Ya amca ben mi dedim efendi diye?
Bu sene sampiyon olalim, sene sonunda zaten buyuk revizyon olacak kadroda su anda oyunculara takilmiyorum. Benim icin su kalan maclarda verecekleri fayda onemli. Ha, Quaresma en azindan sahada yirtiniyor o yuzden yaptigi sacmaliklari elestirsem de canbaz demem Oguzhan 80'de giriyor, yine kasmiyor kendini. Aynisi su macta Vagner Love icin de gecerli. Oyuncu iyi oynar kotu oynar hata yapar adama sallamam. Caner, Tosic, Atiba hic biri istedigim duzeyde degil ama ellerinden geleni yapiyorlar o yuzden bir sey demiyorum ama sahada gezen adama ben de dayanamiyorum. O yuzden efendi diyeni anlarim.
İlk mesajında hiç amca demeden ikinci mesajıma cevabında "ya amca" deyişinden ve ardındanda kahkaha emojisi koyman bu ifadeyi saygıdan çok benim yaşımla dalga geçmek için kullandığın izlenimi uyandırdı bende.
Öyle olduğundan da eminim, yaşlı insanların özel bir saygı görmeye hakkı olmadığını daha önce ifade etmiştim. Amacının o olmadığı zaten belli. Yaşlı ya da genç saygı duyulması gereken insanların görüşleri ve kendilerini ifade ediş tarzları olabilir. Burda görüş paylaşıyoruz, yaş değil. Yapmaya çalıştığın hoş değil.
Zaten amcan filan da değilim. Bir daha bana böyle bir ifade kullandığını görmek istemiyorum.