Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5789440 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı b.damatoglu

Geçen sene bir maçtan sonra abu topu alıp quaresmaya vermişti al oyna diye.

Quaresma takımın enerji emicisi, o topu ayağında geveledikçe diğer oyuncular kanser oluyor.

Yukarıda açGomezin attığı 26 gol verdi hemen hiçbiri yerleşik savunmaya karşı değil.

Hepsi savunmayı dağınık yakaladığımızda attığımız goller.

Belli ki hızlı çıkmışız, topu en hızlı şekilde hedef adamla buluşturmuşuz.

Bu sene neden hızlı çıkamıyoruz?

2 sebebi var
1 Oerezma
2 Atiba.

Hep yerleşik savunmaya top şişir.

Avrupada bizim kadar top üstünlüğü olan 2 takım var.

B. Münih ve City.

Ben ikisinin de hiç şişirme yaptığını görmedim.

Bayern ortadan deliyor City 0a inip low cross deniyor.

Hamle sırası yönetimde, o basireti gösterebilecekler mi merak ediyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Rezil bir günden herkese meraba.

Çevrimdışı underworld

Geçen sene bir maçtan sonra abu topu alıp quaresmaya vermişti al oyna diye.

Quaresma takımın enerji emicisi, o topu ayağında geveledikçe diğer oyuncular kanser oluyor.

Yukarıda açGomezin attığı 26 gol verdi hemen hiçbiri yerleşik savunmaya karşı değil.

Hepsi savunmayı dağınık yakaladığımızda attığımız goller.

Belli ki hızlı çıkmışız, topu en hızlı şekilde hedef adamla buluşturmuşuz.

Bu sene neden hızlı çıkamıyoruz?

2 sebebi var
1 Oerezma
2 Atiba.

Hep yerleşik savunmaya top şişir.

Avrupada bizim kadar top üstünlüğü olan 2 takım var.

B. Münih ve City.

Ben ikisinin de hiç şişirme yaptığını görmedim.

Bayern ortadan deliyor City 0a inip low cross deniyor.

Hamle sırası yönetimde, o basireti gösterebilecekler mi merak ediyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
34 yaşındaki oyuncuya zam yapıp 3 sene uzatarak en önemli hamlelerini zaten yapmışlardı.
Ben Harakiri diyorum başkası ucl resmi twit reklamı  getiren hamle diyor.

Çevrimdışı Ersoy

Bu sezon 2. olabilirsek ben sevinirim açıkçası ama o da zor 3-4 oluruz gibi.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı underworld

Ey yönetim , yol kanıkken gerekini yapın gönderin.
Yarın havlu atmamız resmi olarak gerçekleştğinde geriye sadece kaos ve problemler kalacak.
takımda hiç kimsenin sevmediği ve bunun da ayan beyan ortada olduğu problemli hücreyi yok edin.

haaa bir onla herşey düzelecek mi dersek , tabiki de düzelmeyecek ama en azından bir yerden kemoterepiye başlamış olucaz.
saygılar

Çevrimiçi Samet Demir

34 yaşındaki oyuncuya zam yapıp 3 sene uzatarak en önemli hamlelerini zaten yapmışlardı.
Ben Harakiri diyorum başkası ucl resmi twit reklamı  getiren hamle diyor.
Ucl reklamı için olsa adam kulübede oturur. Geçen yaz satacaktık. Artık 37 yaşına kadar bizde..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı underworld

deplasman

Kasımpaşa         2 - 2       Beşiktaş 
Karabükspor         0 - 1       Beşiktaş
Fenerbahçe         2 - 1       Beşiktaş
Gençlerbirliği         2 - 1       Beşiktaş
Alanyaspor         1 - 2       Beşiktaş
Göztepe                1 - 3       Beşiktaş
Yeni Malatya         0 - 0       Beşiktaş
Kayserispor         1 - 1       Beşiktaş
Sivasspor                 2 - 1            Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

Türkiye Süper Ligi önemli değil zaten. Neticede CL fenerin yöroligi gibi bir organizasyon ve bizim ligdeki sıralamamız ne olursa olsun bizi direk alacaklar.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2 şampiyonluk nerede yaşandı da benim o mesajda Türkiye Süper Ligi'ni önemsiz olduğumu söylediğim fikrini çıkardın?

Lafa gelince Alex Ferguson örneği verilir hep, "Onlarda ne güzel öyle, bizde neden değil böyle" diye. İşte bu taraftar yapısından ötürü. Alex Ferguson 20 sene üst üste şampiyon olmadı, 2 sene olup 3. sene Newcastle'a kaptırdı şampiyonluğu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı scarfright

https://www.youtube.com/watch?v=Ut9K8nF2ROg&feature=youtu.be

buda gomezin attığı goller bakın bakalım ortalarlamı açmış merkezdenmi delmişik çoğunlukla
26 golde orta açma sadece 3 tane var oda kafaya atılan toplar onun dışında ya merkezden dikine paslar yada
kutunun kenarından net asistler. hiç kör rastgele orta yok
Yalnız bu videoda gördüğüm pozisyon alma ve rakibin pozisyonunu belirleme olayları çok üst düzey. Cenkle negredoyu topla sonra bir daha topla yine de bu konularda gomez gibi olamazlar.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Kaan

2 şampiyonluk nerede yaşandı da benim o mesajda Türkiye Süper Ligi'ni önemsiz olduğumu söylediğim fikrini çıkardın?

Lafa gelince Alex Ferguson örneği verilir hep, "Onlarda ne güzel öyle, bizde neden değil böyle" diye. İşte bu taraftar yapısından ötürü. Alex Ferguson 20 sene üst üste şampiyon olmadı, 2 sene olup 3. sene Newcastle'a kaptırdı şampiyonluğu.

Ferguson '86 yılında göreve başladı. İlk şampiyonluğu '93 senesinde. Arada iki tane 11. olduğu sezon da var, İlk 8 maçta 2 puan aldığı sezon da. Dün mağlubiyetten sonra ben de istifa diye bağırmak istedim ama gidip sakinleşince çok farklı düşünüyor insan. Şu anda Şenol Güneşten daha iyi bi alternatifin olduğuna inanmıyorum. Şampiyon olamayabiliriz, ilk 2 içinde bitirmek yetecek. Bu sene olamasak bile hocaya sahip çıkarsak üst üste iki tane daha şampiyonluk çıkartır.

Çevrimdışı Berat

Lens ayrılmak istediğini kulübe bildirdi, ilk aşamada reddedildi. Yeni gelen bir bilgi. Ben de olsam 5 dakika daha kalmazdım.

Çevrimiçi Savaş

Münih maçlarından sonra takim ligde nerede olacak? Gelecek seneyi işte o hafta şekillendirecek.

Avrupadan elenmiş, potadan iyice uzaklaşmış ve seneye Avrupa ligine gidebilecek bir Beşiktaş ile karşılaşmamız yüksek ihtimal.

Uyuyoruz şu an resmen. Şu münih maçları geçse de uyansak bir an evvel.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Dr.Zeck

Lens ayrılmak istediğini kulübe bildirdi, ilk aşamada reddedildi. Yeni gelen bir bilgi. Ben de olsam 5 dakika daha kalmazdım.

hayırlı ugurlu olsun daha bunun negredosu var

Çevrimiçi Savaş

Haklı. Ben olsam daha önce gitmiştim.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

İlk geldiği günün belasını okuyorum hala, Dzudzsak gelseydi de rahatlasaydık. Lanet olası bi' transfer hamlesi.
Cucak nerede şimdi?

Çevrimdışı tuncaboylu

iyide 15 galibiyet bize lazım rakiplere değil rakipler 10 galibiyeti güle
oynaya alır bu olursa senin 12 alman gerekiyor. 15 dememdeki sebep seni garanti
şampiyon yapar bu 14 lede olur ama daha azıyla olmaz şampiyon olacak takımın minimum 22 galibiyeti olmak zorunda

rakiplerde kötü ama gs başak kazanırsa 11 galibiyetle tamamlayacaklar ikinci yarıda bu performansı gösterseler
rahat gösterirler geçebilmek için senin 15 galibiyete ihtiyacın oluyor. Ve artık yarıştaki her takımı yenmek zorundasın
puan kaybı yaşayacağın maçlar rakiplerine karşı olamaz. dua edelimde başakla gs den biri bu hafta puan kaybetsin.
ikiside kazanırsa işimiz çok zor.
70 puan yeter bu sene.

Çevrimdışı Berat

Cucak nerede şimdi?

Ne bileyim, Babel'i de nasıl bir dönemdeyken aldık belli. Şu anki heriften daha iyi olurdu orası kesin.

Çevrimdışı Dr.Zeck

70 puan yeter bu sene.

2. yarı 40 puan alabirmiyiz ki ? çok zor bu oyunla bu sorunlarla çok zor 

Çevrimdışı Berat

Ricardo Quaresma (ligde):
1.180 dakikada 1 gol 3 asist
= 295 dakikada bir gole katkı

Jeremain Lens (ligde):
370 dakikada 1 gol
= 370 dakikada bir gole katkı

Aradaki fark: 3 kat fazla süre bulan Quaresma’nın, Lens’ten sadece 3 asist fazlası var. Bu 3 asiste de 212 ortada ulaştı.

@serinmik

Çevrimdışı Ömer Kaan

Ricardo Quaresma (ligde):
1.180 dakikada 1 gol 3 asist
= 295 dakikada bir gole katkı

Jeremain Lens (ligde):
370 dakikada 1 gol
= 370 dakikada bir gole katkı

Aradaki fark: 3 kat fazla süre bulan Quaresma’nın, Lens’ten sadece 3 asist fazlası var. Bu 3 asiste de 212 ortada ulaştı.

@serinmik
Taraftar gönderecek bu adamı. Verdiği katkıyı geçtim, takımı ve taraftarı ikiye böldü. Böyle gitmez.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Hoca hata yaptığını kabul etmiyor inat ediyor bu kafayla şampiyonluk hayal.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı Ömer Kaan

Hoca hata yaptığını kabul etmiyor inat ediyor bu kafayla şampiyonluk hayal.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk
Şenol hoca hatasını kabul eden bir insan. Şu ana kadar çözemedi, belki de yanlış yerden bakıyor. Ama ben çözeceğine inanıyorum.

Çevrimdışı underworld

günlerdir kampa gelmeyen, zam isteyen talisca, sende güle güle kardeş

Çevrimiçi levitate

günlerdir kampa gelmeyen, zam isteyen talisca, sende güle güle kardeş
gidiyor mu
bipbipbupbup

Etiketler: