Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5816469 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Günaydın beyler lütfen kalkınız Beşiktaş'ımızın maçı var  :bandit:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Dogru diyorsun.

Ancak bazi oyuncular gereken azmi ve cabayi sarf etmiyor. Ve bir tanesi varki Besiktas icin degil kendisi icin oynuyor.

Eminim ki formanin gercek hakkini verecek futbolcularimiz var ama Senol hoca bazi oyuncularda israr ediyor.

Besiktas taraftari genel olarak pozitif. Takim ve hocada pozitif havaya girer umarim. Ben degisiklik gorene kadar negatifim :)

Gunaydin.

Ben de diyorum ki bu takim ligdeki tum maclarini kaybetse de hatta izlenmeyecek kadar kotu oynasa da yine de bir beklenti olmadan da desteklenir. Bir buyugumuz "Beşiktaş, uğrunda bir şeyler yapmak için vardir." demisti zamaninda.

Çevrimdışı tangaz

Gunaydin.

Ben de diyorum ki bu takim ligdeki tum maclarini kaybetse de hatta izlenmeyecek kadar kotu oynasa da yine de bir beklenti olmadan da desteklenir. Bir buyugumuz "Beşiktaş, uğrunda bir şeyler yapmak için vardir." demisti zamaninda.

sabah sabah ne iyi gitti bu söz
izninle sikrinşat yapıyorum bu sözü bulunsun arşivimde
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

şu 99 numara kim cengiz ünder mi :D

Canım benim! Şu Boykoya bakın ne kadar içten ne kadar rahat ne kadar halinden memnun! Yurt dışından gelip Türkiyeye uyum sağlayamayan yabancılara örnek olsun. Bıraksan 50 sene daha Beşiktaşın 8. kalecisi olacak kadar seviyor bizi...

Çevrimdışı EMİR EMRE

sabah sabah ne iyi gitti bu söz
izninle sikrinşat yapıyorum bu sözü bulunsun arşivimde

İlker Pirlant agabeyimizin sozudur basimiz ustune @tangaz agabey :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Gunaydin.

+1903  :claps:

Çevrimdışı tangaz

İlker Pirlant agabeyimizin sozudur basimiz ustune @tangaz agabey :)

ne güzel birşey şu Beşiktaşlılık yaa  :-*
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Takip listemin güncel halini buraya ekleyim belki yorum yapmayı kolaylaştırır..

+Bu hafta Karabük maçına 3 puan yazıyorum. Fazla yorum yapmaya bile gerek yok.
+GS kendi evinde Antalya'yla oynayacak. Puan kaybı yaşayabilirler. Antalya düşme çizgisinin hemen üzerinde, kulüp krizin eşiğinde.. GS'de sakatlar var. Tudor dönemine göre daha ruhsuz bi takım var. Terim'in gelişiyle yerliler palazlandı ve yabancılarda düşüş var. Süpriz gelebilir.
+FB Başakşehir deplasmanına gidecek. Emre'nin olmaması FB için avantaj. Başakşehir FB'den oyun olarak üstün ama bu maçta da beraberlik bekliyorum. FB ne yapar eder ortamı gerer maçtan puan alır.

Hep dediğim gibi 17'de 14 galibiyet 2 beraberlik şampiyonluk için yeterli olabilir. Kalan 14 maçta 1 beraberlik 1 de yenilgi hakkımız var. Yukarıdaki resme bakarsak ilk devre herkesin galip geldiği haftada bu devre kimse 3 puan alamamış. Daha çok puan kayıpları olacak anlamına gelir bence bu. Geçen devre 2 puan topladığımız FB ile başlayan 4 maçlık süreçten bu devre 10 puan çıkarırsak öncesinde de Konya'yı yenersek avantajı elimize alırız.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

+GS kendi evinde Antalya'yla oynayacak. Puan kaybı yaşayabilirler. Antalya düşme çizgisinin hemen üzerinde, kulüp krizin eşiğinde.. GS'de sakatlar var. Tudor dönemine göre daha ruhsuz bi takım var. Terim'in gelişiyle yerliler palazlandı ve yabancılarda düşüş var. Süpriz gelebilir.
+FB Başakşehir deplasmanına gidecek. Emre'nin olmaması FB için avantaj. Başakşehir FB'den oyun olarak üstün ama bu maçta da beraberlik bekliyorum. FB ne yapar eder ortamı gerer maçtan puan alır.

Hep dediğim gibi 17'de 14 galibiyet 2 beraberlik şampiyonluk için yeterli olabilir. Kalan 14 maçta 1 beraberlik 1 de yenilgi hakkımız var. Yukarıdaki resme bakarsak ilk devre herkesin galip geldiği haftada bu devre kimse 3 puan alamamış. Daha çok puan kayıpları olacak anlamına gelir bence bu. Geçen devre 2 puan topladığımız FB ile başlayan 4 maçlık süreçten bu devre 10 puan çıkarırsak öncesinde de Konya'yı yenersek avantajı elimize alırız.
Gs antalyaspor  macında bisey beklememek gerek. Antalya gercekten kötü takım ve hamzaoglu büyüklere zorluk cikaracak tarzda bir td degil. Acıkcası gs nin fb macına kadar fikstürü rahat. Bizim karabük konya fb trabzon fiksturünde 12 puan cikarmamız lazım. Basaksehire yenilmesek yeterli. Ama dedigin 14 macta 1 beraberlik 1 yenilgi işi cok zor bana göre. Şu an maalesef rakiplere baglı her sey. Puan kaybetmelerini beklemeten baska caremiz yok.

Çevrimdışı yoruk

Galatasaray alır zaten.

Başak ve Fener biri kaybedecek hangisi olursa kar olur farketmez.Biz yenelim yeter.

Çevrimdışı tuncaboylu

Gs antalyaspor  macında bisey beklememek gerek. Antalya gercekten kötü takım ve hamzaoglu büyüklere zorluk cikaracak tarzda bir td degil. Acıkcası gs nin fb macına kadar fikstürü rahat. Bizim karabük konya fb trabzon fiksturünde 12 puan cikarmamız lazım. Basaksehire yenilmesek yeterli. Ama dedigin 14 macta 1 beraberlik 1 yenilgi işi cok zor bana göre. Şu an maalesef rakiplere baglı her sey. Puan kaybetmelerini beklemeten baska caremiz yok.
Galatasaray'ın fikstürü rahat falan değil.

En basitinden haftaya Kasımpaşa maçı hiç kolay değil. Trezeguet'nin uzaktan 1 golü var o maçta.

İçerideki Antalyaspor, Bursaspor ve Konyaspor maçları da, rakipler 1 puan için geleceği için zor geçmeye namzet.

Kaldı ki oynadıkları oyun ve kadro kalitesi her maçta takılmaya müsait.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Basak fb macı berabere bitmesi en güzeli ama illa birisi kazanacaksa fb kazansın..

Çevrimdışı kyiv

Bana fikir verecek maç Konya maçı. Şampiyonluk için olumsuz düşünenlerdenim Konyayı deplasmanda çok nadir yeniyoruz ancak Konya maçını kazanırsak rüzgarı tersine çevirebiliriz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bana fikir verecek maç Konya maçı. Şampiyonluk için olumsuz düşünenlerdenim Konyayı deplasmanda çok nadir yeniyoruz ancak Konya maçını kazanırsak rüzgarı tersine çevirebiliriz.
Aynen abi..ben de böyle düsünüyorum. Konya stadında ugursuzluk var niyeyse :alala: o macı kazanırsak dedigin gibi rüzgarı arkamıza alabiliriz..

Çevrimiçi Samet Demir

Basak fb macı berabere bitmesi en güzeli ama illa birisi kazanacaksa fb kazansın..
Fenerin bir kaç hafta daha kotada kalması iyi olur.

Bence bizim kimseye bakmamamız gerekiyor. Şampiyon olmak sadece kendi elimizde.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bu arada konya besiktas maçinda deplasman yasagı var mı?? Ona göre bilet almayı düsünüyorum

Çevrimdışı tangaz

önümüzdeki 2 hafta öncelikle biz +6yı hanemize yazdırmalıyız. bu periyotda üstümüzdeki 3 takımın 8 puan kaybeceklerini öngörüyorum.

demem o ki; üstümüzdekilerle total 11 puan fark 2 hafta sonra 4e düşecek
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2018, 12:13:31 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

önümüzdeki 2 hafta öncelikle biz +6yı hanemize yazdırmalıyız. bu periyotda üstümüzdeki 3 takımın 8 puan kaybeceklerini öngörüyorum.

demem o ki; üstümüzdekilerle total 11 puan fark 2 hafta sonra 4e düşecek

mevcut durum:

başak 43 gese 41 febe 38 biz 37

2 hafta sonrası:

başak 45 gese 45 biz 43 febe 42  olacaktır.

Çevrimdışı kyiv

Bu arada konya besiktas maçinda deplasman yasagı var mı?? Ona göre bilet almayı düsünüyorum

İstanbuldaki ilk maçta Konya taraftarı getirilmemişti deplasman tribününden bilet almıştım.Beşiktaş taraftarına da Konya'da yasak vardır.

Çevrimdışı Liquidator

Galatasaray alır zaten.

Başak ve Fener biri kaybedecek hangisi olursa kar olur farketmez.Biz yenelim yeter.
Ben bundan bu kadar emin değilim.  Zira Denayer sakat, Muslera her ne kadar kötü olsada ikinci kaleciden iyi, Fernando sakat. Antalya küme düşmemek için mücadele edecek. Son maçtada kazandılar. Bütün bunları gördükten sonda, cin conun puan kaybı yaşaması hiç şaşırtmaz beni. İnşeAllah cin-conda, şikebahcede başacity de puan kaybı yaşar bu hafta.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı kyiv

Ben bundan bu kadar emin değilim.  Zira Denayer sakat, Muslera her ne kadar kötü olsada ikinci kaleciden iyi, Fernando sakat. Antalya küme düşmemek için mücadele edecek. Son maçtada kazandılar. Bütün bunları gördükten sonda, cin conun puan kaybı yaşaması hiç şaşırtmaz beni. İnşeAllah cin-conda, şikebahcede başacity de puan kaybı yaşar bu hafta.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

Hamza faktörünü es geçmeyelim lütfen

Çevrimdışı yoruk

Hamza faktörünü es geçmeyelim lütfen
Eski futbolcusu olması puan kaybı olmayacağını göstermez ki ? Yani eksi oyuncusu zaten yatacaktır takımına muhabeti çok gereksiz oluyor bence.

Eğer Eray oynarsa kale boş olacak demektir  :D

Çevrimdışı kyiv

Eski futbolcusu olması puan kaybı olmayacağını göstermez ki ? Yani eksi oyuncusu zaten yatacaktır takımına muhabeti çok gereksiz oluyor bence.

Eğer Eray oynarsa kale boş olacak demektir  :D

Akhisar'ın bitmek tükenmek bilmeyen Galatasaray sevgisi aklıma geldikçe dolaylı yoldan Hamza Hamzaoğlu içinde  ister istemez aklından geçiyor insanın bu yatış olayları. Beşiktaşın eski futbolcuları hariç rakiplerin eski futbolcularına asla ama asla güvenmiyorum. Keşke kendi göbeğimizi kendimiz kesecek durumda olsak da Hamza ona yatmış ümit buna yatmış hesabına hiç girmesek.

Çevrimdışı sozkul

mevcut durum:

başak 43 gese 41 febe 38 biz 37

2 hafta sonrası:

başak 45 gese 45 biz 43 febe 42  olacaktır.

Eğer dediğin olursa kıçları tutuşur korkudan hata üstüne hata yapmaya başlarlar @tangaz

Etiketler: