Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5821514 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar izleyemedik yayını da ne kadarlık bir gelir sağlandı. Bu konuda bir bilgi var mı ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

O tarz markalar ortalama gelire hitap etmedikleri için, pek sponsorluk yapmazlar.

Ama BMW, Mercedes falan olabilir

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ssangyong gelsin versin senelik 15.750.000 yuro ssangyong 1903 tiribünü olsun kore kartalı die ŞL.de reklamlarını yaparız  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Para beyler?
Araba verecekmis futbolculara iste
Araba verme bana ya istemem araba yapmayi ogret kardesim

Çevrimdışı zekotha

Kulübe 30 araç verilmiş. Ben sponsor firmada çalışan arkadaştan bu bilgiyi edindim :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Kulübe 30 araç verilmiş. Ben sponsor firmada çalışan arkadaştan bu bilgiyi edindim :)
3 trilyon demek, iyi.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Xc60 verseler tanesi 350000 den 10.5 milyon tl yapar :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

3 trilyon demek, iyi.

20 sini kiraya versek iyi para cikaririz 😎
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Para yoksa : hadi kardeşim hadi dükkanın önünü kapamayın. Gidin önce çeliğinizi adam gibi bükün

Çevrimdışı tangaz

yoksa, yoksa babayiğit bulundu mu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı emre_1978

Bayern Münih bilet fiyatları ilk maç 1-0 bitmiş gibi belirlenmiş.

Kombine sahipleri de ilgi göstermezse,, stadın önemli bir kısmı boş olur muhtemelen.

Fiyatlar çok abartılı olmuş gerçekten.
İlk maçı bir şekilde kazansaydık ne olacaktı acaba, insanlar kredi çekmek zorunda kalacaktı herhalde bilet almak için

Çevrimdışı tangaz

stadın çoğu kombineyken kalan sınırlı biletin fiyatları bence normal. kombineliler gelse zaten dolacak stad

Çevrimdışı tuncaboylu

stadın çoğu kombineyken kalan sınırlı biletin fiyatları bence normal. kombineliler gelse zaten dolacak stad
Gelmeyen kombine sahipleri kulübe devrederse, bu fiyatlara o biletler satılamayacak.

Ama şu aklıma geldi, Bayern taraftarı da gelecekmiş maça. Nereden baksan 2 bin kişi. Onlara geçirmek için en ucuz bilet 170 TL yapılmış olabilir.

Çevrimiçi Samet Demir

Para yoksa : hadi kardeşim hadi dükkanın önünü kapamayın. Gidin önce çeliğinizi adam gibi bükün
Çelik bükmesi kolay bize araba yapmayı öğretsinler. 

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gelmeyen kombine sahipleri kulübe devrederse, bu fiyatlara o biletler satılamayacak.

Ama şu aklıma geldi, Bayern taraftarı da gelecekmiş maça. Nereden baksan 2 bin kişi. Onlara geçirmek için en ucuz bilet 170 TL yapılmış olabilir.

Onların parasına göre gayet uyguna geliyor abi biletler 40 € civarı bir para yapıyor 170 TL , deplasman için çok uygun rakam
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

onlara geçireceğin para hepi topu sana 70-75bin yuro getirir yap misafir tribünü 1000 yuro olsun bitsin ya gelemezler ya da adam gibi gelir bırakırlar  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

onlara geçireceğin para hepi topu sana 70-75bin yuro getirir yap misafir tribünü 1000 yuro olsun bitsin ya gelemezler ya da adam gibi gelir bırakırlar  :bandit:

bir de tribüne 10yurodan bira servisi yapacaksın bu herifler 10ar tane içerler 200binde ordan gelir biletten de 2 milyon eder sana 2,2 milyon yuro  :money:

Çevrimdışı mylife1903

3 trilyon demek, iyi.

Bakimi benzini kimden
Kasko var mi
Vergisini kim odeyecek
Yabanci futbolculara tr plaka mi olacak gecici plaka mi olacak
Kis lastigi var mi

Yahu somurgeci zihniyeti
Yahu siz hic ugrasmayin demiryolu falan
Ben soze 3000 tane bedava kamyon verem buyrun alin
Iyi de bizde asfalt yok
Yapariz yol canim lafimi olur
Yedek parca nasi olecek
Gondeririz lafi mi olur
Benzin mazot
Yahu demiryoluna lara vermediniz alirsiniz yahu araplardan amarkodan yane
Lastik yoh
Lastik satatiz canim
Beles veriyoruz kamyonlari
Ha tamam

Ya da buyur eroin ilk doz beles gibi

Çevrimdışı caner.eryigit

Volvo İsveç Zlatan üçgeni kafamda deli sorular acaba

Çevrimdışı mylife1903

Volvo İsveç Zlatan üçgeni kafamda deli sorular acaba

Araba verme zlatani ver o daha mantikli bak
Simdi bizim lenste bile bentley mi ne oyle garip bi araba var
Bundan inip volvoya mi binecek

Kime verilecek bu arabalar
Metin albayraka araba tahsis edilecek mi?

Metine araba vermesinler, ben ona akbil alacam ya da beni cagirsin uberden, soforun intikamini cekelim

Çevrimdışı kartalizer

Bu mertcan meselesi can sıkmaya devam ediyor. Soru acik acik soruldu ama cevap vermedi baskan, umarim altinda baska seyler de yatiyordur. Yaz gelince gorecegiz artik neler donmus orada.

Oyuncu da kabul etmis gordugum kadariyla donen muhabbeti.

Çevrimdışı mylife1903

Bu mertcan meselesi can sıkmaya devam ediyor. Soru acik acik soruldu ama cevap vermedi baskan, umarim altinda baska seyler de yatiyordur. Yaz gelince gorecegiz artik neler donmus orada.

Oyuncu da kabul etmis gordugum kadariyla donen muhabbeti.
Yeni gokhan gonul olmasin sakin cocuk
Gokhan gonul de fbye gelmeden ne milli olabilmisti ne dikkat ceken bi oyuncuydu hacettepede falan surunuyordu

Çevrimdışı tangaz

Yeni gokhan gonul olmasin sakin cocuk
Gokhan gonul de fbye gelmeden ne milli olabilmisti ne dikkat ceken bi oyuncuydu hacettepede falan surunuyordu

potansiyel var reis, fırsatçı çocuk fırsatları değerlendiriyor iyi ekmek yer

Çevrimdışı tangaz

başkan yankuta da babanın hatırına seni bağışlıyorum ama akıllı ol mesajını vermiş, babasına da oğluna sahip çık yoksa ezerim die şeetmiş  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

başkan yankuta da babanın hatırına seni bağışlıyorum ama akıllı ol mesajını vermiş, babasına da oğluna sahip çık yoksa ezerim die şeetmiş  :bandit:
Aykutun babasina saracagina pfdk ile tahkime saraydi, namogluna saraydi

Etiketler: