Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5815040 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı savaş altay

Ben de sürekli hakemi bahane edenlerden bıktım. Bu daha cok psikoloji bozuyor.
İletim silindi demin şöyle özetliyim. Ben zaten hakemi de yeneceksin tarafındayım bilen bilir
ama hakem ''kaos''u hakkında konuşanları da engellemeye kalkmayalım  :)

Çevrimdışı ozankarakoc

Pektemek gol demek

Evet, geldiğimiz nokta budur. Negredo'nun yerine de olur, bana her türlü uyar!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı savaş altay

Lens’e dunya kadar para gomduk. Iyi olmasini dilemekten baska caremiz yok. Umariz hepimizi yaniltir.
Vida'nın da bazılarına göre tosic'den farkı yoktu 1 maç ile woww oldular sonra yine eleştirmeye başladılar.
Sonra basınımız neden böyle diyoruz. Halk böyle var mı ötesi ?
Yeni sezon ilk 10 haftaya kadar kredisi bende var. Bonusu bile var.

Çevrimdışı onurturan

Bi lige odaklanamadık anasını satayım..
Çıksaydık şu maça paf takımıyla nasıl tramvay geçirirdi fenerliler..
Hem bizimkiler yorulmazdı kırmızı cezası yemezlerdi hem rakip kendisini tezek gibi hissedecekti hem de süt kupasından kurulacaktık (bu kesin değil)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

İletim silindi demin şöyle özetliyim. Ben zaten hakemi de yeneceksin tarafındayım bilen bilir
ama hakem ''kaos''u hakkında konuşanları da engellemeye kalkmayalım  :)
hakem "kaos" unu sürekli en üste koyup, tek sorunu bu görenlere itirazım var benim. geçen sene kiev maçından sonra da olmuştu. tamam hakem yanlış karar verdi ama bu 6 yememizi gerektirmiyordu. ya da geçen konya maçı. love çıkıp vida girdi  mesela skandal bir değişiklikti. ama biz gittik yine hakemi 1. suçlu yaptık. böyle olunca sanki biz çok iyiyiz de hakemler engel oluyor gibi bir durum ortaya çıkıyor. bu kadar maddiyatlı bir defans hattına sahip olmamıza ragmen her maç gol yemek, son yılların en iyi kadrosunun bu rezil deplasman performansı çok canımı sıkıyor. ve bunların 1. sorumlusu hakemler degil. çıkar çatır çatır top oynarız(gs maçı ve 3 1 kazandıgımız fb maçının 2. yarısı gibi) hakemler golümüzü vermez eyvallah hakem 1 numaralı suçludur. ama sen gidip düşme hattındaki takıma karşı önde oldugun maç forvet çıkarıp stoper alırsan kusura bakmayın ama hakem suçlu falan değildir. gidip 45 dakikayı senden 1 kişi eksik oynayan takıma( kayseri maçı) posziyona giremezsen bunun sorumlusu hakem degildir. 2 ay maç kazanamayan takıma karşı öne geçip daha ilk yarı bitmeden geriye düşüyorsan( bursa deplasmanı) bunun sorumlusu hakem degildir.
[ Son Düzenleme: 03 Mart 2018, 00:52:06 riveros ]

Çevrimdışı onurturan

Vida'nın da bazılarına göre tosic'den farkı yoktu 1 maç ile woww oldular sonra yine eleştirmeye başladılar.
Sonra basınımız neden böyle diyoruz. Halk böyle var mı ötesi ?
Yeni sezon ilk 10 haftaya kadar kredisi bende var. Bonusu bile var.
Sorma abi en rahatsız edici kitle..
Şampiyonuz..
Şampiyonluk kesin kaçtı..
Şampiyonuz..
Nah şampiyonuz..
Kesin şampiyonuz..
Bunları tek başına birer hafta arayla daha ligin bitmesine sittin hafta varken söyleyen insanlar var..
Kötü günde şampiyonluk umudı besleyenlerle dalga geçenler şimdi trabzonu başağı yenelim kesin şampiyonuz diyorlar.  Kesin ama bak kesin yani..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

valla 15 gün sonra kaderimiz belli olacak. 18 mart günü 26. hafta bitecek. basak macı var o gün. o hafta sonunda eger liderle aramızda 3 4 puan olursa bayrakları hazırlamaya başlayabiliriz. ama trabzon ve basaksehire kaybedip 7 8 puan geriye düşersek geçmiş olsun.. bayern maçı falan hikaye. şu önümüzdeki 3 haftadan en az 7 puan almalıyız.

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı onurturan

hakem "kaos" unu sürekli en üste koyup, tek sorunu bu görenlere itirazım var benim. geçen sene kiev maçından sonra da olmuştu. tamam hakem yanlış karar verdi ama bu 6 yememizi gerektirmiyordu. ya da geçen konya maçı. love çıkıp vida girdi  mesela skandal bir değişiklikti. ama biz gittik yine hakemi 1. suçlu yaptık. böyle olunca sanki biz çok iyiyiz de hakemler engel oluyor gibi bir durum ortaya çıkıyor. bu kadar maddiyatlı bir defans hattına sahip olmamıza ragmen her maç gol yemek, son yılların en iyi kadrosunun bu rezil deplasman performansı çok canımı sıkıyor. ve bunların 1. sorumlusu hakemler degil. çıkar çatır çatır top oynarız(gs maçı ve 3 1 kazandıgımız fb maçının 2. yarısı gibi) hakemler golümüzü vermez eyvallah hakem 1 numaralı suçludur. ama sen gidip düşme hattındaki takıma karşı önde oldugun maç forvet çıkarıp stoper alırsan kusura bakmayın ama hakem suçlu falan değildir. gidip 45 dakikayı senden 1 kişi eksik oynayan takıma( kayseri maçı) posziyona giremezsen bunun sorumlusu hakem degildir. 2 ay maç kazanamayan takıma karşı öne geçip daha ilk yarı bitmeden geriye düşüyorsan( bursa deplasmanı) bunun sorumlusu hakem degildir.
rüzgara karşı işemek zordur ve biraz saçmadır üstüne sidik sıçrayabilir...
adamlar ne zaman işeyeceğimiz gelse vantilatörle tam karşımıza geçiyorlar ben her işeyişimde full tazzikli işeyememki kardeşim bazen de rahat rahat yapmak isterim..
Bahane uydurma geçen gün öyle bi işedin ki adamın vantilatörünü bozdun isteyince oluyormuş bak mı diyecez..
Onun amacı zaten çomak sokmak ikinci olsan yeter ona ..
Şampiyon olmak için ben her hafta olması gerekenden iki kat fazla ıkınamam abi kimsr kusura bakmasın..

Çevrimdışı onurturan

valla 15 gün sonra kaderimiz belli olacak. 18 mart günü 26. hafta bityecek. basak macı var o gün. o hafta sonunda eger liderle aramızda 3 4 puan olursa bayrakları hazırlamaya başlayabiliriz. ama trabzon ve basaksehire kaybedip 7 8 puan geriye düşersek geçmiş olsun.. bayern maçı falan hikaye. şu önümüzdeki 3 haftadan en az 7 puan almalıyız.
Sonraki maçlarda kaç almalıyız?

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

rüzgara karşı işemek zordur ve biraz saçmadır üstüne sidik sıçrayabilir...
adamlar ne zaman işeyeceğimiz gelse vantilatörle tam karşımıza geçiyorlar ben her işeyişimde full tazzikli işeyememki kardeşim bazen de rahat rahat yapmak isterim..
Bahane uydurma geçen gün öyle bi işedin ki adamın vantilatörünü bozdun isteyince oluyormuş bak mı diyecez..
Onun amacı zaten çomak sokmak ikinci olsan yeter ona ..
Şampiyon olmak için ben her hafta olması gerekenden iki kat fazla ıkınamam abi kimsr kusura bakmasın..
yani diyorsunuz ki biz bu sezon müthiş top oynadık ama hakemler yüzünden bu kadar çok puan kaybı yaptık.

Çevrimdışı savaş altay

Ara ara böyle krizler yoramaz bizi. Yd dönemini yaşayanlar bilir, yöneticisi bilmese bile
Yürürken İstanbul'un her köşesinde karşımızdan gelen insanlar bilsinler isterdik nasıl gururla
taşıdığımızı armalı atkımızı.

Haberlerleri olmazdı düzelttiğimiz atkımızdan armamız dim dik, ruhumuz dim dik geçerken yanlarından.
Varsa içlerinde Beşiktaş'lı ''şşht seninkine bak'' desinler diye. Kara Kartalın yüzü gülsün diye.
Bilir misin ''Şunlardaki sevgiye bak.. Bir de Şampiyon olsalar neler olacak'' diyenleri ?

Bilir misin ağladığında tek eğlence konusu olmayan taraftar Beşiktaş taraftarının olduğunu, Sevgine hayran olunduğunu ?
Sosyal medya değil Gerçek hayat Üsküdar vapurunda dolu gözler ile uğurlarken İnönü'yü mağlup olunan bir gece yine acı içinde
evine dönerken, yanına yanaşanın ''Şampiyon olsanız dokunmaz, gerçekten seviyorum acınız farklı sevinciniz haklı'' diyen renklidir.

Bu sezon Şampiyon olamazsak eğer o acıyı hissedin hissettirin. Çünkü seneye yine kan kusturacağız !

Çevrimdışı matias_27

İkinci yarı ki puan hesabım tam gaz devam ediyor içerde 9 da 9 deplasmandaki 8 maçtan 3 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet ile totalde 71 puan hesabım vardı.şuan için bi sıkıntı yok. TS maçını kazanırsak başak gs maçlarında beraberlikte bile avantajlıyız. TS ile beraber kalırsak ya gs ya da başakı kesin yenmemiz lazım
4 yıl üst üste şampiyonluk gelecek

Çevrimdışı savaş altay

İkinci yarı ki puan hesabım tam gaz devam ediyor içerde 9 da 9 deplasmandaki 8 maçtan 3 galibiyet 4 beraberlik 2 mağlubiyet ile totalde 71 puan hesabım vardı.şuan için bi sıkıntı yok. TS maçını kazanırsak başak gs maçlarında beraberlikte bile avantajlıyız. TS ile beraber kalırsak ya gs ya da başakı kesin yenmemiz lazım
Biz o gs'yi madara ederiz orada  :D 3 yaz

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı savaş altay

Kanatta Lens oynar umarım
yok ya ne diosun Pektemek oynasın.
Gol demek
Asist demek
Mücadele demek o  :lol:
Net İroni  :bandit:

Çevrimdışı underworld

Pektemek baş kaldırı demek.

Çok çabuk silmeyelim derim.

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı underworld

MADDE 43 – KURAL DIŞI HAREKETLERFutbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetliharekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verilir.

MADDE 44 – SALDIRI(1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olmasıhalinde; (a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası verilir.

Şayet bunlar uygulanırsa 2+5 gözüküyor

Çevrimdışı mylife1903

MADDE 43 – KURAL DIŞI HAREKETLERFutbol oyun kurallarına aykırı olarak sert ve ciddi faul yapan futbolculara 2 ila 4, şiddetliharekette bulunan futbolculara ise 3 ila 6 müsabakadan men cezası verilir.

MADDE 44 – SALDIRI(1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olmasıhalinde; (a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası verilir.

Şayet bunlar uygulanırsa 2+5 gözüküyor
Tahrik indirimi aldiramiyorsa bu yonetim hic ugrasmasin istifa etsin, baskan baska bir yonetim kadrosu toplayip secime gitsin mayis ayinda.

3 mactan fazla cikarsa bu yonetim kadrosu iktidarsizdir

Çevrimdışı mylife1903

Pektemek puan kaybi kesin demektir, pektemek caresizliktir, akilsizliktir

Lens oynasin essek yuku para verdik bir suru yatirim yapildi. Cocugun ustune fazla gitmemek lazim, kapasitesi seviyesinde elinden geleni yapiyor.

Çevrimdışı underworld

Tahrik indirimi aldiramiyorsa bu yonetim hic ugrasmasin istifa etsin, baskan baska bir yonetim kadrosu toplayip secime gitsin mayis ayinda.

3 mactan fazla cikarsa bu yonetim kadrosu iktidarsizdir
Ciguli 3 maç almıştı galiba ama burda q7 işi abarttı.
Yönetim için :
3 maç Nobel ödülü
5 maç standart
7 maç sıkıntı

+ gs lilerin salça olma durumu olur ( fb liler zaten ön safta yer alır)

Çevrimdışı mylife1903

Ciguli 3 maç almıştı galiba ama burda q7 işi abarttı.
Yönetim için :
3 maç Nobel ödülü
5 maç standart
7 maç sıkıntı

+ gs lilerin salça olma durumu olur ( fb liler zaten ön safta yer alır)
2 mac aldirsinlar bakalim metin ile umut yonetimin perde arkasindan is bitiren bitirim ikilisi

Etiketler: