Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5807235 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

sen alman gerekeni alda rakipler ne alır onun hesabı sene sonu yapılır
sorun 79 puan alırsan şampiyon olurmusun gerisi performansa kalmış
17de 16 yapalim be abi
79 puan yeter 4-5 puan da artar
Aykut 17de 16 yapil kanirta kanirta sampiyon oldugunda hangi macta puan kaybetmisti?

Çevrimdışı mylife1903

Son 5 haftada 1 beraberliği olan takimi yenemiyorsun istediğin kadar hesap yap. Calisana sahada mücadele edene veriyorlar o kupayi. Biz bu sene calismadik maalesef. Calismayanlarin basında da hoca geliyor..
Dogru diyi

Çevrimdışı mylife1903

kaç rakibin olduğu farketmiyor sonuçta rakiplerinde birbiriyle oynayacak ve sende rakiplerinle oynayacaksın
puan kaybı elbet kötü oldu ama herşey bitti demekte değil
ne yani zil tak oyna istersen insanlar iyi yandan bakmaya çalışıyor ne olacak he tamam haklısın
şampiyonluğu kaybettikmi dememiz lazım herkes sizin gibi Beşiktaşlı değil ümit varsa sonuna kadar o ümidi
taşır size kalsa geçen senede şampiyon olamazdık ondan önceki senede neden insanlar sizin gibi
düşünmek zorunda olsun. Kaybedebilirizde şampiyonluğu bu önemli değilki matemeatik olarak şampiyon olma
şansın olduğu sürece ümitli olmanın nasıl bir zararı var. olamazlarsada canları sağ olsun seneye oluruz.
Ha bu usak da dogru diyi

Çevrimdışı mylife1903

oyun ümit verse gene kendimiz kandırralım ama malesef yenerken dahil kalp krizi eşliğinde maçları bitiriyorduk.
o kadar kopuk oynuyoruz ki Allah korusun bayern maçında böyle devam edersek işimiz ...
Bayern macinda sikinti yok, dogru oyun, guclu oyun ve bayerne gore bir oyunla iclerinden geceriz bayernin

Hoca simdiden o maclara calisiyordur. Lige de calis hocam diyiz sene basindan beri

Çevrimdışı mylife1903

çiçi nin topu dışarı çıkyıor .
medel dokunmasa ozi çizgiden uzaklaştırabilirdi.
Ozi gordum ben de utu maasindan izledigim icin ustunde duramadim karijma dediker ordaki. Oguzhanjn boyle cikarttigi en az 5 tane gol vardir.
Bilmedigin ise salca olmayacaksin negredo, git gol at sen, daha da defansa falan gelme, karin cocugun agliyor bizim anamizi aglattin

Çevrimdışı Egos

Oguzhan mi karijma mi ordaki, bu negredo olayinda bir kez daha dusunmek lazim. Kutfen ama lutfen. Ileri hat oyunculari kornerlerde boyle fazla gomulmesin, savunma oyunculari bunlari adam yerine koyup baska islerle ugrasiyir... forvet oyunculari defansa yardim edecem diye ya penalti yapar ya boyle kendi kalesine takar

ikisi de orada ağabey, ama niye orada oldukları meçhul.

Golgekerin gucu adinaaa
Guccc bendee artiiik
Avarellll

avarel daltonların en yakışıklısı ve en akıllısıdır. koçum avarel, gözlerinden belli nasıl korkusuz bir yiğit olduğu. onun izinde sırtımız yere gelmez.

Çevrimdışı mylife1903

ozi o sırada rüyalar alemindeydı topa bile arkası dönüktü medel ıskaladı gibi gördüm
orda negredonun bir suçu yok.
Recep gibi rovosatayla soksa kaleye, sucu yok cok estetik bir gol oldu, gelen ortayi gorunce kucukken oynadigi forvet pozisyonunda aldigi temel ogretiler otomatik olarak hafizasini tetikledi, kale diregi kadar yukselip yuzyilin en efsane rovosata golunu atti, diyeceksin abi
aklima bu geldi

Çevrimdışı Egos

Ozi gordum ben de utu maasindan izledigim icin ustunde duramadim karijma dediker ordaki. Oguzhanjn boyle cikarttigi en az 5 tane gol vardir.
Bilmedigin ise salca olmayacaksin negredo, git gol at sen, daha da defansa falan gelme, karin cocugun agliyor bizim anamizi aglattin

senin gördüğün doğru, ama bahsettiğimiz goller farklı ağabey. çalımı ikinci golde yiyor.

Çevrimdışı mylife1903

bu pozisyonda hatalı yok, tamamiyle şansızlık var ama medel reflekş olarak dokunmasa veya orda olmasa pozsiyon ya dışarı çıkacak yada ozi den uzaklaştırılacak.
Cok zayif korner atmis bursa, 4-5 oyuncu gelmisler, negredo ayagina tukurem

Çevrimiçi tolga1903

Arkadaş sinirimi atamıyorum ben. 2 yıldır bu bursa taraftarının yaptıklarına kimse ses çıkarmıyor şu maç trabzon da oynansa ortalık yıkılmıştı. Böyle kepaze güruh olamaz 90dk küfür ettiler sahaya atmadıları kalmadı üzerine tekbir falan getirdiler rıdvan elin fenerli rıdvanı bile noluyoruz dedi bir yönetici de çıkıp şu rezilliği konuşmuyor. Daha 10 gün önceki pırıl pırıl saha zeminini patates tarlası yapmışlar taraftarı desen böyle nefret suçu işlememek için kendimi zor tutuyorum allah cezasını versin böyle düzenin. Şunları sevindirdik bize yazıklar olsun.

Çevrimdışı mylife1903

sürekli saygısızlık yapıyorsun 7 gün dinlen ve bundan sonraki yaptığın ilk saygısızlıkta üyeliğin silinecek @Serhat Akkaya
Cok sert cikmadin mi @Necmi abi
Boyle herkesi kacirirsan sene sonu kimse kalmaz forumda abi

Çevrimdışı mylife1903

82 senesinden beri düzenli futbol izlerim protestolarla düzelen oyuncu grubu görmedim ama dağılan çok takım gördüm. tepkinde ilk bakışta haklısın çünkü canın yanıyor şuan ama inan o tepkilerle kaybedeceğin oyuncuları bir daha toplayamıyorsun önümüzde bu oyuncularla 2-3-4 yıllık kontratlar ve ödenmesi gereken meblağlar var tepkimizi gösterirken bedel ödeyen oyuncular değil biz yani beşiktaş oluyor. oyuncu kontratında yazan bedeli her türlü alıyor ama yatarak ama ruh katarak.

tecrübeyle sabit...
Mesela pekto

Çevrimdışı mylife1903

hakem bence gayet iyi yönetti maçı rakip seyirci baskısı altındada kalmadı
bariz bir hatasını görmedim sertliğede izin vermedi kartlarını gayet yerinde çıkarttı
Abi farini sevem akuyu degistir

Çevrimiçi tolga1903

https://twitter.com/KarizmaNecip/status/959526351203119104?ref_src=twcamp%5Ecopy%7Ctwsrc%5Eandroid%7Ctwgr%5Ecopy%7Ctwcon%5E7090%7Ctwterm%5E2

Şurada 6 puan var. Takım formsuz hoca formsuz her şey kötü ve şu 4 fotoğraf karesindeki olaylar lehimize cereyan etse lideriz. Ne denir bilmiyorum.

Çevrimdışı Egos

17de 16 yapalim be abi
79 puan yeter 4-5 puan da artar
Aykut 17de 16 yapil kanirta kanirta sampiyon oldugunda hangi macta puan kaybetmisti?

çok iyi yakalamışsın ağabey, üstelik onlar evinde berabere kalmıştı. haftanın avuntusu bu olsun.

Çevrimdışı mylife1903

Bunu da bir türlü anlamıyorum zaten. Çoğu maç öncesi 3~5 diye yazılıyor ama afedersiniz ama ıkına ıkına zor kazanıyoruz. Bu sene kaç tane rahat maç izleye bildik ki... Bir şekilde sıkıntı çıkıyor.

Bugün ki maç o kadar garip bir maçtı ki anlamak, anlatmak ve anlamlandırmak çok zor. Her şey baştan sona yanlış. Bir şeyler gitmiyor buna çözüm bulmak gerek. Hep iyimser olalım dedik, Yol kazası olur dedik, takım toparlar dedik, iyi kadromuz var dedik ama iyi kadro, doğru oyun anlayışı ve istekli oyuncular ile doğru işler yaparsan başarı sağlar. Orta saha kurgusu sıfır otobana dönmüş, Pepe~Vida~GG~Adriano olsa ne olacak. Bu sene çoğu puanı saha eksikliğinden kaybettik. Şu takıma burada kaç defa yazıldı orta saha alınsın, sağ bek alınsın diye ama gittik 2 tane forvet daha aldık. Her maç GG zorlanıyor ve bir değişiklik boşa gidiyor. Orta saha da adam geçmek yok, direnç yok, gelen geçiyor oraya biraz sertlik katacak adam lazım ama oda yok. Ders çıkarılması gereken bir maç daha umarım buradan sonra iyi bir seri yakalarız.

SM-N950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dalga geciyoruz falan ama aykut mangonun takimi o golle bursa deplasmaninda 1-0 one gecse o mac 1-0 biter.
Taktigi mac oncesi hazirligini falan gectim maclari rolantiye alamiyoruz. Deplasmanda 1-0 galipken kontra yiyoruz. Azicik daha sakin ve profesyonel durmak lazim sahada.
Dakika 40 olmus 1-0 yariyi bitir hele 1-0 sacma sapan kornerler falan veriyoruz.

Çevrimiçi tolga1903

çok iyi yakalamışsın ağabey, üstelik onlar evinde berabere kalmıştı. haftanın avuntusu bu olsun.

Haftanın avuntusu için iki takıma ihtiyacımız var. Biri konya biri sivas. Ve nedense ikisinden de ümidim yok eğer bunlardan olumlu sonuçlar gelirse iş değişir gelmezse biriyle 6 biriyle 5 puan fark çık içinden çıkabilirsen.

Edit: Biriyle 8 diğeriyle 7 puan farklarını bile hesaplayamaz hale geldim.
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2018, 09:18:50 tolga1903 ]

Çevrimiçi Necmi

@artena_condari Beşiktaş oyuncusuna hakaret forum üyesine hakaret nedeniyle üyeliği sonlandırıldı

Çevrimdışı mylife1903

Ince gorurum ben
Gozler elf gozu
Vucut ork

Çevrimiçi Necmi

Cok sert cikmadin mi @Necmi abi
Boyle herkesi kacirirsan sene sonu kimse kalmaz forumda abi
kalmazsa kapatırız forumu birileri yazacak diye terbiyesizliğe izinmi verelim
akşamdan beri üye atıyorum Beşiktaşa oyuncusuna yönetimine hakaret eden
saygısız davranan bu forumda kalamaz.

Çevrimdışı mylife1903

@artena_condari Beşiktaş oyuncusuna hakaret forum üyesine hakaret nedeniyle üyeliği sonlandırıldı
Oooo yonetim yonetime el koydu

Necmi yazilir benito okunur

Seria severiz de abi biraz fazla absrtmadin mi her puan kaybina uye kurban ediyon. 2 puan kaybettik 2 uye uctu.
Sene sonuna kadar bu gidisle bi sen kalacan bi de tuncaboylu

Alman kale oynasaniz orta yapacak adam bulamazsiniz, hemen seri penalti atislarina gecersiniz gayri

Çevrimdışı mylife1903

kalmazsa kapatırız forumu birileri yazacak diye terbiyesizliğe izinmi verelim
akşamdan beri üye atıyorum Beşiktaşa oyuncusuna yönetimine hakaret eden
saygısız davranan bu forumda kalamaz.
Zaten herkesin anasi agliyo abi, ustune bi kalkisma da sen yapiyon, sakinlestirmeye calismak sanki boyle daha bi besiktasli durus

Çevrimdışı tangaz

Insallah, sans yok sans sene basindan beri yok sadece clde bal serbet akiyor, neden?
Cunku cl maclarinda hoca caliisyor, rakibe calisiyor kendi takimina calisiyor, allah emeklerinin karsiligini veriyor, futbol perileri de yaninda oluyor, ligde hoca tembellik yapinca futbol perilerini uzuyir, onlar da yardim etmiyir

Sans calisanin yaninda olur, agustos biceginin degil

günün sözü, sezonun özeti...

karşında 8.kümeden rakip dahi olsa saygı duyacaksın rakip analizi yapacaksın ve önlemleri alarak oynayacaksın.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Cok zayif korner atmis bursa, 4-5 oyuncu gelmisler, negredo ayagina tukurem
benim gözüme laf edeceğine git kendine gözlük al negredo ile ne ilgisi var
negredo müdahale etmesede top içeri giriyordu ozi kalenin içine kaçmasa dursa yerinde çıkarırdı o topu
neden içeri kaçıyor orda hata ıskalayan medelin negredo son anda yetişmeye çalışıyor.

Çevrimiçi Necmi

Zaten herkesin anasi agliyo abi, ustune bi kalkisma da sen yapiyon, sakinlestirmeye calismak sanki boyle daha bi besiktasli durus
insanlar üzülüyor diye kimse hakaret edemez yok öyle birşey.
kimse kimseye saygısız davranamaz  ben başlığı açtığımda ikaz ettim
herkes buranın Beşiktaş forumu kendilerininde Beşiktaş taraftarı olduğunu bilerek yazacak.

Etiketler: