Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5774531 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı mellfred

Şenol hocaya saldıran Ümit Özat hümanistmiş arkadaşlar... :lol: :lol:
Adam yiyen hümanist. cannibal human

Çevrimdışı mellfred

Atiba?
Atiba olmaz abi. Yoklukta gideri var ama
Hücumda çok Aksar kanat
Bu sene de şampiyon olalım basıp parayı iyisinden 25’lik bir şey bakalım horaya

Çevrimdışı goktasoktay

Terim geleceği ve 1-2 transfer daha yapacakları zaman şampiyon olacaklarını sanıyorlar. Gs'lilerde futbol aklı denilen şey  çok az. Ergen taraftarlarının sosyal medyada yapıp ettikleri kulüplerini yönlendiriyor gördüğüm kadarıyla. Çok ciddi sorunları var öyle Terim ve 1-2 transferle çözülemeyecek derecede ama bu geçmiş alışkanlıklarından da bir türlü vazgeçemiyorlar. Bütün sorunları Tudor'a yükleyerek gerçeklerle yüzleşmekten kaçıyorlar.
Aynen öyle. Terim denen şahıs kaos futbolu oynatan, futbolcuları gazla oynatmaya çalışan bir tip. Gs de türk oyuncu da yok oynayacak. Keşke gelse, kime gaz verecek its dı fitbol, dets dı fitbol 🤣🤣🤣

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Savaş

O değil de. Ne koyduk beeee...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

O değil de. Ne koyduk beeee...

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fakat iyi koyduk, çok güzel koyduk

Çevrimiçi Sinan66

bunlari böyle yenmek çok önemliydi. hep diyorlardi ki "biz kötüyüz ondan iyi gözüküyonuz" al lider olduklari sezonda ezdik büzdük  :D

Çevrimdışı kyiv

En azsa iyi ozaman abi çeyrekte de çıkmaması gerekiyor mu realin yoksa sadece bu kura da mı?

Real bu turda çıkmasın bir sonraki tur zaten maksimum gaz ile oynayacağız. Çıksa da fark etmez. Tadına varalım bu turda Bayern bir sonraki tur real sonra yarı final city finalde barcelona ile  :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Şampiyonlar Ligi fenomeni Cenk Tosun aslında kimdir?

http://twitter.com/gztcom/status/937747095347347456

@Necmi önceleri youtube gibi tivitırı da forum içinde görüntülü ekleyebiliyorduk; bi ara bakacaktınız hatırlatiim dedim de  :D
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 01:08:11 Necmi ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Necmi

Negredo

Lens Ozi Orkan

Medel Tolgay

Caner Tosic Mitrovic Gökhan

Fabri

CL maçına bu şekil de çıkalım.
kimse rotasyon seçeneği içinde tolga kaleye geçsin seçeneğini düşünmüyor :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Fırsat bulup giremiom yazamıom , en azından yenince neredeler tayfasından addedilmeyeyim diye bi yazayım dedim , ne koyduk be ne koyduk  :D Yalnız @Necmi abi sizin tribünde devre arası sağlam bi kavga çıktı nasıl görmedin yauw. Polis aldı bir kaçını götürdü.
maçın oynanmadığı anlarda inzivaya çekiliyordum :bandit:
az dinlenelim biz yaşlıyız o tempoya dayanmak için mola lazım.
hala sesim düzelmedi.

Çevrimdışı cagdas44

http://twitter.com/HaberKartali/status/937798915902050304

Oğuzhan, Babel’in kramponlarını kazanabilmek için sıraya girdi. 👀  :kop: :kop:

Çevrimdışı Türkay

Nejipjan var, her isi yaparim abi modu acik

Bu cocugun da hakki odenmez, laypsik macina kaptan ciksin

Atiba?

Topraktan girme orijin bi yedek sağ bek fena olmaz ama yav devşirme yerine :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

Negredo da tam bir golcü golü attı yalnız , kaleciyi yatırıp geçiş falan.. Gomezden , hadi zorla abubakardan beri özlemişiz şöyle kaleciyle karşı karşıya kalınca zbam diye vurma sevdasında olmayan , yatırıp kaldıran bi golü. Az daha süre alsa topun dibine inmeleri , sağından soluna çekip zbamlamaları da görürüz kendisinden de napsın ooolan üç dakkada bu kadar.
3 dakika oynadı ama maçın kahramanlarından biri oldu. şimdi maçı düşününce aklıma ilk stoperlerin içinden geçişi geliyor. maçın en güzel karelerinden biriydi.

Çevrimdışı Türkay

kimse rotasyon seçeneği içinde tolga kaleye geçsin seçeneğini düşünmüyor :evillol:

Aman Necmi abi bence yedek kulübesinde kaptanlığı gerçekten güzel idare ediyor boş ver sahaya çıkıp tadımız kaçmasın :D
[ Son Düzenleme: 05 Aralık 2017, 00:46:12 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Necmi

Çok iyi oldu çok. Bundan sonra Beşiktaş ismini duyduklarında 2 kez düşünecekler. Hak etmişlerdi bunu  :bandit:
bu maç sadece galip geldiğimiz bir maç değildi herkesin kalkan bir taraflarını indirdik bu ligin
tek büyüğü biziz dedik dosta düşmana. ligin başından beri öve öve bitiremedikleri takımla kartalın tarla
faresiyle oynadığı gibi oynadık. :evillol: rencide ettik.

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi onundeki penaltilari gormuyor kavgayi mi gorecek.

Kendi dalmistir bi renkli bulup onda gormemis olabulu
yok fırata fena daldım bir ara alttaki polisler bana pis pis bakıyordu. :bandit:
ama tamamen bireyseldi :D

Çevrimdışı Necmi

Bunun bi tık üstü de , tam işler yolunda keyfimiz gıcırken borçlar morçlar bi konu açılıp herkesin eline bi hesap makinası alması falan olmuş mu diye baktım , çok şükür ona giren olmamış henüz :)
Bu sefer onu renkliler yapıyor hatta ileri gidip bizede ffp geleceğini söylüyorlar.
umut işde şu anda ffp içinde olduğumuzu bile bilmiyorlar 3 senedir ffp ile birlikte içlerinden geçtiğimizden habersiz konuşuyorlar işde. :D

Çevrimdışı Necmi

Aslında bir de çok ulaşılamaz noktada gördükleri Terim'in onlara geri dönmesini, arena'da bir de öyle çakmamızı daha sonra başkan bırakmadan bir uefa kupası kazanıp ülkeden isimlerini komple silip dilencilere çevirmek istiyorum ama çok mu şey istiyorum bilmiyorum.
Birde terimle çakarsak bütün umutlarını ellerinden almış oluruz :evillol:

Çevrimdışı Necmi

Terim geleceği ve 1-2 transfer daha yapacakları zaman şampiyon olacaklarını sanıyorlar. Gs'lilerde futbol aklı denilen şey  çok az. Ergen taraftarlarının sosyal medyada yapıp ettikleri kulüplerini yönlendiriyor gördüğüm kadarıyla. Çok ciddi sorunları var öyle Terim ve 1-2 transferle çözülemeyecek derecede ama bu geçmiş alışkanlıklarından da bir türlü vazgeçemiyorlar. Bütün sorunları Tudor'a yükleyerek gerçeklerle yüzleşmekten kaçıyorlar.
2 aydır oyuncuların ücretlerini ödeyemiyorlarmış diye bir şey geldi kulağıma
bu sorunları varsa tamamı yabancıdan oluşan 11 le papazı bulurlar.

Çevrimdışı Necmi

26 Mayıs Ukrayna kyivdeki final için uçak bileti fiyatlarına baktım şimdilik 2000 tl civarı. Tur geçtikçe artacak ona göre :eyes :bandit:
2000 tl ne oluyor özel uçakmı tutuyorsun :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Şu cumartesi buluşmasında hiç foto çekmediniz mi yahu @Necmi abi, @panic13 ve diğer arkadaşlar?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hatırlamıyorum :utan

Çevrimdışı Necmi

Aynen öyle. Terim denen şahıs kaos futbolu oynatan, futbolcuları gazla oynatmaya çalışan bir tip. Gs de türk oyuncu da yok oynayacak. Keşke gelse, kime gaz verecek its dı fitbol, dets dı fitbol 🤣🤣🤣

ciğerciyle serdar azize verir gazı ilk maç ömür boyu sakatlanırlar :D

Çevrimdışı Necmi

Fakat iyi koyduk, çok güzel koyduk

ama az koyduk :bandit:

Çevrimdışı Necmi

Şampiyonlar Ligi fenomeni Cenk Tosun aslında kimdir?

http://twitter.com/gztcom/status/937747095347347456

@Necmi önceleri youtube gibi tivitırı da forum içinde görüntülü ekleyebiliyorduk; bi ara bakacaktınız hatırlatiim dedim de  :D
bulamadık bizden kaynaklı bir durum değil sanırım ama tekrar bakmak lazım

Çevrimdışı sozkul

bu maç sadece galip geldiğimiz bir maç değildi herkesin kalkan bir taraflarını indirdik bu ligin
tek büyüğü biziz dedik dosta düşmana. ligin başından beri öve öve bitiremedikleri takımla kartalın tarla
faresiyle oynadığı gibi oynadık. :evillol: rencide ettik.

Sen gülerken aklıma Erman geldi...  :evillol:

Etiketler: