Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5809408 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

4 milyon € da çok büyük bir para değil yani 28 yaşındaki bir oyuncu için hemde Lens gibi bir futbolcu için

Sezon içinde çok gömdüm ama Fb deki performansına ulaşırsa çok büyük bir Transfer olur bizim için bütün ümidim bu

Ama bu haliyle hem maaşı hemde bonservisi bence çok

lens 30 yaşında.

4 milyon € satın alma opsiyonu 1.5 milyon €  kiralama ücreti ödedik.

Toplam 5.5 milyon € bu adamın piyasa değeri şuan 6 milyon € düşmüş durumda.

Satmaya kalksak o parayı veren cıkmaz.

Ben beğenmedim bu transferi.

ayrıca sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış bir oyuncuydu.

30.06.2019

Çevrimdışı sametbagan

3 atariz 5 atariz yaziyoruz ama fb buyuk takimdir, tepki verecektir fazla kucumsememek lazim
Gevsersek sahada cok kotu tokatlaniriz benden soylemesi

Ciddiyetle maca hazirlanilmali
Evet çok güldük başımıza bişey gelmese bari  :evillol:

Yok be takma kafana en fazla mağlup oluruz o da bizi bozmaz çünkü bizim 1. hedefimiz lig 3 puanımızı aldık medelin dediği gibi hem de rencide ederek

Ama zannetmiyorum ben maç 2-2 bitebilir diyorum.Tabi gönül ister lig maçındaki gibi oynayıp yine rencide edelim futbol olarak.

Yenersek eğer maç sonu şarkısını daha yaratıcı bişeyler bekliyorum

Çevrimdışı yoruk

Çıkar.Eğer Avrupa da yine böyle başarılı gidersek Lens de kendini gösterirse alıcısı mutlaka ki çıkar.Zaten artık başarı çıtası yükseltikten sonra mecbur para da çıkması lazım bizden.Çıta yükseldi çünkü.Mecbur harcamalar da artacak.

Lens konusunda ben sezon başı negatif idim.Orta sahanın ortasına topla / topsuz tempo pres pas yapabilen bir adam daha yararlı olur diye düşünüyordum.Çünkü Babel-Q7'yi pek kesmeyecekti hoca ,bunlar belliydi.Lens çok çalışsa tempo bulsa formayı alırdı ama yapmadı.Lens gibi oyuncuların tempo bulması için 4-5 maç 11 de oynaması lazım.Bu şansı da olmazdı bu sene.

Ama seneye olacak.

Çevrimdışı sametbagan

Lensin kap açıklaması çok manidar tam da 11 çıkacağı fener maçı öncesi

Zaten opsiyonun kullanılacağı belliydi kiralık kap açıklamasında Yönetim lense resmen manevi doping uygulamış

Bu açıklamadan sonra yarın lens tek başına feneri dağıtması lazım artık. Yarın lensten goller ve asistler bekliyorum ben

Çevrimdışı mylife1903

Boyle efendilk yapmak falan ortadogu ulkelerinde zayiflik, enayilik belirtisi olarak kabul gorur.

Konyaya efendilik yaptik da ne oldu, gormediniz mi nasil cirkeflestiklerini nasil yuzsuz olduklarini

Fb camiasindan da farkli bir beklentiniz olmasin, kadikoydeki macta gorecez bu efendiligin karsiligini

sözleşmesinin bitmesine 1 sene kaldı diye 10 milyon € vermediğimiz abuobakar için.(24 yaşındaydı)

sözleşmesinin bitmesine yine 1 sene kalan bir oyuncu için 5.5 milyon € verdik.(30 yaşında)

Neden ?

Çevrimdışı savaş altay

sözleşmesinin bitmesine 1 sene kaldı diye 10 milyon € vermediğimiz abuobakar için.(24 yaşındaydı)

sözleşmesinin bitmesine yine 1 sene kalan bir oyuncu için 5.5 milyon € verdik.(30 yaşında)

Neden ?
Lens ve Medel kadroda bulunmayacaktı o zamanda.

Çevrimdışı sametbagan

Lensin tapusunu aldığımıza göre sanırım sezon sonu q7 ve babelden biri gidici gibi.

Eğer lensi gs nin rodrigezi kullandığı gibi kullanırsak 1 sene sonra 10 milyona falan ingiltereye satarız.

Lensin tapusunu aldığımıza göre sanırım sezon sonu q7 ve babelden biri gidici gibi.

Eğer lensi gs nin rodrigezi kullandığı gibi kullanırsak 1 sene sonra 10 milyona falan ingiltereye satarız.

abi adam seneye 31 yaşında kim alıcak ?

evet lens,medel,negredo olmacaktı.

Onların yerine pepe,aboubakar olucaktı.

Çevrimiçi Sinan66

Pahaliya almisiz Lens'i. Yillik ücreti de yüksek.. Pek anlamadim.

Çevrimdışı sametbagan

Sanırım o iş öyle değil.Bizde para yoktu ve porto 10 milyonun 6 sını fransız loriente verecekti hatta bana 3 verin lorienti siz halledin diye haberler de çıktı.

İşte o zaman bizde bunun için satış yapmak zorundaydık.Sözleşme sanırım transfer sezonu açılmadan yani 31 mayısta sona eriyordu.

FFp yüzünden bu ödemeyi yapamadık ya buyu alacaktık yada  ffp yüzünden ceza yiyiyp satmadan alma süresi de uzayacaktı.

Yoksa parayı veremiyeceğimizden değil.Bence tek söz sahibi porto olsaydı bi şekilde ikna edip lensi kiraladığımız gibi bi sözleşme yapıp satın alabiliridik.

Hatta bi şekilde almalıydık ama olmadı kısmet kaçan balık büyük olurmuş derler hep maalesef 50 milyonluk balığı kaçırdık.

Çevrimdışı sametbagan

abi adam seneye 31 yaşında kim alıcak ?

Daha bu sene marceloyu küme düşen takımdan alıp parlatıp 7,5 milyona lyona sattığımızı ne çabuk unuttun.

Üstelik lensin cvsinde hollanda altyapısı ve premier lig var. Lens seneye sürekli 11 oynasın en az 10-12 gol 8-10 asist yapar.

Başkan bu istatistikle lensi en az 15 e premier lige kitler bence ha olmadı mı lens bu istatistiklerle başımın üstünde yeri var ve aldığı para da helal olur taraftar gözünde.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bu seneki transferler fiyasko...Ancak para bu kadar kötü kullanılabilirdi tebrikler  :ok:
Medel,Pepe hariç.
(Seneye Gs'deki Rodriguez'e falan da bi 15 milyon euro bekliyorum, ayrıca 35+ oyuncu kaldıysa gözlemcilerimiz onları bulmalı ve mutlaka getirmeli, he bide ligteki robinhoya etoya falan dikkat 4-5 milyon eurolar atılacak oyuncular).
[ Son Düzenleme: 28 Şubat 2018, 19:00:23 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Fikret Orman'da bu sene oldukça formsuz tıpkı Şenol Güneş gibi.
Takımda bu sene rehavet var,başkandan tut en aşağısına kadar dönem sonunda hepsinin bi kendine gelmesi gerekir.

Daha bu sene marceloyu küme düşen takımdan alıp parlatıp 7,5 milyona lyona sattığımızı ne çabuk unuttun.

Üstelik lensin cvsinde hollanda altyapısı ve premier lig var. Lens seneye sürekli 11 oynasın en az 10-12 gol 8-10 asist yapar.

Başkan bu istatistikle lensi en az 15 e premier lige kitler bence ha olmadı mı lens bu istatistiklerle başımın üstünde yeri var ve aldığı para da helal olur taraftar gözünde.

marcelo ile lensi kıyaslaman çok yanlış abi.

Marcelo'yu 28 yaşında iken kiraladık parladı daha sonra 29 yaşında satın aldık.

Güzel oynadı hem avrupada hem ligde bizim gibi yabancılarda takip ettiler doğal olarak.Özellikle o lyona karşı oynadıgımız macta marcelo'yu beğendiler 30 yaşında iken 7 milyon € aldılar.

Lens hiç oynamıyor oynadığında da sürekli isteksiz tavırlar içinde olsa da olur olmasa da olur modunda.

Seneye 31 yaşında olucak o yüzden diyorum satılması çok zor satılsa bile zarar edicez.

Neyse yapıcak birşey yok bu saatten sonra hayırlısı olsun.

Çevrimdışı savaş altay

evet lens,medel,negredo olmacaktı.

Onların yerine pepe,aboubakar olucaktı.
Pepe zaten bonservissiz geldi, Hesaba katılamaz. He şu ana bakınca bu 6 ya Medel-Abu yapsaydık daha iyi olurdu
ama kimse bilmiyordu Lens'in formsuz başlayacağını. Lense yeterli şans tanınmalı. Geçen seneki oyununu izleyip
neden aldınız demek o an şartları için saçma olurdu ki herkes havalara uçtu, Sebebi de oyundu. Alınmasaydı
diyecekler için de sezon başı kiralandığında zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyordu. Yeni birşeymiş gibi yansıtıp
kışkırtmayalım milleti  :D

Benim kafası rahatlamıştır yazmamın sebebi resmiyet tamamlandı manasında idi. Lens'in devre arası çin teklifi
gelirse giderim maddesi eklettirme istediğini duyduğumda Başkan'dan, o sezon almadın bu sezon neden Sezon sonunu
düşünmeyen topçuyu aldınız diye kızmıştım ama Lens'in bir hesabı varsa Great Fikret Orman'ın da bir hesabı vardır.

Özellikle Tw hesabının altına bakınca ne kadar konudan habersiz olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Lensi aldın Talisca'yı bir
almada görelim diyenlere kadar uzuyor iş. Kanatlarımız Quaresma ve Babel Arkadan Sevmesemde çok Töre geliyor.
Lens eklendi şimdide. Bu bolluktan fazla şikayet etmemiz gerekir. Abu alınsa sezona yine aynı başlasa bir öyle bir böyle
istikrarsız ve leblebici olmayan adama 6 verdiniz diye söylenirdi herkes. Lens için yeni sezon beklenmeli aynı Vida'ya
zamanında verdiğim desteğim gibi..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pepe: “Çılgın Beşiktaşlılar sürekli benimle irtibat kurup Beşiktaş’ta oynamam gerektiğini yazıyorlardı. Çok eğlenceliydi. Quaresma ile milli takımda beraber oynuyorduk. Onunla konuştum ve Beşiktaşlı oldum."

Pepe: "Bazen kendimi seçilmiş insan gibi hissediyorum. Vodafone Park çimlerine basmak, kızlarım ve ailem ile vakit geçirmek, sevdiğim mesleğimi yapıyor olmak bence harika." (Beşiktaş Dergisi)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Arpasi cok arpasi
Toplam maliyeti cenk parasini bulur bu transferin

Bir metin albayrak basyapiti degil tabi

Çevrimdışı savaş altay

Sanırım o iş öyle değil.Bizde para yoktu ve porto 10 milyonun 6 sını fransız loriente verecekti hatta bana 3 verin lorienti siz halledin diye haberler de çıktı.

İşte o zaman bizde bunun için satış yapmak zorundaydık.Sözleşme sanırım transfer sezonu açılmadan yani 31 mayısta sona eriyordu.

FFp yüzünden bu ödemeyi yapamadık ya buyu alacaktık yada  ffp yüzünden ceza yiyiyp satmadan alma süresi de uzayacaktı.

Yoksa parayı veremiyeceğimizden değil.Bence tek söz sahibi porto olsaydı bi şekilde ikna edip lensi kiraladığımız gibi bi sözleşme yapıp satın alabiliridik.

Hatta bi şekilde almalıydık ama olmadı kısmet kaçan balık büyük olurmuş derler hep maalesef 50 milyonluk balığı kaçırdık.
Abu'yu biz alıp 50 ml serbest kalma bededi mi koyduracaktık?  :D
Burası Türkiye. Yapılabilir ama şu an değil. o bu olsun, şu bu olmasaydı
durumunu konuşmak manasız diye örnek verdim. Senin de dediğin gibi
tapusu 2 ye ayrılmış adamın artı ffp riske girebilirdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Arpasi cok arpasi
Toplam maliyeti cenk parasini bulur bu transferin

Bir metin albayrak basyapiti degil tabi
Toplam maliyet 70-80 milyon tl yi buluyor. Satabilirsek ne ala satamazsak işimiz zor hele böylesine kadroda iyice geri planı atılmışken ve hocayla sorunları varken. Ayrıca başkanın şu karakter alıyoruz tanımına pek uymayan adamlardan. Neyse umarım seneye kendini gösterir ve ücretinin hakkını verir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Toplam maliyet 70-80 milyon tl yi buluyor. Satabilirsek ne ala satamazsak işimiz zor hele böylesine kadroda iyice geri planı atılmışken ve hocayla sorunları varken. Ayrıca başkanın şu karakter alıyoruz tanımına pek uymayan adamlardan. Neyse umarım seneye kendini gösterir ve ücretinin hakkını verir.
Biraz oynar insallah zor deplasman maclari geliyor
Prekogillerden pirpir forvete ihtiyacimiz var
Fb macinda mesela 65 gibi 3-1 olaydi mac senol hocsm nejipjan yerine lensi alirdi
2. Gol gec geldi

Deplasmanlarda koyacan santrafora keyfine bakacan

Çevrimdışı FedericoGiunti

Herkese iyi akşamlar.
Maç olsa keşke hergün. Maçsız geçen günlerin........
Maç olsun da, METİN olmasa da olur taraftar. Ah @Necmi abi laf sokacam senin yüzünden sokamıyorum lafı.
BEŞİKTAŞK

Etiketler: