Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5815816 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Mart 2018, 21:19:26
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Yarın 3 puandan baskası kesmez beni.
Şimdiden söylüyorum

Çevrimdışı mertozlu

niye tamam devam macı ?

Berabere bitince şampiyonluktan kopuyormuyuz  :alala:

Kopmayız belki ama son 10 haftaya girerken 6 puan ya da 5 puan fark hic ic acici olmaz. Direkt rakiplerinle disarida oynacak iken. TS ve Gencler'i yenersek bence favori oluruz. Ama seriye ihtiyacimiz var yarin takilirsak sıkıntı olabilir. Gollü olur ve kazaniriz diyorum. Amin.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı cursedofdragon

Kopmayız belki ama son 10 haftaya girerken 6 puan ya da 5 puan fark hic ic acici olmaz. Direkt rakiplerinle disarida oynacak iken. TS ve Gencler'i yenersek bence favori oluruz. Ama seriye ihtiyacimiz var yarin takilirsak sıkıntı olabilir. Gollü olur ve kazaniriz diyorum. Amin.

üstümüzde ki rakiplerinde zorlu macları var :)

Çevrimdışı FedericoGiunti

Ahahahhhhaaaaaaaa
Ahahahhhhfahhhhaaa
Çok mutluyum çok. Sarıların her ikisi de beter olsun. Şampiyonluk görmesinler bir daha İNŞAALLAH.
BEŞİKTAŞK

Yarın maçı aldık mı bu sezon kimse tutamaz bizi.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı caner.eryigit

Kurban olduğum Allah o kadar büyük ki kimsenin hakkını kimseye bırakmıyor!

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu beinsport'a iyice illet olmaya başladım.

Bizim maçların özetlerinde tartışmalı pozisyonları göstermeyen herifler, Fenerbahçe maçında 6 dakikanın 3 dakikasını Fenerbahçe'nin aleyhine karar verilmiş tartışmalı pozisyonlara ve 3 tekrarına ayırıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arada Gol demeke sallayarak lens kazanılmaz. Lens bu sene hiçbir  fırsatı kullanamadı. Lense para vermişmişiz morali bozulmasınmış. Gol demeke midye kabuğu ile mi ödeme yapıyoruz? Yıllardır adama demediğimizi bırakmadık. Bu sezon süre aldıkalrı zamanda pektemek daha faydalıydı. Sağ kanatta lensten daha faydalı olacaktır.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Akhisarlı sol bek kim ya Ömer bayram müthiş kaç yaşında bu kadar dan dun oynamayan çok kuvvetli müthiş bi solbek gibi daha önce izlemedim gerçi bir maçla değerlendirmek olmaz ama bana çok güven verdi başkanın kulağına kar suyu kaçırmak lazım  :icool:
Fena oyuncu değil
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim maçların özetlerinde tartışmalı pozisyonları göstermeyen herifler, Fenerbahçe maçında 6 dakikanın 3 dakikasını Fenerbahçe'nin aleyhine karar verilmiş tartışmalı pozisyonlara ve 3 tekrarına ayırıyor.

10 sene filan önce bu adamların kutusunu aldığımın 6. ayında iade etmiştim, sizin yapacağınız yayıncılığa sokarım diyerekten. O günden bugüne değişen bişi yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Algi nedir nasil yapilir

Senin maclarinda fahis degil fahise hatalar yapilsin, hakemler pirlanta gibidir falan de sen hala
Burasi turkiye burda kurallar baska. Yonetim bes senedir basta hala 4-5 tane gazeteciyi maasa baglayamamis. Metin albayrak guney amerika seyahatlerinde az yesin de iki tane passat alip gazetecilere verelim.
Senin maclarin facia bursa, konya, fb maclari hakemler puanlarini gasp ediyor, romantizmden kurtulsmayan taraftar hala iyi oynayalim hakemi yenelim falan havalarinda 34 macta 3 sefer yensen hakemi 10 mac yenemezsin, az cekin su tineri diyiriz, alemin enayisi biz miyiz hakemi de yenecek kadro kuralim falan filan

Buyrun 7-0 kazanmis adamlar, karabuksporu yenip ikili averajda onlerine gecmisler karabuksporun hakemi es gecmiyorlar ama sen daha hakemi yenmeye calis, insanda utanma olur

Hakemlik bir sey de yok ha. Mallar futbol oyun kurallarindan habersizler. Pozisyon net ofsayt, golu atan adam ofsaytta degil ama onunde kafaya cikan GS'li net ofsayt, kafayi vuramiyor ama topa hamlesi var ve aktif alanda. Su kurallari ogrenemediler gitti. 16 sene okula gidiyor esek yine esek kaliyor.

Çevrimdışı mylife1903

Kavga dovus verilmeyen fauller falan baska bisi yok fb maclarinda, gol pozisyonu mu gosterecek, hem yayinci kurulus partnerimizdir bilerek bisi yapmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Aykut basın toplantısında bizimle oynadıkları maçta verilmeyen taç atışından bahsetmiş.

Şaka değil, gerçek.

Çevrimdışı mylife1903

Aykut basın toplantısında bizimle oynadıkları maçta verilmeyen taç atışından bahsetmiş.

Şaka değil, gerçek.

Yok artik, vidyosu var mi?
Ulan daha ne hakem olsun adamlara, illa penalti kirmizi olsun alismis herifler
Son 20 senede bakmak lazim bu fb kac defa eksik rakibe karsi oynamis, biiz kaz sefer eksik rakibe karsi oynamisiz
Herifler son hakem bukucu, bu hakem hazir bukulmus gelince affalladilar

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu sene 3 olsak bile CL’ye gideriz gibi. Fetocu gs nin men yemesi lazim. :)

Çevrimiçi Kapkarakartal

Şenol hocada Trabzon'da taraftarla diyaloğa girmiş şu küçük camialarla uğraşmayı ne zaman bırakacağız. Bırak kim gönderdiyse göndermiş bunların adını her dakkika ağzımıza alınca kendilerini ot sanıyorlar bunları dünyada yoklarmış gibi davranarak terbiye edeceksin. Adamlar Akhisar maçından sonra bile çıkıp Beşiktaş maçında taçımız çalındı diyor lan hıyar yenildin yenildiğin maçı değerlendirsene algı yaratmaktan normal konuşamaz olmuşlar nasıl bir acı bıraktıysak artık iki laflarından biri biziz. Biz bunları konuştukça reklamlarını yapıyor sayılıp para almamız lazım aslında.

Edit: Burdan hıyarlardan özür diliyorum beni arayıp bunlarla aynı kefeye koydun diye sitem ettiler.
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2018, 23:23:53 Kapkarakartal ]

Kim aldıysa versin aykutun taçını. Lütfen rica ediyorum.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Berat

Sosyal medyada Lens'e büyük destek var ancak hocanın Lens'e şans vermeyeceği duyumu var. Adri-Caner yapacakmış büyük ihtimalle. Zaten Lens'i iyi oynadığı zamanda da kötü oynadığı zamanda da 45'te oyundan alıyordu. Lens'in aham şaham bir futbolcu olmadığını anladık da psikolojik olarak bu hale düşmesinde hocanın da payı var. İnşallah sevdalısı Vida'yı oynatır Tosic ile beraber o sürprizi yapsın.

Çevrimdışı caner.eryigit

Aykut, 4 gün içinde yapmış olduğu konuşmalarla belki farkında değil ama tam olarak şunu söylüyor;

“Türkiye’nin en iyi taraftarı Beşiktaş taraftarı, Türkiye’nin en iyi atmosferi, Vodafone Park’ta”
Yrn kazanalım önümüz çok açık inşallah.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Kim aldıysa versin aykutun taçını. Lütfen rica ediyorum.

Haydaaa ligin Kral'ı bizdik adamları Kraliçe yaptın söz hakkı doğdu şimdi.  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Bu Akhisarlı sol bek kim ya Ömer bayram müthiş kaç yaşında bu kadar dan dun oynamayan çok kuvvetli müthiş bi solbek gibi daha önce izlemedim gerçi bir maçla değerlendirmek olmaz ama bana çok güven verdi başkanın kulağına kar suyu kaçırmak lazım  :icool:

gese maçında da iyiydi gördüğüm 2-3 dk.lık görüntülerde bugünde bir 30 saniye izledim gene iyiydi ama dötü göbeği fazla büyük dombili biraz hele bi 10 dk.ya tamamlayalım anlarız akar mı kokar mı  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Haydaaa ligin Kral'ı bizdik adamları Kraliçe yaptın söz hakkı doğdu şimdi.  :bandit:
Taç atışı bu. Kafaya takılandan değil. :evillol:
BEŞİKTAŞK

@Necmi abi noldu fener ile kapışıyorduk hani biz. Yalan oldu necmi abi.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Abi gecen senenin kopyasına doğru gidiyoruz umarım böyle olur gecen senede orda tsyi 3-4 yenip şampiyonluğa koşmustuk bir daha tanrım bir daha  :steamed: :steamed: :steamed:
Sadece Beşiktaş

Etiketler: