Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5821744 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fb'de oyunu gerecek 2 oyuncu var sadece volkan bı de Josef de Souza onun dışındaki    oyuncuları gayet sakin duruyor bu sefer aynı şeyi yapamazlar tutmaz geçen seneki gibi

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

melek görünümlü topal şeytanı da unutmuşsun !
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı tangaz

Büyük macların beklentileri ,hazırlıkları ve atmosferi farklı olur. Sivas'da, G.birliğinde yaptıgımız hataları orda yapacagımızı sanmıyorum. Taraftarı bile " Beşiktaş ins CL gibi oynamaz asılmazlar yoksa fark olur" diyorlar. Şenol Hocam oyunu germesin yeter bence

fener taraftarında bir bilinçlenme gördüm kıyamet alameti olabilir bu :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

bir hakem eyyam yapsa o maçı alamazsın hakem hata yapar 90 dakika cımbızla
hata ararsan her maçta bulursun. Hakem kötü niyetli olduğunda maçta hissediyorsun zaten
hakem hata yapar sorun değil bu. fırat gs maçını gayet iyi yönetti. fener maçındada feneri
9 kişi bırakırken normalde son saniyedeki golü verincemi eyyam yapmış oluyor. orda hakem göremeyebilir
emenikeyi görmek zordu. hakemin gördüğü marcelonun kendi kalemize attığı orda hakemde hata aranmaz hata varsa fabrideydi
ben uzun zamandır ilk defa renkli takımın bizim karşımızda 9 kişi kaldığını gördüm.
genelde biz yeriz kartları sonra maçın sonunda dengelemek için renklilerden atarlar
bize kartları nefretle gösterirlerdi. Ali palabıyıkta aslında sorun onda değil esas yan hakemi
sorun aleyhimize verilen kararları hep yan hakem verdi eyyamcı olan yan hakem.

abi şu posbıyığa ne zaman halanın oğlu muamelesi yapmaktan vaz geçeceksin :alala:

adam son yılların yetiştirdiği en eyyamcı hakem cücünün veliahtı sorun yan hakem diyorsun yancının vermediği 1 ofsayt var posbıyığın ise sırf son maçta en az 4-5 net ötesi eyyamı var, forumun en toleranslı adamı @tuncaboylu dahi çıldırdı posbıyık ismini duyunca tüyleri tiken tiken oluyor.

Çevrimdışı tangaz

gs ninki farklı yorumlanır o himmet şampiyonluğuydu. Artık himmet rafa kalktı.
bu hafta pozisyon dışardaydı mesela bence faul bile tartışılır ama tff tetikçisi olan hakem
penaltıyı kolayca verdi. Demek öyle hiçte hakemler gs yi iteklemeyecek. Diğer taraftan feneride iteklediğini
söyleyemeyiz bir iki maç işde yukarda tutmak için yaptılar. Burda tehlikeli olan başaktır.
öyle fenere istediğin hakemle gel falan demek kolay değil. Bu açık tehdittir.
bizim ilk oynayıp puan kaybettiğimiz hafta rakiplerinde hepsinin puan kaybetmesi aslında olaya
farklı baktırıyor. hakemler tarafındanda korunmadılar.

sen far bakımını günde 3 öğüne çıkarmalısın pozisyon çizgi üstünde başlıyor ve içerde devam ediyor

Çevrimdışı mylife1903

sen far bakımını günde 3 öğüne çıkarmalısın pozisyon çizgi üstünde başlıyor ve içerde devam ediyor
Karabuk maci oncesi elektirolitini tazeleyecekler necmi abinin
Asidi alkolle degistirecekler %45 oranli alkole temiz su katiyorsun heriflik oranina gore
1/1 1/2 oraninda sonra aku yepisyeni oluyor azicik jarja koyuyon abi farlar kiseksionk oluyor hemen

Before after fotosu da koyuyom,
Necmi abi ne yapsin abi gozukmuyor

Çevrimdışı tangaz

atibanın da doğum günü kutlu olsun 35i devirmiş şimdi yarın 36 mı oluyor yoksa bugün mü oldu  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

senin için bütün hakemler aynı pozisyon değerlendiriyorsun burda tekmeyi görmemiş burda şunu görmüş diye
sen hayatında tetikçi hakem görmemişsin 90 dakika tek kusurunu bulamazsın ama sana top oynatmaz.
hakemlerin tamamı berbat ötesi. ama eyyam farklı bir şey o yan hakem eyyamcı kötü niyetli ali palabıyıkta
iyi niyetli demiyorum ama maçlara baktığında esas sorun yan hakem olduğunu görürsün.
maçı manuple etmek nedir biliyormusun ts gs maçını yöneten bülonun yönetmesi gibi olur
hiç bir zaman palabıyık iyi hakem demedim ama bir yan hakem birde bizim kendi kendimize
yaptığımızdır o maçı o hale getiren. palabıyık bu sene bizim maçlara verilmez kolay kolay
ama esas takip edilmesi gereken cem satmandır yılanın başı o.
ama senin için farketmiyor ne zaman maç olsa hakem atansa kim olduğuna bakmaya gerek yok
sen başlıyorsun . Mesela ben kalkavanı hiç istemem demek yönetimde istemiyorki maçın
hakemi değişti dedikodusu boşa çıkmamışdır. palabıyığın bizi sevmediği kesin ama bizi seven hakemmi var
sosyal medyada senin gibi bir güruh var her hakem atamasında başlıyor. bu çok konuşulduğunda
bir süre sonra boş konuşmuş oluyorsun söylediklerin ciddiye bile alınmaz sürekli her hakemden şikayet edersen ağlak olursun
kimsede sallamaz tepkinde havada kalır.
seyret şimdi bugün hakem ataması olur belli kişiler hemen başlar hakeme sallamaya.
Evvelki gün rüyamda hakemleri ve atamaları gördüm, şaka değil. Teşekkürler @Librarius

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Evvelki gün rüyamda hakemleri ve atamaları gördüm, şaka değil. Teşekkürler @Librarius

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rüyanı merak ettim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Haklısın. Yaşımdan dolayı demişsin şöyle bir düşündüm de bu son 2 şampiyonluk dışında hatırladığın tek şampiyonluk denizlili 2008 şampiyonluğudur senin şimdi.Hatta futbolla o yaşlarda pek aranda yoktuysa yaşadığın tattığın  ilk şampiyonluk 2015-2016 şampiyonluğudur..Yaşamında 4 şampiyonluk var aslında ama biri 5-6 diğeri 10-11 yaşlarına denk gelmiş..Ne kötü döneme denk gelmişsin yahu..Böyle bir  döneme denk gelip te BEŞİKTAŞLI olman daha kıymetli.  :claps:
Ben toplamda 6 şampiyonluk görmüşüm abi ama 1 tanesi benim doğduğum sene (91) , 1 tanesi de 4 yaşındayken (95) :D

Yani Totalde 4 şampiyonluk gördüm diyebilirim

2003 - 2009 - 2016 - 2017
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

düşünce yapısı Beşiktaş taraftarı düşünce yapısı değil.
ya etrafında etkilendiği çok fazla renkli var. yada Beşiktaş taraftarının ne olduğunu öğrenememiş daha
Yada direk Gülhana verelim :naughty:

Fb deplasmanına kesinlikle ve kesinlikle LENS ile çıkmak gerekiyor Hocaya yalvarıyorum Fb deplasmanına Q7 ile çıkmasın

Kesinlikle turu alırız , derbilerde Deplasmanda Atılma riski en yüksek oyuncu Quaresma

Lensi de hadi koçum bu senin maçın çık ve herkese Lensin kim olduğunu göster diye Gazi verip sahaya sürdümü tamamdır bu iş :bandit:

Çevrimdışı sozkul

169 TL'lik formadan sadece 32 TL klübe kalıyormuş yeni ögrendim resmen şaka gibi .
Bu durumda diğer ürünleri alıp daha fazla katkı saglamak daha mantıklı geliyor.

Perakendeci karı içinde olmadan yani kulübe ait olmayan kartal yuvalarından kalan para buysa fena değil, kulübe ait kartal yuvalarındaki satışlar çok daha fazla bırakıyordur.

atibanın da doğum günü kutlu olsun 35i devirmiş şimdi yarın 36 mı oluyor yoksa bugün mü oldu  :evillol:
aman diyim abi hiç açma o konuyu :biggrinking:

Hakem atamalarını tartışmaya gerek yok atamalar belli :bandit:

Ligde ki Fb maçı : Fırat Aydinus

Kupa maçlarınin hakemleri de : Palabiyik ve Cüneyt Çakır

Bu hakemler maclara göre değişebilir ama 3 maçın hakemleri bu 3 hakem olacak Not alın

Operasyon Tamam..

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bu kardeşimizin not ettim. Her mesajında garip bir negatiflik var.
Bu konuda bir şey eklemek isterim, yaşı genç Beşiktaşlılarda görülen o "negatiflik" durumunu hemen yaftalamayın derim. Çünkü gerçekten de o Allah'ın belası tff başkanı olacak adam yüzünden çocukluğumuz, ergenligimiz travmalarla gecti bizim. 2 sezon önceye kadar 1 kere bile şampiyonluk kutlayamadım ben ortalık renklilerin başarısından gecilmezken biz 16-17 yaşlarında feda diyip harçlık biriktirip forma alıyorduk destek olalım diye. Kazanmak yeni nesil Beşiktaşlıların genetiğine işleyecek ancak ben de yeni öğreniyorum zor zamanlarda çabuk kirilmamayi, bunun için genç Beşiktaşlılara destek olmalısınız bence. Saygılar.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Hakem atamalarını tartışmaya gerek yok atamalar belli :bandit:

Ligde ki Fb maçı : Fırat Aydinus

Kupa maçlarınin hakemleri de : Palabiyik ve Cüneyt Çakır

Bu hakemler maclara göre değişebilir ama 3 maçın hakemleri bu 3 hakem olacak Not alın

Operasyon Tamam..
Palabıyık vermezler artık ya herhalde, bu kadar arsız olmazlar.

Çevrimdışı onurturan

melek görünümlü topal şeytanı da unutmuşsun !
Herkesi kandırdığını sanıyor iyi çoçuq topal kasap mehmet

Çevrimdışı kyiv

Negredo'nun Beşiktaşa transferi ile ilgili algı haberleri yapılmaya başlanmış. Atilla Türkeri çok da bilmem şike sürecinde tvlerde gördüm hepsi o. Ancak Negredo ile ilgili yapılan haberin zamanlaması manidar. Sene başında transfer olmuş bitmiş şimdi haber yapılması ne iş? Beşiktaş korkusu olası 3. şampiyonluk olabilir mi?

Galatasaray ve Fenerbahçeye bonservissiz gelecekmiş miş miş...Ulan göbek adı bonservissiz olan Fikret Orman var. Göz göre göre bonservis öder mi hiç?

Konu kesin gündeme gelecektir. Negredoda şu zorlu dönemde 3,5  gol atsa da kısmen de olsa bazı çevrelerin çenesini kapatsa.

Asist değil gol istiyoruz Negredocum gol  :-*

Bu konuda bir şey eklemek isterim, yaşı genç Beşiktaşlılarda görülen o "negatiflik" durumunu hemen yaftalamayın derim. Çünkü gerçekten de o Allah'ın belası tff başkanı olacak adam yüzünden çocukluğumuz, ergenligimiz travmalarla gecti bizim. 2 sezon önceye kadar 1 kere bile şampiyonluk kutlayamadım ben ortalık renklilerin başarısından gecilmezken biz 16-17 yaşlarında feda diyip harçlık biriktirip forma alıyorduk destek olalım diye. Kazanmak yeni nesil Beşiktaşlıların genetiğine işleyecek ancak ben de yeni öğreniyorum zor zamanlarda çabuk kirilmamayi, bunun için genç Beşiktaşlılara destek olmalısınız bence. Saygılar.
:ok: :ok:

Palabıyık vermezler artık ya herhalde, bu kadar arsız olmazlar.
Esas tehlike Cüneyt Çakır , Palabiyik açık açık eyyam yapar ama Cüneyt sinsidir ve Palabiyiktan çok daha eyyamcidir , Türkiyenin en iyi hakemi olarak görüldüğü için bir çok kararı saman altı edilir ve açık ara en büyük Besıktaş düşmanı hakemdir

Ne zaman Besiktas güçlü ise Derbide açık favori ise o derbiye Kesinlikle Cüneyt Çakır verilir ve biz de o maçı kazanamayız , kalın kalın doğrar

Cuneyt Çakır ile bırak derbi kazanmayı normal Mac bile kazanamıyoruz

İstatistikler de bu söylediklerimi açıkca destekliyor , Cüneyt Çakır diyelim ki 15 maçımızı yönetti beraberlik ve mağlubiyet oranımız kazanma oranimizdan daha fazla oluyor yani 15 maçın en fazla 5-6 tanesini falan kazanabiliyoruz gerisi Beraberlik ve mağlubiyet..

Çevrimdışı tangaz

şu sese kulak verin fosiller  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Negredo'nun Beşiktaşa transferi ile ilgili algı haberleri yapılmaya başlanmış. Atilla Türkeri çok da bilmem şike sürecinde tvlerde gördüm hepsi o. Ancak Negredo ile ilgili yapılan haberin zamanlaması manidar. Sene başında transfer olmuş bitmiş şimdi haber yapılması ne iş? Beşiktaş korkusu olası 3. şampiyonluk olabilir mi?

Galatasaray ve Fenerbahçeye bonservissiz gelecekmiş miş miş...Ulan göbek adı bonservissiz olan Fikret Orman var. Göz göre göre bonservis öder mi hiç?

Konu kesin gündeme gelecektir. Negredoda şu zorlu dönemde 3,5  gol atsa da kısmen de olsa bazı çevrelerin çenesini kapatsa.

Asist değil gol istiyoruz Negredocum gol  :-*

bunlar hep boş iddaalar

birde bonservis bedeli gün gün değişebilir 50 tane parametre var bunu etkileyen gese istemiştir bedavadır biz 2 ay sonra alırız para veririz kimene. misal cenk yaz transferi son 2 günü kristıl palas 13 veriyordu herkes göbek atıyordu burada aradan 3-4 ay geçti 27ye kitledik. :money:

Çevrimdışı FedericoGiunti

düşünce yapısı Beşiktaş taraftarı düşünce yapısı değil.
ya etrafında etkilendiği çok fazla renkli var. yada Beşiktaş taraftarının ne olduğunu öğrenememiş daha
Dünden beri verdi negatifi verdi negatifi. Çok genç belki ondandır.
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2018, 11:04:43 FedericoGiunti ]
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı caner.eryigit

Haftanın düdüğü Bülent yıldırım...

Etiketler: