Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5814910 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

4/10 beğenmedim direk lafa girsenize olm niye uzatıyosunuz ki
Vidyosunu koy kardesim
Fb maclarindan
Luganoyu koy
Emreyi
Volkani
Sonra o maclardan yenilerden
Emenikenkn kafayi koy
Emenikenkn cikip girmesini firatin gormemesini koy
Gs maclarindan koy
Karissin ortalik, gs falan girsin mevzuya
Mereylesi koy hakeme gay isareti yapmasini tukurugumu falan

Çevrimdışı mylife1903

Asporda besiktas yorumcusu yokken besiktas gomuluyor, yonetim aciklamama yapacagina, suraya baglanip hepsinjn agzini kapatsin, artik baskan mi baglanip silkeler bunlari yoksa basin sozcusu metin albayrak mi bilemem. Boyle bir rezalet olabilir mi?
Erman gomuyor habire, camia suskun bu taraftar daha napsin

Çevrimiçi Samet Demir

Asporda besiktas yorumcusu yokken besiktas gomuluyor, yonetim aciklamama yapacagina, suraya baglanip hepsinjn agzini kapatsin, artik baskan mi baglanip silkeler bunlari yoksa basin sozcusu metin albayrak mi bilemem. Boyle bir rezalet olabilir mi?
Erman gomuyor habire, camia suskun bu taraftar daha napsin
Eskiden kazım kanat vardı Allah rahmet eylesin. Çok severdim. Bir yanlışını da görmedim hiç. O varken böyle konuşamazlardı.

Simdi kendine dayı dedirten adamlar var işte.

Bu adamlar kimki ah ben yönetici olacam da bunlar böyle konuşacak. O mikrofonları ellerine verir hepsini halay başı yaparım.

Ahh ahhh. Seba başkanım Beşiktaş'ımı üzüyorlar. En çokda bu duruma ses çıkarmayanlar üzüyor...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı yoruk

TS ve Gencler maçlarını alırsak ben şampiyonluk için hazırlanıyorum arkadaş ! Nokta bitti...

Yarışlarda geriden gelen her zaman avantajlıdır !

Çevrimdışı cursedofdragon

Yine garip birşey farkettim :D

Ligin 24.cü haftasını oynuyoruz.

44 gol atmışız

44 puandayız.

Ligde oynadığımız en son fener maçı 3+1= 4 gol'le bitti.

Kupa maçı yine 2+2=4 golle bitti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tam TFF'nin anlayacağı dilden bir açıklama olmuş, gerçekten tebrik ederim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Samet Demir

Pfdk kararını ne zaman açıklayacak?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Carlos Carvalhal: "Beşiktaş! Taraftarlar... İnanılmaz. Enerjiyi hissediyorsun. 32 bin kişinin zıplayarak tezahüratlar yaptığı bir maçı hatırlıyorum. Ayağımın altında sallantıyı duyuyordum. Durup düşündüm, 'Beşiktaş'tan para alıyordum ama burada olmak için para bile öderdim'

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Titriyom korkudan gs averajda one gecti
Şaka mı yaptın anlamadım. İkili averajda gs nin hiç şansı yok
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FedericoGiunti

Mıstaf iş yapar bence kanatta  :D Lens'ten kötü olamaz en azından.
Şayet şansı da yanında olursa gol demeke olan tüm bakış açısı değişir. Ben sağ kanatta çok faydalı olabileceğini düşünüyorum.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı FedericoGiunti

BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Şayet şansı da yanında olursa gol demeke olan tüm bakış açısı değişir. Ben sağ kanatta çok faydalı olabileceğini düşünüyorum.
O kadar da değil yani. Lens bu tip deplasmanlarda faydalı olabilecek tipte bir kanat ve şu anda ciddi şekilde ihtiyacımız var. Destek olmak durumundayız. Gerekiyorsa sosyal medya yoluyla motive edici mesajlar da atılabilir hatta.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Samet Demir

O kadar da değil yani. Lens bu tip deplasmanlarda faydalı olabilecek tipte bir kanat ve şu anda ciddi şekilde ihtiyacımız var. Destek olmak durumundayız. Gerekiyorsa sosyal medya yoluyla motive edici mesajlar da atılabilir hatta.

Kiralama ücreti ile beraber 5 milyon verdiğimiz adamı bu kadar çabuk gözden çıkaramayız.

Ki q7 nin yerini doldurabilecek tek adam şuan lens. Bir şekilde bu adamı kkazanmalıyız.

İspanyol spor araştırma şirketi Deportes & Finanzas'ın verilerine göre Şubat ayında Youtube'da en çok izlenen 2. spor kulübü Beşiktaş...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ts maçına böyle çıkalım.

Fabri

Gökhan     Pepe      Medel       Adriano

Oğuzhan   Atiba

Pektemek         Tolgay            Babel

Love
Hoca Solda CANER , Sağda BABEL yapmayı düşünüyormuş

Neyse ki Canerin arkasında Adriano olacak yoksa duman olurduk yine :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı onurturan

Bi koklasaniza su cocugu bosuna silkelemeyelim besiktasliysa

Gençler maçından önce eski açığın tam karşısında saat kulesinin orda necmi abilerle selfie gelene kadar silkelemek yok zati..

babel hiç sağda yapamıyor ki.

Çevrimdışı onurturan

Caner lens pektemek  oğuzhan artık kim varsa katkı verecek bir şekilde bu şampiyonluk gelecek. .
Şenol hoca lige döndük dedi unutmayalım artık zaman konsantrasyon zamanı herkes kendine gelsin maç maç final gibi haydi çocuklar çok gaza geldim gece gece..

Çevrimdışı savaş altay

Sen amma som agizliymissin gardas boyle bisi gormedim
ilk kez geliyor başıma abartma abi  :D
Resmim ile İleti yazımı değiştirdiğimden tanıyamadın herhalde.
Mod alınca kuaföre gittim şeklimi değiştirdim moral depoladım.

Çevrimdışı savaş altay

Ben demiştim bu çocuk sol açık diye hoca da dayanamadı  :D Tabii atak devamlılığı olmadığından
takımın, Caner'in ortalarından pek yararlanamıyoruz. Kafa vuran da sadece Talisca oluyor.
şener'in golünü de Caner'e değil o bölgenin adamı olan Tosic'e yazmıştım ben zaten.
Caner uyudu mu ? Kabus bile gördü o başka..

Çevrimdışı savaş altay

@Necmi abinin yazısına 100'de 100 katılıyorum.

Bu tip bir oyuncu gol kaçıran, kötü performans gösteren hatta sahada vurdum duymaz görünen ile bile kıyaslanamaz.

Quaresma hakkında yazarken tırsıyorum zaten zira @cursedofdragon ensemde  :bandit:

Çevrimiçi İsmail Özyurt

@Necmi abinin yazısına 100'de 100 katılıyorum.

Bu tip bir oyuncu gol kaçıran, kötü performans gösteren hatta sahada vurdum duymaz görünen ile bile kıyaslanamaz.

Quaresma hakkında yazarken tırsıyorum zaten zira @cursedofdragon ensemde  :bandit:
Hocanın bi lafı vardı silgiyi de bitirmemek lazım diye basın toplantısında oyundan çıkarken yaptığı saygısızlıktan dolayı Q7 için. Futbolcumuzdur şampiyonluk için hepsine ihtiyacımız var ama umarım artık o silgi bitmiştir. Benim için o silgi geçen yıl bursada bitmişti ama neyse. Şu dakikadan sonra sezon sonuna kadar dişimizi sıkıp hepsinin arkasında duracaz.

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: