Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5770631 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu yakınlarda Leipzig ile Almanya kupasında eşleşip zor bela 4-3 yenmişlerdi. Futbol bu nihayetinde zevkli karşılaşmalar olacak ama özellikle ilk maçın önü ve arkasındaki lig maçlarında ciddi sıkıntı yaşamayız inşallah. Fiziksel ve mental olarak ciddi yorucu olacak bizim için.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Bayern'in oyunu bize çok ters. Rakip ceza sahasına çabuk çoğalıyorlar. Bizim en sevmediğimiz şeydir bu. Tosic oynarsa ayvayı yedik demektir. Kiben hocanın Tosici oynatacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Koa_lAA

basel-sevilla-porto üç ingilize çıkmış... hayret şaktar ı da totenam a verselerdi bari... ayıp etmişler ingilizlere..hemde çok...

Çevrimdışı fatihbjk

Geçen sene Lyon'u çektiğimizde son top diye hatırlıyorum. Hatırlayan var mı?

Hocanın yapması gereken şey, dünkü Kayseri'nin bize oynadığı oyununun aynısını Bayern'e denemek olmalı. Lensle felan kontra deneyecez, belki bi ihtimal diyorum. %5 ihtimal tabi o da

Çevrimdışı cursedofdragon

Bayern'in oyunu bize çok ters. Rakip ceza sahasına çabuk çoğalıyorlar. Bizim en sevmediğimiz şeydir bu. Tosic oynarsa ayvayı yedik demektir. Kiben hocanın Tosici oynatacağını düşünüyorum.

açık oynaması avantaj boş alanlar bulabiliriz tabi.

Lens medel oynarsa.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şimdi Bayern' e karşı açık mı oynayacağız?

Hocam bazen söylediklerinin gelip seni de vurabileceğini düşünmelisin.

Çevrimdışı sermet00

Bence iyi kura.Şöyle ki finale çıksak da çıkacağımız max seviye buydu yani bir nevi final maçı.Takımın Bayern’i unutması lazım 2 ay yoksa işimiz iş

Çevrimdışı 38life

açık oynaması avantaj boş alanlar bulabiliriz tabi.

Lens medel oynarsa.

Normalde açık oynayan rakip istiyoruz evet ama Bayern bu. Açık oynamasa daha iyi bile olabilir yani. Açık oynayan rakip istediğimize pişman edebilirler.

Çevrimdışı 38life

Bu burada dursun da... O akşam bir hatırlarız...

Normalde açık oynayan rakip istiyoruz evet ama Bayern bu. Açık oynamasa daha iyi bile olabilir yani. Açık oynayan rakip istediğimize pişman edebilirler.

Pepe & Vida olucak yav  o kadar da değil :)

Çevrimdışı Liquidator

Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı sermet00

Bu burada dursun da... O akşam bir hatırlarız...

Medel diye biri kalmadı ki takımda hoca sağolsun

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu yakınlarda Leipzig ile Almanya kupasında eşleşip zor bela 4-3 yenmişlerdi. Futbol bu nihayetinde zevkli karşılaşmalar olacak ama özellikle ilk maçın önü ve arkasındaki lig maçlarında ciddi sıkıntı yaşamayız inşallah. Fiziksel ve mental olarak ciddi yorucu olacak bizim için.

Aynı örneği bende vermek istiyorum abi. Leipzig bu adamlara bu kadar direndiyse bizde birşeyler yapabiliriz demek ki.

Çevrimdışı 38life

Kimmich "We should do everything to not concede a goal at home in the first game" demiş.

Gol için defanstan çok fazla ödün vermeyeceklerini söylemiş. Ama güven olmaz bu gavurlara.

Çevrimdışı 38life

Pepe & Vida olucak yav  o kadar da değil :)

Hoca'nın Tosic'ten vazgeçeceğine inanıyor musun? Ben şahsen inanmıyorum. Medel'i oynatacağından bile şüpheliyim.

Çevrimdışı Alper1903

Şu kuranın nadir pozitif etkilerinden biri de artık mecburen transfer yapacaklar, mecburen 10 numara alacaklar veya santrafor, mecburen medel-lens-negredo kadroya dahil edilecek.

Yapmazlarsa sonuç belli yani çok şaaapmaya gerek yok.

Çevrimdışı mertozlu

Bu kuranın tek hoşuma giden yanı Şaktar ya da Basel olsaydı dünyanın pek umrunda olmayan eşleşme olacaktı, yayıncı da az olurdu. Şimdi hayvan gibi basın mensubu takip eder maçları. Sosyal medyada da ses getireceğiz.

Ayrıca Şaktar ya da Basel'e elenseydik takımı çarmıha gerenler çıkardı, şimdi rahat kafa oynayacağız, bu daha iyi bile olabilir.

Hoca'nın Tosic'ten vazgeçeceğine inanıyor musun? Ben şahsen inanmıyorum. Medel'i oynatacağından bile şüpheliyim.

medel'i oynatırda atiba-medel yapar :)

Çevrimdışı 38life

Bayern münih maçı için 11'imizi yazıyorum :D

Fabri
Gökhan
Pepe
Vida
Adriano
Tosic
Mitrovic
Medel
Atiba
Necip
Tolgay

Çevrimdışı Ersoy

Şu kuranın nadir pozitif etkilerinden biri de artık mecburen transfer yapacaklar, mecburen 10 numara alacaklar veya santrafor, mecburen medel-lens-negredo kadroya dahil edilecek.

4-2-3-1 çıkarız ne medel ne lens ne negredo oynar.

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tuncaboylu

Alabileceğin hangi 10 numara ya da santrafor Bayern'e karşı fark yaratabilir ki?

20 civarında teklif varsa, devre arası Cenk'i de satalım.

Kuranın tek iyi tarafı Real gelmemiş olması, Ronaldo ödül için fazla kasıyor bu maçlarda.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Bu kuranın tek hoşuma giden yanı Şaktar ya da Basel olsaydı dünyanın pek umrunda olmayan eşleşme olacaktı, yayıncı da az olurdu. Şimdi hayvan gibi basın mensubu takip eder maçları. Sosyal medyada da ses getireceğiz.

Ayrıca Şaktar ya da Basel'e elenseydik takımı çarmıha gerenler çıkardı, şimdi rahat kafa oynayacağız, bu daha iyi bile olabilir.

Tek kötü ihtimal fark yemek. Fark yemediğimiz sürece kimsenin herhangi bir sonuca üzüleceğini sanmıyorum artık. Rakip zaten ortada... Adam gibi şöyle 2 gollü, 3 gollü elenelim Münih'e karşı boy göstermiş olalım ligimize dönelim.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şaaapmaya hiç gerek yok zira gelen oynayamıyor. Boşa masraf olmasın. :s20:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: