Abi biz de Talisca'nın açılmasındaki en büyük etkenin önce kendi formu daha sonra Hoca'nın orta oyunundan vazgeçmesi olarak belirtiyoruz. Cenk Hoca'nın istediğini yapıyordu sadece.
Benim unuttuğum bir detayı da @tangaz abi hatırlattı. Hoca Fw'in gezgin olmasını istiyordu. Yani senin ve herkesin Cenk'e kızmasının asıl sebebi Hoca'nın oyunu böyle oynamasını istemesi.
Bu hatadan vazgeçti Hoca ve kutuya doğru sıkışmaya ve daha çok adam sokmaya başladık. Beşiktaş gibi oynamaya başladık. Hoca'nın talimatı olmadan ne top şişirebilirler ne gelişi güzel amaçsız
orta açabilirler. Bi arkadaşımızın yazdığı gibi Demba da Nobre de olsa Merkezde durduğunda boğuştuğunda istediğimiz görüntüyü alacaktık. Şimdi ben şunu çok merak ettim. Sen Cenk'e mi kızıyordun
yoksa Hoca'nın onu öyle oynatmasına mı ?
Iki senedir 1000 kere yazmisimdir
Senol gunes serttir inatcidir tutucudur takintilari vardir
Senol gunesin takiminda kimse kafasina gore oynayamaz tak diye keser tik diye gonderir diye 5000 sefer yazdim
Ya burda quaresma kafasina gore orta yapiyor diyenler var
Dingonun ahiri mi burasi, adam soyleneni yapiyor o sebeple her mac ilk11
Senol hocam ne diyor
“Rikardo sordu, hocam neden hep ben ilk cikiyorun. Evladim istersen ilk gir, hic cikma dedim daha da sormadi”
Benim kizdigim 100tane olayini sayarim senol gunesin taktiginden sacmalamalarina kadar yazarim 2000 satir ama adam disiplinlidir oyle kafasina gore ronaldo olsa takilamaz agzina kramponu sokarlsr soyunma odasinda.