Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5795188 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Quaresma kırmızı kart görse yemin ederim daha iyi oynarız. 10 kişi daha iyi oynarız...

Çevrimdışı mertozlu

Arkadaşlar dışarıdaydım görmedim, attığımız gol cidden ofsayt mı değil mi? video vs olan var mı elinde link atabilecek?

Çevrimdışı Berat

Tamam pozisyon faul, arkadaşım maç bitecek 1 dakika uzatma verilmiş hala sağa sola çekiyorsun. Yaptığın tripleri seveyim senin Negredo'yu da delirttin. LENS'İ OYNAT HOCA!

Çevrimiçi tolga1903

Cidden lens girsin yeter bıktırdı artık.

Çevrimdışı BORAN

Arkadaşlar dışarıdaydım görmedim, attığımız gol cidden ofsayt mı değil mi? video vs olan var mı elinde link atabilecek?

karar doğru fakat çok ince insiyatif mi kullandı gördü mü bilemiyorum ama doğru karar

Çevrimdışı mertozlu

Oy oy Q7'nin bencil pozisyonunu gördüm. Lanet olsun yeter ya. Çin'e mi gidiyosun nereye gidiyorsan git. Hatta bedava verelim. Negredo delirmekte haklı.

Çevrimdışı Berat

" Negredo’nun o isyanı hem Quaresma’ya hem de ona katlanan hocamıza gelsin. Artık tükendim. Bence kelimeler bitti. Çekiyor. Tekrar çekiyor. Kendini tatmin ediyor. Sonra tekrar çekiyor. Allah Lens’e Orkan’a Cenk’e bana sabır versin. Hocanın da gözünü açsın inşallah. "

Çevrimdışı Ripley

bu bizi şampiyonluktan etmeye mi çalışıyor nedir? elinde hocanın kasedi mi var yoksa? 17 deplasmandır faydası olmayan birine bu tahammül neden? etmediğim küfür kalmadı yeter artık!!!!

Çevrimdışı Berat

bu bizi şampiyonluktan etmeye mi çalışıyor nedir? elinde hocanın kasedi mi var yoksa? 17 deplasmandır faydası olmayan birine bu tahammül neden? etmediğim küfür kalmadı yeter artık!!!!

Geçen sene bolca çalışmıştı zaten Trabzon ve Bursa maçları olmak üzere.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Futbolcu bu kizar isyan eder ne oldu soluyla tam kafaya indirdi. Negredo da tebrik etti. Ama su var Quaresma tekte oynasa 5 orta acacagina 1 ortasi is gorur o kalitede bir adam. Ekran basinda  BASIT OYNA diye yirtinsak da yapmiyor iste.

Çevrimiçi tolga1903

Bir top kontrol ediyo sanırsın dünyanın en iyi futbolcusu, aynı adam saniyeler sonra bir pas veriyo halı sahada verse o pası kavga çıkar. Bizim bu kadar dengesizligi kaldıracak durumumuz mu var her maç katlanıyoruz buna derdimiz ne?

Çevrimdışı 38life

Şenol hoca Negredo'nun iyi futbolunu en güzel şekilde cezalandırdı. Bu takımda iyi futbol cezasız kalmaz.

Çevrimdışı mertozlu

Oha şimdi de Negredo'yu çıkardı. Kafayı yemiş. Q7 değil de Negredo suçlu oldu. Yüzde yüz şaklo prensine laf etti diye çıkarmıştır.

Bravo gol atan santraforunu ilk yarı sonrası çıkaran ilk teknik adam  :claps:

Çevrimdışı Berat

Neden şampiyonluk hayal dediğimi güçlendiren hocaya selamlar.

Çevrimdışı mertozlu

Buraya yazıyorum maçın sonlarına doğru Pektemek'i oyuna almak zorunda kalacak. Fatih Terim dengesini bozmuş anlaşılan.

Çevrimdışı mertozlu

Soyunma odasında Q7-Negredo tartışmış o yüzden çıkarmış diyenler var twitter'da, ne kadar doğru bilemiyorum

Çevrimdışı Kutay

daha sözleşmesi 2020'de bitiyor ,satsan satılmaz 34 yaşında adamı nereye satacaksın off  :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Yazıklar olsun. Bu şampiyonluk satılmıştır. Başka söyleyecek sözüm yok. İyi oynayan takımı değişikliklerle kötü oynamaya zorlayan bir hoca var takımın başında. Her geçen gün çukurun dibine doğru ilerliyor takım. Ama hala bunu görmeyen taraftarlar var. pohpohlayanlar var. Yazık. Şu takım teknik direktörsüz çıksa şu maçı alırdı. Adam iyi oynayan takımı ikinci yarı sadece orta yapan bir takıma çevirdi.

Çevrimdışı mertozlu

İstifa gelir umarım artık. Q7 ile beraber.

Çevrimdışı Berat

Geçen hafta yalvardım burda Osmanlı maçına aldanmayın diye bu hocadan bir ..k olmaz, bir de son 10 dakika sokuyor. Al Portekizlini dolaşın yapacağın işe senin!

Çevrimdışı BORAN

Haca'nın tavırları benim kendisine olan saygımı yitirmiştir.  :claps:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Bu kadroyla olmaz dediğimde çok Tepki geldi lakin gördünüz osmanlı gibi takımları yenebiliyoruz sadece
Bu kadro bu takım ile olmaz kökten değişiklik gerekiyor ve Bu hoca ile de olmaz
Negredo yu çıkarıp Cenk i almanın mantığını çözemedim Yazık hakikaten
bu kadro ile olmaz bu yaş ortalaması ile olmaz.
[ Son Düzenleme: 23 Aralık 2017, 18:20:37 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı BORAN

Geçen hafta bu kadroyu (Talisca-Oğuzhan farkı ile) çıkaran hoca ne gömülmüştü be.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:evillol:  :bandit:

Çevrimdışı 38life

Geçen hafta yalvardım burda Osmanlı maçına aldanmayın diye bu hocadan bir ..k olmaz, bir de son 10 dakika sokuyor. Al Portekizlini dolaşın yapacağın işe senin!

Polyannalara burada gece 3 lere kadar laf anlatmakla uğraştık. Ama anlamazlar. bu maçtan sonra da anlamazlar.

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneş'in yerinde başka herhangi bir antrenör olsa hiç düşünmeden kendini kovdurmaya çalışıyor derdim.

Etiketler: