Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5815550 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Pepe FB macinda cok formsuz gozuktu gozume belki TS maci ozelinde buyuk kayip degil ancak Bayern macina yetisir umarim. Sahadaki varligi cok onemli CL'de. Bilendim Almanlara 1-0 da olsa kazanalim istiyorum. TS macina yugoslav tandem ile cikacagiz sanirim Vida-Tosic. Keske Medel oynasa ama hocanin gozunde DM oldu artik.
en azından berabere kalalım ki 750 bin euroyu cebe indirelim az para değil
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı savaş altay

Kaç senedir bu takım gidiyor Trabzon’a şimdi mi aklınıza geldi satılmış ş..refsizler!!!gelip havaalanına hocaya laf atan aşağılıklar araştırılsın hepiniz satın alınmışsınızdır Allah bilir.adamlar saha içinde boş durmadığı gibi saha dışında da full time çalışıyorlar.yrn yine çok gergin bir maç olacak.hayırlısı kazanır döneriz inşallah...

İddiaya göre Şenol Güneş: Bunlar ya fenerbahçeli ya da birileri getirdi. Bunları araştırın. Bunlar paralı kişiler. demiş.
Dokunmaz böyle şeyler hocaya

Edit : fakat bu video'da da ts'lilerin orada olduğu görülüyor .. https://twitter.com/AhmetAliOrdu/status/970305495281135616
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2018, 17:47:43 savaş altay ]

Çevrimdışı mertozlu

Plan program yapılmıyor
Karabük maçında öncesi sarılar temizlenmeli dedik yapılmadı
Kupa gibi ancak Konya’yı Bursa’yı heyecanlandıracak boktan bir organisyona böyle bir periyoda sahipken girişilmemeli dedik
İki fener maçına gerek yok
Fener maçı demek kartlar sakatlıklar gerginlikler demek
bunu ben öngörüyorum takım Yönetimi öngöremiyor
Olmadık işlere çok fazla efor gösteriyoruz

Sabah aksam kupaya kufrediyorsun olur da Kadikoy'de 1-3 kazanirsak sonra da finalde GS'yi yenip kupa Ozi'nin ellerinden kaldirilirsa rica ediyorum sevinme abi :)

Çevrimdışı underworld

Sen hala olayi anlayamiyorsun quaresma atilmasa pepe atilacakti pepe atilmasa medel o da olmadi tolgay sira canere gelene kadsr gidecekti mevzu. Adam daha hala penaltini vermemis.
Quaresma yuzunu tutup yere atlamis olsa aldatmaya yonelikten tak sari kalkip tepki verince ikinci sari gelecekti
Malına sahip çık hırsızın başına belaya sokma  reyis

Çevrimdışı mertozlu

Videoyu gordum. İnsallah Senol hoca etkilenmemistir de maca sakin cikar. Adamlarin en buyuk dusmani Fb'yi bir hafta olmadi paramparca ettik hala bazi mallar Besiktas'a laf ediyor. Takimi neden bizim taraftar karsilamadi? Neredeyse hic Besiktasli yok havaalaninda. Trabzon'da Besiktasli yok mu, ogrenciler vs?

Çevrimiçi Necmi

burda yazdıklarınıza dikkat edin burda hakaret yasaktır kime ettiğinin önemi yok. Eleştirilerinizi
hakaret etmeden yapın.

Çevrimiçi Necmi

İddiaya göre Şenol Güneş: Bunlar ya fenerbahçeli ya da birileri getirdi. Bunları araştırın. Bunlar paralı kişiler. demiş.
Dokunmaz böyle şeyler hocaya

Edit : fakat bu video'da da ts'lilerin orada olduğu görülüyor .. https://twitter.com/AhmetAliOrdu/status/970305495281135616
iyide iki sezon önce fenerle yarışırken adamlar fener şampiyon olsun diyordu
sanki şampiyonluğu şikeyle ellerinden biz aldık adamlar deli gibi feneri savunuyordu.
ne bekliyorsunuzki.

Çevrimdışı mylife1903

sanki şampiyonluğu şikeyle ellerinden biz aldık adamlar deli gibi feneri savunuyordu.
ne bekliyorsunuzki.
Tslilerin cogunun ikinci takimi gs degil mi abi?
Tsnin kurulusunda birlesen takimlardan bazilarinin renkleri sari kirmizi diyolla mesela

Bu gs ile fbde tepisen asiklar degil mi?

Acayip sorular gafamda

Çevrimdışı savaş altay

Tsnin kurulusunda birlesen takimlardan bazilarinin renkleri sari kirmizi diyolla mesela

Acayip sorular gafamda
Neler neler çift oluyor.. Mesela Lion-Tiger olmuş = Liger. Halk arasında Kaslan da derler.
Biz henüz bu yaratıklara (yaratılmış) bir tespit koyamadık  :lol:
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2018, 18:18:02 savaş altay ]

Çevrimdışı savaş altay

ne bekliyorsunuzki.
Ee Kasabaya yeni şerif geldi, yardımcı da kabul etmiyor. İyiyiz böyle  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Acayip sorular gafamda
yok trabzonda ts li kadar fenerli vardır.
rizede Beşiktaşlı çoktur. benim tanıdığım bütün rizeliler Beşiktaşlı

Çevrimdışı mertozlu

yok trabzonda ts li kadar fenerli vardır.
rizede Beşiktaşlı çoktur. benim tanıdığım bütün rizeliler Beşiktaşlı

Cok meshur bir Rizeli var abi devletimizin basinda Ankara'da ikamet ediyor. Kendisi Besiktasli degil malum :))

Çevrimiçi Necmi

Cok meshur bir Rizeli var abi devletimizin basinda Ankara'da ikamet ediyor. Kendisi Besiktasli degil malum :))
hepsi Beşiktaşlı demedim :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

hepsi Beşiktaşlı demedim :bandit:
Akilli adam besiktasli olur
Adaletli adam besiktasli olur
Besiktasli adamciligi toprakciligi sevmez

Çevrimdışı mylife1903

Neler neler çift oluyor.. Mesela Lion-Tiger olmuş = Liger. Halk arasında Kaslan da derler.
Biz henüz bu yaratıklara (yaratılmış) bir tespit koyamadık  :lol:
GamSi olabilir onlar

Çevrimdışı mertozlu

Akilli adam besiktasli olur
Adaletli adam besiktasli olur
Besiktasli adamciligi toprakciligi sevmez

Eline saglik :ok:

Çevrimdışı Kutay

ne bekliyorsunuzki.
Şampiyonluk sayısında onlara en yakın istanbul kulübü biz olduğumuz için olabilir abi bu dediğin şey fb ve gs ye yetişmeleri imkansız gerçi bize de yetişmeleri imkansız ama ne yapalim adamlar böyle düşünüyor

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluk sayısında onlara en yakın istanbul kulübü biz olduğumuz için olabilir abi bu dediğin şey fb ve gs ye yetişmeleri imkansız gerçi bize de yetişmeleri imkansız ama ne yapalim adamlar böyle düşünüyor

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adamlar boyle yapiyor diye butun trabzon sehrine ve camiasina mal etmemek lazim

Trabzon iyi ve buyuk camiadir her camianin icinde denyolar var.

Trabzonspor taraftari azicik bilinclendirilmeli sampiyonluklarini calanin besiktas degil fb oldugu zaman zaman hatirlatilmali

Çevrimdışı mertozlu

Artık yarın kazanmak çok daha fazla önem kazandı.

Çevrimdışı matias_27

Bu Akhisarlı sol bek kim ya Ömer bayram müthiş kaç yaşında bu kadar dan dun oynamayan çok kuvvetli müthiş bi solbek gibi daha önce izlemedim gerçi bir maçla değerlendirmek olmaz ama bana çok güven verdi başkanın kulağına kar suyu kaçırmak lazım  :icool:
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı yoruk

Akhisar ve Sivasspor alınca Trabzon için yarın daha çok önem kazandı.Ama TS açık oynayacaktır bu da işimize gelir.

Yarın ve haftaya kazan , şampiyonsun ..

Çevrimdışı ozankarakoc

Trabzon'u yener ve puan farkını korursak süper olacak. Kalan 10 haftada 3 rakibimiz de 5'er kez evinde oynarken biz 6 kez oynayacağız, sadece 4 kez deplasmana gideceğiz.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mertozlu

Sezonun dönüm noktasi Trabzon maci. Ya tamam ya devam. Alalım.

Çevrimdışı Liquidator

Ben söylemişdim bu akhisar puan ya puanlar alır fener deplasmanından))) yarın kazanıp içerde gencleri yenip deplasmada başakşehri yendikmi şampiyonluğun 1 numaralı adayı oluruz

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı cursedofdragon

Sezonun dönüm noktasi Trabzon maci. Ya tamam ya devam. Alalım.

niye tamam devam macı ?

Berabere bitince şampiyonluktan kopuyormuyuz  :alala:

Etiketler: