Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5844066 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Dunku mactan sonra negredo belki 1-2 mac daha 11 baslar ama isi zor.

Arkadas karabukspora gol atamamak besiktas santraforu icin oyle alan aciyor, duvar oluyor gibi donelerle gecistirilebilemez.

Yok Quaresma pas vermiyormus, yok babel pas vermiyormus. Yahu adam pozisyon alamiyor dogru yerde duramiyor. Hadi quaresma bunun aldigi paraya taktik ki hakli ben de taktim o paraya e babel neyine takti bunun, gol atamiyor gelip benle tokusturamiyir diye mi babel de pas vermiyor.

Yahu adriyano giriyor 30m bi top kesiyor tak quaresmanin ayagina, negredoya da keser gecen kesti, bu mac kesmedi mi

Adam pozisyon alamiyor, inanilmaz agir, kagni gibi. Agir oyuncunun bir fazlasi olmali kisa alanda ayagi cabuk olur, kafaya iyi cikar, tek vurusu iyidir falan filan
Negredoda o da yok bildigin patates sirigi gibi dikiliyor 30cm yanina gitse top uzanip ne kafasini ne ayagini sokabiliyor.

Bu adam icin de guzelleme yapip takimin kidemli sampiyon oyuncularina boh atan taraftar var.
lig sonuna 35 atsin 36yi da bana atsin

Bu adami bulup getiren buna 4.35milyon yuro verip sozlesme yapanlar da bu transferi unutmasinlar iyi bellesinler. Kendi sirketlerine adam alirken siviye bakiyorlar adamin sivisinde son 3 sezon ne gol yaziyor baktilar mi?

Karabükspor'a 3 tane atacağına Bursaspor'a 1 tane atması daha değerli.

Adam şanssız da biraz: O kaçırdığı golü kaleci çok iyi kurtardı ayakları ile, ama Love'ın 2. golünde daha zayıf vuruşunu aldı içeri.

Hangisi iyise o oynasın, ama Negredo'dan faydalanabiliriz bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Dunku mactan sonra negredo belki 1-2 mac daha 11 baslar ama isi zor.

Arkadas karabukspora gol atamamak besiktas santraforu icin oyle alan aciyor, duvar oluyor gibi donelerle gecistirilebilemez.

Yok Quaresma pas vermiyormus, yok babel pas vermiyormus. Yahu adam pozisyon alamiyor dogru yerde duramiyor. Hadi quaresma bunun aldigi paraya taktik ki hakli ben de taktim o paraya e babel neyine takti bunun, gol atamiyor gelip benle tokusturamiyir diye mi babel de pas vermiyor.

Yahu adriyano giriyor 30m bi top kesiyor tak quaresmanin ayagina, negredoya da keser gecen kesti, bu mac kesmedi mi

Adam pozisyon alamiyor, inanilmaz agir, kagni gibi. Agir oyuncunun bir fazlasi olmali kisa alanda ayagi cabuk olur, kafaya iyi cikar, tek vurusu iyidir falan filan
Negredoda o da yok bildigin patates sirigi gibi dikiliyor 30cm yanina gitse top uzanip ne kafasini ne ayagini sokabiliyor.

Bu adam icin de guzelleme yapip takimin kidemli sampiyon oyuncularina boh atan taraftar var.
lig sonuna 35 atsin 36yi da bana atsin

Bu adami bulup getiren buna 4.35milyon yuro verip sozlesme yapanlar da bu transferi unutmasinlar iyi bellesinler. Kendi sirketlerine adam alirken siviye bakiyorlar adamin sivisinde son 3 sezon ne gol yaziyor baktilar mi?

Dedigim gibi tutmayacagini tahmin ediyordum tutmadi da. Demba cok daha faydali olurdu ama gecti artik. Fakat su anda kapanan takimlara karsi eldeki tek forvet Negredo muhtemelen. Rakipler kapanirsa Vagner love bu kadar etkili olabilir mi muamma, ayrica cok yuksek topla oynuyoruz o zaman da Negredo gibi bir adam sart. Bir baska deyisle su an elimiz mahkum (Larin'e guvenemeyecegimizi var sayarak, bakarsin adam hepimizi yaniltir hoca bence kupada sans vermeli). Sene sonuna kadar isterse 0 golle oynasin, bir sekilde sampiyon olursak raziyim. Sene sonu da zaten gonderilir Katar'a ya da Cin'e.

Su takima yapmalari gereken sadece bir tek net forvetti, tutup Negredo'yu aldilar Mario Gomez'de oldugu gibi formsuz ama kariyeri var deyip bu sefer elimizde patladi iste. Yine de, dedigim gibi ilk devre oynasa puan olarak onde olurduk hic degilse yerini bildiginden.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Neden sarı görüp ceza alsınlar ? Mantıksız değil mi?
Konya da lazım değilseler oynamasınlar olsun bitisn  :alala:

Üstelik bence Konya deplasmanı Fenerden daha zor geçecek.

Normalde mantiksiz. Fakat rakiplerin sari kartlarini cikarmayip bizim oyunculara faul yapsalar da kart cikarsam diyen hakemlerle oynuyoruz. Bursa macinda Delarj ve Shehu'nun daha ilk yari iki net saridan atilmalari lazimdi, atilmadilar mac berabere bitti. Hepimiz biliyoruz ki bu Pepe, Adriano, Talisca ucu birden maca cikarlarsa hakem en az ikisine sari gosterecek FB derbisinden once. Yine normal sartlarda FB maclari zor olmaz su sartlarda ama adamlar sahaya futbol oynamaya degil rezalet yaratmaya cikiyor, hakemler de buna canak tutuyor. Sorun o. Neticede Pepe defans, Adriano defans ister istemez 2-3 faul yapacaklar, art niyetli bir hakem ucune de sari da cikarabilir.

Çevrimdışı sozkul

yalnız love kafa golü atamıyor ilginç bir şekilde al da at diye kaç kere top geliyor hep kalecinin üstüne nişanlıyor :D

3 oldu benzer pozisyon kaçırdı., zıplamasıda gerekmiyor, top kafasına geliyor, o kel kafayla sıyırtma yapsın bari.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Mutlu bir hafta sonundan günaydın
galibiyetlerle dolu sayfalar açmaya başladık devamı da gelecek inşallah.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Penaltı olunca Quaresma

Frikiklerde de Taliscaya yaptığı muamele  (Temsili) :kop: :kop:

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2018, 10:31:33 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bu Everton'ın Cenk transferi, bizim Boyko transferine benzedi.

Yerine aldıkları adam form yükseltti, bu yedek kalmaya başladı.

Acaba Everton forumlarında Dolphin Emre diye birisi "kamp yesin düzelir" diye mesajlar atıyor olabilir mi...

Adamlar zengin sana ne yahu
Rekabete girecek forvete basiyor parayi

Çevrimdışı mylife1903

Dedigim gibi tutmayacagini tahmin ediyordum tutmadi da. Demba cok daha faydali olurdu ama gecti artik. Fakat su anda kapanan takimlara karsi eldeki tek forvet Negredo muhtemelen. Rakipler kapanirsa Vagner love bu kadar etkili olabilir mi muamma, ayrica cok yuksek topla oynuyoruz o zaman da Negredo gibi bir adam sart. Bir baska deyisle su an elimiz mahkum (Larin'e guvenemeyecegimizi var sayarak, bakarsin adam hepimizi yaniltir hoca bence kupada sans vermeli). Sene sonuna kadar isterse 0 golle oynasin, bir sekilde sampiyon olursak raziyim. Sene sonu da zaten gonderilir Katar'a ya da Cin'e.

Su takima yapmalari gereken sadece bir tek net forvetti, tutup Negredo'yu aldilar Mario Gomez'de oldugu gibi formsuz ama kariyeri var deyip bu sefer elimizde patladi iste. Yine de, dedigim gibi ilk devre oynasa puan olarak onde olurduk hic degilse yerini bildiginden.
Tahmine gerek yoktu belliydi olmayacagi. Ispanyol ve sol ayakli olmasi bile yeterli aslinda
Ispanya liginde 30-40 gol atan ronaldo gelsin 25 golu zor atar burda ucuncu mac ayagini eline verirler ustune hakem aldatmaya yonelik hareketten kart verir.

Bizim ligde kaliteli golcu alamiyorsan firansiz liginden getirecen bi yamyam golleri siralatacan ayrica 4-2-3-1 oynuyorsan 3 tane de farkli tip golcun olacak.

Biri pivot biri mobil biri de pirekogillerden olacak. Sene basindan beri yaziyom negredo ile hic ugrasmadan lensi santrafor oynatacaktik simdi 15 gol atardi deplasmanlarda.
Ayrica bucuklu da olabilir santrafor love gibi hem leblebici hemi de mobil

Ideal santrafor rotasyonu mesela bizim icin soyle secenekler
Gomez abu love
Demba lens cenk
Abu cenk love
Abu kuveke larin
Love kiroc larin

En guzeli senol hocam icin koller kiroc lasina tiraore tabi, bos zamanlarda ufuk hoca da faydalanir

Çevrimdışı mylife1903

Siz hala oturup firikiki kim atacak tartisiyorsunuz ama asil bombayi kaciriryorsunuz.

Aynisini canerde de yaptiniz. Biz burda bir avux kisi ya arkadas ne alakasiz ceza derken cogunuz gobek atiyordu caner oynamayacak diye. Canerin oynamasi ya da oynamamasi kendi performansi ile ilgili hocanin kararidir. Agzindan kufur cikti diye ceza alan besiktas oyuncusuna sahip cikmazsaniz ki kufur yanlistir ama ceza da abartilidir ustelik adam ozur diledi, basiniza her is gelir.
 Biz dedik ama canerle ugrasmayin, ceza ile ugrasin baskasi etsin ceza almayacak diye

Simdi dun gozden kacan bir kare
Adam firikigi kolla cikartmis, gol olur aut olur, korner olur falan bizimilgilendirmez, eline koluna sahip cikacak barajdaki oyuncu, hakemin de gozunun onunde, gozune kar suyu degil yagmur suyu kacti herhakde

Çevrimdışı underworld

O kare resmen  amatörlük kokuyor  reyis...
Biri zıplamadan komple  arkasını  dönmüş, diğeri uçan tekme  atıyor,  öteki havada  komple  dönmüş ,  en sağdaki  de korkudan  yarım dönerek  koluyla  refleks  yapıvermiş.

Bence  hakem versede vermesede olur  bir pozisyon.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tahmine gerek yoktu belliydi olmayacagi. Ispanyol ve sol ayakli olmasi bile yeterli aslinda
Ispanya liginde 30-40 gol atan ronaldo gelsin 25 golu zor atar burda ucuncu mac ayagini eline verirler ustune hakem aldatmaya yonelik hareketten kart verir.

Bizim ligde kaliteli golcu alamiyorsan firansiz liginden getirecen bi yamyam golleri siralatacan ayrica 4-2-3-1 oynuyorsan 3 tane de farkli tip golcun olacak.

Biri pivot biri mobil biri de pirekogillerden olacak. Sene basindan beri yaziyom negredo ile hic ugrasmadan lensi santrafor oynatacaktik simdi 15 gol atardi deplasmanlarda.
Ayrica bucuklu da olabilir santrafor love gibi hem leblebici hemi de mobil

Ideal santrafor rotasyonu mesela bizim icin soyle secenekler
Gomez abu love
Demba lens cenk
Abu cenk love
Abu kuveke larin
Love kiroc larin

En guzeli senol hocam icin koller kiroc lasina tiraore tabi, bos zamanlarda ufuk hoca da faydalanir

Son 3 senedir 3. forvete kaç kere şans verdik ki?

Love gibi adamı 3. forvet oynatacak lükse sahip değiliz, Love Juventus'un 3. forveti olacak adam.

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2018, 12:17:56 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Adamlar zengin sana ne yahu
Rekabete girecek forvete basiyor parayi
Ne parayı basması ya, kaç hafta at pazarlığı yaptılar. Stoke City bile Ndiaye sığırına 16 milyonu pazarlıksız verdi.

Hayır çocuğu oynatmıyorlar, olan bizim bonuslara oldu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Tosic'in sakatlığı olduğunu sanmıyorum, Larin'le birlikte kontenjan sebebiyle kadroya giremiyorlar sanırım. 21 kişilik kadroda 12 yabancı bulundurabiliyoruz.

Biraz yerli ve gurbetçi oyuncu almak lazım, bu ileride sıkıntı yaratabilir.

Çevrimdışı tangaz

Valla bu herifler kendi sahalarında büyüklere karşı ilginç sonuçlar alıyorlar. Galatasaray'ı 4-0 ve 5-1 yendiler son 2 iç saha maçlarında.

bu alemde 2 büyük var biri biz öteki 70lik :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Son 3 senedir 3. forvete kaç kere şans verdik ki?

Love gibi adamı 3. forvet oynatacak lükse sahip değiliz, Love Juventus'un 3. forveti olacak adam.

Rekabete girecek kaleciye 3.5 verecek sonra oynatmayip maas odeyip bedava gonderecek
Yedekde oturacak hocanin haberi olmayan kimsenin tanimadigi stopere 4.2 verecek
Pepe tosic medel varken hala gidip bir stopere daha 3 milyon verecek luksumuz var ama 3. Forvete para verecek luksumuz yoh,

Çevrimdışı tangaz

3 oldu benzer pozisyon kaçırdı., zıplamasıda gerekmiyor, top kafasına geliyor, o kel kafayla sıyırtma yapsın bari.

4 oldu gençler maçını seyrederken göremedin mi @sozkul  abi yoksa uykuya mı daldın için geçmiştir belki  :evillol:

göz doktoruna gitceksen @Necmi abininkini öğrenelim de ona gitme  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

4 oldu gençler maçını seyrederken göremedin mi @sozkul  abi yoksa uykuya mı daldın için geçmiştir belki  :evillol:

göz doktoruna gitceksen @Necmi abininkini öğrenelim de ona gitme  :evillol:
Far taktiralim abi

Simdi yeni farlar var led sarfiyati az akuye yuk bindirmiyir galogenler 1000 saat calisirken bunlar 30000 saat caliisyor, ben takacam yarin getirttim lampalari

Çevrimdışı tangaz

Rekabete girecek kaleciye 3.5 verecek sonra oynatmayip maas odeyip bedava gonderecek
Pepe tosic medel varken hala gidip bir stopere daha 3 milyon verecek luksumuz var ama 3. Forvete para verecek luksumuz yoh,

gol olur

Çevrimdışı cursedofdragon

bütün  what is love baby don't hurt me'cilere günaydın :D  :evillol:

Çevrimiçi Samet Demir

Far taktiralim abi

Simdi yeni farlar var led sarfiyati az akuye yuk bindirmiyir galogenler 1000 saat calisirken bunlar 30000 saat caliisyor, ben takacam yarin getirttim lampalari
Reklam yapalım photon marka al. İyidir iyi..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Paradan bahsetmedim, kariyerden bahsettim.

Yoksa 3. forvet 2 milyon Euro alır bu takımda, ama bu kariyerde bir adam Juventus gibi takımlarda 3. forvet olmayı kabul eder.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı yoruk

Bu arada Tosic'in sakatlığı olduğunu sanmıyorum, Larin'le birlikte kontenjan sebebiyle kadroya giremiyorlar sanırım. 21 kişilik kadroda 12 yabancı bulundurabiliyoruz.

Biraz yerli ve gurbetçi oyuncu almak lazım, bu ileride sıkıntı yaratabilir.

Böyle bir şey var yani ? Ben de dün düşündüm.Hem Tosic hem Vida maç kadrolarına giremeyecek.Yani ilk yarıda Mitro giriyordu ama Love yoktu.Artık malesef defans yedeğimiz sakatlık olmadığı sürece Fatih-Medel olacak.Bence Tosic sakatlanmıştı ama dün maç eksiği var diye tercih edilmedi.

Bazıları Larin'e taktı hoca Larin ben niye geldim diyordur falan diyor  :D Yani tam komedi bu kısım.Larin nasıl girecek arkadaş şu kadroya ? Alakası yok.

Etiketler: