Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5793464 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

abi tüm planlarını taliscayı oynatmak üzere kurgulamışsın. orta sahada oyun kurucu değil düpedüz golcü bu adam . peki q7 bu kadar orta yapıyor da talisca kaç tanesine kafa vurabiliyor.
birde derdim taliscayı oynatmak değil oynatmayıp kimi oynatacaksın orda oziyimi yoksa tolgayımı
hiç olmazsa elinde tek süpriz gol çıkaran adam var. sürekli orta açılan bir takımda ozi tolgay oynatmak zaten komik kaçar

Çevrimiçi Kapkarakartal

Talisca ve Q7 oyun tarzımızı bozan ikili bence birşeyi değiştirmek istiyorsak bu ikiliden başlamalıyız.

Çevrimdışı İhsan

Abunun ffp olayinda anlamadigim su
Opsiyon 10 milyon ama almaya calistigimizda verdigimiz 2 milyon ordan dusecek miydi?

Abu konusunda sampiyon kadroyu bozmayalim dedik hocanin mavi ekran verecegi belliydi cikardi gecen senenin kadrosuyla en kotu bu puani alirdi ki 5-6 puan yuksek gelirdi

Abu gidip burak yilmaz gelse anlasilir ve aciklanabilir
Abu gidip kimseyi almayip lensi alsan ve desen santrafor oynatacam anlasilabilir
Ama abu gidip negredo gelince olmaz o is

Cenk abu demba uc farkli tip adam denilebilir de cenk negro pekto nedir gozun sevem

Adebayoru alaydik mesela ibbyerine demba pesinde kosacagimiza suan cok farkli seyler konusuluyordu

Fikret orman azicik pazarlik yaparim, portoyu tavuk gibi silkelerim dedi ama fikret ormanin yapmis oldugu transfer kadar portonun menejer cani sikmisligi vardir

Bence de NEgredo doğru tercih değildi ama ABUyu almamız imkansızdı.
Üstelik Abuyu aldığımızı düşünelim: O gün için BEşiktaş Abu için 10mio verdi. 3.5 mio yıllık ücret ödüyor dediğimizi düşünün. Herkes çok fazla demezmiydi?
Bugünün performansını görünce 10mio bedava deriz ama o gün için çok yüksekti.
Abunun bu kadar gol atacağını kimse beklemezdi.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sosa devre arası gelicek gibi gözüküyor Sosa işinde sıcak gelişmeler var bilgisi geldi banada
Başkan 10 numara eksikliği nedeniyle Sosa ya 2.yarı Beşiktaş forması giydirebilir bu arada Hoca da Başkan a Sosa konusunda onay vermiş Sosa gelirse orta sahanın toparlanacağı düşüncesi hakimmiş hocada.
İlerleyen saatlerde gelişmeler olabilir.

Çevrimiçi levitate

Sosa devre arası gelicek gibi gözüküyor Sosa işinde sıcak gelişmeler var bilgisi geldi banada
Başkan 10 numara eksikliği nedeniyle Sosa ya 2.yarı Beşiktaş forması giydirebilir bu arada Hoca da Başkan a Sosa konusunda onay vermiş Sosa gelirse orta sahanın toparlanacağı düşüncesi hakimmiş hocada.
İlerleyen saatlerde gelişmeler olabilir.
gelmesin
bipbipbupbup

Çevrimdışı Erdem Ayaz

https://mobile.twitter.com/HaberKartali/status/945215519296249856
Cenk tosunun eşinin yaptığı paylaşıma bakın
Cenk gitmiş anlaşılan.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Güzel sallamışsın, herkes duyumcu oldu zaten dünden beri milyon tane isim var ortada.
Bak ben burda kimseye benzemem Hadsizliğin lüzumu yok
Kimse seni inandırmak zorunda değil Bana karşı konuşmalarına dikkat et sen bi önce herkese bi afra bi tafra kendine gel
bidaha uyarmıycam seni bu konuyla alakalı inanırsın inanmazsın inanmıyorsan Düşüncelerini kendine saklamayı da öğrenmen gerekiyor yaptığın ayıp.

Çevrimdışı Berat

Bak ben burda kimseye benzemem Hadsizliğin lüzumu yok
Kimse seni inandırmak zorunda değil Bana karşı konuşmalarına dikkat et sen bi önce herkese bi afra bi tafra kendine gel
bidaha uyarmıycam seni bu konuyla alakalı inanırsın inanmazsın inanmıyorsan Düşüncelerini kendine saklamayı da öğrenmen gerekiyor yaptığın ayıp.

Uyarsan ne olacak?

Çevrimiçi Necmi

:) polemik yaptığımı düşünmüşsün evet bazen oluyor ama şu an değil. çözüm istiyorum polemik değil. çözüm sunuyorsan başımın üstünde yerin var. talisca ne oynuyor önce bunu konuşalım
geçen sene bu zamanlarda abou ne oynuyor deniyordu sorunu
yanlış yerde ararsan cevabıda yanlış bulursun. Basit bak 212 orta yapmışız
bu maç başına 12.4 orta demek bir takım kaç hücum yapar düşün hesap ortada değilmi
zaten topun oyunda kalma süresi ülkede 50 dakika civarı %60 la oynasan sende
kalma süresi 30 dakika oluyor buda zaten 2.5 dakikada bir orta demek başkada
bir hücum opsiyonun kalmıyor. sen oraya messi getirsen ne yazar top oraya gelmedikten sonra
212 orta yapacağına bunun 150 tanesine göbekten atak olarak şekillense durum ne
olurdu sürekli pozisyon kemiren bir oyuncu var sahada bütün oyuncularının gücünüde psikolojisinide emiyor
o boş ortalar yüzünden iki katı yoruluyorlar. Kimse bütün oyuncular psikolojik olarak çöktü
bıkkınlık var demiyor. oraya kimi getirirsen getir bu sistemle küfür yemeye aday ilk kişi olur

Çevrimdışı tuncaboylu

Bahane hocam bu.

Fener nasıl oyuncuyu satarken maaşını ben ödeyeyim siz bonservisi artırın diyor.
Bizim Lens transferi yada TS'nin Sosa transferi nasıl kiralık+bonservis gibi formülle yapılıyor.

Medel+Negrodu'yu almasaydık zaten 5m euro. Lens'e verilen 1.5+4m yerine Aboubakar'ı bir formül uydurur alırdık.
Başkan seneye bedava alırız sandı o 7-8m ları vermek istemedi.
6.5m + seneye 3m falan desek gayet alınırdı.

Soralarsa FFP oluyor.
Ama ihtiyaç yokken Medel-Lens'i alıp kadro şişirebiliyoruz. Hadi Medel fırsat transferi diyelim ucuz falan 2.5m euro.
Lens'e 1.5+4 vermenin anlamı neydi? Hani FFP falan?
Bahane falan değil.

FFP'yi biraz takip etseydin sadece bonservis değil denk bütçe taahhüdü verdiğimizi de bilirdin.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

geçen sene bu zamanlarda abou ne oynuyor deniyordu sorunu
yanlış yerde ararsan cevabıda yanlış bulursun. Basit bak 212 orta yapmışız
bu maç başına 12.4 orta demek bir takım kaç hücum yapar düşün hesap ortada değilmi
zaten topun oyunda kalma süresi ülkede 50 dakika civarı %60 la oynasan sende
kalma süresi 30 dakika oluyor buda zaten 2.5 dakikada bir orta demek başkada
bir hücum opsiyonun kalmıyor. sen oraya messi getirsen ne yazar top oraya gelmedikten sonra
212 orta yapacağına bunun 150 tanesine göbekten atak olarak şekillense durum ne
olurdu sürekli pozisyon kemiren bir oyuncu var sahada bütün oyuncularının gücünüde psikolojisinide emiyor
o boş ortalar yüzünden iki katı yoruluyorlar. Kimse bütün oyuncular psikolojik olarak çöktü
bıkkınlık var demiyor. oraya kimi getirirsen getir bu sistemle küfür yemeye aday ilk kişi olur

Abi gitmesi gereken bir kişi var, bir de şans bulamayanları yollayalım yeterli. Kadroyu bozmaya gerek yok onun haricinde. Sadece hocayı inatlarından vazgeçirmek gerekiyor.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Uyarsan ne olacak?
Çok çocuksu davranışların var kaçtır kaçmıyor gözümden bir değil 2 değil 3 degil yaşının adamı ol biraz
İnsanlara saygı duy burda Beşiktaş taraftarının yapması yasak olan hiçbir kurallara haykırı davranış söz konusu değil duyduklarımızı paylaşıyoruz biz
Sen bu şekilde sağa sola atıp tuttuğun zaman insanları karşına alırsın
Ki beni karşına almayı deneme bile Nezaman baksam her tartışmanın içinde sen varsın Vukuat mısın anlamadım
işine bak
[ Son Düzenleme: 25 Aralık 2017, 14:15:37 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Berat

Çok çocuksu davranışların var kaçtır kaçmıyor gözümden bir değil 2 değil 3 degil yaşının adamı ol biraz
İnsanlara saygı duy burda Beşiktaş taraftarının yapması yasak olan hiçbir kurallara haykırı davranış söz konusu değil bu şekilde sağa sola atıp tuttuğun zaman insanları karşına alırsın
Ki beni karşına almayı deneme bile.

Sana mı kaldı bunu tahlil etmek? Klavye delikanlılığın anca kendine söker. Git işine bak burda insanlara asparagas haberler vermekten vazgeç.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Sana mı kaldı bunu tahlil etmek? Klavye delikanlılığın anca kendine söker. Git işine bak burda insanlara asparagas haberler vermekten vazgeç.
Bak ben sana delikanlılık nedir iyi bi öğretirim de Ağır darbelere sebebiyet verir buda Sen burda birdaha benim karşımda delikanlılık konularına girme burda istersen Senin gibilerine çok öğrettim adamlık nedir delikanlılık nedir akıllı ol
Boş yapma işine bak
kimsenin kimseye asparagas haber yaptığı yok inanırsın inanmazsın düşüncelerini kendine saklayacaksın efendi gibi susup işine gücüne bakacaksın
Çocuk tan farkın yok Saygısız Nerde bi tartışma varsa hep sen varsın içinde Vukuatmısın sen ?
işine bak işine kızdırma beni.

Çevrimdışı Berat

Bak ben sana delikanlılık nedir iyi bi öğretirim de Ağır darbelere sebebiyet verir buda Sen burda birdaha benim karşımda delikanlılık konularına girme burda istersen Senin gibilerine çok öğretim adamlık nedir delikanlılık nedir akıllı ol
Boş yapma işine bak
kimsenin kimseye asparagas haber yaptığı yok inanırsın inanmazsın düşüncelerini kendine saklayacaksın efendi gibi susup işine gücüne bakacaksın
Çocuk tan farkın yok Saygısız Nerde bi tartışma varsa hep sen varsın içinde Vukuatmısın sen ?

Ancak tehdit eder durursun sen boş boş.

Çevrimdışı Fikret

Bahane falan değil.

FFP'yi biraz takip etseydin sadece bonservis değil denk bütçe taahhüdü verdiğimizi de bilirdin.

Okuduğunu anlamak önemli.
Lens-Medel'i almasak bonservis hesabında FFP'yi tutturmanın yolunu anlattım.
Denk bütçe için işin içine maaşı da katarsak eğer Medel-Lens-Negredo 3lüsünün maaşının toplamıyla 2 tane Abu maaşı çıkıyor zaten.

Ezbere laf. Lens-Medel-Negredo 3ünü alacağına 1 tane Abu alsaydık maddi olarak daha ucuza gelir kadroyu korurduk. FFP'ye uydurması da emin olun 3 oyuncuya göre daha kolay.
Negredo 4.350.000 euro maaş alıyor. DENK BÜTÇE taahhüdü için son derece zararlı.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ancak tehdit eder durursun sen boş boş.
Biraz sakin olun, @Berat, @Erdem Ayaz.

Ortada büyütecek bir şey yok, herkes sağdan soldan duyduğu şeyi yazıyor.

Duyum işte, diğer başlıkta İbrahimoviç tartışılıyor ya

Çevrimdışı Berat

Arda geliyor ya forumdan bedavaya adamlık ve delikanlılık dersi alıyorum abi  :evillol:

Çevrimdışı Fikret

Bak ben sana delikanlılık nedir iyi bi öğretirim de Ağır darbelere sebebiyet verir buda Sen burda birdaha benim karşımda delikanlılık konularına girme burda istersen Senin gibilerine çok öğrettim adamlık nedir delikanlılık nedir akıllı ol
Boş yapma işine bak
Bu nasıl üslup böyle yazık.
Baştan beri asarım keserim mesajlar. Tehdit etmenin bu kadar ucuz olması üzücü.
Türkiye'de bu üslup, klavye delikanlılığı neden bu kadar prim yapıyor? Bunları yazınca elinize ne geçiyor?

Duyumculuk yapıp da aksini söylenince sinirlenmek de komik. Birşeyin duyumculuğunu yapıyorsan diğer tüm duyumcular gibi kredibiliten düşük olur, dalga da geçilirsin ciddiye de alınmazsın.

Çevrimdışı tuncaboylu

Okuduğunu anlamak önemli.
Lens-Medel'i almasak bonservis hesabında FFP'yi tutturmanın yolunu anlattım.
Denk bütçe için işin içine maaşı da katarsak eğer Medel-Lens-Negredo 3lüsünün maaşının toplamıyla 2 tane Abu maaşı çıkıyor zaten.

Ezbere laf. Lens-Medel-Negredo 3ünü alacağına 1 tane Abu alsaydık maddi olarak daha ucuza gelir kadroyu korurduk. FFP'ye uydurması da emin olun 3 oyuncuya göre daha kolay.
Negredo 4.350.000 euro maaş alıyor. DENK BÜTÇE taahhüdü için son derece zararlı.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak da önemli. Lens neden kiralık alındı, bir düşündün mü?

Bu sene o saydığın 3 adama verilen bonservis toplamı 5.5 milyon euro. 10 milyonluk Aboubakar'ı nasıl alacaktın bu paraya?

Denk bütçe eden önemli? Lens ve Medel alınmasaydı da, orta saha ve kanat alman gerekecekti. Onların maaşını neyle ödeyecektin?

Çevrimdışı İhsan

Boş yapma işine bak

@Berat @Erdem Ayaz sıktınız
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Berat

Türkiye'de bu üslup, klavye delikanlılığı neden bu kadar prim yapıyor? Bunları yazınca elinize ne geçiyor?

Duyumculuk yapıp da aksini söylenince sinirlenmek de komik. Birşeyin duyumculuğunu yapıyorsan diğer tüm duyumcular gibi kredibiliten düşük olur, dalga da geçilirsin ciddiye de alınmazsın.

Durumu böyle açıklayıp arkadaşa enerjimi dahi harcamak istemedim, kafası karışırdı zaten. Benim yerime uğraştığın için sağolasın.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bizde ondan bahsediyoruz da aklınca bize delikanlılık pozları yapıyor sinirlendiriyor işyerinde beni en hassas olduğum konudan delikanlılık konusundan giriyor olaya iyice çıldırıyorum
Burda insanlar duyduğunu aktarabilir bu duyumlar yalnızca bir ihtimal dir kesin olacak anlamını taşıyan bir terim değil Duyum kelimesinin nedemek olduğunu bilmeyen adamla tartışmaya girmek te benim suçum
duyum demek olabilme ihtimali var demek Hani burda kesin desek ozaman eyvallah ama ihtimal bunu anlamak istemiyor 22-23 yaşına gelmiş adama da kalkıp duyum kelimesi ne anlama gelir onu öğretecek değiliz burda niye birtane adam kalkıp bişey demiyorda bu burda ahkam kesiyor bunu da düşünmek lazım.

Çevrimdışı Fikret

Uyduramazdın.
Durumu takip etmedin galiba. Abunun belli hakları Lorient kulübündeydi.
Transfer olsada olmasada Porto mecburen 7 mio Euroyu Loriente verecekti.
Üstelik Porto satmak istemiyordu. Bundan dolayı kontratta yazılı olan 10 milyonun altına inmedi.
Porto Satmak istemediği oyuncuyu nasıl alacaktın ? Ya 10mio verecektin veya olmayacaktı.

FFPye göre 10 mio Euro veremezdik.
Lorient'e 6m diye kalmış aklımda.

Medel-Lens-Negredo'ya toplam 6.5 bu sezon + 4 seneye diye anlaştık.

Gerekirse Marcelo'yu, Beck'i satarken 1-2m fazla bonservis alıp maaş ödeyerek bir bonservis bütçesi açılırdı.
Sonrada Porto'ya 8m nakit verirsin 4m seneye dersin. Porto nakiti 6-7 verir Lorient'e.
Kaldı ki Lorient'le de konuşsan 7 nakit yerine 3+5m verelim desen adamlar kabul eder. Yani şimdi Cenk Tosun'a 20m nakit yerine 10m nakit seneye de 14m vericez deseler bizim yönetim kabul eder diye düşünüyorum.

Aboubakar transferinde şartlar zorlandığına inanmıyorum. Medel-Lens transferlerinden vazgeçecek olsak alırdık bence Aboubakar'ı.
Negredo'ya verilen maaş falan da FFP denk bütçe olayı için zararlı. Kulübeye 3 transfer yaptık aldıkları maaşlar 9m falan ediyor.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Terbiyesizliği yapan o
Bana klavye delikanlısı diyen o
Delikanlılık dersi vermeye çalışan o
Bunlar ali kran başkesen Üslubu değil mi ?
Allah aşkına konuştuğumuz konumun delikanlılık la ne alakası var bunu biri bana açıklayabilir mi
Herkese sataşıyor herkesle kavga ediyor Lakait konuşmalar saygısızlık iyice dizboyu
ben daha konuşmak istemiyorum bu konuyla alakalı
Insanlar duyduklarını da mı söyleyemeyecek

Etiketler: