Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5816613 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

:ok: abi mylife abinin yazımından nasıl anlayacam ne yazyım google aklım ermedi birisine lakap taktı sandım ingiliz ayanı 001903 deyince

ekürimin hiç forumu trollediğini gördün mü ki şüpheye düşüyorsun herifin soyadını dahi vermiş daha naapsın.

arada masabaşı haberi yaparsa zaten altına yasaklısitelinkbeşiktaşarenavodafonpark die kaynak gösteriyor zaten :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

bu riverosun halleri genç, yd.li dönemin çocuğu vbvb gibi ifadelerle dahi örtüşmüyor
Biz de genç olduk ama hiç sinsi bir gsli gibi takılmadık diyosun yani..
ama bu hayat o kadar garip ki herşey doğru yada herşey yalan çıkabiliyor . Sana yüzde yüz katılıyorum ben de çok gıcık oluyorum ama şuanki nesilden bayaa bir örneklem görmüş 7 yıllık  bir öğretmen olarak sana şunu üzükerek ifade edebilirim ki..
Ne yazık ki Beşiktaşlı olma ihtimali var..
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2018, 10:08:43 onurturan ]

Çevrimdışı tangaz

Biz de genç olduk ama hiç sinsi bir gsli gibi takılmadık diyosun yani..
ama bu hayat o kadar garip ki herşey doğru yada herşey yalan çıkabiliyor . Sana yüzde yüz katılıyorum nen de çok gıcık oluyorum ama şuanki nesilden bayaa bir örneklem görmüş 7 yıllık  bir öğretmen olarak sana şunu üzükerek idade edebilirim ki..
Ne yazık ki Beşiktaşlı olma ihtimali var..

Beşiktaş, Beşiktaşlılık; isyandır, başkaldırıdır, asi ruhtur.

Ben belirli bir rakibe karşı oynamam yenilgiye karşı oynarım diyebilmektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı onurturan

forumda aldığım mod cezalarım var ama hiç nopost yemedim şimdi lensi konuşturma bana
Kimse lensi konuşmamalı zaten artık.. konuşacak biri varsa o da kendisidir.. burası büyük şanlı bir camiadır.. kendini göstermesi için büyük bir şansı vardır.. biz desteklemekten vazgeçmemeliyiz.. kendisi de profesyonelliğini, gücünü, isteğini, parasının hakkını verme duygusunu, mücadelesini en önemlisi topla son temasındaki tercihleri yapma becerisini max. Yapmak zorundadır..
Ben asıl takıma bu bağlamda (lensi psikoşojik kanalize etme) güveniyorum..
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2018, 10:20:30 onurturan ]

Çevrimdışı onurturan

Bugün Muzlera ve vudu günü oyüzden mylife abi hazırlık yapıyor galiba gelmediğine göre..

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Gokhan yedek olarak dahi takima faydali olamayacaksa, Lens ister oynatilsin ister oynatilmasin alternatifimiz var. Babel saga cekilir, Caner sol kanada gecer. Sorun cozulur.

Ha, Quaresma olayinda yine her zamanki gibi milli sporumuz olan bos konusmakla istigal ediyorsunuz. Quaresma'nin Josef'e hareketi yumruk falan degil. Oyle bir abarttilar ki gormesek aparkat cikarmis sanacagiz. Josef hemen hemen ayni hareketi yapiyor Quaresma'ya. Tek fark hakeme bakip sonra yuzunu tutarak kendini yere atan Josef. Quaresma'da akil olsa orada aninda yatip yuzunu tutar ama gerci ne diyoruz, akil olsa zaten hic kart almaz o ortamda. Bu sene 3 FB 1 GS maci oynadik 4 tartismasiz herkesin kabul ettigi penaltimiz ve 1 golumuz verilmezken aleyhimize 2 penalti 4 kirmizi 1 net ofsayttan gol verildi hala cikip hakem konusmayalim diyen tipler var. Ustelik bu maclarin hepsinde topa hakim olan, futbol oynayan, daha az faul yapan taraf bizdik. Bunlari bildigimizden dedik hoca kupa maclarini bosversin, yedeklerle, genclerle ciksin diye. Olmadi Quaresma'yi cikarma kupa macina bunu da dedik kesin kart cikar diye ligde yapamadilar, kupada yaptilar iste anlayin artik.

Sene basindan dedik butun bunlari, yeni degil. Ha Quaresma olmadan cikacak kadro cok mu fark edecek? Bence etmez hoca dogru kadroyu kurarsa. GS'liler, FB'liler daha dun cop, ise yaramaz, bizde istemezdim dedikleri Quaresma'yi simdi Besiktas'in %25'i, %30'u, yarisi ilan etmeye basladilar. Tabi ne kadar oynarsak oynayalim yine hakemler yolumuza tas koyacak, yarin rezalet bir yonetim bekliyorum hakemi de yenmemiz gerekecek. Kararlastirilmis sene basindan GS'yi sampiyon yapmak istiyorlar dedik. FB mallarini da ayagimiza doladilar, herkes de bu oyuna geldi aradan GS siyrilacak guya. Bu sene sampiyon olursak 101. yilin intikami gibi olacak resmen. Bakmayin bu sene 101. yildan bile beter bir yapilanma var bize karsi, takim cok guclu, kadro derin, hoca karsisindakilerin itliginden haberdar, taraftar bile kismen akillandi da butun yasanan rezaletlere ragmen kupada yari finaldeyiz, ligde 3 puan geride. Hakemler, medya da yoruldu kendi rezilliklerinden, ilk devre FB maciyla cokecektik ne guzel ustu kapanip gidecekti.

Son olarak, o Turgay Demir denen kazmaya da sozum var. Macta salak salak konusmalariyla cileden cikartti hepimizi. Objektif olacam diye sacma salak konusup FB'lilerin GS'lilerin bulunmayacagi iddialarda bulunuyor takimi zor durumda birakiyorlar. O kadar bos beles adamlar ki Besiktas yazarlarinin cogu Allah'in Ridvan'i bunlardan daha cok savunur gorunmeye basladi Besiktas'i. Mumkunse bunlari da protesto edip kendi medyamizi palazlandirmamiz lazim. Boyle dostlarimiz varken dusmana gerek kalmiyor sonra.

Çevrimdışı tuncaboylu

MADDE 43 – KURAL DIŞI HAREKETLERFutbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetliharekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verilir.

MADDE 44 – SALDIRI(1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olmasıhalinde; (a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası verilir.

Şayet bunlar uygulanırsa 2+5 gözüküyor
Saldırıdan ceza almaması lazım

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

neden böle düşünüyorsun?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Besiktaslı olmadıgım konuşulmuş. Gercekten ilginç.. :evillol: :evillol: :evillol:
Heyecandan Besiktas maçlarını izleyemeyen birisi olarak komik geldi :D gelecek hafta oynanacak olan genclerbirligi maci icin 2 hafta once ucak bileti aldım. Stadyumun oraya gidince resim atayım bari kanıtlamış olurum Besiktaslı oldugumu :tabe: :lol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Besiktaslı olmadıgım konuşulmuş. Gercekten ilginç.. :evillol: :evillol: :evillol:
Heyecandan Besiktas maçlarını izleyemeyen birisi olarak komik geldi :D gelecek hafta oynanacak olan genclerbirligi maci icin 2 hafta once ucak bileti aldım. Stadyumun oraya gidince resim atayım bari kanıtlamış olurum Besiktaslı oldugumu :tabe: :lol: :evillol:
Feystaymden baglanip kontrol edecekler
Ya da koklayabilirler

Çevrimdışı mylife1903

Bugün Muzlera ve vudu günü oyüzden mylife abi hazırlık yapıyor galiba gelmediğine göre..
Deneyecez gene bakalim insallah

Çevrimdışı mylife1903

Saldiridan ceza almasi gereken tek kisi volkan orda.
Herif resmen alttan alttan pencelemis pepeyi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimiçi Samet Ç

Hakeme saldırıp kovalayana 11 maç verdiler Quaresma'ya da aynı ayarda ceza verirlerse artık söylenecek bir şey kalmaz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Volkan demirel, josef falan her maç pislik yapıyorlar ama taraftarları, yonetimleri arkalarında duruyor. Biz efendi olacaz diye caner e basak macından sonra özür dilettirdik.sıf caner e ceza verecez diye tff kafasından kural cıkardi sonra tekrar o kuralı kaldırdı falan.. efendi mefendi olmayacaksın bu düzenin oldugu yerde. Maclarda cirkeflikte yapacaksın, oyuncun ne yaparsa yapsin arkasinda duracaksın..

Çevrimdışı mylife1903

Hakeme saldırıp kovalayana 11 maç verdiler Quaresma'ya da aynı ayarda ceza verirlerse artık söylenecek bir şey kalmaz.
Hakeme saldiran dedin
Simdi, gelelim maldadoya
Bu herif maci gerdi falan filan
Seyredelim alperin atildigi pozisyonu hakemi kolundan cekiyor bu
Sonra quaresmanin atildigi pozisyonda gene hakemi kolundan cekiyir

Caner hakemin onunde sevindi diye 6 mac veren serefli federasyon nerede

Firat hissetmemis olabilir cekildigini versinler cezayi
Firat ki emenikeyi gormemis adam yani

Çevrimdışı underworld

yukarıda yapıştırdığın kuralları dikkatli okursan 3+5 die okursun
1 kanaat notu olarak kestim

Çevrimdışı Savaş

Ellerine boyle bir fırsat geçmiş hakem oyuncu ayıracaklarını mı saniyorsunuz? Hakem, oyuncu insan insandir mottosu ile hazır kovalama ve yumruklamada var yapıştırırlar 8 maç. Tahkim mahkim 5 maça düşer.

Sonra pektemek kanat demek. Sabahlar olmasın.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Şuraya pektemekin ts ye attığı golleri koyalım azcık

Çevrimdışı mylife1903

Var mi oyle bir dosiya

Çevrimdışı tangaz

1 kanaat notu olarak kestim

o kanaatler tahkim aşamasında işler başlangıç cezası minimum 8 olur alt limitten uygulanmayıp 10-12 maç arası ceza çıkarsa da şaşırmam. vur ensesine al önündeki lokmayı sözünde ensesine vurulan rolündeyiz ne de olsa.

Çevrimdışı underworld

o kanaatler tahkim aşamasında işler başlangıç cezası minimum 8 olur alt limitten uygulanmayıp 10-12 maç arası ceza çıkarsa da şaşırmam. vur ensesine al önündeki lokmayı sözünde ensesine vurulan rolündeyiz ne de olsa.
Kral olmak varken ne hale soktu kendini.
Yönetim uğraşsın ama renkliler de salak değil boş durmazlar ( bcity de dahil).

Zaten mimlisin son düzlükte yapılacak hareket mi bu arkadaş!

"birazdan soyunma odasında benimle başı derde girecek."
Via y. Vural

Çevrimdışı tangaz

en sonunda benimde trabzonda çömlekçide attığım golleri koydurtacaksınız buraya  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Bu quaresma olayinda camia saglam durmali ve kenetlenmeli

Nouma ve zagoya linc yapildi 10 sene basimizi kaldiramadik
Caner ve quaresma linci de basarili olursa daha bi bej sene boyle devam eder olay

Her hakem her futbolcumuza cat cat kart cikartir

Çevrimdışı tangaz

Bu quaresma olayinda camia saglam durmali ve kenetlenmeli

Nouma ve zagoya linc yapildi 10 sene basimizi kaldiramadik
Caner ve quaresma linci de basarili olursa daha bi bej sene boyle devam eder olay

Her hakem her futbolcumuza cat cat kart cikartir

zaten çıkarmıyorlar mı reis anadolu maçlarında bile daha fazla kart görüyoruz ulusoy tekme yiyen oyuncumuza kart çıkarıp cezalı duruma düşürmeye kadar vardırdı olayı. duyduğuma göre yönetim karizmaya çok öfkeliymiş bunca sessizlik de zaten bunu göstermiyor mu? ben 3+5=8 alt limitten daha fazlası olacak 12 maç ceza alacak die düşünmeye başladım bu sessizlikten.

Etiketler: