Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5770915 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Alper1903

Alabileceğin hangi 10 numara ya da santrafor Bayern'e karşı fark yaratabilir ki?

20 civarında teklif varsa, devre arası Cenk'i de satalım.

Kuranın tek iyi tarafı Real gelmemiş olması, Ronaldo ödül için fazla kasıyor bu maçlarda.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben lig için diyorum abi transferi. Ayrıca Real'de sadece Ronaldo kasıyor Burada komple Bayern kasıyor.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı tuncaboylu

Tek kötü ihtimal fark yemek. Fark yemediğimiz sürece kimsenin herhangi bir sonuca üzüleceğini sanmıyorum artık. Rakip zaten ortada... Adam gibi şöyle 2 gollü, 3 gollü elenelim Münih'e karşı boy göstermiş olalım ligimize dönelim.
Sen öyle san.

Penaltılarla elensek bile isyan edecek ve oyuncu gömecek adamlar olacak.

Çevrimdışı Egos

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben lig için diyorum abi transferi. Ayrıca Real'de sadece Ronaldo kasıyor Burada komple Bayern kasıyor.
Bayern yerine Basel/Sevilla falan çıksaydı transfer yapardık, çünkü tur şansımız yüksekti ve çeyrek final ödülü ile parasını çıkarır idik.

Şimdi bence başkan elini cebine atmaz.

Çevrimdışı Alper1903

[ Son Düzenleme: 11 Aralık 2017, 15:36:57 Alper1903 ]

Çevrimdışı Egos

Sen öyle san.

aksi durumda "bayern'i yendin de ne oldu? şampiyonlar ligi'ni mi kazanacaksın?" icrası beklenebilir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Tek kötü ihtimal fark yemek. Fark yemediğimiz sürece kimsenin herhangi bir sonuca üzüleceğini sanmıyorum artık. Rakip zaten ortada... Adam gibi şöyle 2 gollü, 3 gollü elenelim Münih'e karşı boy göstermiş olalım ligimize dönelim.
Ben iki maçta da gol bulacağımızı ve öyle üzücü skorlar almayacağımızı düşünüyorum. Bu eşleşme bazı oyunculara ekstra motivasyon da sağlayacaktır.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı levitate

ihsan ağabey boş ver, gel biz kura konuşmaya devam edelim. bayern çıksın diyorum, bitsin bu hasret.
@Egos abi kahinmisin :ı
bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bayern yerine Basel/Sevilla falan çıksaydı transfer yapardık, çünkü tur şansımız yüksekti ve çeyrek final ödülü ile parasını çıkarır idik.

Şimdi bence başkan elini cebine atmaz.

Katılıyorum o yönden iyi oldu.  :tabe:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

aslında beyern ile oynamak fena olmadı gibi. tecrübe kazanacagız en azından. ne zamandır şöyle üst düzey takımla oynamamıstık. celtic, anderlecht falan zorlayabiliyorsa bizde zorlarız heralde. rahat kafa ile oynamak lazım. elensek kimse bişey diyemeyecek. mesela vodafone arenada yensek(imkansız degil) müthis olur. gs, real madride elenmisti ama yenmisti kendi sahasında. aynı seyi bizde yapabiliriz.

Çevrimdışı Egos

@Egos abi kahinmisin :ı

benimle alakalı değil, aiglebordeaux 4-5 gün önce sonucu ilan etmişti, oradan kopyaladım.

Çevrimdışı 38life

Sen öyle san.

Penaltılarla elenirsek evet öyle bir durum olması muhtemel. "Ulan o penaltıyı nasıl atamazsın" "O bomboş kafayı nasıl sokamadın" falan diye isyan edenler olacaktır elbet :) Ama şöyle dışarda 2-0 içerde 1-1 falan gibi bir skorla elenirsek herkes mutlu mesut evlere dağılır bence :D

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Çevrimdışı cursedofdragon

Penaltılarla elenirsek evet öyle bir durum olması muhtemel. "Ulan o penaltıyı nasıl atamazsın" "O bomboş kafayı nasıl sokamadın" falan diye isyan edenler olacaktır elbet :) Ama şöyle dışarda 2-0 içerde 1-1 falan gibi bir skorla elenirsek herkes mutlu mesut evlere dağılır bence :D

böyle elenirsek bir çok insan vefat eder yazık olur.

Çevrimdışı Berat

Aynen, fark ettim sildim yorumu. Maalesef buymuş...

Kura ayrı fikstür ayrı berbat, hoca şu kadronun değerini anlasın artık kalan 19 maçın 15ini almamız içten bire değil.

Çevrimiçi tolga1903

Top class takımla eslesmediler diye ağlayan renkliler bayram ediyor şuan. Açıkçası 2 güzel maç izleyeceğiz güzel tecrübe olacak. Avrupa fatihi dedikleri yosmalar bile çıkmamıştı allianz arenaya daha evvel. Tek umudum bayern'in kemik oyuncularının çok sık sakatlık yaşaması. Ribery robben boateng falan takvimin yarısını sakat geçiriyorlar. Şimdiden kingsley coman diyorum dünyanın en hızlı futbolcularından biri çok üzebilir bizi. Rummenigge bu hafta içinde transferde fazla para harcamayacaklarının altını çizdi yani öyle olağanüstü birini almayacaklardır devre arasında bu piyasada ancak az harcıyoruz dedikleri bile tolisso'ya 40 milyon euro vermek:) Şansımız az olmakla birlikte allianz arenada ne kadar zorlayabilirsek o kadar artacaktır inanıyorum. Bu arada beklerimiz ve kanat oyuncularımızın nasıl defans yapacağı en önemli soru işareti zira kapanan takımlara karşı bazen Beşiktaşlaşabiliyorlar:) Geçen seneki atletico madrid maçlarını dakika dakika analiz etmemiz gerekir. Şans bizimle olsun.

Çevrimdışı ardiles

gs maçını bu hafta oynamış olsaydık, forumda kurayla ilgili yazılan çizilenler farklı olurdu. dünkü maç ölçü alınınca beşiktaşın seviyesini idrak edemiyoruz sanırım. münihle ilgili sıkıntı taraftar ve tribünler, çıkması muhtemel olaylar. oyun olarak öyle diş geçirebileceklerini sanmıyorum.

adriano-gönül ikilisini oynatmadan grupta ilk 3 maçı kazandık. hafıza tazeleyelim. ideal kadro olmamasına rağmen en yakın rakibe 5 puan fark koyduk. adri-gönül monaco-porto 2. maçlarında sahadaydı fakat grup ağası olarak oynamıştık ölüm kalım maçlarımız değildi.

gomez reyiz in kurayla ilgili yorumuna merak ediyorum.

Çevrimdışı 38life

Ben iki maçta da gol bulacağımızı ve öyle üzücü skorlar almayacağımızı düşünüyorum. Bu eşleşme bazı oyunculara ekstra motivasyon da sağlayacaktır.

Ben de gol bulacağımızı düşünüyorum ama baya bi gol yiyeceğimizi de düşünüyorum bi yandan. Adamlar hem çok güçlü hem de bize çok ters.

Çevrimdışı mellfred

Kuraya üzülmedim açıkcası. 16’ya kalan ekiplerin zayıf takımla eşleşme ihtimali %10 falandır. Asıl üzüldüğüm çok kötü bir fikstüre sıkıştık
Korkarım her iki lige de havlu atabiliriz

Çevrimdışı Egos

Kura ayrı fikstür ayrı berbat, hoca şu kadronun değerini anlasın artık kalan 19 maçın 15ini almamız içten bire değil.

basel ya da sevilla'nın gelmesi de bu fikstürü kolaylaştırmazdı. yanlış haftaya denk düştük.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Ben de gol bulacağımızı düşünüyorum ama baya bi gol yiyeceğimizi de düşünüyorum bi yandan. Adamlar hem çok güçlü hem de bize çok ters.
Orta sahada Medel şart oğlu şart. Rakibin orta bölgede olası top kayıplarında -hani oynamaz ama- Lens'e tekte aktaracağı toplardan ekmek yiyebiliriz aslında.

Çevrimdışı Egos

gs maçını bu hafta oynamış olsaydık, forumda kurayla ilgili yazılan çizilenler farklı olurdu. dünkü maç ölçü alınınca beşiktaşın seviyesini idrak edemiyoruz sanırım. münihle ilgili sıkıntı taraftar ve tribünler, çıkması muhtemel olaylar. oyun olarak öyle diş geçirebileceklerini sanmıyorum.

adriano-gönül ikilisini oynatmadan grupta ilk 3 maçı kazandık. hafıza tazeleyelim. ideal kadro olmamasına rağmen en yakın rakibe 5 puan fark koyduk. adri-gönül monaco-porto 2. maçlarında sahadaydı fakat grup ağası olarak oynamıştık ölüm kalım maçlarımız değildi.

gomez reyiz in kurayla ilgili yorumuna merak ediyorum.

"bayern münih almanya'nın beşiktaş'ı." diye açıklama yapmış ağabey.

Etiketler: