Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5795194 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

abdullah avcı ile mossoro arasında olan bir olay :D

Gordum onu :D

El oglu iki ortayla mac kazaniyor diyorum

Çevrimiçi Necmi

Allah'tan Konopkyanka fıstık sevmiyormuş.

1.5 milyon euro bonservisle, senelik 1.7 milyon maaşla kimi alabilirdik de Quaresma kadar faydalanabilirdik.

Türk insanı rasyonel değil, duygusal. Adam şimdi kötüyse, geçmişte yaptıklarını da siliyor. Bu adamdan 2.5 senedir gayet iyi  faydalandık. Şimdi de satıp faydayı maksimize etmek lazım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
quartesmadan ne fayda gördük allah aşkına abartmayın açın ilk şampiyon olduğumuz
sezona bakım quaresma ne yapmış ikinci şampiyonluğu quaresmaya ramen olduk 370 orta
bunun 300 civarı boş orta her maç 9-10 tane atağın hiç edilmesi bir tekım maç boyu kaç atak yapabilirde
bu kadar bonkör atak harcarsın bütün takımın emeğini boşa harcayıp iki katı yorulmasına sebep oldu geçen
sene evet biz quaresmaya ramen şampiyon olduk yoksa yaptığı 13 asistin şampiyon yaptığını
düşünen hayal dünyasındadır. o kadar topa sahip olmasa o asisti yapacak başkalarıda olurdu
kimseye o şans verilmediki abounun attığı gollere bak adam hep şapkadan tavşan çıkartmış
taliscada öyle quaresmadan faydalanmışız had canım sürekli Beşiktaşı geriye götürdü bununda
artık nirvanasını yaşıyoruz iki senelik şampiyonlukta onun olumsuzluklarını bertaraf edecek yetenekler vardı
bu sene yok aslında buna hocada izin vermediği için olup olmadışını bilemiyoruz kulübede adamları psikolojik olarak bitirdi çünkü quaresma ve cenk sevdasından dolayı
Aç eski mesajlarıma bak bu günleri daha ligin başında söyledim cenk quaresma ozi eleştirirken
herkes savunuyordu alın işde bizi getirdikleri nokta. ilk yarı boyunca cenk ısrarı quaresma
ısrarı ligin son haftalarına kadar ozi ısrarı bizi bu noktaya getirdi. Medel formayı kilo vererek değil
zorla tepki koyarak aldı bunuda kabul edelim diş gösterdi hocanın oynatmamak dışında seçeneği kalmadı tepkisi
sahada oluyordu çünkü. Tribünlere yansıyordu. son demeç gerçekten oyuncu yeme
demeci haraketli forvet istiyormuş sen sürekli orta açarken haraketli forveti ne yapacaksın sana kutuda
ortayı bekleyen forvet lazım sanki ilerde paslı bir oyun oynuyorsunda bu oyuna katılacak haraketli
forvet sokuyorsun oyuna. Resmen quaresmaya teslim olmuş takım sürekli takımın enerjisini tüketiyor.

Çevrimiçi Necmi

Pektemek yerine 1 milyon maasa kuveke otursa
kontenjan izin vermez ona

Çevrimdışı underworld

başak kazandı bizim şampiyonluk işi seneye kaldı.

Çevrimiçi Necmi

Sorduk:

http://www.ajansbesiktas.com/huseyin-mican-en-cok-hangi-futbolcunun-formasinin-satildigini-acikladi-19789h.htm

yurt dışınamı satıyorlarmış çünkü ben içerde göremiyorum bu formaları
biraz az sallasınlar her maç günü Beşiktaşdayız o formaların birini bile göremiyoruz.
onu bırak rafda satılan quaresma formasıda görmedim daha gören varsa foto çekip paylaşsın

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı scarfright

Şöyle bir düşününce 2015 yılı temmuz ayında birisi bana dese ki 2 sene şampiyon olacaksınız 1 sene ligi orta sırada bitireceksiniz şampiyonlar liginde gruptan çıkacaksınız ben gözü kapalı kabul ederdim ki daha bu sezon daha herşey olabilir. Şenol hocaya bence fazla yüklenmemek gerekir sonuçta o da hata yapar, hatalarında da ısrar eder. İnsan gibi yani..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Şöyle bir düşününce 2015 yılı temmuz ayında birisi bana dese ki 2 sene şampiyon olacaksınız 1 sene ligi orta sırada bitireceksiniz şampiyonlar liginde gruptan çıkacaksınız ben gözü kapalı kabul ederdim ki daha bu sezon daha herşey olabilir. Şenol hocaya bence fazla yüklenmemek gerekir sonuçta o da hata yapar, hatalarında da ısrar eder. İnsan gibi yani..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocaya kızdığımız nokta ısrarlarında devam etmesi zaten başka kızılan bir nokta yok.

Bu busene ortaya çıkan birşey değil geçen senelerde de bu ısrarı vardı hocanın fakat o zaman kadro dardı oyuncu yoktu diyorduk.

Bu sene böylesine geniş bir kadro olmasına rağmen elinde oyunu değiştirebilecek farklı oynayacak oyuncular olmasına rağmen aynı kadroyu ısrar etmesini anlamak gerçekten çok zor.

Hayır Şenol hocanın 2.ci bir B planı da olmadığı için rakipler çözdü artık.

Topu bizim oynamamıza izin verip kontradan yapıştırıyorlar yada kapanıp beraberlik kopartırız diyorlar açamadığımızı biliyorlar nasılsa.

Tek yaptığımız orta orta orta.

Çevrimiçi Necmi

Almadık Burak Yılmaz'ı, kapalı defansa dahi arkaya sarkıp atıyor adam.
Negredo yerine alsak kesin daha çok golü vardı.
Aklımda çok daha kazma kalmıştı ama bulduğunu atıyor, pozisyonunu kendi yaratıyor.
Ne burağı ya 50 gol atsa ne olur bu kadar miğdesiz olmayalım giderek
renklilere benziyoruz şampiyonluk için herşey mübah değildir. Burak bu takımın formasını
asla giymemesi gereken oyuncuların başında geliyor yemişim atacağı golleri.

Başakta'da iş yok 2.ci yarı başında hemen iner ordan.

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden, ligin ikinci yarısında Başakşehir'den 6 puan fazla alamaz mıyız?

Çevrimiçi Necmi

Bu sene bu gidişatta ilk ikiye girebileceğimizi düşünüyor musun?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz kötü yada bitik takım değiliz bu liginde çok üstündeyiz
bir anda rüzgar tersine döner yeterki hoca şl sevdası yapmasın gene hadi yapıyorsun
elindeki kadroyu doğru kullansın bu kadar geniş kadro sürekli quaresma cenk oynatsın diye
verilmedi eline

Çevrimdışı EMİR EMRE

Başakta'da iş yok 2.ci yarı başında hemen iner ordan.

Totem demi yoksa en hazir takim bassak.

Defans tas gibi kanatlar asiri uretken pasor adam dolu. Forvetlik pozisyon olmadan orta sahayla aldigi belki 5. Mac

Gs fb hikaye basak hepsini gecer gorursunuz.

Çevrimiçi murat

davşan gibi kertiyor :D  :evillol:
futbolcu aradaşınada dur sanada dönecem bekle diyor :D

Çevrimiçi Necmi

yusuf , abdülkadir  2 maden
sosa son saniye frilik direkten aklecinin sırtında kaldı  :lol:

eski talisca olsa frikiklere penaltı derdik.
neden acaba quaresma onuda tüketmiş olabilirmi her topun başına giderek
sen kes quaresmayı takım bunu bilsin iki maç sonra seyret geri dönüyormu dönmüyormu.

Çevrimiçi Necmi

işde tablo takımın özeti takım Beşiktaş olmaktan çıktı quaresmaspor oldu
bununla quaresma sevenleri gurur duyabilir.

Çevrimdışı 3:10 to Yuma

Bu sene sonundaki tabloya dair tahminim

1-GS
2-BŞK
3-Beşiktaş
4/5 FB-TS

Bakalım sene sonu ne kadar tutmuş olacak. Biz altta değil de daha üstte olalım da, tutmasa da sıkıntı değil.

Bu sene her ihtimale karşı kupaya asılmak gerek, ne olur ne olmaz, Avrupa'sız kalmayalım.

Çevrimiçi Necmi

Tamam deplasmanda kazanamıyoruz da, kimse kolay kazanamıyor bu sene.

Cidden garip bir sene oluyor, biraz fazla tepki gösteriyoruz galiba.

Şampiyonluğun anahtarı içerideki maçlar, 9 galibiyet şart. İçeride Akhisar ve Trabzonspor maçları kötü kayıplar oldu.

iyide bize ne kimsenin kazanamaması biz pisi pisine iyiyken kaybediyoruz şu ligde hakkıyla kaybettiğimiz maç varmı her maç sonu büyük çoğunluk maçı hocaya yazıyor bir değil iki değil hiç bir oyun değişimi deneme
sürekli aynı hataları yaparak sonuç elde etmeye çalış elinde ülkenin en geniş kadrosu varken oyuncu değişikliklerini 8 yaşındaki çocuk bile biliyor hangi dakikada kimi çıkarıp kimi alacağını
rakibin Beşiktaş maçından önce analiz yapmasına bile gerek yok. Avrupayıda fazla şey etmeyelim ordada
aslında bayağı kısırdık rakip hocaların demeçlerine bak hep söyledikleri bulduklarını attılar oldu evet girdiğimiz
her pozisyonu gole çevirdik acayip şanslıydık rakiplerde atamadı yoksa çyle gol pozisyonuna giren aktif bir
oyun falan oynamadık bir porto maçı ikinci yarısı var işde

Çevrimdışı Berat

O olmadan hücum edemeyiz o bizim her şeyimiz oley oley oley ayağının dışı canımız

Bu sene sonundaki tabloya dair tahminim

1-GS
2-BŞK
3-Beşiktaş
4/5 FB-TS

Bakalım sene sonu ne kadar tutmuş olacak. Biz altta değil de daha üstte olalım da, tutmasa da sıkıntı değil.

Bu sene her ihtimale karşı kupaya asılmak gerek, ne olur ne olmaz, Avrupa'sız kalmayalım.

tutmaz bu.

Çevrimdışı underworld

Neden, ligin ikinci yarısında Başakşehir'den 6 puan fazla alamaz mıyız?

şu tabloyla alamayız.

Çevrimdışı ardiles

neden acaba quaresma onuda tüketmiş olabilirmi her topun başına giderek
sen kes quaresmayı takım bunu bilsin iki maç sonra seyret geri dönüyormu dönmüyormu.

abi tüm planlarını taliscayı oynatmak üzere kurgulamışsın. orta sahada oyun kurucu değil düpedüz golcü bu adam . peki q7 bu kadar orta yapıyor da talisca kaç tanesine kafa vurabiliyor.

Çevrimdışı ardiles

cenk tosun 15/16 sezonunda arkasında adam gibi 10 no varken iyi golcüydü. bugün çok daha yüksek seviyede fakat geride onu besleyecek oyuncu olmadığı için değeri anlaşılamıyor. bazen okuyorum epl ye giderse geri postalanır yazmışlar  :) c.palas gibi günü kurtarmak için değil de oyun sistemleri düşünülerek başka kulüplerce transfer edilirse daha da yukarı seviyeye çıkar. kendine uygun kulüpte oynarsa top listlerde görürüz.

Etiketler: