Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5843397 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

İsimlerinin hakkını fazlasıyla veriyorlar.
Yalnız yeni Stadımız öyle bi atmosfere büründü ki Açık son ses beste okurken
Atak yediğimizde Islık bi başlıyor esameleri okunmuyor  :D
Ben zaman zaman spikersiz yayından izlerim. Yayıncı Kuruluş İnönü'de olduğu
gibi sesimiz ile oynuyorlar. Zaten atmosferi oluşturan şey o, o an Neden kısıyorsun ki  :bandit:
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2018, 00:39:24 savaş altay ]

Çevrimdışı mylife1903

Kazaninca konusulmuyor ama bulojan atibaya bir faul verdi efsane

@underworld o faulun gifinj koysa da bol bol izlesek

Çevrimdışı tangaz

evet reis bende az küfretmedim orda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Bol gollü bir maç bekliyordum
biraz şanslı olaydık 7 8 9’a giderdi
Başak bunlara ilk yarı 5 attı ama totalde bizim kadar pozisyonları yoktu
Bizim gol stresimize bol gollü bir kaç maç iyi gelecektir demiştim
Bu maç iyi oldu
Negro atsın isterdim en çok onun ihtiyacı vardı
Babel de gol uğruna bizi gollerden etti
Çok aradı golü ama muhtemel asistlerden de oldu
Bazı oyuncularda şeytan tüyü vardır
Her vurduğu gol olur
Bazılarıysa kara bahtlıdır en güzel vuruşlar kaleci totosundan seker
Bire Mario’yu ikiye negredoyu koyabiliriz
Şansa inanmam ama bir enerji var !
Maçla ilgili iki eleştirim var
Evvela takım öne geçince bencilleşiyor ki Babel bile buna katılıyor artık.
İkincilikle, frikiklerde topu Talisca alsın quaresmayı da birileri.

Çevrimdışı mellfred

Son dakikada quaresmanın pozisyonu penaltıydı keza

Çevrimdışı tangaz

forum yönetimi iletileri silmek için yeni bir teknik mi geliştirdi :alala: underworlde 3-4 satırlık güzel bir yanıt yazmıştım nasihat çerikli gönder tuşuna basdım forum yönetimi uyduda yakaladı sildi ekrana düşmeden silindi ya iletim  :alala:

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı savaş altay

@tangaz abi Kayıtlı değildim o günlerde @mylife1903 arşiv dedin, aklımdaydı hep şu ana denk geldi.
Tutmadı Wudu ama Favorimdir  :kop:  :kop:
Alıntı @mylife1903
Beyler ve bayan lutfen sinerji aksama
Iki tane corap aliyoruz bunu hayalimizdeki volkan babacan figurine sokuyoruz
Sonra besiktasimizin sampiyonluk kutlamalarini dusunuyoruz
En sevdigimiz golu dusunuyoruz bu golu tekrar tekrar yasiyoruz
Bu dusunce yogunlugunda butun enerjimizi diger elimizdeki igneye aktariyoruz ve volkana sokuyoruz igneyi

Biz igneyi soktukca karabuk golleri sokuyor
Zinerji arkadaslar

Resim kalsın, Sountrack'i ben şu an dinliyorum hali hazırda  :bandit:

Çevrimdışı İhsan

İhsan abi gerçekten ama bu sezon ne çok free kick alabildik ne de Talisca kullandı bunların çoğunu  :)

Bu istatikleri nereden bulabiliriz?
Daha geçende Talisca nın frikikten ekstra goller atamadığı için puan sıkıntısı yaşıyoruz diyorduk.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı savaş altay

Bu istatikleri nereden bulabiliriz?
Daha geçende Talisca nın frikikten ekstra goller atamadığı için puan sıkıntısı yaşıyoruz diyorduk.
o benimde aklıma geldi ama elimde hiç bşy yok hafızam dışında. Belki Twitter'dan birisi çoşar bu gün.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi Kayıtlı değildim o günlerde @mylife1903 arşiv dedin, aklımdaydı hep şu ana denk geldi.
Tutmadı Wudu ama Favorimdir  :kop:  :kop:
Alıntı @mylife1903
Beyler ve bayan lutfen sinerji aksama
Sonra besiktasimizin sampiyonluk kutlamalarini dusunuyoruz
En sevdigimiz golu dusunuyoruz bu golu tekrar tekrar yasiyoruz
Bu dusunce yogunlugunda butun enerjimizi diger elimizdeki igneye aktariyoruz ve volkana sokuyoruz igneyi

Biz igneyi soktukca karabuk golleri sokuyor
Zinerji arkadaslar

Resim kalsın, Sountrack'i ben şu an dinliyorum hali hazırda  :bandit:

bende orada beyler ve bayan kısmına gülmüştüm 1 bayanımız vardı maç başlığında yazardı kaçtı o da galiba hep underworld yüzünden oluyor öle lolipop kılıklı tipitiplerin fotoyu ondan oluyor

Çevrimdışı cursedofdragon

forum yönetimi iletileri silmek için yeni bir teknik mi geliştirdi :alala: underworlde 3-4 satırlık güzel bir yanıt yazmıştım nasihat çerikli gönder tuşuna basdım forum yönetimi uyduda yakaladı sildi ekrana düşmeden silindi ya iletim  :alala:

mesajı silerken üstüne yazdın abi :)

Ben gerekli uyarıyı yaptım zaten.  :ok:
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2018, 00:55:26 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

mesajı silerken üstüne yazdın abi :)

Ben gerekli uyarıyı yaptım zaten.  :ok:

teknoloji (bana uzak) nelere kadir yahuu
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2018, 00:56:24 cursedofdragon ]

Çevrimdışı savaş altay

bende orada beyler ve bayan kısmına gülmüştüm 1 bayanımız vardı maç başlığında yazardı kaçtı o da galiba hep underworld yüzünden oluyor öle lolipop kılıklı tipitiplerin fotoyu ondan oluyor
ben burada iptal oldum  :D Yapılmışı var deseydi donup kalmazdım  :kop:

Çevrimdışı tangaz

ben burada iptal oldum  :D Yapılmışı var deseydi donup kalmazdım  :kop:

münir özkul zamanında ekürimle tanışsaydı kavuğu ferhandan alıp ekürime verirdi  :claps:

Çevrimdışı savaş altay

münir özkul zamanında ekürimle tanışsaydı kavuğu ferhandan alıp ekürime verirdi  :claps:
:D

Çevrimdışı bordele

Ne aciklamasi bekliyorsunuz anlamadim? Benim forum disi hayatimin hesabini kimseye verme zorunlulugum yok.

Benim bu olayda herhangi bir yalanim yok. Nasilsa uyduruyorum madem baska bir isim de secebilirdim. O arkadasla olayimiz farkli. Simdi artik beni unutmus olabilir. Ama olayin ozune girmeyecegim. Orada ekstra bilgi saglamasi icin o ismi vermistim. Hala suphe eden varsa. 2003 yilindan besiktas maci biletimi bile paylasabilirim ozelden (uzerinde kucukken kendi yazdigim isim olan, yine formalarimi vs isimli). Bu olayin (hesap) icerigine girmeyecegim. Cunku ozel.

Simdi. Benim forum kurallarina uymayan herhangi bir post'um var ise, siz beni atmadan ben giderim. Var ise lutfen gosterin. Bekliyorum. Yok biz seni sevmedik bos adamsin derseniz o da kabulum, gideriz. Besiktasliligimi tek basima da yasayabilirim.

Sermed00 olduğun iddia edilmesi üzerine benim beşiktaşlılığımı kimse sorgulayamaz ekşisözlükte nickim winona soul açın entryleri okuyun dedin, şimdi o hesabın sahibi senin bu konu hakkında yalan söylediğini iddia ediyor ve sen gelip konu özel açıklayamam istesem başka bir nick söylerdim gibi ipe sapa gelmez açıklamalar yapıyorsun. Boş musun dolu musun bilmiyorum ama çözemediğim bir sıkıntı var sende
Av zamanı

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ta Şenol Güneş'li dönemin 21. haftalar itibariyle görünümü.

2015-2016: 16G 3B 2M - 51 PUAN
2016-2017: 14G 5B 2M - 47 PUAN
2017-2018: 11G 7B 3M - 40 PUAN

Çevrimdışı savaş altay

:duman:

Çevrimiçi Necmi

içeri sızmış fenerliler olabilir mi abi ?

Yoksa bi insan bu kadar beyinden noksan olamaz.
yok tc ile bilet alınıyor bjk paso olmayanlara satılmıyor
o kadar fenerli bjk passo aldıysa bize iyi para kazandırmışlardır.
neyse küfrediyorlar sonra cezayı kendileri alıyor tribün boş kalacak değil hemde
fener maçında kendilerine yaparlar.

Çevrimdışı tangaz

sıkıntı basıyor

çok berabere kaldık 2 beraberliği galibiyete çevirebileydik mesela akhisar ve kayseri gibi şimdi balkona çıkıp puro yakardım walla aslan sütümün yanına

Çevrimdışı savaş altay

evet fikstür başladığına göre büyük maçlardan önce hazırda beklettiğim, maç sonları geleneksel Klasiğim haline gelen
zafer dolu anları yaşadığım totemimi buraya bırakayım. İnşAllah bu sezonda çalmak ve deli gibi söylemek nasip olucak  :serefe:

This is how we do it - Montell Jordan

Çevrimiçi Necmi

evet kötüydü kaç defa gereksiz sağa sola çekti pozisyon oluşmasını engelledi oyunu yavaşlattı hatta bir pozisyonda ilk devre talişka buna verdi koşusunu atıp babelin soluna fırladı orada topu talişkaya yuvarlamak yerine başladı sağına çekmeye topu 2 defa daha çekse sağdan taca çıkacaktı heralde. bir kaç defa daha topu basıp çekicem derken oyun hızını da düşürdü kontraya çıkan arkadaşlarını da yarı yolda bıraktı
bencede pek iyi değildi adriano katkısıyla sol kanat çalıştı soldaki bütün
verimli ataklarda adriano imzası var. ama çokda sırıtmadı maç esnasındada dedim
babel iyi değil bugün diye hemen itiraz ettiler :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu akşam Başakşehir çok farklı bir galibiyet alacakmış gibi bir his var içimde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Bu akşam Başakşehir çok farklı bir galibiyet alacakmış gibi bir his var içimde.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ayküt kocamalı yine yeni yeniden koltuğundan edecek kadar mı farklı  :evillol:

Çevrimdışı Orhan_

Talisca'yı kesin  :) İlk sezonu gs maçında Marcelo vurmasa Talisca atıcaktı Vb bir çok örnek var.
Hisleri mi diyelim ,Refleks mi ya da Pozisyon bilgisi hep kritik noktaya ulaşmasını çok iyi biliyor.

Güzel detay..

Etiketler: