Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5794437 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Arda haberleri iyice arttı.

Atletico Madrid performansı ile oynayacağını bilseniz cevabınız ne olurdu ?  :biggrinking:
Sene basi olsa gsye tokat atmak icin bisi demezdim ama dusune bir daha vurulmaz ustelik devre arasi oldu.

Cevap veriyorum,

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Atletico Madrid performansı ile oynayacağını bilseniz cevabınız ne olurdu ?  :biggrinking:
Gerek yok biz takımı gençleştirelim diyoruz hala 30 yaş üstü oyuncuların adı geçiyor şaka mı bu ?

Çevrimdışı underworld

Katar kamp muhabbeti de fos çıktı.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON DAKIKA !!!!
Beşiktaş Dembaba ile anlaştı Sözleşme 2,5 yıl
NTVSPOR

Çevrimdışı Erdem Ayaz

SON DAKİKA !!!!!

Anderson Talisca Tolgay la girdiği ikili mücadelede sakatlandı

detaylar birazdan.

Çevrimdışı arda

Senol hoca gorusmeye gitmis diyorlar. 20 yasinda, 1.85 boyunda kanat/forvet. Chelsea, Atleti, Inter gibi takimlara karsi tecrubesi var.

185lik sol ayaklı Kerim Frei değil mi bu?
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı özgür

Ardayı alsınlar bir saniye düşünmem vodafone park önünde üzerime bi bidon su döker yakarım kendimi. Yaparım. Eved!

Çevrimiçi Necmi

Sene basi olsa gsye tokat atmak icin bisi demezdim ama dusune bir daha vurulmaz ustelik devre arasi oldu.

Cevap veriyorum,

vurmayıp üstüne çıkıp çiğnesek olmazmı :alala:

Çevrimiçi Necmi

Ardayı alsınlar bir saniye düşünmem vodafone park önünde üzerime bi bidon su döker yakarım kendimi. Yaparım. Eved!
bu soğukta :D

Çevrimiçi Necmi

adamı zayıflatana kadar birbuçuk sene geçer malulen emekli olur o göt erimez.

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA !!!!!

Anderson Talisca Tolgay la girdiği ikili mücadelede sakatlandı

detaylar birazdan.

ciddi mi sakatlığı.

Çevrimiçi COB

Demba Ba bu sezon hiç maça çikmamiş. Inşallah Cenk Tosun'un yerine düşünülmüyordur...

Arda'nin bize gelmesini hiç istemem.

Vida konusunda da eğer oynatmadan para kazanirsak çok acayip iş olur. Talisca için de ayni şey geçerli.

Başkan ve Ahmet Nur Çebi'nin açiklamalarindan bazi oyuncularimizi sattiğimiz izlenimi oluştu bende.

Çevrimdışı Berat

#ComeToHuzurevi

Yaş ortalamasını gelecek sene kademeli düşürmeliyiz. Cenk ve Oğuzhan giderse zamanın Milan kadrosu gibi olacak yaşlar :D

Çevrimdışı Erdem Ayaz

#ComeToHuzurevi

Yaş ortalamasını gelecek sene kademeli düşürmeliyiz. Cenk ve Oğuzhan giderse zamanın Milan kadrosu gibi olacak yaşlar :D
:D
Ciddi ciddi baya yaşlı oldu takım zaten Quaresma Tosic Adriano Satılır muhtemelen
Adriano nun yerine genç sol bek Quaresma ve tosic in yerine de Vida ve Lens var
Kenan karaman felan diyorlar genç bi takım kuracağız sene sonu.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

ciddi mi sakatlığı.
hala bir bilgi yok bu konuyla alakalı
Zaar ciddi değil sakatlığı öyle olsa haberi hemen duyulurdu.

Çevrimdışı Berat

Ciddi teklif yoksa Adriano ve Tosić kalabilir. Vida-Mitrovic-Lens-Orkan ısındırılır zamanla.  Şu seneyi de başarıyla atlatırsak zaten artık yaş konusuna sararız :D @Erdem Ayaz

Çevrimdışı Mehmet57

185lik sol ayaklı Kerim Frei değil mi bu?

Hoca gorusmek icin kendisi gittiyse Kerim gibi yapmaz

Çevrimiçi Samet Demir

Bizde gökhan töre diye bir topçu vardı.

Haberdar olan var mı?

Lahmacun ustası olmaya mı karar verdi yoksa..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Ciddi teklif yoksa Adriano ve Tosić kalabilir. Vida-Mitrovic-Lens-Orkan ısındırılır zamanla.  Şu seneyi de başarıyla atlatırsak zaten artık yaş konusuna sararız :D @Erdem Ayaz
Aynen öyle Tosic e teklif var sene sonu satılır muhtemelen
Atiba Quaresma nın kesin gitmesi lazım takımdaki yaş ortalamasının bu denli yüksek olmasında Atiba Quaresma etkin rol oynuyor ikiside 34 lük ihtiyar
Mitroviç Vida gelince Marcelo seviyesine gelecek bunada inanıyorum
GG yerine sağ bek te alınacak Ki alınmalı Caner lede devam edilip edilmemesi konusunda bocaladım bu aralar.

Çevrimdışı underworld

SON DAKIKA !!!!
Beşiktaş Dembaba ile anlaştı Sözleşme 2,5 yıl
NTVSPOR
Hoaaydaaa

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Beşiktaş, Demba Ba'yı yeniden kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah beyazlılar Shanghai Shenhua ile yollarını ayıran Senegalli golcü ile iki buçuk yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Demba Ba, Beşiktaş formasını bir kez daha giymek için gün sayıyor. Siyah beyazlılar bir süredir temas halinde oldukları Senegalli oyuncu ile anlaşma aşamasına geldi.

Geçen sezonun ardından ameliyat olan Ba’nın sağlık ve performans raporlarını inceleyen Beşiktaş, sonuçların olumlu çıkması üzerine harekete geçti.

Kulübü Shanghai Shenhua ile sözleşmesini sona erdiren Demba Ba için bonservis bedeli ödemeyecek olan siyah beyazlılar, tecrübeli oyuncu ile 2.5 yıllık mukavele imzalamayı planlıyor.

BİR YABANCI OYUNCUYA VEDA

Beşiktaş Senegalli oyuncuyu kadrosuna katması halinde kadrosunsan 1 yabancı oyuncu çıkartmak zorunda kalacak. Şuan Aras ve Boyko ile 14 yabancı futbolcusu olan siyah beyazlıların, Ba’ya kontejan açmak için en az 1 yabancı oyuncu ile yollarını ayırması gerekiyor.

Haber Kaynağı: NTV Spor

Çevrimdışı underworld

Cenk için çok uçuk bir teklif yoksa devre arası gitmesin.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Cenk için çok uçuk bir teklif yoksa devre arası gitmesin.
Devre arası satmazlar Cenk'i.

Çevrimdışı İhsan

Daha büyük Turan devletini kuramadık ki @levitate   :icool:

Yani kurmaya ugrasiyoruz  :evillol:
 :hiho:
[ Son Düzenleme: 19 Aralık 2017, 18:28:55 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Etiketler: