Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5810036 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Ts maçına böyle çıkmak lazım.

Fabri

Gökhan     Pepe    Tosic      Adriano

Oğuzhan  Medel

Love               Tolgay         Babel

Negredo

Çevrimdışı murat

iyi de opsiyonumuz son bulmadı ki 21i verirsek hala bizim oyuncu. bu kontratı uzatma hamlesi sadece kontratı 1 yıla bitiyor 21 çok gelin indirim yapın die gelişecek olan pazarlıkda elimizi zayıflattı.
21 çok gelirse ingilizlere 30 a da satarlar sorun parasının çok olması değil.talisca santrafor içinde yetersiz 10 numara içinde.gol atmasa bu parayı etmez.ama işte gol atıyor o yüzden atsan atılmaz alsan alınmaz.

Çevrimdışı levitate

Kolej dediğin çoğu derslere bile girmiyor, çoğu özel spor burslu ve boş adamlar. Yani Çomarlık konusunda bizimkilerle yarışır büyük çoğunluğu.
yok abi ciddi ciddi derse girmek zorundalar o yüzden çoğu kolay bölümleri seçiyor

burs dedikleri şeyde kalacak yer yemek ve okul ücreti geri kalan herşey oyuncuya ait

örneğin sabah antreman yapamadıkları için gecenin köründe yapıyorlar ordan uyumadan gidip derse giriyolar falan
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

valla birileri sanki yönetime özellikle fikret orman'a şampiyonluğu salın diyor.(En üst noktalardan gelen bir emir.) daha açık yazmama gerek yok herhalde.

Yoksa yönetim geçen senelerdenn biliyoruz çıkıp konusuyordu görüntülerle filan basın toplantısı yapıyordu.

Çatır çutur hakkımız yeniyor çıkıp konusmaması cok entrasan.
He şunu bileydiniz işte sabahtan beri ne anlatıyoruz.
The great gig in the sky

Çevrimdışı murat

Fabri

Oğuzhan  Medel

Negredo
tolgay ozi yer değişirse olur.

Çevrimdışı tangaz

Bir açıklama yapma taahhüdüm olmadı ki sadece akılla ve sakin tepkiler koymalıyız dedim kırıp dökelim diyorsun.Ben de bunu anlamıyorum herkes q7 ye neden sakin olamadın gittin o hareketi yaptın diye kızıyor . Biz burda kırıp dökmekten bahsediyoruz o zaman q7 nin yaptığı doğruydu kimse eleştirmesin bir zahmet. Ayrıca ne Albayrakı tanırım ne de Ormanı belki aralarında başka bir hukuk vardır belki zor zamanında kulübe bir şey yaptı bu adam her insanı en ufak bir hatasından dolayı istifa etsin gitsin dersek adam kalmaz yönetimde . Allahtan kulübü biz yönetmiyoruz.

beni okumuyormusun? nerede kırıp dökelim demişim? yönetim gereğini yapsın demek oyunu kuralına göre oynasın baskıysa baskı algıysa algı açıklama ise açıkla yapsın dememin nesi kırıp dökmek???
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yok abi ciddi ciddi derse girmek zorundalar o yüzden çoğu kolay bölümleri seçiyor

burs dedikleri şeyde kalacak yer yemek ve okul ücreti geri kalan herşey oyuncuya ait

örneğin sabah antreman yapamadıkları için gecenin köründe yapıyorlar ordan uyumadan gidip derse giriyolar falan
Doğrudur ben yanlış bilgi sahibiymişim. ama yinede tüm dünyada bu tip eğitimleri alan takımlar mevcut, öfke kontrolü pek çok alanda kullanılan bir şey bunun için öyle muhteşem bi altyapı gerekmiyor yinede söylediklerine katılıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

tolgay ozi yer değişirse olur.

Tolgay bugün çok sıkıntı çıkarttı ne olursa olsun ben atibayla başlardım

Çevrimdışı tuncaboylu

valla birileri sanki yönetime özellikle fikret orman'a şampiyonluğu salın diyor.(En üst noktalardan gelen bir emir.) daha açık yazmama gerek yok herhalde.

Yoksa yönetim geçen senelerdenn biliyoruz çıkıp konusuyordu görüntülerle filan basın toplantısı yapıyordu.

Çatır çutur hakkımız yeniyor çıkıp konusmaması cok entrasan.
Ben bunu daha ilk yarıdaki Fenerbahçe maçından sonra söyledim.

Süper kupadaki Konya maçından sonra seyircisiz oynama cezası alınca başkan yeri göğü inletmişti. O günden sonra, onlarca bağırıp çağıracak şey olmasına rağmen tepki gösterilmedi.

Bütün odak Avrupa'ya oyuncu satışı, Şampiyonlar ligi ve global marka olmaya yöneltildi.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 02 Mart 2018, 01:13:36 tuncaboylu ]

Çevrimdışı kyiv

Eksik takıma neden ceza kesilmez? Hoca takımı 1 fazla olduğumuzda nasıl oynanması gerektiğini çalıştırıyor mu? Vallahi rakipler kırmızı yiyince yalan yok endişeleniyorum yine puan kaybı geliyor diyerek. Eksik rakibe oynamayı ne zaman avantaja çevireceğiz?

Çevrimdışı mellfred

Fabri

Oğuzhan  Medel

Negredo
Medel çok yoruldu
Atiba-Oğuzhan mantıklı olur
Tolgay da dil attı
Talisca bu hafta yatıştaydı oynasın lütfen
Şu maçta yorulmaması gerekenler Gökhan medel ve Talisca’ydı
Maalesef 3’ü de 100’ oynadı
Bana kalsa
;Mecburen) Gökhan Pepe vida(tosic yoruldu) adri
Atiba oğuazhan
(Quaresma yaktın lan bizi )
(Mecburen) lens Talisca Babel
Love
Şu Gökhan töre denen mirasyedi öldü mü yaşıyor mu ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2018, 01:12:08
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
He şunu bileydiniz işte sabahtan beri ne anlatıyoruz.

Olayın siyasi ve ticari boyutları olduğunu düşünüyorum ben.

"Siz zaten iki yıl oldunuz Fikret, şunların elinden araziyi alalım kırdıralım Denizbank Factoring'e bu yıl onlar olsun sonra bakarız" .

Olay Bu.

Çevrimdışı Egos

Bir fıkra var.

Adamın teki ölüm döşeğinde, yanında karısı göz yaşları içinde bekliyor.

Adam karısına diyor, "Maria, kardeşimi genç yaşta kaybettiğimde sen yanımdaydın. Değil mi?"

Kadın evet diyor.

Adam devam ediyor.

"Maria, fabrikamızda yangın çıktığında da yanımdaydın, değil mi?"

Kadının yüzü aydınlanıyor, "Evet hayatım" diyor.

Adam yine soruyor.
"Maria, iflas edip beş parasız kaldığımda da sen yanımdaydın, doğru mu?

Kadın hüzünle karışık bir mutlulukla, "Doğru hayatım" diyor.

Adam artık dayanamayıp patlıyor.

"Ulan mendebur karı, başıma gelen her musibette yanımda sen vardın" diyor.

Kaybettiğimiz maçlardan sonra seni forumda görünce aklıma bu fıkra geliyor hep.

serhat tam kötü gün dostu, vefalı; o nedenle kötü günler geri gelsin değerim bilinsin istiyor.

Çevrimdışı mrred

beni okumuyormusun? nerede kırıp dökelim demişim? yönetim gereğini yapsın demek oyunu kuralına göre oynasın baskıysa baskı algıysa algı açıklama ise açıkla yapsın dememin nesi kırıp dökmek???
Abi yukarda neler döndüğünü bilmiyoruz allah aşkına konuşturma beni çıkıp konuşmasında bir şey yok ki başkanı konuşturmuyorlar anlamıyor musun hala ? Stad açılırken 38 kez sayın cumhurbaşkanı demedik mi ? Ampute milli takımı şampiyon olunca spor bakanı baştakini arayıp vodafone arenadayız şu an beşiktaşın da bu stadın yapımında çok katkısı oldu diyince adam bakanı telde azarlamadı mı o stada biz yaptık diye ? Ethem Sancak ile başkan neden hep yan yana başka adam mı kalmadı koca beşiktaş kulübünde ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olayın siyasi ve ticari boyutları olduğunu düşünüyorum ben.

"Siz zaten iki yıl oldunuz Fikret, şunların elinden araziyi alalım kırdıralım Denizbank Factoring'e bu yıl onlar olsun sonra bakarız" .

Olay Bu.
Tüm şeyler zaten o olayı gösteriyor. Ben yazacaktım sen dile getirmişsin. Hakem hatalarından canı yanmayan tek takım kim acaba ligde? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu Gökhan töre denen mirasyedi öldü mü yaşıyor mu ?

Pideci küreğiyle dalacaz sonunda o arkadaşa öyle görünüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı levitate

Doğrudur ben yanlış bilgi sahibiymişim. ama yinede tüm dünyada bu tip eğitimleri alan takımlar mevcut, öfke kontrolü pek çok alanda kullanılan bir şey bunun için öyle muhteşem bi altyapı gerekmiyor yinede söylediklerine katılıyorum.

en azından büyük maçlar için psikolog falan tutsak bugün medel ve negredo hariç herkes aşırı gergindi

bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Olay sandığımızdan da büyük bu sene şampiyonluğu alsak bile başkan ve teknik direktörü elimizden alırlar hala anlamıyorsunuz. O yüzden sakin olacaz başımızdan bu bela gidene kadar sabretcez yapacak bişey yok...
The great gig in the sky

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mart 2018, 01:18:25
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Tüm şeyler zaten o olayı gösteriyor. Ben yazacaktım sen dile getirmişsin. Hakem hatalarından canı yanmayan tek takım kim acaba ligde? :)

Allah belalarını versin onların .
Türk futbolunun ebedi şikecileri.
Elbet birgün çaldıkları çıkacaktır hepsinden.
Allah Büyük.!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

en azından büyük maçlar için psikolog falan tutsak bugün medel ve negredo hariç herkes aşırı gergindi
Fenerin kadrosunu adım gibi eminim Aziz çıkarmıştır. Oyunculara da talimatını vermiştir. Oyuncu seçimlerinden belliydi zaten bu maçta gerginlik çıkartacakları biz de sağolsun güzel bi şekilde tuzaklarına düştük. Medel dediğimiz adam ki bu işlerin piridir ayrıca o bile sakin kaldıysa diğerleri şapkayı önüne alıp düşünecek.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Olay sandığımızdan da büyük bu sene şampiyonluğu alsak bile başkan ve teknik direktörü elimizden alırlar hala anlamıyorsunuz. O yüzden sakin olacaz başımızdan bu bela gidene kadar sabretcez yapacak bişey yok...

yok artık ali sami :) başkanı elimizden alırlar sözü günün fıkrası benim nazarımda  :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

yok artık ali sami :) başkanı elimizden alırlar sözü günün fıkrası benim nazarımda  :lol:
Sen gül abi ben gayet ciddiyim. Ben gün içinde ne skandallar görüyorum adliyede anlatsam yok artık dersin ben artık hukuk ve adaletin zerresine inanmadığım için her şeyi olasılık dahilinde görüyorum.
The great gig in the sky

Çevrimdışı tuncaboylu

yok artık ali sami :) başkanı elimizden alırlar sözü günün fıkrası benim nazarımda 
Başkana Spor bakanı olacaksın deseler, kabul etmeme şansı var mı?

Etiketler: