Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5792229 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı underworld

gs ve başak puan kaybetse de azcık üzüntümüz azalsa.
şu kadro şu paralar derken toroğlunun aylar önce : ''Şenol Güneş derin kadroyla pek çalışmadı, bu derinlik hocayı bozabilir .'' demesi aklıma geliyor. :bandit:

Çevrimiçi Necmi

düşme hattında koptu gözüken tek takım var karabük. diğerleri 2. yarı daha fazla asılacak. 8 takım peş peşe sıralanmış aralarında 5 puanlık fark var.

ilk 7 takımsa şampiyonluk veya şl umuduyla transfer yapıp daha da güçlenecek. 15 galibiyeti kimsenin alabileceğini sanmıyorum. tabi bazı şeyleri değiştirmemiz lazım 8 galibiyetle sönük kaldık
iyide 15 galibiyet bize lazım rakiplere değil rakipler 10 galibiyeti güle
oynaya alır bu olursa senin 12 alman gerekiyor. 15 dememdeki sebep seni garanti
şampiyon yapar bu 14 lede olur ama daha azıyla olmaz şampiyon olacak takımın minimum 22 galibiyeti olmak zorunda

rakiplerde kötü ama gs başak kazanırsa 11 galibiyetle tamamlayacaklar ikinci yarıda bu performansı gösterseler
rahat gösterirler geçebilmek için senin 15 galibiyete ihtiyacın oluyor. Ve artık yarıştaki her takımı yenmek zorundasın
puan kaybı yaşayacağın maçlar rakiplerine karşı olamaz. dua edelimde başakla gs den biri bu hafta puan kaybetsin.
ikiside kazanırsa işimiz çok zor.

Çevrimdışı mellfred

İkinci yatı fixtürü bu şekil
İçeride 9 dışarıda 7 maçımız var
İçeride 9’da 9 yapsak 27
Dışarıda 4g 2b 1m = 14
Toplam 41
30+41= 71
Bu üstün performansa rağmen şampiyonluk muallak
Açıkcası sadece kazanmak yetmiyor direk rakiplerimizi de yenmemiz elzem
Başak ve Gs’yi deplasmanda yenmek lazım?
tabii tek değişken bizim performansımız da değil

Çevrimdışı Caner Çamalan

sistem açısından birbirinden uyumsuz oyuncuların saha içinde kendi kendilerine uyum yakalayabilmeleri için farklı metodlar deniyordu. karar kalitelerini arttırma vs.

ta ki kritik puan eşiğine geldiğimiz şu son 2 haftaya kadar. göbekte atiba-medeli oynatmasıyla bu metottan vazgeçtiğini anlıyorum. devre arasına girdik yönetim-hoca kadroyu yeniden dizayn edip sistem açısından uyumlu hale getirirler. hepimiz rahatlarız.

Mesela neler denendi şuana kadar abi, bikaç tane örnek gösterebilir misin?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

alıntıladığın arkadaş beni engellemişti. senin vesilenle cevap vereyim.

sorunlar birden ortaya çıkmaz. bugünkü sorunların kaynağı sezon öncesi yapılanlar veya yapılmayanlardı. sezon başlamadan önce bizler bugün olacakları yazarken pek kimse ses çıkarmıyordu. bugün bakıyorum da polyanna olan biz olmuşuz  :)

bugünkü yanlışlarımızın faturasını da yarın ödeyeceğiz. o yüzden imha değil ihya etmeye çalışıyoruz. çürüğü var diye elmayı çöpe atmıyoruz, çürük kısmını kesip ayırmaya çalışıyoruz.
Abi senin yazılarının dışı kinder sürprise yumurtası gibi ama içini açıyorsun bomboş. Kusura bakma ama şahsi düşüncem böyle..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mellfred

Olmaz olmaz ama ciddi bir reforma ihtiyacımız var.
Hocanın robin Williams filmleri türlerinden bir girişe ihtiyacı var. Önümüzde uzun bir periyot var
Umut her zaman var
İyi geceler

Çevrimiçi Necmi

O zaman forum denen olgu neden var? Madem Şenol Güneş her şeyin en iyisini biliyor ve hata yapmaz, biz neden forumdayız ve neden yazıyoruz?

%70 ile oynadık harikaydık, iki tane şansa gol attılar, ne şanssızız off temalı bir post yapıp atıyorsun buraya. Rezil bir top oynadığımızın farkında mısın özellikle ikinci yarı? Şanssızlığa bağlamak en kolayıdır ve genelde insanlar çocukken bırakır bunu.
forum eleştiri yapmak için var hocayı kovmak için değil hocaya saygısızlık yaparsan
bunuda eleştiri maskesiyle gizlersen üyeliğin gider elinden Bizde hoca eleştiriyoruz. birçokda eleştiren var
kimse senin gibi yazmıyor. @mertozlu

Çevrimdışı ardiles

Mesela neler denendi şuana kadar abi, bikaç tane örnek gösterebilir misin?

bunlar gözlemdir hata payı da yüksektir. parmağımla işaret edebileceğim somut şeyler değil ki nasıl örnek göstereyim. s.hamdi tüzün hoca, karar kalitesi ve eğitim felsefesi... bunlardan bahsederim en fazla

Çevrimdışı ardiles

Abi senin yazılarının dışı kinder sürprise yumurtası gibi ama içini açıyorsun bomboş. Kusura bakma ama şahsi düşüncem böyle..

şenol hoca da hıncal hakkında böyle söylemişti. bende hıncal uluç gibi cevap vereyim: boş bakarsan boş görürsün

Çevrimiçi Necmi

Ortadan gidersin, duvar paslarıyla, al-verlerle, tek toplarla pozisyon ararsın. Kimle yapacaksın bunu Talisca varken? Kimseyle... Ne Oğuzhan, ne Tolgay, ileriye dönük orta saha oynayamıyor, hepimiz biliyoruz. Cenk olabilir gibi duruyor, ama olmuyor. O da kanatlara yöneliyor öyle bir rol üstlendiğinde. Ayrıca aklı hep kalede, haliyle... Sosa gibi, Sergen gibi, Sneijder gibi, Alex gibi biri olmadığında 'ol-mu-yor'...

Başka ne yaparsın, savunma arkasına toplar atarsın, forvet(ler)ini kaçırırsın. Hangi forvetinin böyle bir özelliği var? Hangisi ofsayta düşmeden hızla arkaya sarkacak, depar atıp top sürebilecek, sen ona topu hangi oyuncunla atacaksın? Ayrıca hangi rakip savunmayı o kadar öne çıkaracak?

Beşiktaş'ın 'Türkiye Ligi'nin üzerinde' olduğunu söylediğimiz kadrosunda, hücum gücünü oluşturan oyuncular kimler? Adriano, Gökhan Gönül, Babel, Quaresma, Caner, Lens'i çıkarırsan kimi sayarsın? Cenk mi, eh. Negredo mu, eh. Talisca mı, hayır. Atiba, Medel, Tolgay, Oğuzhan... Hiçbiri golü düşüne(bile)n oyuncular değil. Takımı 'farklı' kılan isimler, kanat oyuncuları... Kadro böyle kuruldu. İsmail Köybaşı, Andreas Beck, Hasan Ali Kaldırım, Latovlevici gibi adamlar yok. Adriano da, Caner de, Gökhan Gönül de kanattan depar atan, bindiren, orta yapan, özetle 'kanat hücumuna' yönelik düşünen oyuncular. Oyun karakterleri ve özellikleri bu. 'Adriano, sen artık göbekten gideceksin, Caner sen de ön direkte kafaya çık' diyecek halin yok. Şablon belli. Sağlı solu kanat akınlarıyla gelen, bu şekilde oynamak 'zorunda olan', alternatifi de üretilemeyen bir kadro yapısı...

Şu takımdan Talisca'yı çıkarıp yerine Sneijder'i (örnek), Cenk'i çıkarıp yerine Gomez'i (örnek) koyarsan, iş bambaşka bir noktaya gider. Ha bir de Quaresma'nın yerine ondan daha iyi bir kanat oyuncusu bulup da alabilirsen yaslan arkana izle takımı...

Bunu yapmayacaksan, sistemi bütünüyle değiştireceksin, o zaman takımı da bütünüyle değiştireceksin. Gitti en az bir sene...
yanlış senin elinde bunu yapabilecek oyuncular var arkaya adam kaçıracaksan lens oynar verkaçlarla oynayacaksan
negredoyu forvet oynatacaksın bunları deniyormusun yok sen merkezden oynanacak dersen ozide taliscada oyuna girer zaten cenke sola kaçmayacaksın dersen kaçmaz. Bunların hiç birini yapmayıp topu alan quaresmaya atsın dersen sene başından beri oynanan oyun çıkar ortaya. geçen hafta herkes 5 gole sevinirken quaresmanın daha ilk dakikada iki oyuncumuzu ofsayta düşüren
lakaytlığını eleştirdim ve bunu her maç yapıyor. negredo ön direğe gitmiyormuş iyide adam ön direk golcüsü zaten
quaresma ortaların hepsini arka direğe kesince mecbur oda topa gidiyor bizim iki senedir verdiğimiz tepki bu değilmi
neymiş haraketli forvet için negredoyu çıkartmış bizim derdimiz haraketli forvet değil forvetin çok haraketli olduğu için
ceza sahasına girmemesi hocanın mazereti bile düşündürücü. sürekli ceza sahasına orta açıyorsan haraketli forveti ne yapacaksın
sana ceza sahasında durup vuracak adam lazım haraketli forvet istiyorsan o zaman çıkacak oyuncu quaresma
bir kere dikine oynadık penaltı oldu. Dikine oyuna müsait iki oyuncun var sahada sen sürekli kanatlara top atıyorsun
hatta babelide sayarsak 3 oyuncu var.

Çevrimdışı b.damatoglu

Sarri idi sanırım. Futbolda gollerin %33ü duran toplardan geldiği için 44 tane farklı kenar serbest vuruş korner organizasyonu çalıştırıyor.

Biz maç başı ort. 10 korner atıyoruz hepsi spontane haliyle gol de yok.

Şenol hoca büyük s*çtı toplarsa yine o toplar.

İnadından vazgeçmesi güçlü bir yardımcı ekibi kurması ve rakipleri şaşırtacak oyun planları kurgulaması lazım.

Böylesi geniş kadrolar öyle tek adamla yönetilecek olsa millet monchiye falan o kadar para bayılmazdı.

Arsenal antrenmana analisti, fitnessçısı scoutu vs 20 25 hocayla çıkıyor.

Bu perf.ı hoca 2 şampiyonluk olmadan gösterse idi teneke bağlar yollardık. 2. Yarı da böyle giderse seneye hocayla çalışacağımızı düşünmüyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Yönetim müdahale ederse bu takım belki kendine gelir, Cenk ve Quaresma elden çıkartılır hoca akıllanır %0.1 vsvs.

Çevrimiçi murat

çok güzel baskılı oynadık rakibe nefes aldırmadık 2 gol yedik.halbuki rakibe biraz imkan tanıyacak tuzaklar hazırlamalıyız.adamlar ezberledi artık bizi.sağa sola oynamamıza izin veriyorlar.nasılsa gol atamayız orta ile ve yine nasılsa bir şekilde gol yeriz.bu takımın ortasahasının biraz daha deneyici olması lazım topu kaybetmesi lazım planlı olarak rakip çıkarken şok baskı ile top kazanma bunları denemek lazım.

Çevrimdışı Librarius

Oncelikle sunu herkes kabullensin: sampiyonluk sansimiz %10 dan fazla degil. Bu kadar tek duze oynayan, gol kabizi bir takimin sampiyon olmasi imkansiz olmasa bile mucizelere bagli.

1. Senol Gunes bir yere gitmeyecegine gore, ayni kafayla devam edecektir. Yani Cenk ve Quaresmayla cikip takimin icine etmeye devam edecegi muhakkak.

2. En kolay deplasmanlarda dahi galibiyet cikaramayan bu takim ikinci yari Bursa, Basak, GS, Konya, GS, Antalya ve Akhisar deplasmanlarindan en az yarisinda puan birakir.

3. Icerde oynayacagimiz Kayseri, FB, Kasimpasa maclarindan galibiyetle cikabilir mi? O da zor.

Yani gercekci hedef ikincilik olmali. Bari sampiyonlar ligi gelirinden olmayalim.

Senol Gunes'i de tebrik ediyorum. Bu kadroyla bu rezil duruma dusmeyi basarmak oyle her yigidin harci degil.   
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

2 sene once ki sampiyonlukta soyle bir iliski vardi: takim iyiyse Quaresma kotuydu, Quaresma yildizlasmissa takim kotuydu. Genelde Quaresma'nin yildizlastigini dusundugumuz maclarda puan kaybederdik. Bu sene her macin bas aktoru bu arkadas oluyor. Bas aktoru derken mac basi 20 orta falan yapiyor. Ama siksan adam gibi 3 ortasi yok.

Çevrimdışı Librarius

Avrupa'nin onde gelen takimlarinin hangisi bir kanattan 20 orta yapiyor? Veya mac boyunca kac orta yapiyorlar?

Buyuk takimlar orta yapmaz, deler. Kenardan deler, ortadan deler. Orta yapilacaksa da bekler orta yapar. Kanat oyuncusu delerek iceri kateder. Veya bekiyle birlikte verkaclarla cizgiye inip rakibi bozar. Biz de veriyoruz quaresma'ya beyefendi oryantal gibi 3 kez kivirmadan orta yapmiyor. O kivirirken rakip stoperler cay demliyor, cekirdeklerini de hazirliyor ve ellerinde caylari agizlarinda cekirdek Quaresma efendinin ortalarini karsiliyorlar.

Bugun Negredo'nun isaretini gordunuz. Avam ifadeyle "ne oyle gotun basin oynuyor, direk oynasana kardesim" dedi. Cunku forvetlerin dengesini bozuyor beyefendi. Adamlar pozisyon almis orta bekliyor, beyefendi rakip defans iyice yerlesene kadar orta yapmiyor. Hem orta yapmak zorunda da degilsin, Gokhan'i kacir iceri. O da yok.

Quaresma gibi bir oyuncunun modern futbolda yeri yok. O'na bel baglayan hocanin ise modern futboldan nasibi yok.

Çevrimdışı Librarius

Cenk Tosun diger buyuk kanser bizim adimiza. Bir takimda tek santrafor oynayan bir adamdan beklenenler bellidir: top indiricek, arkadaslarina alan acacak, stoperlerle bogusacak, takimi ileride tutacak ve elbette gol atacak. Cenk bunlari zaman zaman sampiyonlar ligi maclarinda yapti ama lig maclarina bakin bunlarin hicbirisini yapamiyor. Stoperlerden kacip sola yanasiyor, Babel'in alanini daraltip onu da bozuyor.

Bugun bir kac pozsiyon vardi, sac bas yoldum. Rakip atak yaparken top kapiyoruz top Talisca'ya geliyor adam kafasini kaldiriyor ve goruntu aynen su: Babel ve Cenk sol tarafta, Quaresma sag tarafta ve rakibin azman stoperleri bombos Tali'yi bekliyor. Simdi bu adam kenara veya geriye pas yapmaktan baska ne yapabilir? Cenk capraz kosu yapmaz, rakip defansina arkasina sizmaz, e peki ne yapar? Ben de bilmiyorum.

Ikinci yari Cenk girdi ve takim yine o eski kabiz haline dondu. Bunu goremek icin futbol falan bilmeye gerek yok. Her hafta izledigimiz film bu ve malesef Senol Gunes hayran hayran izliyor bu kabiz filmi. Evet izleyerek sampiyonlugumuzu mucizelere birakti malesef. Ben takimdan ikincilik bekliyorum ama 2 veya 3 mac puan kaybedersek o da elimizden ucup gidecek. Kimse bosuna hayaller kurup kendisini kandirmasin.

Çevrimiçi Necmi

Oncelikle sunu herkes kabullensin: sampiyonluk sansimiz %10 dan fazla degil. Bu kadar tek duze oynayan, gol kabizi bir takimin sampiyon olmasi imkansiz olmasa bile mucizelere bagli.

1. Senol Gunes bir yere gitmeyecegine gore, ayni kafayla devam edecektir. Yani Cenk ve Quaresmayla cikip takimin icine etmeye devam edecegi muhakkak.

2. En kolay deplasmanlarda dahi galibiyet cikaramayan bu takim ikinci yari Bursa, Basak, GS, Konya, GS, Antalya ve Akhisar deplasmanlarindan en az yarisinda puan birakir.

3. Icerde oynayacagimiz Kayseri, FB, Kasimpasa maclarindan galibiyetle cikabilir mi? O da zor.

Yani gercekci hedef ikincilik olmali. Bari sampiyonlar ligi gelirinden olmayalim.

Senol Gunes'i de tebrik ediyorum. Bu kadroyla bu rezil duruma dusmeyi basarmak oyle her yigidin harci degil.   
yoo quaresma ve cenk sevdasında olan her yiğidin harcı
bunu sene başında söyledim testi kırılmadan, geldik devre arasına şimdi o zaman karşı çıkanlar dalga geçenler
söylemeye başladı. Ama artık boş testi kırıldı. Bu saatten sonra bu takımın şampiyon olması için mucize lazım
şampiyon olamayızda ikinciliği yarışan alır biz yarışamayız bile nasıl ikinci olacağız.
Dediğin gibi değişen birşey olmaz. Bu sene değilki bu geçen senenin sorunu geçen senede quaresma ısrarı orta ısrarı ile
yürüdük bir iki oyuncunun kişisel sikleleneşiyle gelen şampiyonluk yanlışı örttü.
iki senedir yanlışı deneyip bundan doğru yaratmaya çalışıyor hoca.
lens kötü değildi quaresma severler bak işde lens kötü hoca ondan oynatmıyor ergumanını sundu sürekli
ama bu lafın altındaki korku quaresmanın kesileceği korkusuydu. yoksa girdiği her maç sonuca dönük katkı veren bir lens vardı
son dakikada ts maçında gol kaçırdı diye hemen fırsat geçti ellerine kimse o maç bizi mağlubiyetten aldı demedi.
kötüde oynamadı.
Millet quaresma şakşakçılığı yaptığı sürecede bu hatasını görmeyecek taki stadda hiçde istenmeyen şey olana kadar.
ya bugün bizden kimsenin olmadığı yakın direğe korner atışı yaptı sırf ezbere oynuyor.
artık rakiplerde biliyor kornerler yakın direğe ortalar uzak direğe bütün rakipler bizi kenarlara itiyor
biliyorlar nasılsa etkisiz kalacağız orda.
sene başından beri iki şeyi söyledim cenk yerine negredo ve oyun merkezi talisca üzerine kurulmalı buna en çok
quaresma severler karşı çıktı çünkü söylediğim şey quaresmayı devre dışı bırakıyordu. talisca top kaybeder
kaybetmelide on topun sekizini kaybetsin ikisini içeri sokar hiç olmazsa top rakibe geçerde oynamaya çalışırlar
top kaybetmeninde bazen avantajı vardır. @MURAT  doğru söylüyor. rakibi hapsetmek daha sert savunma yapmasına neden oluyor.
bırakacaksınki birazda onlar oynasın. topa %70 sahip olunca baskın falan oynamıyoruz. Rakibi merkeze topluyoruz
bizi kanatlara püskürtüyorlar bu kadar orta açmamız babelin golcü kimliğinin bu kadar ön plana çıkması boşa değil
quaresma çok çalışıyormuş banane sahada işe yaramadıktan sonra antrenmanda çok çalışması bize puan kazandırmıyor.
hocanın forma adaleti falan yok takımı 13-14 oyuncuya indirgeyip sakatlık olmadığı sürece onlarla devam ediyor.

Çevrimiçi Necmi

Cenk Tosun diger buyuk kanser bizim adimiza. Bir takimda tek santrafor oynayan bir adamdan beklenenler bellidir: top indiricek, arkadaslarina alan acacak, stoperlerle bogusacak, takimi ileride tutacak ve elbette gol atacak. Cenk bunlari zaman zaman sampiyonlar ligi maclarinda yapti ama lig maclarina bakin bunlarin hicbirisini yapamiyor. Stoperlerden kacip sola yanasiyor, Babel'in alanini daraltip onu da bozuyor.

Bugun bir kac pozsiyon vardi, sac bas yoldum. Rakip atak yaparken top kapiyoruz top Talisca'ya geliyor adam kafasini kaldiriyor ve goruntu aynen su: Babel ve Cenk sol tarafta, Quaresma sag tarafta ve rakibin azman stoperleri bombos Tali'yi bekliyor. Simdi bu adam kenara veya geriye pas yapmaktan baska ne yapabilir? Cenk capraz kosu yapmaz, rakip defansina arkasina sizmaz, e peki ne yapar? Ben de bilmiyorum.

Ikinci yari Cenk girdi ve takim yine o eski kabiz haline dondu. Bunu goremek icin futbol falan bilmeye gerek yok. Her hafta izledigimiz film bu ve malesef Senol Gunes hayran hayran izliyor bu kabiz filmi. Evet izleyerek sampiyonlugumuzu mucizelere birakti malesef. Ben takimdan ikincilik bekliyorum ama 2 veya 3 mac puan kaybedersek o da elimizden ucup gidecek. Kimse bosuna hayaller kurup kendisini kandirmasin.

Ben bunu sezon başından beri söylüyorum Cenk kutuya girmiyor sola kaçıyor dedikçe millet benimle dalga geçiyordu.
Talisca formsuz değil bu oyun şekliyle yanlız kalıyor işlevsizleşiyor dediğimde talisca kötü diyorlar hemen. O kötü denen taliscanın
geçen seneden bir farkı yok ama geçen sene merkezi dağıtan bir abou vardı. Buda taliscayı işlevsel hale getiriyordu.
birinci yarı talisca oyunda varken penaltıyı bile aldı ikinci yarı adını duymamamızın ana nedeni negredonun çıkması
birde üstüne atiba çıkıp ozi girince tuz biber ekti. Hoca taliscadan vaz geçemiyor nedenide ta içten içe bildiği takımda tek gole yakın oyuncu olması bunu bildiği halde bu silahı kullanmak için hiç bir şey yapmıyor adam doğaçlama pozisyon bulacakta atacak.
kafa golü atmıyormuş burda öğrenmiş ne yapsın sadece havadan ortayla oynayan bir takımda sadece kafayla gol atabilirsin.
Hoca taliscaya kafa vurmayı öğretmiş deniyor yok aslında bu ne kadar kötü durumda olduğumuzun en basit
örneği ayak ustasına ayakla gol attıramıyoruz.

Çevrimdışı Librarius

Ben bunu sezon başından beri söylüyorum Cenk kutuya girmiyor sola kaçıyor dedikçe millet benimle dalga geçiyordu.
Talisca formsuz değil bu oyun şekliyle yanlız kalıyor işlevsizleşiyor dediğimde talisca kötü diyorlar hemen. O kötü denen taliscanın
geçen seneden bir farkı yok ama geçen sene merkezi dağıtan bir abou vardı. Buda taliscayı işlevsel hale getiriyordu.
birinci yarı talisca oyunda varken penaltıyı bile aldı ikinci yarı adını duymamamızın ana nedeni negredonun çıkması
birde üstüne atiba çıkıp ozi girince tuz biber ekti. Hoca taliscadan vaz geçemiyor nedenide ta içten içe bildiği takımda tek gole yakın oyuncu olması bunu bildiği halde bu silahı kullanmak için hiç bir şey yapmıyor adam doğaçlama pozisyon bulacakta atacak.
kafa golü atmıyormuş burda öğrenmiş ne yapsın sadece havadan ortayla oynayan bir takımda sadece kafayla gol atabilirsin.
Hoca taliscaya kafa vurmayı öğretmiş deniyor yok aslında bu ne kadar kötü durumda olduğumuzun en basit
örneği ayak ustasına ayakla gol attıramıyoruz.

Evet abi sezon basindan beri bunu yazdigini biliyorum. Sezonun ilk macindan beri Negredo'yu yaziyoruz ama hoca adami tuketti, bitirdi. Medel dedik 17. hafta adami farketti. Lens 4 mac ust uste oynasa farkini gosterecek ama hoca adami oynatmiyor. Sanirim sampiyonluk kacinca ona sans verecek. Bence mevcut kadro Senol hocaya bol geldi ve yazik etti takima ve sezona. Halbuki bu sezon cok onemliydi. Bu sene de sampiyon olsak GS'yi tamamen bitirecektik. Fakat Senol hoca sagolsun adamlara hayat opucugu verdi.

Çevrimdışı mertozlu

[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2018, 14:10:06 mertozlu ]

Çevrimiçi Necmi

Hocaya kisisel hakarette bulundugum tek bir post yok. Aksine cok severim kendisini. Ama inadindan vazgecmiyorsa bu isler profesyonelce cozulsun dedim.

Bunu soylemek yasak mi? Yine bana ceza uygulamissiniz. Yazik. Fikir hurriyeti yok demek ki. Elveda forum
Hocayı maç satmakla suçlamaktan daha büyük bir hakaret varmı?

Buna fikir diyorsan al fikirlerini istediğin yere git burda öyle bir özgürlük yok. @mertozlu

Çevrimdışı Alper1903

Aslında;

hem hocanın mecburen oynatacağı, hem yerli, hem Cenk'i seve seve oynatacağı, hem Quaresma'yı hayali tahtından indirecek, hem Negredo'yu aktifleştirecek, hem Talisca'dan kurtaracak ve kısa süreli oynayacak bir isim var fakat...

hem çok riskli, oynamayabilir abuk sabuk hareketler yapabilir, hem ben dahil çoğunluk istemiyor.

bu risk alınır mı? yönetimin iyi düşünmesi gereken bir konu.

Çevrimdışı mylife1903

yanlış senin elinde bunu yapabilecek oyuncular var arkaya adam kaçıracaksan lens oynar verkaçlarla oynayacaksan
negredoyu forvet oynatacaksın bunları deniyormusun yok sen merkezden oynanacak dersen ozide taliscada oyuna girer zaten cenke sola kaçmayacaksın dersen kaçmaz. Bunların hiç birini yapmayıp topu alan quaresmaya atsın dersen sene başından beri oynanan oyun çıkar ortaya. geçen hafta herkes 5 gole sevinirken quaresmanın daha ilk dakikada iki oyuncumuzu ofsayta düşüren
lakaytlığını eleştirdim ve bunu her maç yapıyor. negredo ön direğe gitmiyormuş iyide adam ön direk golcüsü zaten
quaresma ortaların hepsini arka direğe kesince mecbur oda topa gidiyor bizim iki senedir verdiğimiz tepki bu değilmi
neymiş haraketli forvet için negredoyu çıkartmış bizim derdimiz haraketli forvet değil forvetin çok haraketli olduğu için
ceza sahasına girmemesi hocanın mazereti bile düşündürücü. sürekli ceza sahasına orta açıyorsan haraketli forveti ne yapacaksın
sana ceza sahasında durup vuracak adam lazım haraketli forvet istiyorsan o zaman çıkacak oyuncu quaresma
bir kere dikine oynadık penaltı oldu. Dikine oyuna müsait iki oyuncun var sahada sen sürekli kanatlara top atıyorsun
hatta babelide sayarsak 3 oyuncu var.
Ben hocanin mobil forvetle pivot forvet kavramlarini karistirdigini dusunmeye basladim, ciddiyim

Ben pivot ama becerikli bir oyuncuya ihtiyacimiz oldugunu dusunuyordum, hala bulamadim o iletiyi bir arkadas yazmisti mobil forvet istiyor senol gunes abu tarzi, diye
Cok dusundum ve mantikli geldi
Sonra hoca burak yilmazi istedi hah dedim pivot istemiyor bu
Sonra bakiyorsun cenki kanada babele yardimci gonderiyor falan ama kutuya da orta yaptiriyor

Biraz kafasi karisik bence senol gunesin, kafa izni yapsin soyle bi memleketine gitsin, dinlensin azicik

Çevrimdışı mylife1903

çok güzel baskılı oynadık rakibe nefes aldırmadık 2 gol yedik.halbuki rakibe biraz imkan tanıyacak tuzaklar hazırlamalıyız.adamlar ezberledi artık bizi.sağa sola oynamamıza izin veriyorlar.nasılsa gol atamayız orta ile ve yine nasılsa bir şekilde gol yeriz.bu takımın ortasahasının biraz daha deneyici olması lazım topu kaybetmesi lazım planlı olarak rakip çıkarken şok baskı ile top kazanma bunları denemek lazım.
@MURAT abi cok yazdim ben hocanin bu dusuncesini seviyorum, cikarim oynarim deplasman icsaha fsrk etmez ben kedi futbolumu oynarim

Clde nasil oluyor, hoca rakipleri izliyor calisiyor, kafa yoruyor bir iki dokunus yapip azicik torpuliyor bukuyor duzeltiyor cekip ceviriyor
Ligde ise saldim cayira mevlam kayira
Azicik elin deysin hocam ligde de rakipleri izle, tamam kendi futbolunu oyna ama rakibe gore azicik taktik kurgula takimi

Ne bilem rakip kapali at korner direginin ordan taca topu, hemen oracikta cokuver rakibe, bastir arkasindan turk takimlari tac ozurlu zAten. One gecince azicik yerde yatsinlar topcular uj puani kaptirmasinlar

Etiketler: