Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5798035 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Terim yine gazla, balla bi sekilde işi idare eder. Tudor un galatasarayindan daha guclu olacagini düsünüyorum. Ama yeter mi gorecegiz. Ama söyle de bisey var biz feda sezonundayken bunlar en iyi kadrolarindan birisni kurmustu. Ve buna ragmen son yillarda ki en düsuk puanlardan biriyle sampiyon olmuşlardi. Biz de hatırlarsanız o sezon sırf son dakika yedigimiz gollerden 8 9 puan kaybetmistik. Devre arasinda sinan kurumus ve niang yerine webo yu alsak belki de sampiyon olacaktık.

Yani kisaca yine gs nin şampiyon olacagini düsünmüyorum ama tudor un gs sinden daha güclu olacakları kesin

Çevrimdışı cursedofdragon

Terim yine gazla, balla bi sekilde işi idare eder. Tudor un galatasarayindan daha guclu olacagini düsünüyorum. Ama yeter mi gorecegiz. Ama söyle de bisey var biz feda sezonundayken bunlar en iyi kadrolarindan birisni kurmustu. Ve buna ragmen son yillarda ki en düsuk puanlardan biriyle sampiyon olmuşlardi. Biz de hatırlarsanız o sezon sırf son dakika yedigimiz gollerden 8 9 puan kaybetmistik. Devre arasinda sinan kurumus ve niang yerine webo yu alsak belki de sampiyon olacaktık.

Yani kisaca yine gs nin şampiyon olacagini düsünmüyorum ama tudor un gs sinden daha güclu olacakları kesin

evet katılıyorum belki 4.cü olabilirler artık :D

Çok büyük güçlendiler :D  :evillol:

Çevrimdışı mellfred

Sosyal medya tepkilerine göre kulüp yönetiyorlar.

Sosyal medya ergenleri Hamza gitsin dedi, gönderdiler Denizli'yi getirdiler.

Sosyal medya ergenleri "Denizli olmuyor" dediler, Riekerink'e döndüler.

Sosyal medya ergenleri "Riekerink Bey diyeceksiniz" dediler, arkasında durdular.

"Rierkirink'le olmuyor, hırslı biri gelsin. Beşiktaş'ı yenen Tudor'u isteriz" dediler, hoop Tudor geldi.

"Tudor gitsin" dediler, Tudor'u gönderdiler.

"Terim gelsin" dediler, Terim'i getirdiler.

Bu kafayla burunları pislikten kurtulmaz.

Terim Efendi'yi de göreceğiz bakalım.

Biz Ohen'lerle Sellami'lerle oynarken Hagi'lerle Popescu'larla ve hakemlerle şampiyon olmak kolaydı; ya da feda dönemindeyken Sneijder ve Drogba'larla olmak da zor değildi.

Şimdi görelim el mi yaman, bey mi yaman. Tahminimce bunun sonu da Denizli gibi olacak, bir daha açılmamak üzere tarihin tozlu sayfalarına gömeceğiz.
Adamların son kozu.
Zavallılar terimi futbol tanrısı sanıyorlar
Terimi getirdiniz peki
Arif’i Hakan Şükür’ü Hakan Ünsal’ı tütünekeri getirdiniz mi
Peki ya Fetullah Gülen Hocaefendi
O da geldi mi ?
Gerizekalılar kerametin terim de olduğumu sanıyorlar
Athenanın flütünü bulup apolloya meydan okuyan zavallı frig köylüleri...
Rasim hocanın intikamı acı olacak
Bize düşen çok.
Atalarımızın da dediği gibi hep destek tam destek

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı kyiv

Fatih Terim'in gelişi Şenol Güneş'i kendine getirecektir. Hocanın bundan sonra en basit maça bile daha ciddi muamele edeceğini düşünüyorum.Performans vermeyecek oyuncu bu saatten sonra forma yüzü göremez.

Şenol Güneş tahtını bırakmamak için futbolculardan daha motive olacaktır. Şu akşam ki kopan yaygara bile bize yarar.

Şenol Güneş Beşiktaşa hayırlı olsun.  :bandit:

Sivas maçına takımı ful konsantre bekliyorum.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Athenanın flütünü bulup apolloya meydan okuyan zavallı frig köylüleri...

Onu bunu bilmem o flut doner dolasir GS'ye girer.  :evillol:

Hatta bir de komodin vardi uzerine para koyduklari. Ali Sami Yen gitmis gordun mu? Riva gitmis gordun mu? Paralari basmayi gordun mu? Nerede simdi o komodin, o da GS'ye girdi.  :evillol:

Çevrimdışı ozankarakoc

İçinde 'Beşiktaş' geçmeyen post yazmaya içim zor elverdi ama, şunu da paylaşmadan geçemedim...

Andrea Pirlo'nun kitabındaki Fatih Terim bölümlerini hatırlayalım:

"Berlusconi ve Ancelotti arasında karşılıklı sevgiye dayanan, oldukça sağlam bir ilişli vardı. Fakat bunun Milan'ı çalıştıran herkes için geçerli olduğunu söyleyemem, örneğin Fatih Terim...
Fatih oldukça dikkat çekici ve kurallara alerjisi varmış gibi görünen garip bir insandı. Daha en başından Milan'da uzun süre görev yapamayacağı oldukça belliydi ve kısa bir süre sonra da kovuldu.

Terim Milan'dan önce canının istediği her şeyi yapabildiği, daha düşük profilli takımlarda görev almıştı ama burası Milan'dı. Burada bazı hareketlerin tolere edilmeyeceğini herkes bilirdi...
Mesela, öğle yemeğine canı isteyince geç katılıyordu. Milan'ı temsil etmesi gereken resmi aktivitelere kravat takmadan gelebiliyor, sonra bu aktivitelerden 'evinde Biri Bizi Gözetliyor' izlemek için kimseye haber vermeden erkenden ayrılıp, Galliani'yi masasında tek başına bırakıyordu. Kendisini tesislerde John Travolta gibi garip, cafcaflı ve renkli kıyafetler giyerken görüyorduk.

Görevi boyunca kendisinin adeta gölgesi gibi olan deli bir tercümanı vardı. Terim'in 5 dakikalık ateşli konuşmalarını, duygusuz bir şekilde 5 saniyede tercüme eden bir adam... Tercümanı bir ara Terim'e medya ile tüm ilişkilerini süresiz kesmesini tavsiye etti... Medya ile ilişkileri kesmek... Süresiz... Milan'da... İletişimin her şeyden önemli olduğu ve mükemmel yönetilen bir kulüpte...

Özellikle göreve başladığı ilk günlerde yaptığı takım toplantıları ise unutulmazdı. Terim eline bir tebeşir alıp taktik tahtasına 11 daire çizerdi. Tahtadaki her daire sahaya çıkacak bir oyuncuyu temsil ederdi. Ancak konuşmanın ortasında taktik tahtası çizdiği oklardan ve karalamalardan öyle bir hale gelirdi ki, hangi dairenin kimi işaret ettiğini anlamak imkansızlaşırdı. Taktik tahtası, oyuncuları ve mevkileri birbirinden ayırmanın mümkün olmadığı karmakarışık bir hal alırdı. Kısacası tam bir kaos... Sadece kalecinin kendi pozisyonundan emin olabildiği bir kaos...

Toplantı sırasında bir daireyi işaret edip, 'Costacurta, tam burada olman gerekiyor' diye konuşmaya başlardı. Bir gün dayanamayıp, 'Ama patron, o gösterdiğin dairenin biraz önce benim olduğunu söyledin, Costacurta değil ki' demeye zorunlu hissetmiştim.

İşin daha da kötüsü, konuşma ilerledikçe defans bölgesindeki dairelerle, forvettekileri karıştırmaya başlardı. Artık öyle bir hal almıştı ki, kendi aramızda acaba bunu Berlusconi'nin gizli rüyası olan 2-4-4 taktiğini gerçekleştirmek için bilerek mi yapıyor diye şakalaşmaya başlamıştık.

Ancak şaka bir yana, Terim'in taktik bilgisinin yetersizliğini ve tüm oyun planının takımı bağıra çağıra motive ederek, sahada iyi bir sonuç almamızı ümit etmek olduğunu anlamamız çok uzun sürmedi... Belki böyle bir plan başka yerlerde işliyor olabilirdi ama Milan'da işlemezdi. İşlemedi zaten, Milan'da uzun süreli görev alabilmek için bundan daha fazlasına ihtiyaç vardı."
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı alimm

O değilde terim in gs ye gelmesi ile arda nin bize transferi niye ayyuka çıktı....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Berat

Kupa maçına devredebilen varsa çok sevinirim bu sene son kez takımı sahada görme şansım çünkü  :D Teşekkürler, iyi geceler.

Çevrimiçi Necmi

Başkan artık benim gibi düşünüyor @Necmi, son cümlesine bak özellikle. 😀
düşüncelerinin değiştiğini sanmıyorum söz ağızdan çıktı bir kere ondan sonra söylediklerinin
bir önemi yok. zaten ilk dediğindede eurolig için söylemişti THY için bir şey demedi. Bunu üstüne alan thy oldu. sadece söylediklerinin bir açıklamasını yapmış açıklaması hiçde senin dediğin gibi değil sadece
yanlış anlamayı düzeltmiş. Umrumdada değil thy nin bizimle çalışmaması demiş. özür dilerkende aslında sokmuş çıkartmış.armamızda ayyıldız var önce kimi destekleyeceklerine baksınlar demek ilk söylediği kelimedende ağır bir şey aslında. orda R yok daha beter ilk konuşmasında söyleyemediklerini söylemiş işde.
güzel seçilmiş kelimeler devlet firması ayyıldız taşıyan bir türk kulübüyle bir ispanyol firma arasında taraf tutuyorsa kendi bilir diyor. Bizim söylediğimizden farklı bir şey söylemiyor.

Çevrimiçi Necmi

Gol atmak değilde gol pası vermek anlamında baktılar galiba ki kısmen katılıyorum, fellaini tolgay ve ozi nin toplamından fazla gol aozi 20 maç 3 asist olduğuna göre yapar herhalde
ozi hiçte çok asist yapan biri olmadı bir oynadığı sene ilk şampiyonluğumuz olduğu seneydi.
hergün geriye gidiyor. yanlız fellaini öyle golcü asistci bir oyuncu değil esas hüneri orta sahada
neden bir oyuncunun gol asist yapması gerekiyor iyi olması için arkadaki oyuncuların görevi
öndekilerin rahat atmasını sağlamaktır. Oziyide gol asist olarak değerlendirmemek lazım
8 numara olarak yeterli sukor katkısı oluyor sorun sekiz işini doğru yapamaması topu düzgün ileri
gönderemeyip takımın el freni olması. takımın yavaş oynaması orta sahada top çevirmesinin ana nedeni ozi.
yoksa hiç gol atmasın asist yapmasın yeterki topu doğru şekilde üçüncü bölgeye taşısın
bakıyorsun takımın en fazla koşanlarından biri ama maça bakıyorsun üçüncü bölgeye hiç girmemiş. topud göndermemiş doğru dürüst. çok kişi medel oynayınca ne demek olduğunu anladı top bizim ikinci bölgemize her gelişinde bumerang gibi geri dönüyor rakibe nefes aldırmıyorsun çıkmaya cesaret edemiyorlar biliyorlar o top Beşiktaşa geçtiği anda kendi sahalarına inecek ozide nefes alıyorlardı arada tavla bile atıyorlardı :D

Çevrimdışı ardiles

Fatih Terim'in gelişi Şenol Güneş'i kendine getirecektir. Hocanın bundan sonra en basit maça bile daha ciddi muamele edeceğini düşünüyorum.Performans vermeyecek oyuncu bu saatten sonra forma yüzü göremez.

Şenol Güneş tahtını bırakmamak için futbolculardan daha motive olacaktır. Şu akşam ki kopan yaygara bile bize yarar.

Şenol Güneş Beşiktaşa hayırlı olsun.  :bandit:

Sivas maçına takımı ful konsantre bekliyorum.

şenol güneş ve beşiktaşa etkisi olmaz. aykutun rızanın avcının üzerinde etki yapar fakat öncesinde pazar günü tamer hocanın göztepesine karizmayı çizdirmemesi gerekir.

Çevrimiçi Necmi

Parator o parator, şenol hocam ellerini ovuşturuyordur şimdi. Bayern'e şerefli biçimde elenip lige dönelim artık, penaltılara kalmasın gereksiz yere yorulmayalım.
Bize yarar en azından hocanın kafası gene lige döner.
hoca lige baktığında takımın nasıl değiştiğini görüyoruz.

Çevrimiçi Necmi

öle deme kardes, bu herifin bali gassarray balindan daha büyük bal
Adamın balı yoktu arkasında şimdi olmayan himmetçiler vardı.
unuttunuz galiba gs den kovulduğunu türk hocalar arasında kovulma rekoruda terime aittir
bunu kimse dile getirmez mesela
neyse burası Beşiktaş başlığı renklilerle kirletmeyelim.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kabadayi geri donmus. Bakalim yabancilarida gazla oynatabilecek mi.

Hocam dogru yolu bulup q7'yi ilk 11'den cikarsa sampiyonluk yine bizim olucak ama q7 uzerine kurulan oyunla daha cok puan kaybederiz. Oguzhan ve q7'i oturt yedek kulubesine, gerektiginde oynat hocam. Takim 3 hafta icinde her atakta cizgiye acilma zehrini icinden atacaktir.

Çevrimiçi Necmi

O yabanci ilk 11 gaz almaz. O iş Türklere özel:)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hala ne gazı diyorsunuz anlamıyorum o gaz dediğiniz fötöcü dolu takıma
yapılan himmetti. gazla oynayan oyuncular şimdi pensilvanyada en azından bunu görün
renkli taraftarda bunun terim gazı olduğunu sanıyorda fetö darbeyi yediği anda o balda bitti.
şimdi geriye futboldan zerre anlamayan yıllardır şişirilip duran aslında esas kaynağın üstünü
örten örtüdür terim. öyle yaratılan isimle bir takıma geldiğinde iki üç maç gider sonra teknik yetersizliğiyle takım aşağı doğru gider bu milli takımdada böyle oldu hep. yoksa o ünlü gazı avrupa kupasında neden yemedi. milli takım oyuncularını gs ye alacağım diye yağlayıp oynatırdı şimdi artık bunun geçerli bir akçe olmadığı zamanda milli takımıda yüzüne gözüne bulaştırdı. kaç ay oldu bunu milli takımdan
kovdurmak isteyenler şimdi alkış tutuyor bir kaç ay sonrada gs den kovdurmaya başlarlar
Biz işimize bakalım en iyi kadro en iyi hoca en iyi yönetim bizde.

Çevrimiçi Necmi

Kabadayi geri donmus. Bakalim yabancilarida gazla oynatabilecek mi.

Hocam dogru yolu bulup q7'yi ilk 11'den cikarsa sampiyonluk yine bizim olucak ama q7 uzerine kurulan oyunla daha cok puan kaybederiz. Oguzhan ve q7'i oturt yedek kulubesine, gerektiginde oynat hocam. Takim 3 hafta icinde her atakta cizgiye acilma zehrini icinden atacaktir.
Bence yeter artık bu kin senin yüzünden burda quaresma savunucu olacağım
bu takımın herşeyi quaresma gibi konuşuyorsun bütün takımı çöpe atıyorsun quaresma oynarsa
kaybedeceğiz ne demek diğerleri yeşillik olsun diyemi sahaya çıkıyor.

Çevrimiçi Necmi

şenol güneş ve beşiktaşa etkisi olmaz. aykutun rızanın avcının üzerinde etki yapar fakat öncesinde pazar günü tamer hocanın göztepesine karizmayı çizdirmemesi gerekir.
göztepe açık oynayan bir takım gs ye kendi sahasında savunma yapmadan
puan almak zor bunun terimle ilgisi yok gs maçı kazanmaya daha yakın tek kazanamama ihtimali
golü önce yiyip geri düşmesi olur. geçen sefer geri düştüklerinde hakem kurtardı bakalım bu sefer
öyle olacakmı.
bizim için önemli olan sivas maçı o maçı almamız şart hiçde kolay olmayacak.

Çevrimiçi Necmi

Onu bunu bilmem o flut doner dolasir GS'ye girer.  :evillol:

Hatta bir de komodin vardi uzerine para koyduklari. Ali Sami Yen gitmis gordun mu? Riva gitmis gordun mu? Paralari basmayi gordun mu? Nerede simdi o komodin, o da GS'ye girdi.  :evillol:
düzelteyim floryada gitti. :D

Çevrimdışı Ersoy

Devre arası transfer dönemi çok önemli bizim için.Bu sefer baya riskli transferlere girişiyoruz gibi.Hayırlısı bakalım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kuresel isinma hep bunlar
Abi 2011 sonu ve 2012 başı Sivas'ta Askerdim

Kasımın 25 in de teslim oldum , 2 gün sonra kar başladı , Aralıkta -20 leri gördük , Ocak ta -32 yı gördük Şubat başı benim Acemilik bitti , Hataya gittim usta birliğine orada haberlerde gördüm o sene Sivas'ta Martta dahi kar yağiyordu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

tudorun gs sinin ülkede geçerli bir taktiği vardı büyük takımlarda işe yaramasada küçük takımları eziyordu şimdi onuda kaybettiler
terim yabancılara ki gs oyuncularının ego tavan bunlara gazla iş yaptıramaz.
ikinci yarı can o kadar tatlıki hiç bir rakip gözünün yaşına bakmaz hata yapan dibe gider bu bizim içinde geçerli
bu sene lig eski senelerdeki gibi değil aynı ayarda çok takım var ligin yarısı şampiyonluk potasında diğer yarısı düşmeme mücadelesi veriyor
artık rahat tek maç yok ikinci yarıda eskiden üst kopardı alt kopardı ortada suya sabuna dokunmayan ligi istedikleri gibi manuple eden
takımlar olurdu bu sene yok öyle bir şey. ligin kaliteside yükseldi kabul edelim bir malatya çıkıp gsyi yenebiliyor bizimle berabere kalabiliyor.
terimin yapacağı diskalifiye ettiği oyuncuları geri döndürmek bu sebeple birçok yabancıyıda küstürmek mecbur
yerlilere birtek gaz verebilir o nedenle bunlara ağırlık verecek ama gs nin kalitesi yabancılar o nedenle daha iyi olmayacak
tabi en tatlısıda devre arası sağlam para harcayacaklar gene olmadık oyunculara deli paralar verecekler
bizim için tudor daha tehlikeliydi takımı toparlayabilse tek cephede çok iyi şeyler yapabilirdi tudor kötü
hoca değildi. onun şansızlığı ligde bizim olmamız. Bu teriminde şansızlığı olacak. Terimin tüm başarıları rakibi olmadığı
rakiplerinin ligde doğranıp pasifize edildiği başarılardır artık o devir yok biz işimize bakalım sivas maçına odaklanalım

Çevrimiçi Necmi

Abi 2011 sonu ve 2012 başı Sivas'ta Askerdim

Kasımın 25 in de teslim oldum , 2 gün sonra kar başladı , Aralıkta -20 leri gördük , Ocak ta -32 yı gördük Şubat başı benim Acemilik bitti , Hataya gittim usta birliğine orada haberlerde gördüm o sene Sivas'ta Martta dahi kar yağiyordu
demek sen askerken Beşiktaş sivasa hiç gitmemiş oraları ısıtmamış :)

Çevrimiçi Necmi

Devre arası transfer dönemi çok önemli bizim için.Bu sefer baya riskli transferlere girişiyoruz gibi.Hayırlısı bakalım.
bu sefermi bütün transferlerimiz riskli bizim :D
ama hep tutuyor. Her zaman büyük takımlarda havlu atmış oyuncuları alıyoruz
bizim bünyede tedavi ediyoruz. Hani hasta ölmeden önce son bir dirilir eski günlerindeki gibi
olur ya işde öyle birşey :D bunları alıp üst seviye performans alıyoruz.

Çevrimdışı Berat

Yağız abi bi' transfer haberi saldı da Cumartesi'yi bekleyelim gerçi nefret ettiğim bir isim.

Etiketler: