken almış olmak
dokunmaz ama kulüp için faydası büyük. futbolcu ödemeleri olur onu yaparlar şampiyonluğa giderken nakit girdisi
faydalıdır

Etiketler: