Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5815235 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Ben de hakem konusunda Necmi abi gibi düşünmekteyim.Zira direk Fener lehinde çalışmadı dün.Ama iyi de yönetmedi.Vasat yönetti.
ekici atılmadı, volkan lutfen yarım saat sonra atılabildi, penaltımız verilmedi daha ne yapacak hakem ?
zaten bu işler bir senden bir ondan diye diye hep bir artısı bizim aleyhimize olacak şekilde düzenleniyor.
Samsun maçı gibi yapabilirler mi bir daha sanıyoruz ? Kdky'deki maçta kim zararlı çıktı onlar mı biz mi ?
Kırmızı verdi fb'ye ama maçı yine onlara hediye ettiler.. 1 onlardan 2 bizden artık böyle bu işler.

Çevrimdışı onurturan

Başlık:  Başıma Bir Şey Gelmeyecekse..

Lensin sorunu bence aşılamayacak bir sorun değil.. önümüzdeki maça 2 asist 3 gol yapsa ben şaşırmam .. yalnız psikolojik tedaviyi yağlı yerinden koymak gerek kafasında ne varsa çıkarıp  atması gerek..
Quaresmanın sürecinde lens düzeltirse kendini şaşırmayın..

Çevrimdışı onurturan

Bir anda ts macını lens in alacağı hissi geldi şuan tam da şuan.

Haha heralde bu şuan evrende dolaşan bir enerji bunu okumadan yazmıştım haydi oğlum lens ..

Yada biz çaresizlikten teselli buluyor olabiliriz tabi :bawling:

Çevrimdışı Jimexi

Allah rızası için Lens'i övmeyin umut aşılamayın artık yeter. Ne güzel login olmadan sessiz sedasız okuyup gidecektim. Lens mesajları görünce şimşek hızı ile login oldum. Yapmayın gardaşlar etmeyin gardaşlar.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bizim penaltimızı vermedi fırat aydınus onun dısında kararların cogu dogruydu bence. Quaresmanın kırmızı gordugu pozisyonun en basında pepe soldadoya faul yapmıştı mesela. Şu hakem olayları cidden sıktı artık. Tamam aleyhimize hata yapılıyor ama biz kacırmayıp atarsak problem yok. Lig macında yedigimiz gol ofsayttı, penaltımızı vermedi ama ne yaptik 2. Yarı fıstık gibi top oynadık. 3 tane salladik ve macı aldık. Gs macı aynı sekilde. Catır catır top oynadik ve o macın hakemi konusulmadı bile.

Çevrimdışı caner.eryigit

Allah rızası için Lens'i övmeyin umut aşılamayın artık yeter. Ne güzel login olmadan sessiz sedasız okuyup gidecektim. Lens mesajları görünce şimşek hızı ile login oldum. Yapmayın gardaşlar etmeyin gardaşlar.
Övme değil abi valla bir his geldi Gs maçından önce geldi kazandık fb lig maçında geldi kazandık kupa  maçı ile ilgili sıkıntılıydı olanlar oldu zaten.Şenol hocam da sever bu tarz zamanlarda oyuncuyu kazanmayı bekleyelim görelim.

Çevrimdışı İhsan

Başlık:  Başıma Bir Şey Gelmeyecekse..

Lensin sorunu bence aşılamayacak bir sorun değil.. önümüzdeki maça 2 asist 3 gol yapsa ben şaşırmam .. yalnız psikolojik tedaviyi yağlı yerinden koymak gerek kafasında ne varsa çıkarıp  atması gerek..
Quaresmanın sürecinde lens düzeltirse kendini şaşırmayın..

Q7 tehdidini hissetmez ise belki daha rahat oynar Lens.
hayırlısı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bizim penaltimızı vermedi fırat aydınus onun dısında kararların cogu dogruydu bence. Quaresmanın kırmızı gordugu pozisyonun en basında pepe soldadoya faul yapmıştı mesela. Şu hakem olayları cidden sıktı artık. Tamam aleyhimize hata yapılıyor ama biz kacırmayıp atarsak problem yok. Lig macında yedigimiz gol ofsayttı, penaltımızı vermedi ama ne yaptik 2. Yarı fıstık gibi top oynadık. 3 tane salladik ve macı aldık. Gs macı aynı sekilde. Catır catır top oynadik ve o macın hakemi konusulmadı bile.

Çözüm:
Yabancı hakem
yabancı TFF başkanı
yabancı yabancı MHK
yabancı PFDK

Bu durumda hakem hataları bile tolere edilir
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Jimexi

Övme değil abi valla bir his geldi Gs maçından önce geldi kazandık fb lig maçında geldi kazandık kupa  maçı ile ilgili sıkıntılıydı olanlar oldu zaten.Şenol hocam da sever bu tarz zamanlarda oyuncuyu kazanmayı bekleyelim görelim.

Bence artık şöyle diziliş 4 2 3 1. elde sadece lens varsa 3 5 2 - 5 3 2(ciddi değilim pek). Affedemiyorum Lens'i. Gözümü her kapıyorum dünkü pozisyon geliyor aklıma. Sizde de oldu mu bilmiyorum ama dün son düdük çalınca sanki bir şeyler yarım kalmış hissi ile kalakaldım öyle hala da geçmiş değil o his. nasıl tarif edeyim hani sigara yakarsın(tavsiye etmiyorum) tam o anda dolmuş gelir onun gibi. Umarım dediğin gibi olur.

Çevrimdışı caner.eryigit

Benim kadro ile ilgili olmazsa olmazım medel in stoper oynaması oyun kalitesini inanılmaz arttırıyor bu demek değil ki medel orta saha da kötü ama geride bize daha faydalı bence.şu defans önünde ne yazık ki Atiba dan başka alan kontrolü yapmayı bilen oyuncumuz yok medel de dahil.yediğimiz birçok golde defan Önü sıkıntılar mevcut.seneye oraya dipçik gibi bir adam şart oğlu şart.caner hiçbir zaman önde olmaz sırtı dönük olmaz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bence artık şöyle diziliş 4 2 3 1. elde sadece lens varsa 3 5 2 - 5 3 2(ciddi değilim pek). Affedemiyorum Lens'i. Gözümü her kapıyorum dünkü pozisyon geliyor aklıma. Sizde de oldu mu bilmiyorum ama dün son düdük çalınca sanki bir şeyler yarım kalmış hissi ile kalakaldım öyle hala da geçmiş değil o his. nasıl tarif edeyim hani sigara yakarsın(tavsiye etmiyorum) tam o anda dolmuş gelir onun gibi. Umarım dediğin gibi olur.
Abi bence quaresmanin hareketi daha affedilemez hareket. Lens gol kacırdı tamam. Olabilir gol kaçar. Ama  net golü kacırmamız 10 kisi kalmiş rakibin sağ bekinden gol yiyecegimiz anlamina gelmez. Lens mesela  onumuzdeki 8 macta 0 gol 0 asistle oynayabilir. Ama emin oldugum bisey var lens bu 8 macta takımını eksik bırakmaz sacma kırmizi kartlar gorerek. Ve hep diyorum lens in sorunu tamamen ritim. Önümüzdeki sureçte umarim üst üste oynayacak insallah. O zaman anlayacagız.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Benim kadro ile ilgili olmazsa olmazım medel in stoper oynaması oyun kalitesini inanılmaz arttırıyor bu demek değil ki medel orta saha da kötü ama geride bize daha faydalı bence.şu defans önünde ne yazık ki Atiba dan başka alan kontrolü yapmayı bilen oyuncumuz yok medel de dahil.yediğimiz birçok golde defan Önü sıkıntılar mevcut.seneye oraya dipçik gibi bir adam şart oğlu şart.caner hiçbir zaman önde olmaz sırtı dönük olmaz.

Medel zaten bu sene orta saha oynadigı maclarda yetersizdi.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Fener'i 3-1 yendiğimiz maçtada hakem hatası vardı ama biz hakemide üstüne koyup yendik yani neymiş yenebiliyormuşsun. Hiç hakem makem bahanesi üretmeyin. Benim gözümde maçın kayıp olmasının iki sebebi var biri Lens diğeri Q7.

"Beşiktaş'san hakemide yeneceksin."

Çevrimdışı underworld

Şu stoper ikilisi sabitlensin artık.
Şu orta saha ikilisi sabitlensin artık.

Çok sirkülasyon sonra = basit goller yiyoruz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener'i 3-1 yendiğimiz maçtada hakem hatası vardı ama biz hakemide üstüne koyup yendik yani neymiş yenebiliyormuşsun. Hiç hakem makem bahanesi üretmeyin. Benim gözümde maçın kayıp olmasının iki sebebi var biri Lens diğeri Q7.

"Beşiktaş'san hakemide yeneceksin."

sıkıldım artık sürekli hakemi yenmek zorunda kalmaktan bıktım.

İnsanın psikolojisi bozuluyor o derece.

Çevrimdışı underworld

İki maddenin en alt cezası ne kadar oluyor?

Çevrimdışı underworld

Hakem makem hikaye...
Hakem makem olsaydı lensin pozisyonunu başlatmadan faul diye keserdi ama devam dedi lens gitti zoru başardı.
Sonrasında q7 geldi yarım kalan işi tamamladı.

Hakem bu maçta bahane olarak en sonda gelir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

sıkıldım artık sürekli hakemi yenmek zorunda kalmaktan bıktım.

İnsanın psikolojisi bozuluyor o derece.
Ben de sürekli hakemi bahane edenlerden bıktım. Bu daha cok psikoloji bozuyor.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Hakem makem hikaye...
Hakem makem olsaydı lensin pozisyonunu başlatmadan faul diye keserdi ama devam dedi lens gitti zoru başardı.
Sonrasında q7 geldi yarım kalan işi tamamladı.

Hakem bu maçta bahane olarak en sonda gelir.
Aynen oyle. :claps: :claps:

Ben de sürekli hakemi bahane edenlerden bıktım. Bu daha cok psikoloji bozuyor.

Hakkımızı aramayalım mı ?

3-1 biten maçta ofsayttan gol yedik penaltımız verilmedi.

3-1 bitmese maç 1-1 bitse hakemi konusmucaz mı biz şimdi sana göre ?

Biz atınca 77 cm ofsayt olmayan pozsiyonumuz ofsayt veriliyor bize gelince 79 cm ofsayttan gol yiyoruz.

Çevrimdışı onurturan

Övmek yok abine övmesi.. sadece öveceğimiz zaman yaklaşmış gibi hissediyorum ihsan abinin dediği gibi q7 nin cezalı olduğu dönemde birşeyler olabilir..
Daha doğrusu bu adam olursa bu ara olur yoksa daha da olmaz gibi.. (Bence)

Trabzonspor TD Rıza Çalımbay: "Beşiktaş şu an Türkiye'nin en iyi takımı. Sahada ne gerekiyorsa her şeyi yapacağız. Güzel bir maç olacağını düşünüyorum."

Övmek yok abine övmesi.. sadece öveceğimiz zaman yaklaşmış gibi hissediyorum ihsan abinin dediği gibi q7 nin cezalı olduğu dönemde birşeyler olabilir..
Daha doğrusu bu adam olursa bu ara olur yoksa daha da olmaz gibi.. (Bence)

pektemekten daha umutluyum sağ kanatta.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Lens’e dunya kadar para gomduk. Iyi olmasini dilemekten baska caremiz yok. Umariz hepimizi yaniltir.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

pektemekten daha umutluyum sağ kanatta.

Bende Pektemek’i gormek istiyorum 1-2 hafta.

Etiketler: