Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5796387 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı sametbagan

Valla aynen forumu kucultup baktim ben mi yazdim diye

Sagdan soldan ortalarla gol arayacam iki uyeliklen
:lol: :lol: sen de artık gömücüler olmayınca bizim safa geçtin ama farkında değilsin

Aslında temelde birebir aynı şeyleri savunuyoruz lakin senin üslubun biraz daha ne bilem böyle denişik anün mü ?

Çevrimdışı mylife1903

:lol: :lol: sen de artık gömücüler olmayınca bizim safa geçtin ama farkında değilsin

Aslında temelde birebir aynı şeyleri savunuyoruz lakin senin üslubun biraz daha ne bilem böyle denişik anün mü ?
Yo gomecez de firsat kalmiyor, herkes gomunce fiyatlar dustu, fenni gomucuyuz ama bu aralar kurtarmiyor

Çevrimdışı tuncaboylu

abou nun iyi olduğunu benden başka kimse söylemiyordu bi necmi abi vardı galiba.

Ben sürekli iyi diyordum abou için sadece şanssız bi gol atsa açılcak diyordumö başkası ile karıştırdın galiba :)

Sadece 1 kere umutsuzluğa kapılıp ümidim azaldı yazdım rizespor macından sonraydı galiba onun haricinde sezon başından beri herkes gömerken  ben güvendiğimi söyledim.

Amatör olarak forvet oynadığım için o kumaşı gördüm adamda sağlam yıkılmıyor alıp top sürebiliyordu sadece bitiremiyordu şanssızlığı vardı.
Bu iddialı cümleleri çok kolay kuruyor insanlar, forumda tek ben söyledim falan. :bandit:

En son Babel'in alınmasını tek başına savunduğunu iddia eden 8 ya da 9 kişi saymıştım, sonra saymayı bıraktım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Kim daha güzel gülüyor karşılaştırma

Lens

Quaresma

Bu karşılaştırma tehlikeli yerlere doğru gidiyor, +18 olmasın Yusuf Tekeli damlar hemen.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mellfred

temmuz 2017 haberi
habere göre geçen ay takımla başlamış olması lazımdı. 

Çevrimdışı mylife1903

Bu iddialı cümleleri çok kolay kuruyor insanlar, forumda tek ben söyledim falan. :bandit:

En son Babel'in alınmasını tek başına savunduğunu iddia eden 8 ya da 9 kişi saymıştım, sonra saymayı bıraktım.

Actirma dosyalari simdi hepsini hepsini arsivliyom
Yakariz bu forumu yakariz

Çevrimdışı mylife1903

habere göre geçen ay takımla başlamış olması lazımdı.
Takimla hamur yoguruyormus

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu PFDK'ya verilen paralar içimi acıtıyor artık, taraftar biraz dikkat etsin ya.

9-0'ın rövanşında bile para cezası yiyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Şu PFDK'ya verilen paralar içimi acıtıyor artık, taraftar biraz dikkat etsin ya.

9-0'ın rövanşında bile para cezası yiyoruz.

Bagiriyoz burdan
Gozlemci ve temsilci diye yillardir

Yersen kulup cok guclu yonetimde is bitirici adamlar var

Lan ayni gozlemci fb gs macinda sagir oluyor bizim maclarda elf kulagi elf gozune evriliyor herif
Legolas adam 500mden kufuru duyuyor

Fetocu bunlar yemin ediyorum
Dosyasini yapacaksin arsivleueceksin

Hangi macta hangi kufur duymus hangi maddeyi gormus
Karsilastieacaksin fb ve gs maclariyla

Çevrimdışı yoruk

Demba Ba bu sezon hiç maça çikmamiş. Inşallah Cenk Tosun'un yerine düşünülmüyordur...

Arda'nin bize gelmesini hiç istemem.

Vida konusunda da eğer oynatmadan para kazanirsak çok acayip iş olur. Talisca için de ayni şey geçerli.

Başkan ve Ahmet Nur Çebi'nin açiklamalarindan bazi oyuncularimizi sattiğimiz izlenimi oluştu bende.
Bence Şenol hocanın kadro tercihlerine göre de Ozi de satıldı ,ya da ciddi talip var.Yönetimin hareketlerine göre de Cenk gidici sanki ?

Çevrimdışı tuncaboylu

Bence Şenol hocanın kadro tercihlerine göre de Ozi de satıldı ,ya da ciddi talip var.Yönetimin hareketlerine göre de Cenk gidici sanki ?
Kesinlikle, zaten Güntekin de verdi tüyoyu.

Çevrimdışı bordele

Bizde gökhan töre diye bir topçu vardı.

Haberdar olan var mı?

Lahmacun ustası olmaya mı karar verdi yoksa..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan Gönül de geçen sene florya sütişi aldı 5 milyon tl'ye. Birçok futbolcunun da bu tarz ticari girişimleri vardır zaten. O kadar boş bir yorum yapmısşın ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Diyeceklerim bu kadar
Av zamanı

Çevrimdışı Dr.Zeck

abou nun iyi olduğunu benden başka kimse söylemiyordu bi necmi abi vardı galiba.

Ben sürekli iyi diyordum abou için sadece şanssız bi gol atsa açılcak diyordumö başkası ile karıştırdın galiba :)

Sadece 1 kere umutsuzluğa kapılıp ümidim azaldı yazdım rizespor macından sonraydı galiba onun haricinde sezon başından beri herkes gömerken  ben güvendiğimi söyledim.

Amatör olarak forvet oynadığım için o kumaşı gördüm adamda sağlam yıkılmıyor alıp top sürebiliyordu sadece bitiremiyordu şanssızlığı vardı.

senden baska hmm  :)

Çevrimdışı mellfred

bana kalırsa da satıldı. cenk'e kişisel garantimi veriyorum ozzy plase

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan hala yeni sözleşme imzalamamış ve de pek yanaşmıyormuş.

Kaynağım disiplin kurulu asil üyelerinden biri. Iyi geceler herkese.

Oğuzhan konusunda gerekli bilgiyi vermiştim.  :bandit:

Çevrimdışı bordele

Başkası yapınca hırslı diyorsunuz.

Orada muhtemelen Negredo'ya, Babel'in olduğu yerde olsan 2 golün vardı demiş olabilir

Portekizce selam vermek manasına geliyordur belki de. Zamanında meireles de bu hareketin portekizcede başka bir anlamı olduğunu iddia etmişti

Bildiğimiz quaresma en iyi ihtimalle biraz hakaretle karışık iki seferdir çizgide boştayım bana pas atmıyorsun falan demiştir. Negredo niye sinirlensin yoksa

Av zamanı

Çevrimdışı arda

Şampiyonlar Liginde doludizgin giden Ufuk Sarıca ve Takımımızın her biri pırlanta gibi basketçilerini canı gönülden tebrik ederim. Az önce wifi şifresi gibi ismi olan takımı yendik evimizde :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı sozkul

Subyan sevmem hormon kokar onlar

Herif lazim herif

Laypsike de guzelleme yapiyrolsrdi
Cok dinamikmis cok gencmis cok super ubermis
Bebelere iki tokat caktik kendilerini seediyorlardi aglayarak maci mi terkeden istersin kendini yerden yere atan mi

Genc futbolcu yoktur
Iyi futbolcu kotu futbolcu vardir

Heriflerde terleyince kötü kokuyor 😀

Çevrimdışı sozkul

Abartma şimdi, abou'yu bir @mylife1903 birde @tangaz beğenmiyordu..

Çevrimdışı sozkul

Çevrimdışı cursedofdragon

Marijan Mrmic: ''Kendisiyle her konuda anlaşmaya vardık. Beşiktaş istediği takdirde kendisi 3 Ocak’ta başlayacak olan devre arası Antalya kampımıza katılacak.''

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada Azeri Madatov'u inceledim, bizim seviye için yetersiz bir adam.

Yaşı da bulunduğu seviye için çok genç değil.

Açıkçası bizim ilgilendiğimizi de sanmıyorum, muhtemelen başka bir Anadolu takımına karşı için biz ilgileniyormuşuz gibi haber yaptıran bir menajeri var heralde(Örnek Arturo Mina)

Çevrimiçi Samet Demir

Gökhan Gönül de geçen sene florya sütişi aldı 5 milyon tl'ye. Birçok futbolcunun da bu tarz ticari girişimleri vardır zaten. O kadar boş bir yorum yapmısşın ki ne diyeceğimi bilmiyorum. Diyeceklerim bu kadar
Töre hakkında dolu yorumlarını bekliyorum o zaman?

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı bordele

Töre hakkında dolu yorumlarını bekliyorum o zaman?

Bireysel çalışmaları devam ediyor. Ocak'ta takıma katılacak. Gelecek sezona tam hazır olur
Av zamanı

Etiketler: