Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5818224 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kartalizer

İzleyecek bir şeyleri kalmadı zaten, dün itibariyle çalıştıkları kanal kapandı.

NTV'de de çıkarmazlar bunları, kanalın spora ayıracağı zaman belli.

Yani, yallah kıraathaneye.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17sinde kapaniyor, 7si muhabbetini kim yaydi bilmiyorum da iyi troll'lemis ortaligi :)

Çevrimdışı emre_1978

bu ozzinin oynamamasında sözleşmesini yenilememiş olmasının da rolü var mı acep? sanki kontrat yapmayacak uçacak gibi duruyor bu kardeş.

Tolgay da Oğuzhan da uzattı bence.
Yönetim niye açıklamıyor bilmiyorum, Arsenal'ın alacağı pay yüzünden falan denmesi hiç mantıklı gelmiyor bana.

Tolgay ağzından kaçırdı, sonradan yönetim uyarmış olabilir. O yüzden Oğuzhan bir açıklamasında lafı eveledi geveledi, net bir şekilde uzattım diyemedi ama söyledikleri ve konuşma şekli uzattığına işaretti.

Bir bilgim, duyumum yok ama ben Oğuzhan'la da uzatıldığına eminim.

Çevrimdışı ekrembaser

Tolgay da Oğuzhan da uzattı bence.
Yönetim niye açıklamıyor bilmiyorum, Arsenal'ın alacağı pay yüzünden falan denmesi hiç mantıklı gelmiyor bana.

Tolgay ağzından kaçırdı, sonradan yönetim uyarmış olabilir. O yüzden Oğuzhan bir açıklamasında lafı eveledi geveledi, net bir şekilde uzattım diyemedi ama söyledikleri ve konuşma şekli uzattığına işaretti.

Bir bilgim, duyumum yok ama ben Oğuzhan'la da uzatıldığına eminim.

Tolgay kapa bildirildi 3 hafta önce

Çevrimdışı underworld

Boyko kaleciliği unutmuş :D

Bu boyko düşmanlığı nerden geliyor anlamıyorum.
Algının dibine dibine vuruyorlar

Çevrimdışı Ömer Kaan

Haberi yapan kısmına takılmadım fazla haberin kendisi islamiyetten hızlı yayıldı şuana kadar. Mutlaka yönetimden açıklama gelir fakat doğru olabilme ihtimalini düşünmek bile istemiyorum.
Bana tetikçi bir kalemin ısmarlama haberi gibi geliyor, bakalım.

Çevrimdışı emre_1978

Tolgay kapa bildirildi 3 hafta önce

Tolgay kendisi uzattık diye açıklama yapınca bildirmeme şansı kalmadı yönetimin zaten :)

Oğuzhan'ın konuşması Tolgay'dan sonraydı. Sen de Tolgay gibi konuşma denilmiş olabilir Oğuzhan'a. O yüzden net olarak uzattık demedi diye düşünüyorum ben.

Çevrimdışı Ömer Kaan

bu ozzinin oynamamasında sözleşmesini yenilememiş olmasının da rolü var mı acep? sanki kontrat yapmayacak uçacak gibi duruyor bu kardeş.
Oğuzhan ön protokol imzalamış diye bir haber görmüştüm. Arsenalin sözleşmedeki pay mevzusundan kurtulmak için sözleşme bitişini bekliyorlarmış. Şahsen bu iş olmaz, oğuzhan bedavaya gider zira böyle sözleşmeler konusunda yönetime güvenim çok değil. Abuşu aldığımızı da söylemişlerdi.

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan ön protokol imzalamış diye bir haber görmüştüm. Arsenalin sözleşmedeki pay mevzusundan kurtulmak için sözleşme bitişini bekliyorlarmış. Şahsen bu iş olmaz, oğuzhan bedavaya gider zira böyle sözleşmeler konusunda yönetime güvenim çok değil. Abuşu aldığımızı da söylemişlerdi.

arsenalle mahkemelik olur ve kaybederiz :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Arthur

Bugun kirmizi çizgi programında medyada yuvalanmış münasip tabirle "renkli yorumcular" yine sark kurnazlıgi yapıp durdu. Fernandao icin ceza meselesinde "Caner'e haksizlik yaptılar, aslında o ceza cok abartiliydi" turu yorumlarla Fernandao'nun az ceza alması gerektiğini vurgulayan Serdar Ali Celikler ve Mehmet Ayan, bugun Quaresma icin akla zara yorumlar yaptılar.

Serdar Ali diyor ki "5 mac yeterlidir ve iyidir bence, polemik yapmaya gerek yok. Tamam, ayni hareketleri Mardinsporlu biri yapsa 11 mac ceza yerdi. Fakat iste bu Quaresma ve Besiktas oyuncusu. Bu yüzden 5 yeter diyelim, hukuki degil ama mevcut şartlar icinde yeterli." Bak bak cakala bak. Twitter'da gordum sabah bu argümanı Mehmet Demirkol da işlemiş. Sark kurnazligina bakar misiniz? Peki soruyu şöyle soralım:Quaresma ve Souza yer değiştirse, Quaresma Souza'nin yaptiklarini Souza'ya yapsaydı, Souza kirmizi gorurken Quaresma cezasız kalsaydı, TFF Souza'ya 5 mac verir miydi? Quaresma disiplin kuruluna sevk edilir miydi edilmez miydi? Soruyu boyle niye sormuyor bu serefini sevdiklerim.

Serdar Ali'nin diger cakalligi da su "ben hiç bir hukuki davada tahrik edenin de ceza aldigini görmedim, tamam tahrik unsuru varsa ceza indirimi olur, ama tahrik edenin ceza aldigini duymadım; dolayisiyla Besiktas'in Josef ve Ekici icin yaptigi başvuru hukuken anlamsız ve dayanaksizdir."  Gelde isyan etme. Ulan ne saçma sapan heriflersiniz siz? Souza'nin eylemiyle Quaresma'nin eylemi ayni, yani kirmizi kartlık 2 hareket. Kaldı ki de Souza başlatıyor, topuguna basıyor, yüzünden ittiriyor ve en sonunda dirsek geçiriyor Q7'nin suratına. Tahrik derken sozlu tahrik yok, fiili şiddet var. Yani cezasız kalmış bir suc var ortada. Orda Besiktasli kontejanindan bulunan Erbatur denen sünepe ses cikarmiyor bu yoruma.

Diger algi operasyonuda Mehmet Ayan ve Serdar Ali'nin "ya Erbo Allah askına su karsilastirma yapan twitleri okuma. Yeter kardeşim, eskiden hata yapildi diye bugun de ayni hata mi yapılsın"  demeleriydi. Yuh derler lan adama. Eskiden o hatalar yapılırken sut dökmüş kedi gibi davranırken soz konusu Besiktasli oyuncu olunca birden "emsal" cezadan bahsetmeye başlıyorlar. Oyle cakallar ki bir müddet sonra ayni hareketi renkli oyunculardan biri yapsa, su yorumu yapacaklarından adim gibi eminim "ya Quaresma'ya verilen ceza bir eyyamdi, haksizlikti. Simdi ayni hatayı yapmaz TFF."

Besiktas ligi bir kaç sene daha domine edebilirse bu çakalların hareket alanı oldukça daralacak insallah.

Geçen haftaki programı izlemiştim. İlk dörtteki takımların 11 haftalık maçlarını yan yana koyup yorumlar yaptılar. Erbatur fener maçından sonra bana göre en büyük aday bu saatten sonra Beşiktaştır dedi. Diğer ikisi geçiştirdi. Trabzon maçı var falan dediler. Fenerin fikstürü kolay dedi Mehmet Ayan, Serdar biz gider Akhisara puan kaybederiz demişti hatta. Sonra Erbatur her hafta bunu yapalım çok iyi oldu dedi. Dün gece sırf bu sefer ne diyecekler diye baktım programa. Sonlara doğru kapattım artık. Şu 17 mart gelsin de biran önce aslanların şey etmesini izlemeye başlayalım. Daha eğlenceli yemin ediyorum. Uzatmasınlar kapatsınlar kanalı. Kenan Onuk un kemikleri sızlıyordur. Mehmet Demirkol bile zıvanadan çıktı, içindeki zehri akıtmaya başladı.

Yalnız şaka maka ülkede spor kanalı olarak herkes Aspor izleyecek artık. Son 1-2 yıl öncesine kadar Ntvspor iyiydi. Ercan Taner, Güntekin Onay, Murat Kosova, Mert Aydın, Ali Ece, Önder Özen vardı programlarda. Ne zaman Hasan Şaş yorumcu olarak kanala geldi kanalın ayarları bozuldu resmen. Dağıldı resmen kanal.

Çevrimdışı sozkul

Gomez ve menejeri demişki 1000 avro'luk maddeyi çalıştıralım ama Avrupa'dan iyi bir teklif gelirse gitme hakkım olsun. Bizde demişizki biz dürüst kulübüz Fiorentina'ya kazık atmayız.  Fikret Orman TV de söylemişti bu minvalde birşey.

Bu tavrımızla, Arsenal'e yapmaya çalıştığımız  şey arasındaki anlayış farkını anlamıyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneş : “Medel, ilk geldiği dönemde oyun olarak eksikleri vardı. Kilo olarak da fazlası vardı, kafası da rahat değildi. Ben de kendisiyle konuşup onu yönlendirdim. O da çok çalıştı, beklemeyi problem yapmadı ve takımda kendisine yer açtı. Bu durum hepinize örnek olsun. Forma, kimseye verilmiyor, en çok isteyen alıp giyiyor!”
(Fanatik)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hocanın hamleleri , oyuncu değişiklikleri FECAAT :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Beşiktaş’ın galibiyetle ayrıldığı Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarını, sonradan oyuna giren Negredo’nun asistleri ile kazanmayı başaran Şenol Güneş, bu alanda Avrupa’nın en başarılı teknik direktörü oldu. Beş majör lig ve Süper Lig’de, 10 maç ve üstü sahaya çıkan teknik adamlar incelendiğinde 5 gol ve 9 asistlik karnesi ile zirvede olan Güneş, kulübeden oyuna dahil ettiği isimlerle maç başına 0,58 skor üretti.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Gündem değiştirme çabası.

Fenerbahçe evinde yenildi, ama medyada Fenerbahçe konuşan yok.

Çevrimdışı mylife1903

Oyle bisi yaparsa ona odun sokarim gordugum yerde
Frankestayn gibi gezer

Çevrimdışı mylife1903

Birisi transfer etmek istiyor olabilir onden yolunu yaptiriyordur.
Mesela ben birinden bisi almadan once 4-5 kisiye aratir moral bozarin sonra nakit parayla santaja yapar belirledigim miktara almaya calisirim.
Alirken kazanacaksin sonucta, birisi goz koymustur boykoya buyuk ihtimal kiev ve menejeri algi satin aliyordur.
O kievin baskani bu isleri iyi bilir ponzi oyunu ile milleti iyi silkeleyen bir yahudidir kendisi.

Çevrimdışı mylife1903

Ustune tazminat gecirirler ayrica asenal buyuk ihtimal sozlesmeye madde koydurmustur
Sozlesme bittiginde ya da uzatildiginda 3 milyon yuro arsenal kulubune odenir gibisinden. Adamlar ingiliz salak degiller ki boyle maddeleri kesfetmeye gerek yok bunlar uluslararasi sozlesmelerde cok siradan maddeler

Abunun porto lorent sozlesmesinde de benzeri vardi, abu serbest kalip bize gelse bile porto onceden belirlenen miktari odeyecekti firansizlara adamlar firansiz kalmamislar olaya

Yoksa ohh mis sozlesmesi bitti iki hafta bos gezdi, teklifleri beyenmedim efenim tekrar besiktasla imzaliyorum, arsenal da bunu yedi! Gec iceri gec derler

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Güneş : “Medel, ilk geldiği dönemde oyun olarak eksikleri vardı. Kilo olarak da fazlası vardı, kafası da rahat değildi. Ben de kendisiyle konuşup onu yönlendirdim. O da çok çalıştı, beklemeyi problem yapmadı ve takımda kendisine yer açtı. Bu durum hepinize örnek olsun. Forma, kimseye verilmiyor, en çok isteyen alıp giyiyor!”
(Fanatik)
1000 sefer yazmisimdir
Forma verilmez, alinir
Sorumluluk verilmez, alinir diye

Çevrimdışı tuncaboylu

Ustune tazminat gecirirler ayrica asenal buyuk ihtimal sozlesmeye madde koydurmustur
Sozlesme bittiginde ya da uzatildiginda 3 milyon yuro arsenal kulubune odenir gibisinden. Adamlar ingiliz salak degiller ki boyle maddeleri kesfetmeye gerek yok bunlar uluslararasi sozlesmelerde cok siradan maddeler

Abunun porto lorent sozlesmesinde de benzeri vardi, abu serbest kalip bize gelse bile porto onceden belirlenen miktari odeyecekti firansizlara adamlar firansiz kalmamislar olaya

Yoksa ohh mis sozlesmesi bitti iki hafta bos gezdi, teklifleri beyenmedim efenim tekrar besiktasla imzaliyorum, arsenal da bunu yedi! Gec iceri gec derler
Oğuzhan'ın sözleşmesi ilk kez uzatılmıyor ki.

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Ömer Kaan

Maçın düdüğü mustafa ögretmenoğlu.

Çevrimdışı caner.eryigit

Haftanın düdüğü mustafa öğretmenoğlu hayırlısı olsun...

Çevrimdışı tuncaboylu

ne oldu ki sanki atamalarda biraz düzelme var gibi:
https://twitter.com/TFF_Org/status/971664821249888256
Ne gibi bir düzelme gördün abi?

Alper Ulusoy'a maç vermişler yine.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Haftanın düdüğü mustafa öğretmenoğlu hayırlısı olsun...

İç sahada baskı altına alınabilecek bir hakem gibi duruyor.

Çevrimdışı Ömer Kaan

İç sahada baskı altına alınabilecek bir hakem gibi duruyor.
Ama aynı zamanda çok görev almayan bir hakem olduğundan tetikçilik görevi de verilmiş olabilir.

Çevrimdışı tangaz

Ne gibi bir düzelme gördün abi?

Alper Ulusoy'a maç vermişler yine.

dün mü önceki gün mü ne konusu geçmişti biten hafta dördüncü hakemlik verilmiş bu hafta maç alır demiştim, verilmiş. biz bunların ciğerini biliyoruz  :bandit:

eyyam dediysek eyyamdır burada yetkili bir abimiz var eyyam değil hakem hatası diyor ısrarla, buyrun eyyamın ispatıdır bu ulusoy ataması, kaldı ki gözlemci de geçer not vermişti.

operasyon son sürat mode on.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: