Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5809218 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

Abi bu tipleri takmamak lazım ama bu safsataları Besiktas forumlarında dillendirmelerine izin verilmemeli. Bu bicaga boyun uzatmak veya kerizligi benimsemek demek. Ben bugun kazanmamiza ragmen mutlu degilim. Beni kalp hastası yaptı bu serefini sevdiğim haysiyetsizleri.

Bir de boyle bize kerizligi empoze eden tipler yokmu kan beynime sicriyor. Dünyanın hangi liginde ligin büyükleri arasında oynanan maclarda "hakemi de yenmeliyiz" kerizligini sergileyen taraftar var. Dun biri cikmis efendi oynamalıyız diyor, yok efendim bizimkiler kendini yere atarsaymis birisi gelip yahu bu niye kendini yere atıyor diye sorsaymış biz ne cevap verecekmişiz. Hassasiyete bak. Yahu bu resmen kerizliktir. Besiktaslilar artık uyanmalı. Bugun hakemi yendin ama ilk maçta yenemedin. Takıma mi saralım?

Maçtan sonra 3 yoneticinin yanyana gelip hemen kamera önüne cikmasindan da tiksindim. Hakemler katlederken ceza yeme korkusundan  tüyen yoneticiler galibiyette mobeselere açıklama yapıyorlar. Arkadas Cuneyt ve Tarik seni resmen doğradı, yendiniz diye bunu unutacak misiniz? Haftaya TS macinda görüşürüz.
yazdığın her mesaj forum üyelerine hakaret içeriyor bundan sonra attığın bu tüp her mesajın karşılığı 7 gün nopost olacak ısrarla devam edersen üyeliğin sonlandırılacak @Librarius

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

La Liga resmi hesabı Pepe nin doğum gününü kutlamış :bandit:

LaLiga’da bir duvardı ve Süperlig’de defanstaki işine devam ediyor

🎂  Pepe bugün 35 yaşında! Nice mutlu yıllara! 😁
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sercan62

Pepe'nin doğum gününü Ümit Besen şarkısı ile kutlamak da farklı olmuş. Acayip bir kulübüz vesselam :D :D

Çevrimdışı Necmi

hayır abi sen anlamıyosun söylemek istediğimi...

sonuç olarak 4-4-2...3-5-2...1-8-1... ne dersen de... bunları yaparken birçok oyuncunun yerini değiştirmedi mi? değiştirdi...

peki bu yer değişikliği kötü sonuçlar doğurur tezi varmıydı... vardı... burda denmedi mi maç içinde okadar yer değişikliği yapılmaz... takım afallar vs....

hatta çok iyi hatırlıyorum.. bunlar amatör topcumu afallasın dediğimde bile.. amatörlükle alakası yok.. hoca yanlış yaptı dendi...

bugünkü geldiğimiz nokta... 3-1  :ok:

çok net eğer tutmasaydı plan... söylenecekler belli... hoca verdi maçı.. yine pozisyonlarla oynadı falan filan...
iyide dün akşam olan yer değişikliği değil sistem değişikliğiydi.
bir ara 2-5-3 e döndük. öncesi sistem aynı kalırken bir oyuncu değişikliği ile
bütün takımın kimyasıyla oynamaktı. daha önce yaptığı değişiklikle pektemek orta sahada tek kalmışdı
ötesi varmı forvet oynarken orta saha oyuncusuna dönüşmek zorunda kalmışdı.
oyuncular sağ bek başlayıp sol bek bitiriyor forvet başlayıp orta saha bitiriyordu.
oyuncu değiştirirsin yerleride değiştirirsin ama bunu sistem değiştirerek yaparsan
rakip afallar dün akşam olduğu gibi sistem aynı olunca rakibi bozmuyorsun kendini bozuyorsun

Çevrimdışı FedericoGiunti

BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Necmi

maç önü ve sonu ne kadar içtiysen anca gelebildin  :D
öğlen gözümü açabildim :utan

Çevrimdışı kyiv

Artık Q7 ciyim. @Yunus Emre Dökmeci  nin ilk zamanlardaki Q7 fanatikliğinden daha fanatik Q7 ciyim.  :ishock: :ishock: :ishock:
BEŞİKTAŞK

Medel ne topçusun sen be. Nazar değmesin diye kurşun mu döktürsek ne yapsak. @Necmi abi bir el at bu işe.
BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi Koa_lAA

iyide dün akşam olan yer değişikliği değil sistem değişikliğiydi.
bir ara 2-5-3 e döndük. öncesi sistem aynı kalırken bir oyuncu değişikliği ile
bütün takımın kimyasıyla oynamaktı. daha önce yaptığı değişiklikle pektemek orta sahada tek kalmışdı
ötesi varmı forvet oynarken orta saha oyuncusuna dönüşmek zorunda kalmışdı.
oyuncular sağ bek başlayıp sol bek bitiriyor forvet başlayıp orta saha bitiriyordu.
oyuncu değiştirirsin yerleride değiştirirsin ama bunu sistem değiştirerek yaparsan
rakip afallar dün akşam olduğu gibi sistem aynı olunca rakibi bozmuyorsun kendini bozuyorsun

abi allah aşkına süt kupası maçından örnek verme yaw... kim tınlar süt kupasını.. dersin münih karşısında ortasahaya çekti mustafa yı...

oyuncunun yerlerini değiştirince afallayan takım bi de üstüne sistem değişince afallamaz öylemi...

ben o günde söylemiştim bana mantıklı gelmediğini söylemin.. bugünde aynı fikirdeyim... öyle oyuncunun yeri değiştiğinde falan -ki birde yeni geçtiği mevki repertuarında varsa- afallamaz... asıl afallıcaksa sistem değişince bocalar... ama bizim takımda öyle bi sıkıntı ya biz görmedik dün ya da fener çok kötü olduğu için farkedemedik...

misal başakşehire bu futbolu oynarsak sonu zor gelir o maçın bence.. :busted_cop:

Çevrimdışı Necmi

Daha arsız bir hakem olsa, dün de engellerdi. İkinci gol öncesi Negredo faul yaptı diye atağı bitirse 1-1'e bağlanırdı maç.

Futbolda hakemi yenmek her zaman mümkün değil. Cüneyt daha ilk 5 dakikada bize çalmadığı 2 faul üstüne onlara çaldığı faul ile niyetini belli etti.

Dün bize kazandırmamak için çıkmış maça. Aleyhimize bir şeyler dönüyor hala MHK'de, birilerinin kulağını çekmemiz lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cünodan arsızı varmı adamın yönettiği maçlarda kazanamıyoruz adam sinsice yapar her atağı keser
böylesi göstererek yapandan daha tehlikelidir. dünde yaptı her atağımızı kesti fenerin yaptığı faulleri es geçti
hakem nasıl yenilir hakeme ramen nasıl oyunda kalınırı gösterdik bu nedenle dünkü maç önemliydi
çünkü hakemin doğrayışında sonra sinirlenip sert girmeye başlasaydık kırmızılar gelmeye başlardı
hakem bizi o noktaya çekmek istedi çekemedi. ikinci yarı öyle bir oyun oynadıkki rakibi kendi sahasına
hapsettik hakemide çaresiz bıraktık baskıyı kırmak için bazı manuple kararları oldu ama topu fenere versede
anında geri aldık. işde böyle oyun hakemi yener dün biz hakemi yendik. bu güne kadar yapamadığımızı
yaptık. cünodan daha tehlikeli hakem yok. zaten bu güne kadar yönettiği derbilerde buna şahit.

Çevrimdışı Necmi

Tolga'yı pek beğenmem, çoğu taraftarla hem fikirim ama bu sene kıpırdandı gibi, ve Fabri'nin mental yorgunluğu var üst üste bu kadar üst düzey maç ve eşinin problemli hamileliği var, acaba Perşembe Tolga mı oynasa? Ben kızmam hocamıza oynarsa.
bencede küçük maçda fabri dinlendirilebilir  :D

Çevrimdışı yoruk

Tribünden çok belli oluyordu, koşarken anlamıştım zımbalayacağını.

Bayern maçı sonrası Vida için muazzam oldu.

Fakat takımda Pepe'nin yedeği olmadığı da ortaya çıktı, oda gözden kaçmasın.

Zaten geç bile kaldı kafa golü atmakta.Asıl Vida seneye. :tabe: Vida-Töre bunlar hep seneye yapılmış transferler bence.Love falan..Hatta Lens bile diyeceğim ama diyemiyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

cünodan arsızı varmı adamın yönettiği maçlarda kazanamıyoruz adam sinsice yapar her atağı keser
böylesi göstererek yapandan daha tehlikelidir. dünde yaptı her atağımızı kesti fenerin yaptığı faulleri es geçti
hakem nasıl yenilir hakeme ramen nasıl oyunda kalınırı gösterdik bu nedenle dünkü maç önemliydi
çünkü hakemin doğrayışında sonra sinirlenip sert girmeye başlasaydık kırmızılar gelmeye başlardı
hakem bizi o noktaya çekmek istedi çekemedi. ikinci yarı öyle bir oyun oynadıkki rakibi kendi sahasına
hapsettik hakemide çaresiz bıraktık baskıyı kırmak için bazı manuple kararları oldu ama topu fenere versede
anında geri aldık. işde böyle oyun hakemi yener dün biz hakemi yendik. bu güne kadar yapamadığımızı
yaptık. cünodan daha tehlikeli hakem yok. zaten bu güne kadar yönettiği derbilerde buna şahit.
Yalniz farkındaysan, geçen haftadan sonra bu hafta da hakem manipülasyonu oldu.

Bu MHK'daki heriflere ayar çekmemiz lazım. Dün kazandık, ama 11 maç daha devam ederlerse önümüzü keserler.

Çevrimdışı tangaz

Yalniz farkındaysan, geçen haftadan sonra bu hafta da hakem manipülasyonu oldu.

Bu MHK'daki heriflere ayar çekmemiz lazım. Dün kazandık, ama 11 maç daha devam ederlerse önümüzü keserler.

bu hakemlerle şampiyon olamayız dünden beri söylüyorum q7 trivela golü 5 yılda bir denk geliyor dün standartını yapıp outa atsaydı şuan hepimiz moderasyondaydık  ben no post almıştım genel af bekliyorduk
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kupa maçını kimse asla küçümsemesin .
Eğer bu şikecilere Denizli - Bursa faciası gibi bir travma yasatmak istiyorsak kalan 2 maçta eze eze yenmemiz lazım.  :kop:
Hakem olmayınca bir hiç olduklarını anladılar sonunda zavallılar.

Çevrimdışı Dr.Zeck

medel sen nasıl bi insansın yahu yeminle adamın sahadaki varlıgı 5 kişiliğe bedel maşallah :)

bu arada benim moderasyon ne zaman bitecek abi :)

Çevrimdışı Kuntz

Abi bir ara oyun durmadı. Takım cidden hakeme fırsat vermedi. Hakem nasıl yenilir bunu da cümle aleme göstermiş oldu. Buda bir dönüm noktası Beşiktaş'ı gerip doğramak isteyenlerde bundan sonra düşünerek hareket etmeye başlarlar. Asıl önemli olan takımın durumu kavramış olması. Bir tek Quaresma müthiş futboluna rağmen Valbuena'ya dalarken unuttu bu gerçeği o kadarda olsun artık diyelim  :evillol:

Rahmetli Vedat kaptan bu maçı izlese sanırım çok mutlu olurdu. Onun sözünü de buraya yazmazsak olmaz. "Sen Beşiktaş'san hakemi de yeneceksin hakemi yendiğin zaman kazanacaksın. Beşiktaş'ın hakemden gol yemişliği bile vardır.''

Çevrimdışı tuncaboylu

Kupa maçını kimse asla küçümsemesin .
Eğer bu şikecilere Denizli - Bursa faciası gibi bir travma yasatmak istiyorsak kalan 2 maçta eze eze yenmemiz lazım.  :kop:
Hakem olmayınca bir hiç olduklarını anladılar sonunda zavallılar.
Hakem olunca da bir hiç olduklarını anladılar.

Dediğin gibi Perşembe yenmek, hatta 2 farklı yenmek çok önemli.

Bir kez daha yenersek, bu lige de olumsuz yansır, Akhisar maçına en fazla 5 bin kişi gider. Akhisar da formda, puan alır bunlardan.

Kupada yenerek Fenerbahçe'yi ligden de koparabiliriz.

Çevrimdışı tangaz

Hakem olunca da bir hiç olduklarını anladılar.

Dediğin gibi Perşembe yenmek, hatta 2 farklı yenmek çok önemli.

Bir kez daha yenersek, bu lige de olumsuz yansır, Akhisar maçına en fazla 5 bin kişi gider. Akhisar da formda, puan alır bunlardan.

Kupada yenerek Fenerbahçe'yi ligden de koparabiliriz.

öyle olacak zaten pazartesi oynanacak tese maçını düşünmeden oynarsak feci şeyler olacak hardcore stayl  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı savaş altay

öyle olacak zaten pazartesi oynanacak tese maçını düşünmeden oynarsak feci şeyler olacak hardcore stayl  :evillol:
Abi kışkırtıyorsun bak yine beni  :lol:
Dün sarhoş nezaketi ile yazmam vb şeyler dedim Uyanınca hopp yerimi aldım  :biggrinking:

Çevrimdışı kyiv

1 haftalık no post arkasından moderasyon sonrasında Fenerbahçeyi yenmek zevklerin en büyüğü. Bundan sonra argo ve küfür olmadan en uygun lisanı kullanarak çok saygılı rakiplerimizi, biricik çeşitli şansızlıklar nedeniyle istenilen performansı sergilemeyen Lens, Oğuzhan gibi futbol takımı oyuncularımızı eleştirmeden hakaret etmeden yorumlarımızı yapmaya gayret göstereceğiz. Bu vesileyle başta Aziz Yıldırım olmak üzere tüm Fenerbahçe camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Spor denilen şey de böyle kardeşlik, dostluk ortamı olmalı. Çok değerli rakibimiz Fenerbahçe'nin de moralini bozmamasını takvimler Şubat ayının 30unu gösterdiği gün bizi yenebileceklerine inanmalarını istiyorum.

İyi ki varsın sarı papatyam, sevgi kelebeğim minik kuşum kanaryam  :-* :-*

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Rotasyonlu kadro ile çıkıp direk +3 üstüne kasmalıyız.
Hatta olursa 5-6 tadından yenmez, zaten bir sıkımlık canları kaldı oda bitmek üzere.
Tek temennim aynısını gs ve basak'a yapmak.  :money:

Çevrimdışı tangaz

Rotasyonlu kadro ile çıkıp direk +3 üstüne kasmalıyız.
Hatta olursa 5-6 tadından yenmez, zaten bir sıkımlık canları kaldı oda bitmek üzere.
Tek temennim aynısını gs ve basak'a yapmak.  :money:

normal bir hakem yönetimi olursa 2 kırmızı da ekle sen civcivlere zaten kadroları dar ligi de etkiler akhisar maçı istifa inlemeleri yükselir kurbağalı papazın çayırından

Çevrimdışı Gökhan Kurt

normal bir hakem yönetimi olursa 2 kırmızı da ekle sen civcivlere zaten kadroları dar ligi de etkiler akhisar maçı istifa inlemeleri yükselir kurbağalı papazın çayırından

Kırmızı felan vermesin abi.
Böyle bahaneleri kalmadan koyunca cok cok daha zevkli oluyor.  :biggrinking:
Tv'de - Sosyal Medya'da - sağda solda öten bir tane kanarya görüyor musun yok cunku kendileride biliyorlar öyle böyle sevmedik  :kop:

Etiketler: