Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5819157 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı underworld

ben de bu rakamlara talişkayı alma konusunda tereddütlüyüm. 21 talişkaya ver 1 adet bonservisli eleman al seçeneğindense üstüne 3 daha koy 24e her biri 8lik 3 adet eleman alıp 3 bölgeyi birden develop etmek daha mantıklı ( arada plaza dili de şaaptım  :D )

piyasa çok hareketli reyis
amin youunes şimdiden free olarak napoliye gitmiş...
ajax ta KvMechelen den Hassane Bande diye 19 yaşındaki kanat oyuncusunu şimiden seneye gelme şartıyla 8 milyona almış

Çevrimdışı mellfred

Bu hakem tayinine ben de kıllandım
Böylesini doğramak için kullanırlar
Doğrar sonra zaten gözden uzakta tutulduğundan cezalandırıldı diye avuturlar
Dikkat etmek lazım

Çevrimdışı underworld

abuş 3,3 alvaro 4,4 aldılar verdiklerimi vermediler attığım kadar atmadılar dese haklı mı? bence haklı.
işte bu işin sonu herkes haklıya çıkar sonra fayt başlasın  :boxin:

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı tangaz

piyasa çok hareketli reyis
amin youunes şimdiden free olarak napoliye gitmiş...
ajax ta KvMechelen den Hassane Bande diye 19 yaşındaki kanat oyuncusunu şimiden seneye gelme şartıyla 8 milyona almış

bu şaktarın arjantinli bi golcüsü var kontratı bitiyor fereyra mı ne son maçlarda bakıyorum olmuş kıvama gelmiş 2-3sene önceki şaşkınlığı kalmamış ben free bu herife çökme taraftarıyım. parayı da sağ bek ve sağ açığa gömelim derim böle sıfıra inip içeri kesen tipte 2 sağ kanat oyuncusu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı scarfright

Bizde de bildigi pek söylenemezdi zaten  :evillol:
Bence bu golllerde asli kusurlu boyko değil.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Koa_lAA

bu şaktarın arjantinli bi golcüsü var kontratı bitiyor fereyra mı ne son maçlarda bakıyorum olmuş kıvama gelmiş 2-3sene önceki şaşkınlığı kalmamış ben free bu herife çökme taraftarıyım. parayı da sağ bek ve sağ açığa gömelim derim böle sıfıra inip içeri kesen tipte 2 sağ kanat oyuncusu

:dry: :kuserim

Çevrimdışı kartalizer

Aldilar mi Takke Reyizi. Ne oldu cülyano alinmadi mi yoğusam :D

Fener giuliano'yu bonservisiyle aldi zaten. Kiralik alacaklardi da trabzon araya girince 7 milyon euroyu direk vermek zorunda kaldilar :D

Çevrimdışı tangaz

Fener giuliano'yu bonservisiyle aldi zaten. Kiralik alacaklardi da trabzon araya girince 7 milyon euroyu direk vermek zorunda kaldilar :D

şair burada milli takımı kastediyor

Çevrimdışı tangaz

:dry: :kuserim

2 tane koyunu güdemedin şimdi gelip kıskançlık ediyorsun  :D

Çevrimdışı kartalizer

Bence satabiliriz taliscayı almalıyız.. ancak ffp izin veriyor mu?

Talisca'yi falan alamayiz. Ne oyuncunun menajeri yedirir, ne Benfica yedirir. O isin yolu coktan yapilmistir ben diyeyim.

21 verecek durumumuz zaten yok. Opsiyon tarihi gectigi anda da oyuncu bosa cikmis oluyor, 2020ye kadar da sozlesmesi varken CL golleri CVsiyle 40 civarina okutur onu Benfica.

Bu arada Turk basini da "sampiyon olursa alir Besiktas" tarzi haberleri servis eder. Artik alistigimiz seyler bunlar.

Genc ve kiralik adam oynatmanin eksileri de boyle. Artisi, normalde hayatta alamayacagin adamlari sampiyonluk veya avrupa kupalarinda 1-2 sene kullanma imkani vermesi. Eksisi de kiraladigin kuluple pazarlik imkanin minimum oldugu icin oyuncuya gule gule demek.

Onemli olan surekli giden adamlarin boslugunu doldurabilmek. Bunun icin de iyi arastirma yapmak lazim..

Çevrimdışı kartalizer

şair burada milli takımı kastediyor

Milli takimsa muhabbet giuliano gider bence. Uzun zamandir cagiriliyor zaten. Milli takimda kendisinin pek bir piyasa yapmisligi da yok ayrica, bu saatten sonra da olacagini sanmiyorum.

Çevrimiçi Rasim

ne oldu derbileri alinca sampiyonluk oranlarinida vermez oldular  :naughty:
Beşiktaş!

Çevrimdışı sametbagan

Taliscaya  21+4=25 milyon verecek kadar zengin bir kulüp değiliz.

Biz o paraları tartışılamayacak kadar iyi oyunculara verebiliriz.

Mesela mesut özil yada realli isco gibi örnekleri çoğaltabiliriz.

Ama tek uluslaratası başarıyı bizde yaşamış oyuncuya 25 kağıt verilmez.

Elinde bi patladımı çıkaramazsın valla yönetim götürür bu transfer.

Böyle devam etmeliyiz.Ama çıtayı biraz daha yukarı çıkarmalaıyız.

Artık city real psg gibi takımların yedeklerine ve gözden düşmüş oyuncularına yönelmeliyiz.

Talisca toplam 12-13 bandına alınabilir bu riske girebiliriz ama 20 ve üzeri rakamlar bizi üzer maalesef.

Çevrimdışı kyiv

Kiraya gönderilen gençlerden seneye değerlendirilebilecek ve aşama kaydeden var mı ki? Balıkesirdeki Sedat Şahintürk birkaç gol attıktan sonra durdu. Seneye yine altyapıdan fayda olmayacak gibi.

Çevrimiçi Koa_lAA

2 tane koyunu güdemedin şimdi gelip kıskançlık ediyorsun  :D

koyunlar beni güddü, düddü,dürttü abi... durum artık fena bi hal aldı...  alarm düzeyindeyim...

feraye falan almayalım töbeki... tr de zenci seven takımlar var... üzmesinler...

Çevrimdışı underworld

kaliteli yerli lazım.
cenk gitti , ozi de sezon sonu gidecek gibi duruyor.
kaliteli yerli lazım.

:photo:

Çevrimdışı kyiv

kaliteli yerli lazım.
cenk gitti , ozi de sezon sonu gidecek gibi duruyor.
kaliteli yerli lazım.

:photo:

Türkiyede yetişmiş Türk statüsünde oynayabilecek Muğdat olabilir Akhisardan seri çevik bir çocuk.Yalnız 1990 doğumlu yaşlanmış. Kalite olarak takımın altında kalır ancak Türkiyede yetişmiş bizim seviyede kaç tane kaliteli Türk oyuncu var?

Çevrimdışı underworld

isim olayından bağımsız
11 yabancı + 11 yerli+ 3 alt yapı  ( max 2 yabancı daha olabilir)

Çevrimdışı caner.eryigit

BiZ ffp yüzünden Marcelo yu satmak zorundan kalırken 10 verip Abuşu alamazken bir bize mi işliyor bu kısıtlamalar.abiler bu lolipoplar için basında inanılmaz bir algı var UEFA işe ffp görüşmeleri özelinde.yapılan savunma basında yazan gibiyse bunların men almama ihtimali Yok.5 aylık gelen yönetim nasıl 3 senelik bir projeksiyon sunacak.adamlar 5 ayrı görüşme yapmış hepsinde başkan değişmiş.şimdi bu UEFA denen arkadaş bu kadar alangirli işlerin döndüğü indiregandinin olduğu bir ortamda şöyle şunlara 2-3 yıl men yapıştırsın da karışsın iyice bunlar büyün ihaleyi de Dursun a kitledilermi ohhh yeahh.ama Fransız lobileri  var bunların aksi birşey olursa da şaşırmam...

Çevrimdışı underworld

bizim pideci yaşıyor mu beyler ???
 gören ,duyan haber etsin !

yakında kayıp ilanı vericem m'anlı ya .

beyninden vurulan adam 5 ayda dönüyor bizimki 25 li yaşlarında futbolu bıraktı.
[ Son Düzenleme: 08 Mart 2018, 14:14:33 underworld ]

Çevrimiçi mayguntr

Türkiyede yetişmiş Türk statüsünde oynayabilecek Muğdat olabilir Akhisardan seri çevik bir çocuk.Yalnız 1990 doğumlu yaşlanmış. Kalite olarak takımın altında kalır ancak Türkiyede yetişmiş bizim seviyede kaç tane kaliteli Türk oyuncu var?
Emre Akbaba, Okay Yokuslu, Daha Genc Kerim Alici.

Çevrimdışı tuncaboylu

BiZ ffp yüzünden Marcelo yu satmak zorundan kalırken 10 verip Abuşu alamazken bir bize mi işliyor bu kısıtlamalar.abiler bu lolipoplar için basında inanılmaz bir algı var UEFA işe ffp görüşmeleri özelinde.yapılan savunma basında yazan gibiyse bunların men almama ihtimali Yok.5 aylık gelen yönetim nasıl 3 senelik bir projeksiyon sunacak.adamlar 5 ayrı görüşme yapmış hepsinde başkan değişmiş.şimdi bu UEFA denen arkadaş bu kadar alangirli işlerin döndüğü indiregandinin olduğu bir ortamda şöyle şunlara 2-3 yıl men yapıştırsın da karışsın iyice bunlar büyün ihaleyi de Dursun a kitledilermi ohhh yeahh.ama Fransız lobileri  var bunların aksi birşey olursa da şaşırmam...

Ya boşver basının algısını, buradakileri uyutur ancak.

2 sene önce bu zamanlar Aziz "Nani'ye Çin'den 20 milyonluk teklif geldi, satmadık. Çünkü bu sene şampiyon olacağız ve Nani önemli" diye açıklama yaparken Fenerbahçe taraftarı şişine şişine yürüyordu. 2 ay sonra FFP anlaşması yaptılar, 4 ay sonra da Nani'yi 8'e sattılar.

Galatasaray'ın men cezası alma ihtimali çok yüksek. Kendilerinin UEFA için çok önemli olduklarını anlatacaklarmış. Avrupa kupalarında 4 senede oynadığı 18 maçta 1 galibiyet alabilmiş bir takım için çok ilginç bir savunma.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yanlış hatırlamıyorsam başkanları sıkıntı diyordu @mylife1903  bu klübün. Paradan ziyade bu adamı razı etmek lazımmış önce yoksa iyi topçular var şaktarda.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: