Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794335 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Aynen öyle Tosic e teklif var sene sonu satılır muhtemelen
Atiba Quaresma nın kesin gitmesi lazım takımdaki yaş ortalamasının bu denli yüksek olmasında Atiba Quaresma etkin rol oynuyor ikiside 34 lük ihtiyar
Mitroviç Vida gelince Marcelo seviyesine gelecek bunada inanıyorum
GG yerine sağ bek te alınacak Ki alınmalı Caner lede devam edilip edilmemesi konusunda bocaladım bu aralar.
Pepe ile adriyano da gitsin

Çevrimdışı underworld

Devre arası satmazlar Cenk'i.
Negredo yu Çine satalim
Tosic ingiltere
Talisca Malezya
Yeterli olur

Çevrimdışı İhsan

Bizde gökhan töre diye bir topçu vardı.

Haberdar olan var mı?

Lahmacun ustası olmaya mı karar verdi yoksa..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayir

Pideci oldu.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Pepe ile adriyano da gitsin
Başka türlü genç takım olabiliyorsak her fikire açığım
Pepe 2-3 sene daha rahat oynar bu takımda
Atiba 34
Quaresma 34
Adriano 33
Negredo 32
GG 32
Pepe 33
Tablo ürkütücü lakin tecrübe Fevkalade ama ŞL + Lig kaldıramıyor mevcut yaş ortalamasındaki oyuncular
Babel Pepe oynar da diğerleri Ağır Çekim
2 sene önceki Beşiktaş olmalı yaş ortalaması bakımından Başkan da zaten aylar öncesi çıktığı tv programında takımı seneye gençleştirme operasyonu olacağını beyan etti.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Negredo yu Çine satalim
Tosic ingiltere
Talisca Malezya
Yeterli olur
Negredo nun ekmeğini bi doğru düzgün yiyelim hele
dur daha yeni buldu kendini.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Talisca da önemli bişey yokmuş.

Çevrimdışı underworld

@mylife1903 reyise katılıyorum, futbolcular kalmali Topçular gitmeli.
Verim aldığımız sürece yaşa pek takilmayalim.
(Tabi ,takımın hepsi yaşlı olsun anlamı da çıkmasın)

Çevrimdışı Berat

Atiba Quaresma nın kesin gitmesi lazım takımdaki yaş ortalamasının bu denli yüksek olmasında Atiba Quaresma etkin rol oynuyor ikiside 34 lük ihtiyar
GG yerine sağ bek te alınacak Ki alınmalı Caner lede devam edilip edilmemesi konusunda bocaladım bu aralar.

Bu anlayış baya saçma olur, böyle kulüp yönetilmiyor maalesef. Kademe kademe zamanla gerekli değişiklikler yapılır, bütün takımı değiştirmişsin. Pepe+Atiba+Adriano+Tosic bize lazım olan isimler, bu isimlerden maksimum verim alınır daha.

Çevrimdışı BORAN

Negredo yu Çine satalim
Tosic ingiltere
Talisca Malezya
Yeterli olur

Bence mantıklı hem hoca kadro kurma konusunda sıkıntı çekmez ayrıca taraftarda o niye oynamadı bu niye oynamadı diye boş boş konuşmaz.

Çevrimdışı mellfred

Bizde gökhan töre diye bir topçu vardı.

Haberdar olan var mı?

Lahmacun ustası olmaya mı karar verdi yoksa..

ben de merak ediyorum. bence yöneticilerin de haberi  yok
bu adamın şu sıralar takıma katılması gerekiyordu sakatlık haberlerinde

Çevrimdışı tuncaboylu

Katar kamp muhabbeti de fos çıktı.
Neden?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

http://www.fanatik.com.tr/2017/07/09/besiktas-ta-gokhan-tore-soku-1305935

Çevrimdışı Berat

Kanatlar Hollandalılar ile uçuşa geçsin. Skor makinesi breh breh.. 🔝🏴🏳

Çevrimdışı tuncaboylu

SON DAKİKA !!!!!

Anderson Talisca Tolgay la girdiği ikili mücadelede sakatlandı

detaylar birazdan.
Christmas hesabı yapıyordur kavruk.

Çevrimdışı underworld

Neden?

Başkan Antalya demiş

Çevrimdışı tuncaboylu

Neden gitmesi lazım, yaş ortalaması neden rahatsız ediyor seni?

Çevrimdışı Librarius

Başka türlü genç takım olabiliyorsak her fikire açığım
Pepe 2-3 sene daha rahat oynar bu takımda
Atiba 34
Quaresma 34
Adriano 33
Negredo 32
GG 32
Pepe 33
Tablo ürkütücü lakin tecrübe Fevkalade ama ŞL + Lig kaldıramıyor mevcut yaş ortalamasındaki oyuncular
Babel Pepe oynar da diğerleri Ağır Çekim
2 sene önceki Beşiktaş olmalı yaş ortalaması bakımından Başkan da zaten aylar öncesi çıktığı tv programında takımı seneye gençleştirme operasyonu olacağını beyan etti.

Tuncaboylu yazmış yukarıda: genc oyuncu fetişi var ülkede. Eğer Leipzig gibi, Monaco gibi cok iyi genclere milyonlar harcayacak paran yoksa genc oyuncu macerasina girmeyeceksin. Ben olsam stoperlerden birini, beklerden en az birini, kanatlardan en az birini Avrupanin buyuk takimlarinda gorev yapmis ama artik forma sansi bulamayan oyunculardan secerim. Yine Avrupa'da tecrube sahibi, olgun (hadi yasli diyelim) bir forvetin de olacak. Araya genc ve yetenekli oyunculari dolduracaksin. Bu mantiktan sasmayalim her sezon lige damga vururuz. Gecin genc oyuncu fetisizmini. Yas ortalamasi 29 olmayan kadroya kadro demem ben. Bizim lig bunu gerektiriyor cunku. 
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2017, 18:49:14 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı tuncaboylu

Başkan Antalya demiş
Yine Eto'o yu almaya çalışmasalar bari.

Çevrimiçi Samet Demir

10 milyon a satmak istemediğimiz adam kendini bitirmek üzere.

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı tuncaboylu

Tuncaboylu yazmış yukarıda: genc oyuncu fetişi var ülkede. Eğer Leipzig gibi, Monaco gibi cok iyi genclere milyonlar harcayacak paran yoksa genc oyuncu macerasina girmeyeceksin. Ben olsam stoperlerden birini, beklerden en az birini, kanatlardan en az birini Avrupanin buyuk takimlarinda gorev yapmis ama artik forma sansi bulamayan oyunculardan secerim. Yine Avrupa'da tecrube sahibi, olgun (hadi yasli diyelim) bir forvetin de olacak. Araya genc ve yetenekli oyunculari dolduracaksin. Bu mantiktan sasmayalim her sezon lige damga vururuz. Gecin genc oyuncu fetisizmini. Yas ortalamasi 29 olmayan kadroya kadro demem ben. Bizim lig bunu gerektiriyor cunku.
Paran olsa da gerek yok bence.

Bu ülkede genç yetişmez, Leipzig'in kadrosu bizde olsa 3 puan kaybından sonra herkes elinde kürekle koşar, olacak adam da olmaz.

Çevrimiçi Necmi

milan satılana kadar 20 yıl bu şekilde beslendi.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Neden gitmesi lazım, yaş ortalaması neden rahatsız ediyor seni?

Birtek beni değil birçok insanı rahatsız ediyor Genç diri bir takım mı istersiniz yoksa Yaş ortalaması 33 olan takım mı ?
Mevcut kadrodan memnunum lakin Genç oyunculardan kurulu bir takım Taze kanlar hepimizi hoşnut eder.

Çevrimiçi Necmi

Paran olsa da gerek yok bence.

Bu ülkede genç yetişmez, Leipzig'in kadrosu bizde olsa 3 puan kaybından sonra herkes elinde kürekle koşar, olacak adam da olmaz.

lepzig bizim takım olsaydı bizim takımda leipzig ve iki maçı leipzig kazansaydı şimdi üstlerine toprağıda örtmüş bir daha çıkamasınlar diye çiğniyorduk :D

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

arda turan' ı şenol hoca isterse tamam ama menajer işi olacaksa uzak dursun. takıma gnç topçu lazım artık. max meyer, cyle larin vs.

Etiketler: