Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5815567 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Senarist felan olsana sen yada dur burada yazmaya devam et, maksimum 40 üye oluyor ama 110 da ziyaretçi var Yetenek avcısı geç kalmaz  :bandit:
Ad soyad olmasa iyiydi evine kahraman kiresyon kuyup iceri atarlar bu cocugu simdi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Nefret ediyorum türkiye kupasından. Ama alışkınız biz ligin iki yarısını iki farklı stoper ikilisiyle oynamaya.

Çevrimdışı Caner Çamalan

Senarist felan olsana sen yada dur burada yazmaya devam et, maksimum 40 üye oluyor ama 110 da ziyaretçi var Yetenek avcısı geç kalmaz  :bandit:

Çevrimdışı savaş altay

Nefret ediyorum türkiye kupasından. Ama alışkınız biz ligin iki yarısını iki farklı stoper ikilisiyle oynamaya.
Kupadan nefret edilecek bir durum yok. Eksik kaldıkları 77.dakika. 13 dakikada beraberliği sağlamışız.
2.yarı komple eksik kalacakları bir maçı neden alamadık ? Soru işareti gereksiz oldu, soru işareti ağlıyor..

Çevrimdışı Berat

Vida'yı hiç beğenmesem de Tosic & Vida uyumlu olur, kaliteleri ve oyun iqları birbirine daha yakın insanlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hoca LARİNİ As kadroda denemiş diolaa :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ömer Kaan

Kupadan nefret edilecek bir durum yok. Eksik kaldıkları 77.dakika. 13 dakikada beraberliği sağlamışız.
2.yarı komple eksik kalacakları bir maçı neden alamadık ? Soru işareti gereksiz oldu, soru işareti ağlıyor..
Macı almak önemli değil soldado denen herif gelip pepenin parmağını kırıyor. Hiç yoktan yere neyse ya...

Çevrimdışı savaş altay

Sen hic roy keane seyrettin mi
Yutuba yaz 3 saat izle yemeklerden once gunde 2 sefer

Beterin beteri var diyorsun  :D
5 dakika Quaresma izledim doktor bey yoğun bakımdan çıktıkdan hemen sonra tabii ki

Çevrimdışı Ömer Kaan

Takım şimdi necip'in dediği gibi "sıkıntı yok, 3 yer 4 atarız" moduna girecekse aşırı olumsuz etkilenmeyiz.

Çevrimiçi levitate

hoydaa inş bi 10 dk görürüz
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

Defans:

Tosic-Medel-Vida-GG gibi olmali.

En onemlisi merkez ikiliden biri kesinlikle Medel olmali yoksa iki ex-Yugo kardesimiz o topu ileri cikarana kadar mac biter.

Medel -  Tosic veya Medel - Vida olur.

Tosic'i solbeke koyarsak Adrianoyu ortaya cekip Caner'den acik da yapabiliriz. Artik brute force dalacagiz rakiplere yapacak birsey yok. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Valla ben senin yerinde olsam bi dikis makinesi alirdim butun pantalonlarin ceketlerin kiyafetlerin ceplerini dikerdim vidyoya cekerdim kameralarla sonra notere tasdik ettirirdim ustune kameralari evin her kosesine taktirirdim kendi ustume de bi kafaya bi enseye iki tane gopro kamera takardim ayrica dolapta heronlu meronlu tisort varsa yakardim

Çevrimdışı mylife1903

Sen hala olayi anlayamiyorsun quaresma atilmasa pepe atilacakti pepe atilmasa medel o da olmadi tolgay sira canere gelene kadsr gidecekti mevzu. Adam daha hala penaltini vermemis.
Quaresma yuzunu tutup yere atlamis olsa aldatmaya yonelikten tak sari kalkip tepki verince ikinci sari gelecekti

Çevrimdışı mylife1903

Defans:

Tosic-Medel-Vida-GG gibi olmali.

En onemlisi merkez ikiliden biri kesinlikle Medel olmali yoksa iki ex-Yugo kardesimiz o topu ileri cikarana kadar mac biter.

Medel -  Tosic veya Medel - Vida olur.

Tosic'i solbeke koyarsak Adrianoyu ortaya cekip Caner'den acik da yapabiliriz. Artik brute force dalacagiz rakiplere yapacak birsey yok.
Canerden cacik yapabiliriz okudum uzun ileti yazdim kontrol ederken yakaladim
Acik olmaz canerden

Çevrimdışı İhsan

Olması gerek bu.
Şu ana kadar forvetlerimiz beklentilerin altında kaldı.
Çözümler gerekiyor bize
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı savaş altay

Sen hala olayi anlayamiyorsun quaresma atilmasa pepe atilacakti pepe atilmasa medel o da olmadi tolgay sira canere gelene kadsr gidecekti mevzu. Adam daha hala penaltini vermemis.
Quaresma yuzunu tutup yere atlamis olsa aldatmaya yonelikten tak sari kalkip tepki verince ikinci sari gelecekti
Abi sen fazla şartlandırmışsın kendini. Penaltımızı yediğini biliyorum. Bunun formülünü de yazdım
1 onlara 2 bize doğrama sistemi var artık eskisi gibi tak tak tak gelemezler zaten üzerimize.

Senin anlamadığın amatör topçuların olmasa takımda biz bu maçı berabere dahi bitirmezdik. Yine
dediğim gibi amatör topçular + 1-2 gri ve 1 tane net kritik hata ile maçı tamamladık mı ? Dediğime gelindi mi yine  :tabe:
Kaç kez yazdım kaçıncı kez başımıza geliyor. Delil odasında yer kalmadı, balkona mandal çıkartıyorum.

Çevrimdışı mertozlu

Pepe FB macinda cok formsuz gozuktu gozume belki TS maci ozelinde buyuk kayip degil ancak Bayern macina yetisir umarim. Sahadaki varligi cok onemli CL'de. Bilendim Almanlara 1-0 da olsa kazanalim istiyorum. TS macina yugoslav tandem ile cikacagiz sanirim Vida-Tosic. Keske Medel oynasa ama hocanin gozunde DM oldu artik.

Çevrimiçi Samet Demir

Pepe FB macinda cok formsuz gozuktu gozume belki TS maci ozelinde buyuk kayip degil ancak Bayern macina yetisir umarim. Sahadaki varligi cok onemli CL'de. Bilendim Almanlara 1-0 da olsa kazanalim istiyorum. TS macina yugoslav tandem ile cikacagiz sanirim Vida-Tosic. Keske Medel oynasa ama hocanin gozunde DM oldu artik.
Boşver. Bayern maçını kazanmamız önemli değil. 5 farklı yenemedikten sonra.

Ligi alalım biz ligi. Seneye de Avrupa da olmamız şart.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mertozlu

Boşver. Bayern maçını kazanmamız önemli değil. 5 farklı yenemedikten sonra.

Ligi alalım biz ligi. Seneye de Avrupa da olmamız şart.

Ligi elbet alalim. Sart. Ama vodafone park'taki yenilmezlik unvani gitsin istemiyorum...hele kazansak cok tatli olur. Neyse TS ve Gencler maci gecsin konusuruz artik.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Tag'lara destek beyler:
#PFDKyaTrivelaTFFyeRabona
Beşiktaş'ta Pepe

Tribün çekim (küfür içerir):
https://twitter.com/iykiBesiktasVar/status/970045930010537985

1- Josef tahrik edip vuruyor, sonra Q7 kendisine karşılık verince hakeme bakıp kendini yere atıyor.
2- Volkan Q7’yi sakinleştirmeye çalışan Pepe’yi tahrik ediyor.
3 -M. Ekici denen provokatör Pepe'yi itikleyince Q7'de M. Ekici'yi geri itiyor.

soldado'nun Pepe'nin ayak parmağını kırdığı an, 50 dak. kırık parmakla oynamış.
https://twitter.com/FansKepler/status/970280211597144064

Bugün asılmalıyız sosyal medyalardan...

Erman Toroğlu:
Souza’nın hareketi var,hakeme bakarak kendini yere atıyor.Q7’ye tahrik var.Q7 ile birlikte Souza’yı da atsaydı Q7 o tavrı yapmayacaktı.Çünkü O bana çaktı,bende ona çaktım,o duruyor,ben niye atıldım?dedi.Disiplin 3maç ceza verir, Tahkim 2maça indirir.Çünkü tahrik var

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2018, 16:20:55 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mertozlu

Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden Basaksehir'in kazandigi, Galatasaray'in kaybettigi, FB'nin berabere kaldigi Trabzon deplasmanindan biz kac puanla dönecegiz bakalim. Galibiyet buyuk moral olacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Şampiyonluk yolundaki rakiplerimizden Basaksehir'in kazandigi, Galatasaray'in kaybettigi, FB'nin berabere kaldigi Trabzon deplasmanindan biz kac puanla dönecegiz bakalim. Galibiyet buyuk moral olacak.
İçim benim rahat. Böyle olan maçlarıda alıyoruz genelde. Yarın totemler yapılır maçıda alırız inşallah.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mellfred

Plan program yapılmıyor
Karabük maçında öncesi sarılar temizlenmeli dedik yapılmadı
Kupa gibi ancak Konya’yı Bursa’yı heyecanlandıracak boktan bir organisyona böyle bir periyoda sahipken girişilmemeli dedik
İki fener maçına gerek yok
Fener maçı demek kartlar sakatlıklar gerginlikler demek
bunu ben öngörüyorum takım Yönetimi öngöremiyor
Olmadık işlere çok fazla efor gösteriyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Plan program yapılmıyor
Karabük maçında öncesi sarılar temizlenmeli dedik yapılmadı
Kupa gibi ancak Konya’yı Bursa’yı heyecanlandıracak boktan bir organisyona böyle bir periyoda sahipken girişilmemeli dedik
İki fener maçına gerek yok
Fener maçı demek kartlar sakatlıklar gerginlikler demek
bunu ben öngörüyorum takım Yönetimi öngöremiyor
Olmadık işlere çok fazla efor gösteriyoruz

Tivit yazan, anons yapan, dj emekcileri kovarken ki hassasiyeti gostersinler yeter

Çevrimdışı savaş altay

Ben yaptım desem inananlar olur muhtemelen ama ben yapmadım  :lol:

:biggrinking:  :biggrinking:

Etiketler: