Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5821974 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Karabük maçının düdüğü Eyyamcilar kralı Bülent Yıldırım.

Bülent Yıldırım eyyamcı değil arkadaşlar, eyyamcılığın bile bir edebi var. Bülent emir kuludur, açıkdan açığa yapar, utanmaz.
Amacı yukarıya güvenilir bir asker olduğunu göstermekdir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bülent Yıldırım eyyamcı değil arkadaşlar, eyyamcılığın bile bir edebi var. Bülent emir kuludur, açıkdan açığa yapar, utanmaz.
:claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sozkul

Iyi haber ama demiroren alacaklarını isterse ne olacak şimdi?? :alala:

Elimizde tapu gibi bağımsız denetim şirketinin raporu var, isterse içeri girer.

Çevrimdışı Necmi

tamamen haklı arkadaşımız, Necmi mesela sadece son 20 yılı yaşasa şimdi ağlak bir tip olurdu..  :D
Mylife1903 ne olurdu tahayyül edemiyorum, muhtemelen aşırı tiner tüketiminden içerde olurdu..  :icool:
gençler ne gördü biz çok daha beterlerini gördük onlar bir kriz atlattı biz kaç kriz atlattık.
20 yaşında adam zaten bilinç seviyesi son 5 yıl ve buda
her karesi Beşiktaşın büyüklüğünü işaret ediyor. 5 yılda yaşadıklarıyla Beşiktaşın büyüklüğünün
farkına varamadılarsa zaten bundan sonrada varamazlar.
tamam zor dönemde Beşiktaşlı olmuşlar saygı duyuyoum ama diğer taraftan zor dönemde Beşiktaşlı olan
daha dirençli olmalı onlar çarpışmanın içinde büyüdüler savaşın çocukları onlar. ve çatışmadan Beşiktaşın zaferle çıktığınıda
gördüler.

Çevrimiçi tolga1903

O bıyığı boşuna bırakmadı abi yd biz istersek değil siyasiler isterse anca girer içeri ki bu da mümkün değil şuan için.

Çevrimdışı Necmi

aynen öyledir aynı zamanda fıratta böyledir onların takımı yok. O nedenle tehlikeli olan bunlar oluyor
ne yapacağını bilemiyorsun. cüno bunlardan farklı o himmetci. palabıyık çömez taraftar.
diğerleri kendi iradelerinde yapmıyor onlara önlem alamazsın ama palabıyık üzerinde baskı kurabilirsin buda onu diğerlerinden
daha az tehlikeli yapıyor. iki senedir bunu anlatmaya çalışıyorum. palabıyık gibilerini idarecilerde sevmez
fırat gibi bülo gibileri kontrol edilemez ipleri başkalarının elinde olan kuklalar cüno gibisi ağlarını her tarafa örmüş
gücünü başka yerlerden alan tiptir ama onu asimile ettiler son iki yıldır. namoğlu gs sevdası nedeniyle arada kullanıyor işde
yoksa babası tff den kovulduğu gün onunda işi bitti.

Çevrimdışı Necmi

bu dediklerin doğru burada namoğluna en çok giydiren üye kesin benimdir ama sen de şu posbıyığı savunmasanda es geçelim modundan çık artık zamanında bir hata yaptın posbıyığa toz kondurmadın önce kapımızın önünü süpürelim şeklinde davrandın die inatla geri adım atmıyorsun. posbıyık değil esas sorun yancısı diyorsun yancının etkisi ofsaytla sınırı kalmış son maçta ama posbıyık kırmızıları vermiş vermemiş penaltıyı vermiş vermemiş golü iptal etmiş...

bilanço bu denli ağırken sen hala aslında posbıyık değil esas suçlu yancı dediğin zaman inandırıcılığını yitiriyorsun.
ben asla piyonlarla uğraşmam benim iki yıldır göstermek istediğim şey bu
hedefi küçültürsen kaybedersin onlar için piyonlar harcanabilir ama bu senin için bir sonuç olmaz
herkes palabıyığı düşman belledi. Unutmayın silah sadece demir parçasıdır durduk yerde adam öldürmez

bugün palabıyıkla üstüne gelen onu devreden çıkartsan başkasıyla üstüne gelir ve sürekli piyonlarla
uğraşırsan inandırıcılığında kalmaz sürekli kendine hedef belirleyeceğine doğru hedefe yönel.
silahları yok ederek düşmanı mağlup edemezsin düşmanın kendisini yok etmen lazım.

Çevrimdışı mellfred

Turgay Demir’e bizimkilerden emir gelmiş anlaşılan
Konuş damat konuş...

Çevrimdışı sozkul

O bıyığı boşuna bırakmadı abi yd biz istersek değil siyasiler isterse anca girer içeri ki bu da mümkün değil şuan için.

Bıyığı ben photoshopla mylife koydu sanmıştım gözünü bantladığı zaman..
valla...   :)

Fb ile yapacagimiz 3 mactan 1 ine Şuan formda olduğu için belki Halil Umut Meler verilebilir diğer ihtimalde Mete ama Fbliler Meteyi etiketledigi için bu ihtimal hayli düşük

Sabahta yazdim ama bi daha yazayim , ben bu işten biraz anlıyorsam bu 3 maça Fırat - Posbiyik ve Cüneyt 3 lusu verilir

Çevrimiçi tolga1903

Bıyığı ben photoshopla mylife koydu sanmıştım gözünü bantladığı zaman..
valla...   :)

:):) keşke öyle olsaydı abi ama gerçek o bantlama olayı da süperdi ya :D

Çevrimdışı Necmi

Fb ile yapacagimiz 3 mactan 1 ine Şuan formda olduğu için belki Halil Umut Meler verilebilir diğer ihtimalde Mete ama Fbliler Meteyi etiketledigi için bu ihtimal hayli düşük

Sabahta yazdim ama bi daha yazayim , ben bu işten biraz anlıyorsam bu 3 maça Fırat - Posbiyik ve Cüneyt 3 lusu verilir
palabıyık Beşiktaş maçlarına verilmez. 3 maç aldığında sezon sonuna kadar beşiktaş maçlarına verilmeme kararıda alındı
zaten artık fenerle Beşiktaş maçlarına vermeye cesaret edemezler.maçı fırat bülo ve cüno yönetir büyük ihtimal

palabıyık Beşiktaş maçlarına verilmez. 3 maç aldığında sezon sonuna kadar beşiktaş maçlarına verilmeme kararıda alındı
zaten artık fenerle Beşiktaş maçlarına vermeye cesaret edemezler.maçı fırat bülo ve cüno yönetir büyük ihtimal
Cüno verilirse büyük sıkıntı abi

Göçek - Meler falan verilsin ben razıyım

Cüno ile kazanma şansımız yok ! Herif en büyük Besıktaş düşmanı

Çevrimdışı Necmi

o denetim raporunu açıklamak için yürek lazım çoktan toprağın en derin noktasına gömülmüştür.

Çevrimdışı Necmi

Cüno verilirse büyük sıkıntı abi

Göçek - Meler falan verilsin ben razıyım

Cüno ile kazanma şansımız yok ! Herif en büyük Besıktaş düşmanı
Beşiktaşın içerdeki iki maçına çömez bir hakem atayamazlar
fırat ve bülodan iç saha maçlarında korkmam ama cüno felaket olur özellikle lig maçında istemem onu.
direk maçı beraberliğe kitler gs için en iyi sonuç o çünkü. himmete devam etmek zorunda

Beşiktaşın içerdeki iki maçına çömez bir hakem atayamazlar
fırat ve bülodan iç saha maçlarında korkmam ama cüno felaket olur özellikle lig maçında istemem onu.
direk maçı beraberliğe kitler gs için en iyi sonuç o çünkü. himmete devam etmek zorunda
Aynen öyle

Bütün Besiktaslilarin isteyeceği en son hakem bile değil Cüno

Beraberliğe bile kitlemez direkt mağlup olmamız için elinden geleni ardına koymaz

Adam Vahap - Çakar ve Ermanin devam versiyonu

Heeee bide Metin Tokat vardı oda azılı Besiktas düşmanlarındandir
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2018, 15:11:56 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı mylife1903

Bizim bursa macinin hakemi melermangoya haftanin maci verilmis

Vay vay vay arkadas amogluna bah hele herif donkilot gelin hepiniz gelin diyor

Yigidim bu ne cesaret

Çevrimdışı Necmi

Aynen öyle

Bütün Besiktaslilarin isteyeceği en son hakem bile değil Cüno

Beraberliğe bile kitlemez direkt mağlup olmamız için elinden geleni ardına koymaz

Adam Vahap - Çakar ve Ermanin devam versiyonu

Heeee bide Metin Tokat vardı oda azılı Besiktas düşmanlarındandir
evet şu anda mhk da sanırım esas onun babası öyledir babasına çekmiş

Çevrimdışı Kuntz

evet şu anda mhk da sanırım esas onun babası öyledir babasına çekmiş

Abi sen belki bilirsin o yüzden sana sorayım, bu Talat Tokat bizim nizami bir golümüzü vermemişti sonrasında özür dileyip, Beşiktaş bu maçı kaybetse vicdan azabı çekerdim falan deyip bir kaç maç sonra yine nizami golümüzü vermemişti  :evillol: Hangi maçtı o hatırlıyor musun ?

Çevrimdışı Kuntz

Turgay Demir’e bizimkilerden emir gelmiş anlaşılan
Konuş damat konuş...

Aspor kapıyı göstermesin  :evillol:

Çevrimiçi tolga1903

Bizim bursa macinin hakemi melermangoya haftanin maci verilmis

Vay vay vay arkadas amogluna bah hele herif donkilot gelin hepiniz gelin diyor

Yigidim bu ne cesaret

Abi artık paradoks oldu bu olay. Her hakem ve atamadan tüm takımlar şikayetçi sadece biz değiliz ve kim hangi maça verilirse ortalık karışıyor. Şu video hakem gelmeden de düzelmeyecek gibi. Ya bilindik hakemleri bıraktırıp alt klas hakemlerle yola devam edecekler ya mhk ve tff kurulları topluca istifa edecek insanlara biraz güven duygusu aşılayacaklar ya da önemli tüm maçlara yabancı hakem getirecekler yoksa önü alınmaz memleket oyunun kendisini bıraktı hakem atamalarını disiplin kurullarının kararlarını falan tartışır oldu.

Çevrimdışı kyiv

Sertti mertti ama Serdar Tatlı gibisi gelmedi hakem alemine...

Çevrimdışı Necmi

Abi sen belki bilirsin o yüzden sana sorayım, bu Talat Tokat bizim nizami bir golümüzü vermemişti sonrasında özür dileyip, Beşiktaş bu maçı kaybetse vicdan azabı çekerdim falan deyip bir kaç maç sonra yine nizami golümüzü vermemişti  :evillol: Hangi maçtı o hatırlıyor musun ?
boş ver hani e devlet soy bilgisi veriyor ya işde bunları araştırsan soysuz çıkarlar.

Sertti mertti ama Serdar Tatlı gibisi gelmedi hakem alemine...
kesinlikle Serdar Tatlı çok iyi ve tarafsız hakemdi

Türkiyenin Collinasidir benim gözümde :ok:

Etiketler: