Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5776977 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Son 3 yılın 14. hafta puan sıralamaları..

Bu şu demek. Sıralamayı bizim performansımız belirliyor. Çok gereksiz puan kayıpları yaptık. Yoksa liderlik zor degildi.

Çevrimdışı Necmi

Selamun Aleykum abiler,

Yaklasik iki yil bu forumu takipteyim. Sayenizde futbol adina, genel kultur adina cok sey ogrendim. Herkesin farkli dusuncelerde olmasina ragmen ortak noktamiz olan Besiktas'da bulusabilmemiz cok guzel birsey.

Adim Malik, 24 yasindayim, Hollandada ikamet etmekteyim. Hafta ici dort gun Islam Universtesine gidiyorum. Hafta sonlarida fabrikada calisiyorum. Evliyim ve insaAllah bende bundan sonra bu forumda sizinle guzel vakit geciririm.

Sampiyon olmamiz dilegiyle, hayirli gunler!
Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunun bi tık üstü de , tam işler yolunda keyfimiz gıcırken borçlar morçlar bi konu açılıp herkesin eline bi hesap makinası alması falan olmuş mu diye baktım , çok şükür ona giren olmamış henüz :)
O işlere @underworld bakıyor hesap kitap ondan sorulur :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çok değinen olmuş bende yazayım Farklı bir GS galibiyetini bende 3-4 FB galibiyetine değişmem

Şu kibirlileri yerle bir etmenin mutluluğu paha biçilemez, FB den nefret ederim ama GS ye karşı hislerimi ne nefretle ne de başka bir şeyle açıklayamam o derece yani :tabe:

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Selamun Aleykum abiler,

Yaklasik iki yil bu forumu takipteyim. Sayenizde futbol adina, genel kultur adina cok sey ogrendim. Herkesin farkli dusuncelerde olmasina ragmen ortak noktamiz olan Besiktas'da bulusabilmemiz cok guzel birsey.

Adim Malik, 24 yasindayim, Hollandada ikamet etmekteyim. Hafta ici dort gun Islam Universtesine gidiyorum. Hafta sonlarida fabrikada calisiyorum. Evliyim ve insaAllah bende bundan sonra bu forumda sizinle guzel vakit geciririm.

Sampiyon olmamiz dilegiyle, hayirli gunler!
Aleyküm Selam. Hoşgeldin arkadaşım.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

@Necmi abi ek olarak Terim federasyona tazminat davası açmıştı bir takımla anlaşamazsa şu kadar para ödenir maddesinden sırf o yüzden olsa dava bitene kadar imza atmaz bir yere ya da o zararı çıkarmadan atmaz

+1903.. Terim için 1. öncelik paradır her zaman.. Boşuna imPARAtor dememişler adama  :evillol:

Alıntı
Türkiye Futbol Direktörlüğü görevine geçtiğimiz aylarda son verilen Fatih Terim, 3.5 milyon Euro’yu bulan tazminatı için Türkiye Futbol Federasyonu aleyhine tazminat davası açınca yeniden gündeme geldi.Tecrübeli teknik adam dün katıldığı bir etkinlikte konuyla ilgili olarak, “Ortada tarafların imza koyduğu bir anlaşma var. Sözleşme gereği yerine gelmezse her Türk vatandaşının sahip olduğu hakka sahip olarak sözleşme yerine gelmediği için yargıya başvurabilirim. Dolayısıyla ben de yargıya gittim. Sonuçlarını bekleyeceğiz” açıklamasını yaptı.
Milan ayda 100 bin Dolar verdi
Terim’in tazminat için hukuk yoluna başvurması, akıllara kurt hocanın geçmiş yıllarda yaşadığı maceraları getirdi. 2001 yılında Milan’daki görevine son verilen Fatih Terim, 2 yıl boyunca İtalyan kulübünden aylık 100 bin Dolar para almış ve bu tazminat hakkını kaybetmemek için başka bir kulüple anlaşmamıştı.
500 bin Doları TFF’den almıştı
Fatih hoca, Milan’dan sonra çalıştırdığı Galatasaray’da da benzer bir süreç yaşadı. Özhan Canaydın döneminde Sarı-Kırmızılı takımın başında oldukça kötü günler geçiren Terim, görevine son verilince tazminatını almak üzere TFF’ye başvurmuş ve 500 bin Dolar almıştı. Federasyon da bu parayı Galatasaray’ın gelirinden keserek zararını karşılamıştı.

kimse rotasyon seçeneği içinde tolga kaleye geçsin seçeneğini düşünmüyor :evillol:
:o_o: Aman diyim abı

3 dakika oynadı ama maçın kahramanlarından biri oldu. şimdi maçı düşününce aklıma ilk stoperlerin içinden geçişi geliyor. maçın en güzel karelerinden biriydi.
:evillol: :evillol: :lol: :lol: :lol:

bu maç sadece galip geldiğimiz bir maç değildi herkesin kalkan bir taraflarını indirdik bu ligin
tek büyüğü biziz dedik dosta düşmana. ligin başından beri öve öve bitiremedikleri takımla kartalın tarla
faresiyle oynadığı gibi oynadık. :evillol: rencide ettik.
Rencide ettik demek hafif kalır yahu :D

Çevrimdışı arda

Beşiktaş'ta ŞOK! Pepe, Atiba, Quaresma, Tolgay ve Babel kadro dışı bırakıldı. (Fanatik)
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tuncaboylu

Pepe, Babel, Quaresma, Atiba ve Tolgay Almanya'ya götürülmemiş.

Güzel. Mitrovic ve Orkan kesin ilk 11'de o zaman.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Sanırım GG de kadroda yok Babel ile şut çalışıyor.

Çevrimdışı Ottoman

Eyvallah abiler sagolun sicak karsilayisiniz icin, cok memnun oldum.. 

Bu arada ilahi adalet yillarin acisini cikariyor.

Besiktas ve Senol Gunes Turk futbolunda turlu oyunlarla magdur edilen iki aktordu. Bir araya gelmeleri muazzam bir sinerji uretti.

Baska onemli bir durum daha var. Beinsport super lig maclarini beynelmilel hale getirip onlarca farkli ulkede yayinliyor. Bu durumun Besiktas'in altin donemine denk gelmesi de ilahi adalet. Turkiye futbolu denince artik akla ilk gelen takim Besiktas. Haramzade kuluplerin sefil halleri de beynelmilel olarak teshir ediliyor. Yani her acidan harika bir durum.
+1903 :ok: :claps: :claps:

Çevrimdışı levitate

Beşiktaş'ta ŞOK! Pepe, Atiba, Quaresma, Tolgay ve Babel kadro dışı bırakıldı. (Fanatik)
kullanılan kelimelere bak bi an kavga çıktı falan zannettim :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Koa_lAA

allahım şu güzelliğe bak... cl son maçı için önemli topculardan bazılarını kadroya almıyoruz... senelerce avrupalı buralara gelirdi yedek kadrolarla...sonra o kadroları zar zor yener veya yenemeyip kahrederdik... küstah avrupa haddini bil  :sevinc :biggrinking:

Çevrimdışı onurturan

kullanılan kelimelere bak bi an kavga çıktı falan zannettim :D
arda abi şaka yapıyor galiba sametin  tivitırda takvim gazetesine yaptığı gibi
çünkü hemen baktım ben de kızıp ama öyle birey göremedim..
yada anında değiştirdi (Hakaret Yasak)₅ bilemiyorum..

Çevrimdışı Koa_lAA

yalnız rotasyon-tolga-werner... hiç hoş durmadı...

Çevrimdışı arda

arda abi şaka yapıyor galiba sametin  tivitırda takvim gazetesine yaptığı gibi
çünkü hemen baktım ben de kızıp ama öyle birey göremedim..
yada anında değiştirdi (Hakaret Yasak)₅ bilemiyorum..

Yok Fanatik'ten almadım haberi :D şaka yaptım tabi ama Fotomaç, Hürriyet, Aspor, NtvSpor felan desem çok göze batardı, bende sıradan seçtim bitane, ALAYINA ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZDIRACAZ O SENE DE BU SENE!!

PS: Kontrol edeceğini bilsem @onurturan vallaha yazmazdım öle, hiç hit vermeye gerek yok böle tiplere.. Bunların gazeteciliği kazan ne olursa kazan zihniyeti, rating getirsinde canlı yayında muz da yalarlar, salya sümük ya'lı yu'lu jargonla atıp tutarlar.. Yahu arkadaş şu Erman'ın tvlerde anlattığı top açı kamera zımbırtısını biz 1990larda devlet lisesinde fiziik dersinin optik konusunda iki hafta'da geçmiştik.. Ne oldu bu kadar anlamıyorum ki yıllardır evreka edasıyla elinde bi top bi değnek lömbür lömbür atıp tutuyor :) Hadi benim yaşım yetmez izlemedim topçuluğunu ama babam bu kalas gibi topçuydu top geçer adam geçmezdi dedi hakkında :D @Necmi abi denk gelmiştir mutlaka :)

Son olarak, bütün bu laleler lazım bize aslında, yalnızlık Allah'a mahsus, ABD'si komunizme, Rusya'ya Iran'a illa bir anti-ye ihtiyaç duyar yoksa zirvede yalnızlık olmaz çökersin. Sarışınlar birbilrlerinden tanımlar kendilerini. Biz bize yeteriz , Beşiktaş'lılık iyi insan olmaktır. Efendi olmaktır. Kendini bilmektir. Bu laleler olmasa biz, Töre'ye, Q7'ye felan sarmaya başlarız.. Birlik ve beraberlik başarıyı getirir. Ustam; şu @Necmi abinin içtiğinden bi tane daha getir de neşemiz yerine gelsin. Neyse, ne diyoduk, işte bu laleler istemeden taraftarı konsolide ediyorlar :) O kadar okuduz, öyle değilmidir? yoksa bu neçe okumaktır! O ikinciyi söylemeyecektim. :D
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 15:15:22 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Pepe, Babel, Quaresma, Atiba ve Tolgay Almanya'ya götürülmemiş.

Güzel. Mitrovic ve Orkan kesin ilk 11'de o zaman.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rotasyon iyidir hoştur da.. Ne bileyim biraz fazla mı olmuş ne  :lol:

---------------Fabri-----------------
Gökhan - Mitroviç - Tosiç - Caner
-------- Medel - Oğuzhan--------
---Orkan------Talisca------Lens---
--------------Negredo------------

Pepe oynasaydı en azından.. Tosiç Mitroviç ikilisi saçmalarsa Leipzig de fişek gibi takım.. Allah korusun.. 

Çevrimdışı mertozlu

Pepe-Mitrovic tandemi bekliyordum ben de, Tosic o golün de gazıyla saçmalayabilir. Öff. Bari kalede rotasyon olmasın, Tolga oynarsa 4-5 yeriz maazallah. Son maçı şöyle tatsız bitirmeyelim.

Fabri

gg-mitovic-medel-adriano

oğuzhan-necip

orkan-talisca-lens

negredo

Çevrimdışı arda

Pepe-Mitrovic tandemi bekliyordum ben de, Tosic o golün de gazıyla saçmalayabilir. Öff. Bari kalede rotasyon olmasın, Tolga oynarsa 4-5 yeriz maazallah. Son maçı şöyle tatsız bitirmeyelim.

Fabri

gg-mitovic-medel-adriano

oğuzhan-necip

orkan-talisca-lens

negredo

Bu da benden gelsin..

Fabri

gg-mitrovic-tosiç-adriano

oğuzhan-medel

lens-talisca-caner

negredo

Orkan, Cenk, Necip..

Necip >> GG, medel

Cenk >> Adriano

Orkan>> Lens, Caner

Çevrimdışı Necmi

allahım şu güzelliğe bak... cl son maçı için önemli topculardan bazılarını kadroya almıyoruz... senelerce avrupalı buralara gelirdi yedek kadrolarla...sonra o kadroları zar zor yener veya yenemeyip kahrederdik... küstah avrupa haddini bil  :sevinc :biggrinking:
ahahaha içimizden geçecekler :bandit:

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Pepe Adriano Nun oynamaması lazım.

Etiketler: