giden doğanların döneminde benmi başkandım kendi kendinize bir dünya yaratıp o dünyanın içinde
kendinizi kandırıyorsunuz. en ağır şikelerle şampiyonluğumuzun alındığı dönemlerdir seba dönemi
ben sebadan duydum ilk masaya yumrukmu vuracağız dediğini bu hakemlerle lige devam edeceğiz
hakemlere güvencimiz tamdır dendiğini şerefli ikincilik lafını benmi söyledim.
vay efendim seba güçlü başkanmış onun zamanında böyle şeyler olmazmış hemde kralı oldu kimi kandırıyorsunuz
bizimi kendinizimi. Bir o dönemi şartlarını futbolu birde bu dönemi şartlarını ve futbol endüstirisini bir kenara koyun
bakın ondan sonra o dönemki yönetimmi çok güçlüymüş yoksa bu dönemki yönetimmi daha güçlü
o zaman işler amatörken şimdi dünyanın en büyük endüstrisi ve futbolla ilgisi olsun olmasın herkesin bu pastadan pay almaya uğraştığı bunun
için her şeyi yaptığı bir dünyada yaşıyoruz kurtulun artık seba mukayesesinden şimdi bir sezonda dönen parayı seba
bütün başkanlığı boyunca göremedi. önümüzdeki sene kulüp bütçesi 1 milyar diyoruz bu rakamı daha ülkede gören takım yok
siz neyin mukayesesindesiniz daha seba kafasıyla bu takım küme düşmemeye oynardı. seba neden tukaka oldu gelişen futbol endüstrisine
ayak uyduramadığı için hala neyin mukayesesi bu her kez dönemindeki başarıyla değerlendirilsin
seba zamanında güçlü yönetimmiş 16 yıllık seba döneminde bana göstersene güçlü yönetim yöneticilerin adını bilmezsiniz
bir hatırlanan bizi fetönün kucağına atmaya çalışan kalkavandır. birde o dönem bizi islam siyasetine çekmeye çalışan bunun için
sürekli reklamı yapılan bir kaç yöneticidir. mesela hasan arat ne yapmış bu kulüp için hala fanatikleri var. seba yönetimiymiş
seba seçime girdiğinde sandık başında korumalığını yapan kimmiş bir bakın yönetici olarak atadığı isimlere ve o isimlerin ne anlam
taşıdığına bir bakın bizim verilmiş sadakamız varmışda o yöneticiler kulüp içinde kalamamış yoksa şu anda gs için konuşulanlar
bizim için konuşuluyor olurdu.
Ben verilen cezalar açısından söyledim güçlü yönetim lafını teşvik konusu da o dönem serbestmiş sanırım.
Evet yönetim olarak benim gözümde sadece başkan vardır.Bu hep böyle olmuştur başkan ne kadar güçlü ise o kulübün yönetimi güçlü sayılır.
Şimdi sence başkan mı bu kadar şeyi başaran yoksa o aykut hayranı yöneticiler mi hiç kimse geçmişte yöneticileri tanımaz zaten herkes başkanları bilir.
Gs başarılı iken faruk süren bide gizli başkan fetö

keza fb de ali şen Beşiktaşta da Süleyman Seba denir.