Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5809998 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mrred

Başkana Spor bakanı olacaksın deseler, kabul etmeme şansı var mı?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen kimse bişey yapamaz. Spor Bakanı olarak da hiçbir katkı falan da veremez anın da indirirler oradan bildiğin rehin esir olur
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Başkana Spor bakanı olacaksın deseler, kabul etmeme şansı var mı?

şenol hocaya milli takım hocası olacaksın die teklif gelmişti di mi  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

şenol hocaya milli takım hocası olacaksın die teklif gelmişti di mi  :bandit:
Onu çok zekice püskürttüler
şampiyonlar liginde de Türkiyeyi temsil ediyoruz algısı yaptı başkan ordan yırttık
The great gig in the sky

Çevrimdışı tangaz

Onu çok zekice püskürttüler
şampiyonlar liginde de Türkiyeyi temsil ediyoruz algısı yaptı başkan ordan yırttık

demekki hayır denebiliyormuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

dedik ne oldu ?

hakemlere emir gitti Beşiktaş'ı sürekli doğrayın diye.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen de iyice suyunu çıkardın artık.

Quaresma'nın kırmızı kart görmesinin suçlusu da Lens oldu yani.

Abuk sabuk suçlamalar bunlar.

Evet şu maçın 2-2 bitmesi de Lensin suçu , maçın gerilmesi de , Q7 nin atılması da hepsi onun suçu

Çünkü beyimiz Orada pas verse veya kendi vurup Golu yapsa bunların hiçbiri yaşanmayacakti , 4-5 atıp yollayacaktık herifleri

Q7 de oyuna girmek zorunda kalmayacaktı , adam o kadar rezaletti ki hoca 45 dakika zor dayandı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Trabzonspor maçında umarım Pepe ve Medel ikilisi stoperde olur.

Çevrimdışı mrred

Ama orda haklı gerekçelerimiz vardı ve kamuoyu desteğini arkamıza aldık ve bu her zaman böyle olmayabilir. Açık bir pozisyon yakalarlarsa yine saldırcaklar işte ben de diyorum ki geçen sene başkan konuştu geçen sene konuşan adam bu sene neden konuşmuyor bu işte bir iş var bir pazarlık var oralarda bunu bilmiyoruz
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyi geceler

Tabi canım Lens ne yaptı ki onun hiçbir suçu yok

Herif ne zaman Gol kaçırsa dönen topu aglarimizdan çıkarıyoruz bu da ayrı bir olay
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mrred

Evet şu maçın 2-2 bitmesi de Lensin suçu , maçın gerilmesi de , Q7 nin atılması da hepsi onun suçu

Çünkü beyimiz Orada pas verse veya kendi vurup Golu yapsa bunların hiçbiri yaşanmayacakti , 4-5 atıp yollayacaktık herifleri

Q7 de oyuna girmek zorunda kalmayacaktı , adam o kadar rezaletti ki hoca 45 dakika zor dayandı
Boşver onlar kupalarıyla eğlensinler ayrıca olaya şöyle bak bu hakem hataları ligde yapılsa mıydı canımız daha çok yanardı yoksa kupada mı ? Adamlara bak kupada böyle hakem hataları yaptınız bari ligde dikkat edin deme fırsatımız var artık.
The great gig in the sky

Çevrimdışı kyiv

Quaresmanın 3 maç ceza alma ihtimali var bu da demek oluyor ki Trabzonspor, Gençlerbirliği ve TBaşakşehir maçlarında Lensin oynama ihtimali var.

Eyvah eyvah :isad: Lens ile 9 puan  :alala:
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 01:55:18 kyiv ]

Çevrimdışı savaş altay

Ben şunu anlamıyorum ya. Soldado'dur RVP'dir, bu adamlar ünlü oyuncular, kariyeri olan oyuncular, şimdi bitik de olsalar, ülkelerinde bilinen oyuncular. Bunlar Aykut denen pek de bi vasfı olmayan adamı dinleyip her çirkeflik görevini yerine nasıl getiriyor? Kendi ülkemizde de yayınlarlar bu videoları, ileride çocuklarım falan da görür, düzgün insan olayım demiyorlar mı hiç? Bizim Fabrimize mesela Şenol Güneş (asla demez de) git Volkan gibi çirkef ol dese Fabri Volkan'ın yaptıklarını yapar mı? Adam düzgün insanın tanımı resmen. Eşi var çocuğu doğacak yakında. Ben bunu anlamıyorum işte, şu FB soyunma odası bu kariyerli adamları bile bu hale nasıl getiriyor hiç ama hiç anlamıyorum.
Ben bu kültür hakkında da birşeyler yazmıştım mod aldık   :biggrinking:
1 2 3 4 5 6 kaç oldu saymakta zorlanırız. Tuzağa düşmüyoruz başka bşy bu. Yazamıyorum  :D

Çevrimdışı mellfred

4 milyon euro ile Hollanda'dan yaklaşık 1850 holstein inek alsaydık;

Holstein cinsi bir inek günde yaklaşık 25 litre süt verir.
Sütün güncel mandıra çıkış fiyatı 1.75 TL.
Günde 46 ton süt 81 bin TL.
Yılda yaklaşık 6 milyon euro gelir
(Giderler hariç)

Biz gittik Lens'i aldık.
(alıntı)

Çevrimdışı mrred

dedik ne oldu ?

hakemlere emir gitti Beşiktaş'ı sürekli doğrayın diye.
O süreci iyi hatırlayalım şeytan ve demirkol devamlı programında algı yapıyordu . Sonra yönetim ön aldı erbaturu hatırlıyorum o da programında şampiyonlar ligi de türkiyenin temsilidir falan demişti bizi desteklemişti. GS liler çıldırdı tabi elimizden Fatih Terim almışlardı şimdi onlardan Şenol Güneş gitsin şeklinde resmen kampanya yaptılar o arada federasyon hızlı davrandı romanyaya gitti ve lucescuyla anlaştı . O sırada entresan bir şekilde hiç abdullah avcı gelsin demediler şenol hocanın şampiyonlar ligini milli takımdan fazla önem verdiğini bilmelerine rağmen milli takımı istiyor diye bir yalan attılar ortaya.
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 01:55:02 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı Egos

4 milyon euro ile Hollanda'dan yaklaşık 1850 holstein inek alsaydık;

Holstein cinsi bir inek günde yaklaşık 25 litre süt verir.
Sütün güncel mandıra çıkış fiyatı 1.75 TL.
Günde 46 ton süt 81 bin TL.
Yılda yaklaşık 6 milyon euro gelir
(Giderler hariç)

Biz gittik Lens'i aldık.
(alıntı)

bunu yazan arkadaşın parasını çiftlik bank'a kaptırdığına eminim.

aklı sıra bizi de batırmaya çalışıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ya bırak bu işleri.

Her oyuncu gol kaçırır, yerine giren adamın kırmızı kart görmesi için mazeret mı bu?

Quaresma'yı aklamak için nasıl saçmalayacağını şaşırdın artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Quaresmanın 3 maç ceza alma ihtimali var bu da demek oluyor ki Trabzonspor, Gençlerbirliği ve TBaşakşehir maçlarında Lensin oynama ihtimali var.

Eyvah eyvah :isad: Lens ile 9 puan  :alala:
İkisi Quaresma'nın etkisiz kalma ihtimali olan deplasman maçları ki bugün görmese Trabzon'da kırmızı görürdü kesin.

Çevrimdışı Berat

Ya bırak bu işleri.

Her oyuncu gol kaçırır, yerine giren adamın kırmızı kart görmesi için mazeret mı bu?

Geç boşver işi gücü çifte standart, Quaresma Akhisar maçında penaltı kaçırdıktan sonra Lens'e sövmüş bir isim. Bütün akşam bağırmayı bırakmadı.

Lens ve Vida gömülü yatırım oldu, maaş bonservis vs. geçmiş olsun.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geç boşver işi gücü çifte standart, Quaresma Akhisar maçında penaltı kaçırdıktan sonra Lens'e sövmüş bir isim. Bütün akşam bağırmayı bırakmadı.

Lens ve Vida gömülü yatırım oldu, maaş bonservis vs. geçmiş olsun.
Quaresma Galatasaray maçında çok daha basitlerini kaçırdı.

O pozisyonların dönüşlerinde gol yememiş olmamızdan dolayı dikkat çekmedi.

Çevrimdışı kyiv

Quaresma bozuk saat misali bütün gün yanlışta olsa günde 2 kere doğruyu gösteriyor. Lens hiçbirşey göstermiyor. 1 değil 2 değil 3 değil.Rakip mekan maçın önemi hiç fark etmiyor.

Pardon pardon düzeltme Ziraat türkiye kupasında manisaspor maçında golleri vardı. :ok: seneye çemişgezekspor ile eşleşene kadar Lens gol orucuna girecekmiş.

Lensi izlerken Almeida ve yine bir başka Fenerbahçe maçı aklıma geldi. 3-1 öne geçecekken bomboş atamamış 2-4 yenilmiştik.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Perşembeler bizi sarmıyor birde bu kupa maçları ne zaman atv geçti o zaman tutunamadık, birde bu kanalda yarı final ve final macları hep bir kaos icinde geciyor ben bu isten kıllanmıyorum değil
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

Ben maç önü hiç bir sonuca üzülmem demiştim heyhat üzüldüm
Dünyanın en boktan Kupası için 100 dakika ter akıttık gerildik ve oyuncunuzu iki maç kaybettik
Ts maçını gereksiz riske ettik yorulduk
İyi geceniz olsun

Çevrimdışı savaş altay

Ya bırak bu işleri.

Kurnaz Demirkol da aynı koldan yürüyor. Lens'in pozisyonu kırılma anıymış
Tabi orta sahaya gelip önce basacak sonra stoper bölgesine kayacak
daha sonra da Tosic'in bölgesini kapatıp oradan da sonuç alamayınca
Fabri'nin yanındaki yedek eldivenleri giyip kalecilik yapacaktı.

Yetmez, Lens Quaresma'ya ''sen dur'' ''kim kim hangisi'' diye sahaya dalıp ''isim ver'' der
Josef ile kendisi tokat-yumruk karışımı kavgasını edip Yorulma Quaresma'cığım der ekici'ye de
bir tane Lens kapatıcaktı. Kevin Garnett gibi sahayı bir türlü terketmeyerek ısrarla
dövmek için uğraş verecekti Josef'i. Kırmızıyı da alır, Kaç maç ceza gelecekse artık yatar çekerdi.

Sene sonunda da tek taraflı fesh ister Klübü zora sokmaz..

[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 02:48:01 savaş altay ]

Çevrimdışı Egos

Quaresma Galatasaray maçında çok daha basitlerini kaçırdı.

O pozisyonların dönüşlerinde gol yememiş olmamızdan dolayı dikkat çekmedi.

bu karşılaşmadan önce kainattaki tek hedefimiz trabzonspor deplasmanıydı, şimdi de bir şey değişmedi. takıma acı tecrübe oldu, kendilerine gerektiği kadar güvensinler bundan sonra; ufak bir miktar olsa bile azı da, fazlası da dengemizi bozuyor.

kazanamayacağımız iki maçı bize seçtirseler tüm beşiktaşlılar bu maçı ve bayern karşılaşmasını işaretler. hoş ben bayern'i 6-0 ya da 7-1 yeneriz diye düşünüyorum, ama şampiyonluk için zaferden vazgeçebilirim.

lens'e karşı oluşan tepkinin asıl nedenine de pozisyonu kaçırması kaynaklık etmiyor, ardından gol yemesek dediğin gibi ikinci yarıya başlaması garipsenmezdi; fakat maçta hiç yoktu. bana kalırsa topu kaptığı andan itibaren pas vermeyi planlaması işi bozdu, gerisi şanssızlık, beceriksizlik.

sosyal medyada bu adamı en çok gömenler de aslında tükürdüğünü yalayanlar, birkaç ay önce lens oynamıyor diye şenol güneş'e demediğini bırakmayanlar; oysa hazır gelmişti. yine de kendisinden umudu kesmek şu an için büyük lüks.
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2018, 20:06:48 Egos ]

Etiketler: