Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5816557 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

BİLGİ | Bu sezon Beşiktaş formasıyla 35 resmi maça çıkan ve bunların 16’sında ilk 11 başlayan Alvaro Negredo, 22 gole direkt katkı yaptı.. (13 gol, 9 asist)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Babelin iki gol atması süper oldu..
Quaresmanın fenere (ligde) içindeki sıkıntıyı boşaltması süper oldu..
Negredonun asistleri müthiş oldu.. çok seviyorum seni alvaro :claps:
atiba atiba gibiydi bu maç :claps:
tolgay riskli oynuyor ama çok güzel..
medel süper..
tosiç süper ..
adriano en değerli oyuncumuz olabilir .
Bide lens gol atsa..
Bide oğuzhan resital yapsa ..
bide love istediklerini yansıtsa ..
Talisca frikikten saplasa..
başka bişey istemem..
Üzerine çikolata sosu da istemisin :D

Çevrimiçi murat

BİLGİ | Bu sezon Beşiktaş formasıyla 35 resmi maça çıkan ve bunların 16’sında ilk 11 başlayan Alvaro Negredo, 22 gole direkt katkı yaptı.. (13 gol, 9 asist)
Maç başı değilde dakika başı bakmak daha faydalı.

Çevrimdışı matias_27

Ben bugün oynadığımız oyunu beğenmedim.hükmetmeden oynadık fırsatı bulduk değerlendirdik.negredo medel ve tolgayı beğendim.babeli negredo girdikten sonra beğendim.atibayı beğenmedim.caner iyiydi.taliscanın istekliliği iyiydi.lens nispeten iyiydi.diğerleri vasattı.

Katılmıyorum aksine tam bir şampiyon takım gibi oynadık
Sakin stres yapmadan hara hura saldırmadan sakin sakin oynayıp 3 puanı cebimize koyduk.kalan haftalarda aynen böyle oynamalıyız. Devre arasında maç topiğinde kazanırız. Maç sonu görüşürüz yazmıştım çünkü çok emindim oyunu kaosa çevirmeden oynarsak her maçı yeneriz bu ligde bizi yenebilecek takım yok.tam da böyle oynamalıyız işte
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimiçi murat

Sakin stres yapmadan hara hura saldırmadan sakin sakin oynayıp 3 puanı cebimize koyduk.kalan haftalarda aynen böyle oynamalıyız. Devre arasında maç topiğinde kazanırız. Maç sonu görüşürüz yazmıştım çünkü çok emindim oyunu kaosa çevirmeden oynarsak her maçı yeneriz bu ligde bizi yenebilecek takım yok.tam da böyle oynamalıyız işte
Şampiyon takım hükmederek oynar yada kötü oynadığı maçı da birşekilde kazanır.bugün 2. Şık oldu.iyi oynadığımızı düşünmüyorum ama kötü oynarlende kazanmak lazım bu bu sene belkide bir ilk.çoğu maçı kazanamadık bu şekilde hatta iyi oynadığımıx maçlarıda kazanamadık bu açıdan bu galibiyet ayrı bir önemliydi.

#İlkerYagcıoglu

Beşiktaş bu haftaya kadar 2'inci vites ile gelmiş açık ara belli bu fikstürüne bakıyorum cidden Başakşehir maçında galip gelirse. Alır gider

#ErmanToroglu

Beşiktaş bu ligin en iyi takımı
Fb ts maçı bana göre Beşiktaş'ın rakibi değil olamaz abdullah avcı Beşiktaş şampıyonlar liginde elendiği gibi 9 puan kaybettik demiş aldığım bilgiye göre

#Alppehlivan

çok fena Bir Beşiktaş geliyor bu zor periyotta fb ts maçından 6 puan çıkartmak yani lig sonunda Beşiktaş şampiyonlar liginden keşke elenmeseydi diyecek çok kişi biliyorum...

Aynen işte Renklilerde böyle düşünüyor korkuyor geliyoruz avansları topluyoruz..

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğru.

Trabzonspor deplasmanında oynuyorsun sonuçta.

Kaldı ki tempolu oynasak admalara yarar, bizden daha gençler ve hafta içi 100 dakika derbi oynadık.

Bu maçlar böyle oynanır, böyle kazanılır. Geçen sene Galatasaray'ı deplasmanda benzer şekilde yenmiştik. Rakipler için de umut kırıcı, en zor deplasmanlardan birinden rölantide galibiyet alıyorsun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sosa: Sahada her şeyimi verdim ama benim açımdan çok duygusal bir maç oldu.

Luis Neto ve Quaresma telefonda konuştu.

Neto: ''Josef çok üzgün seninle konuşmak istiyor, özür dileyecek. Sizi görüştüreyim.''

Quaresma: ''Çok üzgünse basına açıklama yapsın, medya önünde özür dilesin. Konuşacak bir şey yok.''

(Sözcü)

Çevrimdışı savaş altay

rakip takımları korku sardı, forumlar meksika açmazına dönmüş 4'lü felan da değil 8'li 10'lu piuww piuww sıkıyorlar birbirilerine.
Bize birşey bırakmadınız :evillol:

Alıntılar
''dün şampiyon olduk filan havasindaydiniz şimdi Beşiktaştan korkmaya başladiniz''  :lol:
''3 sene üst üste şampiyon olup Avrupa'nın kralı olacaklar Gerçekleri tarih yazıyorsa Şenol tarih yazıyor Bu gerçekle kabullenmek gerek''
''Bjkyi hiç hafife almayalım.çok net ligin en iyi kadrosu.''
''hafife almayın Bjkyi''

Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışının dışında bırakacak kadar ne içiyor bunlar ki ancak şimdi ayıldılar ?  :bandit:

Çevrimdışı FedericoGiunti

rakip takımları korku sardı, forumlar meksika açmazına dönmüş 4'lü felan da değil 8'li 10'lu piuww piuww sıkıyorlar birbirilerine.
Bize birşey bırakmadınız :evillol:

Alıntılar
''dün şampiyon olduk filan havasindaydiniz şimdi Beşiktaştan korkmaya başladiniz''  :lol:
''3 sene üst üste şampiyon olup Avrupa'nın kralı olacaklar Gerçekleri tarih yazıyorsa Şenol tarih yazıyor Bu gerçekle kabullenmek gerek''
''Bjkyi hiç hafife almayalım.çok net ligin en iyi kadrosu.''
''hafife almayın Bjkyi''

Beşiktaş'ı şampiyonluk yarışının dışında bırakacak kadar ne içiyor bunlar ki ancak şimdi ayıldılar ?  :bandit:
Nerede yazıyor bunlar. Açıp okuyupta keyifleneyim.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı onurturan

Neto: ''Josef çok üzgün seninle konuşmak istiyor, özür dileyecek. Sizi görüştüreyim.''

Quaresma: ''Çok üzgünse basına açıklama yapsın, medya önünde özür dilesin. Konuşacak bir şey yok.''

(Sözcü)
Tövbe estağfurullah

Çevrimdışı Kutay

Geceye güzel bir video bırakayım dedim

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı savaş altay

Geceye güzel bir video bırakayım dedim

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaos'u iyi saklıyorlarmış. Yeni görüyorum bunu  :evillol:  :bandit:

Çevrimdışı onurturan

Ben bugün oynadığımız oyunu beğenmedim.hükmetmeden oynadık fırsatı bulduk değerlendirdik.negredo medel ve tolgayı beğendim.babeli negredo girdikten sonra beğendim.atibayı beğenmedim.caner iyiydi.taliscanın istekliliği iyiydi.lens nispeten iyiydi.diğerleri vasattı.
Atibayı niye beğenmedin ağabey..
Adriano vasat mıydı?
Love vasattı kabul..

Çevrimdışı mylife1903

BiZim cimbizci arkadaslara ders veriyor erman suan
Keskin cimbizylan bi penalti bi gol bi kirmizi kart buldu macta
Guler misin aglar misin
Haddini bildiren de olmayinca ohhh mis

Çevrimdışı underworld

Bu arada febe maçında q7 her iki golden sonra negredo ya değil ters tarafa koştu. En azından parmağı ile bile negredo yu işaret etmedi. Oysa bu gün babel iki golden sonra da negredo ya koştu, işaret etti ve kucakladı. Bilmem dikkatinizi çekti mi?
Bu konuda çok doluyum, bir patlarsam hidrojen bombası etkisi yapıcam.

Çevrimdışı underworld

(Sözcü)
Ovvv güzel senaryo oskar aldırır

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Love çok kalite ve klas bir golcü. Sadece biraz sakinleşip Beşiktaş'ta oynadığının farkına varmalı. Son dönemeçte bize ciddi katkı sağlayacak ve iyiki almışız dedirtecek inanıyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi murat

Adriano vasat mıydı?
Love vasattı kabul..
2 sene önceki atibayı kıstas alıyorum.

Çevrimiçi murat

Adriano vasat mıydı?
Love vasattı kabul..
Adrianoda kendi seviyesinin altında bence daha iyi performanslarını gördük.tabi love u vasat kabul ediyorsan bu ikisi iyiydi.tabi ben love yi gömmemek için yazmadım love kötü bile değildi bildiğin yoktu.
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2018, 00:37:50 MURAT ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Aspor açık ve net Beşiktaş düşmanı bir kanaldır.ben hayatımda böyle birşey görmedim.

Çevrimdışı tuncaboylu

BiZim cimbizci arkadaslara ders veriyor erman suan
Keskin cimbizylan bi penalti bi gol bi kirmizi kart buldu macta
Guler misin aglar misin
Haddini bildiren de olmayinca ohhh mis
Daha fazla pozisyon için anasının örekesine de baksın, büyüktür onun anasının örekesi...

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Uyumadan yazayım; Medel'i iyi ki transfer etmişiz. Muhteşem bir karakter, muhteşem bir oyuncu.

Çevrimdışı savaş altay

Uyumadan yazayım; Medel'i iyi ki transfer etmişiz. Muhteşem bir karakter, muhteşem bir oyuncu.
Uyumadan bil.. Beşiktaş'lılar haricinde herkes kuduruyor bu gece  :lol:

Etiketler: