Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5796478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Hoca Medel ve Negredo'yu yine as kadroda denemiş artık bu iki isme sevinebiliriz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

bu arada atiba reyis' in çocugu olmuş ismi "Ayo Siyah Hutchinson"  :) :)

Çevrimiçi Necmi

Birtek beni değil birçok insanı rahatsız ediyor Genç diri bir takım mı istersiniz yoksa Yaş ortalaması 33 olan takım mı ?
Mevcut kadrodan memnunum lakin Genç oyunculardan kurulu bir takım Taze kanlar hepimizi hoşnut eder.
yaş ortalaması 33 diye sıkma evet 29 ortalamadaki tecrübeli bir takım isterim çünkü o gençler tecrübe kazandığında zaten gene takım yaşı böyle olur
bana bir tane başarılı olmuş genç takım söylesene bizim yaş ortalamamız 28.7 diyeceksin 11 in yaşına bak bende diyeceğim şl de oynayan takımların 11 yaşına bak Bilmem farkındamısınız ama şl de rakiplerimiz hep genç kadrolardı. ilk defa avrupada ben rakipleri sahada tecrübeyle
yendiğimize şahit oldum. sahada tecrübesizlikten kaybedecek genç takım yerine tecrübesiyle kazanacak olgun takımı tercih ederim.
yeterki emekliye ayrılmamış içlerinde hala mücadele olan tecrübeli kaliteli oyuncular olsun kadroda biz en büyük verimi
yaşlı dediğin oyunculardan alıyoruz bilmem farkındamısın ozi tolgay toplasan bir atiba etmiyor caneri adrianonun sağ bacağına değişmem
yaşlı dediğin takımın karşısında ligde tutunabilen takım yok şu takımı hiç bozma 3 yıl daha ligde şampiyon olur. Bu arada ufak ufak yaş ortalamasını
aşağıya çekersin kaliteli oyuncularla hem tecrübeli hemde 28-29 yaş aralığında tutarsın takımı

Çevrimdışı mylife1903

Başka türlü genç takım olabiliyorsak her fikire açığım
Pepe 2-3 sene daha rahat oynar bu takımda
Atiba 34
Quaresma 34
Adriano 33
Negredo 32
GG 32
Pepe 33
Tablo ürkütücü lakin tecrübe Fevkalade ama ŞL + Lig kaldıramıyor mevcut yaş ortalamasındaki oyuncular
Babel Pepe oynar da diğerleri Ağır Çekim
2 sene önceki Beşiktaş olmalı yaş ortalaması bakımından Başkan da zaten aylar öncesi çıktığı tv programında takımı seneye gençleştirme operasyonu olacağını beyan etti.
Yas ortalamasi genc futbolcu falan romantik sacmaliklardir
Cok basarili olmus bir tane genc takim hatirlamiyorum

Genc yasli futbolcu da yoktur

Oynadigimiz lig turkiye ligi sonucta bizim bu takim 40 yasinda sahilden gelip sahaya ciksin gene herkesi yener

Çevrimdışı mylife1903

Birtek beni değil birçok insanı rahatsız ediyor Genç diri bir takım mı istersiniz yoksa Yaş ortalaması 33 olan takım mı ?
Mevcut kadrodan memnunum lakin Genç oyunculardan kurulu bir takım Taze kanlar hepimizi hoşnut eder.
Subyan sevmem hormon kokar onlar

Herif lazim herif

Laypsike de guzelleme yapiyrolsrdi
Cok dinamikmis cok gencmis cok super ubermis
Bebelere iki tokat caktik kendilerini seediyorlardi aglayarak maci mi terkeden istersin kendini yerden yere atan mi

Genc futbolcu yoktur
Iyi futbolcu kotu futbolcu vardir

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reyise katılıyorum, futbolcular kalmali Topçular gitmeli.
Verim aldığımız sürece yaşa pek takilmayalim.
(Tabi ,takımın hepsi yaşlı olsun anlamı da çıkmasın)
Topculari gonderirsek 15 tane transfer lazim, susuyom ondan

Çevrimiçi Necmi

Hoca Medel ve Negredo'yu yine as kadroda denemiş artık bu iki isme sevinebiliriz.
lensde girecek bu kadroya çünkü negredo oturunca lense büyük ihtiyaç olacak
ikinci yarı 3 kulvardada gideceğimiz için her oyuncuya ihtiyacımız var şl de bayerni eleyip
nisan aylarını görürüz kupa var lig var. :ebebe:

Çevrimdışı Berat

Şu video ile biraz gözleri açalım, yedek kanadımız da adamlara çarpıtırıp (!) gol attırabiliyor. Negredo ile Lens beraber bi' ısınsalar lig darmaduman.

Çevrimdışı mylife1903

Tuncaboylu yazmış yukarıda: genc oyuncu fetişi var ülkede. Eğer Leipzig gibi, Monaco gibi cok iyi genclere milyonlar harcayacak paran yoksa genc oyuncu macerasina girmeyeceksin. Ben olsam stoperlerden birini, beklerden en az birini, kanatlardan en az birini Avrupanin buyuk takimlarinda gorev yapmis ama artik forma sansi bulamayan oyunculardan secerim. Yine Avrupa'da tecrube sahibi, olgun (hadi yasli diyelim) bir forvetin de olacak. Araya genc ve yetenekli oyunculari dolduracaksin. Bu mantiktan sasmayalim her sezon lige damga vururuz. Gecin genc oyuncu fetisizmini. Yas ortalamasi 29 olmayan kadroya kadro demem ben. Bizim lig bunu gerektiriyor cunku.
Su kadroyu 40 yasina kadar oynatsinlar agzimi acip bir kere genc oyuncu falan demem

Adriyanoyi gencken alabilir misin alamazsin
Berazilyada bulacam desen dogumevinde sevilla ile yarisman lazim

Azicik arizalatina goz kapatmayi ogrenmemiz lazim futbolcularin. Ismail ve pekto seviyesinde olmadikca besiktasin futbolcusuna azicik musamaha gosterilmeli ama dogru transfer sart.

Pepe yasliymis. He yasli, genc olsa real de iynar be abi de diyemezsin oynuyordu

Yasli iyidir iyi, tecrube iyidir
Simdi genc futbolcu nolacak askerden gelmis gibi saldiracak oraya buraya sonra hemen bosalacak ayaklari dizleri falan ama tecrubeli oylemi biraz yavas biraz hizli temposu sabit karsidaki rakibe gore
Isin akisini degistiren yuksek pozisyon bilgisi ve tecrube ile oyle bosalmaz hemen dizleri ayagi macin sonunu getirir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Şu video ile biraz gözleri açalım, yedek kanadımız da adamlara çarpıtırıp (!) gol attırabiliyor. Negredo ile Lens beraber bi' ısınsalar lig darmaduman.

quaresma daha iyi.

Çevrimdışı mylife1903

Paran olsa da gerek yok bence.

Bu ülkede genç yetişmez, Leipzig'in kadrosu bizde olsa 3 puan kaybından sonra herkes elinde kürekle koşar, olacak adam da olmaz.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O laypsikin kadrosu gelsin konya deplasmaninda 1 puani zor gorur o bebeleri bi ali parantezine alirlar, aglaya aglaya kacarlar

Sitay daaavn beach derler sonra yerde de tekmelerler

Ali camyari temsili

Çevrimdışı mylife1903

milan satılana kadar 20 yıl bu şekilde beslendi.
Milan iyidir iyi
Yapilmisi var
Buldun mu yapisacan kalecin falan 40lik olacak
Defansin yas ortalamasi 38 falan olacak

Çevrimdışı Berat

quaresma daha iyi.

Tabii canııııım aksi düşünülemez, Lens'e 3 maç üst üste şans gelsin Abou'da olduğu gibi ağlarsın.

Çevrimdışı mylife1903

Beni etmez

Larva mi izleyeceZ, subyan idmanyurdu degil burasi
Besiktas yetistirici takim degildir yarismaxi takimdir

Çevrimdışı sametbagan

Gençler ile fantazi yaşarsın hayal edersin ama sahada maçı kazanacak olanlar heriflerdir.

Herif topçun oldumu korkmayacaksın bizde fazlası ile var herif.Bi ara fener öyleydi rapaiç anelka hoydonklar

Gs de hagi ergün pembe popescu tafarel falan

Bizde de zago ronaldo sergen tümer guntri harbi bu gunti ne topçuydu aga ya rakip omuzu koyuyordu herif kaya gibi yerinde dururdu rakip duvara çarpmış gibi iki seksen yerde olurdu.

Bu sene de bizim herif topçumuz çok negredo pepe adriano tosiç medel cenk babel

Kısaca Herif topçu = Şampiyonluk ve avrupada başarı demek.

Ha birde en önemli herif Hocamız var bide rakiplerde olmayan

Tabii canııııım aksi düşünülemez, Lens'e 3 maç üst üste şans gelsin Abou'da olduğu gibi ağlarsın.

abou nun iyi olduğunu benden başka kimse söylemiyordu bi necmi abi vardı galiba.

Ben sürekli iyi diyordum abou için sadece şanssız bi gol atsa açılcak diyordumö başkası ile karıştırdın galiba :)

Sadece 1 kere umutsuzluğa kapılıp ümidim azaldı yazdım rizespor macından sonraydı galiba onun haricinde sezon başından beri herkes gömerken  ben güvendiğimi söyledim.

Amatör olarak forvet oynadığım için o kumaşı gördüm adamda sağlam yıkılmıyor alıp top sürebiliyordu sadece bitiremiyordu şanssızlığı vardı.

Çevrimdışı mylife1903

Gençler ile fantazi yaşarsın hayal edersin ama sahada maçı kazanacak olanlar heriflerdir.

Herif topçun oldumu korkmayacaksın bizde fazlası ile var herif.Bi ara fener öyleydi rapaiç anelka hoydonklar

Gs de hagi ergün pembe popescu tafarel falan

Bizde de zago ronaldo sergen tümer guntri harbi bu gunti ne topçuydu aga ya rakip omuzu koyuyordu herif kaya gibi yerinde dururdu rakip duvara çarpmış gibi iki seksen yerde olurdu.

Bu sene de bizim herif topçumuz çok negredo pepe adriano tosiç medel cenk babel

Kısaca Herif topçu = Şampiyonluk ve avrupada başarı demek.

Ha birde en önemli herif Hocamız var bide rakiplerde olmayan
Senin sifreyi falan mi kapmislar

Çevrimdışı Berat

Birkaç kişi hariç zaten hepimiz Abou niye oynamıyor diye üzüldük sonra sonucu gördük, Mitrovic her oynadığında iyi sinyaller veriyor onu da savunuyoruz. Lens ve Negredo devreye girdiğinde hücum çeşitliliği ve bitiricilik artacak artistlikler azalacak, topuk pası yerine Negredo'nun boş kaleye yuvarlamasını görmek istiyorum basit olarak. @cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

abou nun iyi olduğunu benden başka kimse söylemiyordu bi necmi abi vardı galiba.

Ben sürekli iyi diyordum abou için sadece şanssız bi gol atsa açılcak diyordumö başkası ile karıştırdın galiba :)

Sadece 1 kere umutsuzluğa kapılıp ümidim azaldı yazdım rizespor macından sonraydı galiba onun haricinde sezon başından beri herkes gömerken  ben güvendiğimi söyledim.

Amatör olarak forvet oynadığım için o kumaşı gördüm adamda sağlam yıkılmıyor alıp top sürebiliyordu sadece bitiremiyordu şanssızlığı vardı.
La sen ne ara futbol oynamaya zaman buldun bi oturusta 4kg pilav yoyen adam futbol mu oynar, sen o janti bilgisayarinda amator olarak fifa oynuyorsundur :evillol:

Birkaç kişi hariç zaten hepimiz Abou niye oynamıyor diye üzüldük sonra sonucu gördük, Mitrovic her oynadığında iyi sinyaller veriyor onu da savunuyoruz. Lens ve Negredo devreye girdiğinde hücum çeşitliliği ve bitiricilik artacak artistlikler azalacak, topuk pası yerine Negredo'nun boş kaleye yuvarlamasını görmek istiyorum basit olarak. @cursedofdragon

Sana katılıyorum ben attığın video'da Quaresma'yı daha çok beğendim :)

Çevrimdışı Egos

La sen ne ara futbol oynamaya zaman buldun bi oturusta 4kg pilav yoyen adam futbol mu oynar, sen o janti bilgisayarinda amator olarak fifa oynuyorsundur :evillol:

Bi ara bulduk abi işte zamanı oynadık herşey lise başlayınca kadar güzeldi orda bozuldu :D

4 kg pilav mı oha :D

Ben pesciyim abi küçüklüğümden beri tek bildiğim pes hiç değiştirmedim winninge elevıncıyız :D  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Bi ara bulduk abi işte zamanı oynadık herşey lise başlayınca kadar güzeldi orda bozuldu :D

4 kg pilav mı oha :D

Ben pesciyim abi küçüklüğümden beri tek bildiğim pes hiç değiştirmedim winninge elevıncıyız :D  :evillol:
O vinik elivinin cok faydasini gordum
Capon ligi izlerken 3/5 kelime anliyorum

Çevrimdışı mylife1903

galiba sen kapmışsın ağabey.
Valla aynen forumu kucultup baktim ben mi yazdim diye

Sagdan soldan ortalarla gol arayacam iki uyeliklen

Kim daha güzel gülüyor karşılaştırma

Lens

Quaresma

Etiketler: