Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5796888 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi tolga1903

Negredo lens birazcık kariyerinizi düşünüyorsanız gidin bu takımdan lütfen kalmayın lütfen gidin kardeşim

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Negredo nun çıkarılmas büyük bir hata idi
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2017, 20:23:17 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı fani madida

şenol güneş için kayseri maçı benim adıma bütün saygınlığını kaybettiği son noktadır. o nedenle bu maçın sonucuna şaşırmadım.

aslında ilk yarı iyi oynadık ama negredo nasıl çıktı kendisi mi istedi artık bilmiyorum ama bu maçtan sonra baya bi fırtına kopacak o kesin.

yol yakınken şenol güneş ile yollar ayrılmalı artık son iki deplasman iki penaltı golü  :akuma:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Mehmet57

Devre arasi en buyuk transfer hocanin gitmesi olur.

Çevrimdışı 38life

Bugün Vodafone Parkta zayıf Osmanlıspor'a karşı oynanacak hiçbir oyun ve alınacak hiçbir sonuç beni kandıramayacak.

Kananları sahneye alalım...

Çevrimdışı Librarius

Senol Gunes bugun tamamen sacmaladi. Hocadan ve takimdan bu sezon umidi kestim. Negredo gibi rakip stoperlerin dengesini bozan bir oyuncuyu cikarip Cenk gibi tamamen balon bir oyuncuyu sokmasi maci bitirdi malesef. Negredo varken cezahasinda cirit atan takim, Cenk girdikten sonra cezasahasina giremedi. Quaresma'ya artik bir sey soylemeyecegim. Adam mutemadiyen macin icine etse bile formasi garanti, hayranlari alkisliyor.

Senol Gunes'in sacma kararlarini ayakta alkisliyorum.  :claps: :claps: :claps: :claps:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eski inönü

Şenol Güneş ve Quaresma ile derhal yollar ayrılmazsa bu sezon ilk 2'ye giremeyiz. Ortada kangrenleşmiş bir durum var. Fikret Orman bunu görmeli.

Çevrimdışı Berat

Bir de lütfen artık şu Atiba'ya laf etmeyin çıkınca orta sahanın halini görün.

Başkan şu Quaresma'yı kov belki hoca düzelir.

Elindeki malzemeyi berbat eden bir hoca, bir de biz aptalız ya en kötü dakikalarda son 10 dakika sokuyor Lens'i.

Geçen sene ikinci yarıdan beri ortayla karışık rezil futbollar izliyorduk Abou+Tali sağolsun şampiyonluk geldi. Tamer Tuna gelse şampiyon yapardı şu takımı. LANET OLSUN YAPACAĞIN İŞE SENİN!

Çevrimdışı Librarius

Yemin ederim sunu dusunuyorum ciddi ciddi: acaba TS icin yol mu aciyor. Baska bir aciklamasi olamaz bu sacma tercihlerin. Yada Terim geldi hocanin kimyasi tarumar oldu. Negredo nasil cikar ya? Ulan Cenk 90 dakika sicar batirir oyundan cikarilmaz, Negredo harika oynar, rakibi bozar golde atar ama cikarilir. Yuh yuh yuh...

SENOL GUNES SANA INANCIM KALMADI. ADIL FALAN DA DEGILSIN.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Sirk topçunu da al git hocam yetti artık.

Çevrimdışı mertozlu

Negredo lens birazcık kariyerinizi düşünüyorsanız gidin bu takımdan lütfen kalmayın lütfen gidin kardeşim

Öyle valla

Çevrimiçi tolga1903

Negredo niye çıktı şuan tek merak ettiğim bu neden çıkarılır negredo sizin cenkten kazanacağınız 20m euro yüzünden 40m eurodan oluyoruz ulan biz niye çıkarıldı bu adam açıklayacak bir allah kulu yok mu? Eğer gerçekten quaresmayla tartıştı ve quaresma yerine bu adam çıktıysa yazıklar olsun

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Benim elestirilerimi alinti yapip tersini ispatlamaya calisanlari ortaya piste davet ediyorum.

Alin size sirk cambazi, egoist topcunuz ve sonradan kurtarici diye giren ergen velet Oguzhan.

Talisca'yi elestiremiyorum cunku yanlis pozisyonda oynatan hoca. Adam tam bir yardimci forvet, maca sonradan girip skor yapacak adam ama biz hic beceremedigi 10 numara pozisyonunda oynatiyoruz. Takimin gerisine lafim, hepsi elinden geleni yapiyor.

Hoca neden su q7'de bu kadar israr ediyor anlamiyorum.

Sezon basinda en onemli transferin 10 numara oldugunu soyluyordum, suan onun problemini yasiyoruz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Güneş Q7 Tosun el elle hep beraber Ts'ye
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı 38life

İşte buyüzden hiçbirşeyin değişeceğine inanmıyorum. Böyle devam edicek. 23 Aralık gecesi buradayız...

Yorumsuz...

Çevrimdışı Alper1903

hafta ici neler dusunuyordum simdi ne dusunuyorum. artik laf kalmadi bende senol hoca yaziklar olsun.

Çevrimdışı eaglekartal

bu geceden sonra hala şenol güneş bu takımın başında olursa yazıklar olsun.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Lens i kazanabilecek ne yaptın da Dakika 79 iken Lensi oyuna dahil edip ondan Skora katkı yapmasını yada hücuma katkı yapmasını bekliyorsun ve bi takım beklentiler içerisine giriyorsun ? Sayende Lens in Beşiktaş ta oynadığını unuttuk
1 mac kazanıp diğer hafta yine puan kaybı Gol atamıyor bu takım ciddi düşüş var Talisca da özellikle.
Golcü yok.
üstüne birde bu hoca nın inatları ile uğraşmak zorunda kalabiliyor bu taraftar.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

beni asıl düşündüren lens in bonservisi var  5m a mal oldu adamı kaybettik(sadece hoca değil o da bekleneni veremedi ama  q7 kadar ısrar edilse daha faydalı olurdu kesin)... negredo 4.2 m maaş alıyor q7 tartışması yüzünden adamı kaybettik... bugünkü maçta sadece 3 puanı ve bu sezonu belki seneye cl yi kaybetmedik ekonomik olarak da ciddi dar boğaza düşeceğiz maalesef...

her sene şampiyon olmak imkansız zaten 2-3 mevki hariç çok iyi takımdık ama devre arası havlu atmayı hak etmiyordu bu takım oysa ki 1-2 hafta kala kaybedersin anlarım da neyse artık sağlık olsun... 2 sene şampiyon yaptı hoca bizi o kadar kredisi vardı şuan bitirdi seneye de bu kafa takılacaksa ayrılsın takımdan bir an önce artık savunacak bir şeyim kalmadı kendi adıma...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 38life

Rakamları falan boşverin. Şenol hoca'nın tavrına bakın, zihnine bakın, gözlerine bakın, yaptıklarına bakın. Eğer doğru bir şekilde baktıysanız şampiyonluğa hiçbir inancınız kalmayacaktır. Benim kalmadı.

23 Aralık akşamı burada yine Quaresma, Talisca, Atiba konuşacağız. Bundan şüphesi olan var mı aramızda? O halde şampiyon olamayacağımız konusunda da şüphe duymaya gerek yok. Bana şu gün 2.ciliği teklif etseler hiç düşünmeden kabul ederim. Bir şekilde Play-Off'u atlar CL gruplarına kalabiliriz. 2.cilik iyi sonuç. Şenol Hoca'nın yaptıklarına bakınca bunu görüyorum: 2.cilik çok iyi sonuç bu sezon.

Şampiyonluk kaçalı çoooook oldu. Ama bazılarımız yeni yeni fark etmeye başlıyor.

Çevrimdışı mertozlu

Hemen bu akşam alınmalı karar. Basiretini göstersin yönetim. Hoca beni kovun dedi ve hamlesini yaptı. Buna göz yummak saçmalık. Milyon dolarlar harcandı bu takıma.

Çevrimdışı fani madida

bi laf da oğuzhan denen vitaminsize etmezsem kafay yerim.

ya sen var ya o aldığın dolarlar haram zıkkım olsun sana ya oyuna girdi koşacak hali yok yazıklar olsun sana da seni oyuna sokana da  :s20:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Mehmet57

Bugun ki gordugumuz gorevine son vermek icin yeterince sebep. Bu bildigin sabotaj. Su an lig’de ustumuze cikabilecek Goztepe, yakalaybilecek Trabzonspor var. Besiktas olmamasi gereken biryerde, bu da hoca’ya yazilir.

Hoca gonderilip, Tamer hoca ya da yabanci biri (Koeman) gelmeli.

Etiketler: