Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5815734 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Basketbolda küfür edilip taşkınlık yapıldığında salon boşaltılıyor. Futbola da aynısını uygulamak lazım. Stadı boşaltmak uzun sürebilir belki fakat birilerine ders olur.

kesinlikle evet, daha ilk cisim atıldığında hakem herkesi ortaya toplayacak anonsu yaptıracak öyle ev sahibi takıma gidin taraftarı sükunete davet edin falan demeyecek sükunet konuşması yapan harunla yusuf aşırı motive olup hayatlarının topunu oynadılar. bu ceza mı ödül mü?

ilk madde geldiğinde anons ikincide tribünü boşaltmak ya da maçı tatil etmek şart.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kyiv

y.d'nin son günleri fenerasyonda bu dediklerini yakın dönem de test ederiz  :bandit:

yapmaaaaaa  :isad:  :duman: aklına Beşiktaş gelmese bari.... :duman:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

yapmaaaaaa  :isad:  :duman: aklına Beşiktaş gelmese bari.... :duman:
eğer öyle bişey olursa gerekirse gider ben karşısında durur, bu kulüpten içeri sokmam :tabe: :tabe: :bandit:

Çevrimdışı tangaz

eğer öyle bişey olursa gerekirse gider ben karşısında durur, bu kulüpten içeri sokmam :tabe: :tabe: :bandit:

yaa beyler raat olun "yok gelmez" diyorum işte ötesi mi var  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Oyle bi durumda babasi zaten gececek karsisina

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Takımın sahaya yayılışı 6-0-4'e benziyor. Gerideki 6 kişi savunma yapıyor, öndeki 4 kişi de en başta kanatlardan olmak üzere ani baskın hücumlar yapıyor.  4 kişiyle savunma tedbirini elden bırakmayan Anadolu takımlarına karşı gol bulmaya çalışıyorsun,   6 kişiyle de hücum eden rakibe karşı savunma yapıyorsun. Böylece çok varyasyonlu bir takım olup çıkmışız Hocaya göre. Büyük takımların oyunları evrildikçe artık 10 değil kalecilerini de oyuna katarak 11 kişi savunma 11 kişi de hücum yapmaya başladılar. Demek ki adamlar bu işi yanlış yapıyor. Hep biz mi yanlış yapacağız, arada da adamlar yanlış yapsın.
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2018, 14:42:07 Onur Küçük ]

Çevrimiçi Necmi

Bizim maçta biz doğrandıktan sonra " Alnımızın akı ile yendik" diye acıklama yapan Aykut biti, şimdi cıkmıs hakemler hakkında yorum yapıyo . Aglamalar basladı yine ama eski günler geride kaldı şikeci herif...
ya bırak futbol kamuoyunu kendi taraftarını bile inandırmaktan yoksun insanlar
konuşsa ne olur konuşmasa ne olur artık kendilerine güldürüyorlar. kimsenin ciddiye aldığı yok
sadece bizden bazı taraftarlar ciddiye alıyor gülün geçin bunlara verilecek en iyi cevap bu olur.
adam olanın lafı ciddiye alınıp üstünde konuşulur. tepki verilir. bunları gündeme taşıyarak
fazla adam yerine koymuş olmuyormusunuz.

Çevrimdışı mylife1903

Takımın sahaya yayılışı 6-0-4'e benziyor. Gerideki 6 kişi savunma yapıyor, öndeki 4 kişi de en başta kanatlardan olmak üzere ani baskın hücumlar yapıyor. 4 kişiyle savunma tedbirini elden bırakmayan Anadolu takımlarına karşı gol bulmaya çalışıyorsun, 6 kişiyle de hücum eden rakibe karşı savunma yapıyorsun. Böylece çok varyasyonlu bir takım olup çıkmışız Hocaya göre. Büyük takımların oyunları evrildikçe artık 10 değil kalecilerini de oyuna katarak 11 kişi savunma 11 kişi de hücum yapmaya başladılar. Demek ki adamlar bu işi yanlış yapıyor. Hep biz mi yanlış yapacağız, arada da adamlar yanlış yapsın.
Sosa olmadan nasil blitzkrieg yapacagini hoca bi anlatsa
Gerisi corap sokugu

Çevrimdışı tangaz

Oyle bi durumda babasi zaten gececek karsisina

zaten babası başlarım topuna da fenerasyonuna da geç len işin başına demiş, babası evden çıkamıyormuş bi üst yönetici günlük eve gidip rapor veriyormuş sağlığı çok kötü haldeymiş yaşı da 80 oldu zaten

Çevrimdışı mylife1903

zaten babası başlarım topuna da fenerasyonuna da geç len işin başına demiş, babası evden çıkamıyormuş bi üst yönetici günlük eve gidip rapor veriyormuş sağlığı çok kötü haldeymiş yaşı da 80 oldu zaten
Beni ise alsin oglu federasyonda kalsin

Teklif gitse kesin kabul eder
Hatta
Cem yilmazi koyar sirketin basina oglu dokunup batirmasin diye

O herif ekini nereye soksa kurutur

Çevrimdışı tangaz

Beni ise alsin oglu federasyonda kalsin

Teklif gitse kesin kabul eder
Hatta
Cem yilmazi koyar sirketin basina oglu dokunup batirmasin diye

O herif ekini nereye soksa kurutur

:D

severim ben yıldırımı kibar adamdır. aslında iyi olur işe dönmesi sektörde çok büyüdüler, birisinin dur demesi lazım  :D

Çevrimiçi Necmi

severim ben yıldırımı kibar adamdır. aslında iyi olur işe dönmesi sektörde çok büyüdüler, birisinin dur demesi lazım  :D
yd giderse yerine şeytan gelir allah yd yi başımızdan eksik etmesin böyle iyi
bir üç sene daha yapsın sonra Fikret başkanı oraya yollar çebiyi kulübün başına getirir 5-10 yılda öyle idare ederiz
artık.
Riske girmeye şeytanla falan uğraşmaya gerek yok

Çevrimiçi Necmi

hem zaten iki işi bir aradada yürütebilir. sanki kendi çalışıyor babası evden yürütebiliyorsa buda federasyondan yürütür demekki :D

Çevrimdışı tangaz

yd giderse yerine şeytan gelir allah yd yi başımızdan eksik etmesin böyle iyi
bir üç sene daha yapsın sonra Fikret başkanı oraya yollar çebiyi kulübün başına getirir 5-10 yılda öyle idare ederiz
artık.
Riske girmeye şeytanla falan uğraşmaya gerek yok

bilemiyorum abi babasını aramayı düşünüyorum bende gel vazgeç bu sevdadan dön işin başına diyecem  :D

öe yandan şeytan kim federasyon başkanı olmak kim abi saraya soytarı yaparlar onu en fazla :D

Çevrimiçi Necmi

bilemiyorum abi babasını aramayı düşünüyorum bende gel vazgeç bu sevdadan dön işin başına diyecem  :D

öe yandan şeytan kim federasyon başkanı olmak kim abi saraya soytarı yaparlar onu en fazla :D
eh işde yani geçer oraya soytarılık yapar birilerine biçilmiş kumaş bana alternatif bir isim söylermisin
daha bize yakın birini atayacak kadar güçlenmedik belkide güçlenmişizdir ama riske girmenin manasıda yok derim.

Çevrimiçi Necmi

umut güner olabilir bak  :naughty:

Çevrimdışı tangaz

eh işde yani geçer oraya soytarılık yapar birilerine biçilmiş kumaş bana alternatif bir isim söylermisin
daha bize yakın birini atayacak kadar güçlenmedik belkide güçlenmişizdir ama riske girmenin manasıda yok derim.

yd eyidir eyi  :icool:

Çevrimdışı tangaz

umut güner olabilir bak  :naughty:

o çok genç. böle çevresinde sayılan sevilen bir iş adamı daha babacan bir profil geldi bir anda aklıma: ANÇ  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

hem zaten iki işi bir aradada yürütebilir. sanki kendi çalışıyor babası evden yürütebiliyorsa buda federasyondan yürütür demekki :D
Sakiz cignerken merdiven cikamaz o

Çevrimdışı kyiv

Demirören sonrası Federasyon başkanlığı için favorim eğer ikna edilebilirse Levent Erdoğan o olmazsa Sinan Vardar o da olmazsa Celal Kolot. Bu abilerimiz Beşiktaşta yaptıklarıyla kendilerini aşmışlardır Türk futbolunun da bu isimlerin tecrübelerinden faydalanmaya hakkı vardır!  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Sakiz cignerken merdiven cikamaz o
sakız çiğnesin yada merdiven çıksın demiyoruzki alt tarafı tff yi yönetecek :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Demirören sonrası Federasyon başkanlığı için favorim eğer ikna edilebilirse Levent Erdoğan o olmazsa Sinan Vardar o da olmazsa Celal Kolot. Bu abilerimiz Beşiktaşta yaptıklarıyla kendilerini aşmışlardır Türk futbolunun da bu isimlerin tecrübelerinden faydalanmaya hakkı vardır!  :bandit:
ben vaz geçtim yd sonrası şeytan gelsin :bandit:

Çevrimiçi Necmi

o çok genç. böle çevresinde sayılan sevilen bir iş adamı daha babacan bir profil geldi bir anda aklıma: ANÇ  :icool:
genç ama iyi iş bitiriyor Beşiktaş içinde en fazla onun şansı olur. :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Lisansı çıkartılan oyuncular.Boyko ve aras'ın lisansı çıkartılmadı.

Etiketler: