Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5778376 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

Bu galibiyetin en güzel yanı GS'lilerin özgüvenini yerlebir etmemiz oldu. Bunları ben eskiden ünlü olup kendini hala ünlü zanneden tiplere benzetiyorum. Sizin devriniz geçti beyler demek için önemli bir fırsattı. Çünkü bu elemanlar ŞL'de 2 yıldır yendiğimiz takımları küçümseyip Östersucks (mudur nedir) bozgununu görmezden gelen acayip tipler. Maçtan önce konuştuğum 1-2 arkadaş futbol olarak bizim epey önümüzde olduklarından falan bahsediyordu. Maçtan sonra baktım futbolla alakaları kesilivermiş aniden.  :lol:

Bizim istediğimiz zaman nasıl bi takım olduğumuzu gördüler ve yenilgiyle birlikte sinmiş durumdalar. Devre arasına kadar 3'te 3 yaparsak bunlar dağılır gider, kolay kolay toparlanamazlar..

ezilmiş ve tarihi farktan kurtulmuş olabilirler, bu sene sonunda muhtemelen finansal olarak batacaklar ama olsun onların UEFA kupası var.  :)

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aslında bir de çok ulaşılamaz noktada gördükleri Terim'in onlara geri dönmesini, arena'da bir de öyle çakmamızı daha sonra başkan bırakmadan bir uefa kupası kazanıp ülkeden isimlerini komple silip dilencilere çevirmek istiyorum ama çok mu şey istiyorum bilmiyorum.
Terim geleceği ve 1-2 transfer daha yapacakları zaman şampiyon olacaklarını sanıyorlar. Gs'lilerde futbol aklı denilen şey  çok az. Ergen taraftarlarının sosyal medyada yapıp ettikleri kulüplerini yönlendiriyor gördüğüm kadarıyla. Çok ciddi sorunları var öyle Terim ve 1-2 transferle çözülemeyecek derecede ama bu geçmiş alışkanlıklarından da bir türlü vazgeçemiyorlar. Bütün sorunları Tudor'a yükleyerek gerçeklerle yüzleşmekten kaçıyorlar.

Çevrimdışı Zafer55

Bu pozisyonda ben 4.hakeme bir şey söylüyor gibi gördüm şeref hocayı.yanlış anlamadıysam görüntü ilk yarıdan ve şenol hoca durun germeyin geçin yerinize  ben ikinci yarı şeeyapacam diyo hepsini. Hakeminide gs sini de

Çevrimdışı mylife1903

ezilmiş ve tarihi farktan kurtulmuş olabilirler, bu sene sonunda muhtemelen finansal olarak batacaklar ama olsun onların UEFA kupası var.  :)
Ingiltere ikinci liginde en az iki takim vardir avrupa kupasi sahibi

Ikinci kupa gelince bunlarinkini dama atacaz dama

Çevrimdışı atakan eraslan

Ben sayayım bildiklerimi , nottingham , villa , leeds , ippswich. Daha da vardır biraz düşünsek.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Negredo da tam bir golcü golü attı yalnız , kaleciyi yatırıp geçiş falan.. Gomezden , hadi zorla abubakardan beri özlemişiz şöyle kaleciyle karşı karşıya kalınca zbam diye vurma sevdasında olmayan , yatırıp kaldıran bi golü. Az daha süre alsa topun dibine inmeleri , sağından soluna çekip zbamlamaları da görürüz kendisinden de napsın ooolan üç dakkada bu kadar.
Adam ne yapsın. Gol kaçırmaya fırsatı olmadı. Bu cinconlar Şenol Hocama dua etsinler. Aç doyurup sadaka dağıtsınlar ki üj dakka kala girdi oyuna. Yoksa yarım saat falan oynasa Lewandovski'nin rekonu bile kırardı.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı kyiv

Kurada Real Madrid gelmezse en az yarı final var bu sene rahat olun  :bandit:

Çevrimdışı Koa_lAA

Bu galibiyetin en güzel yanı GS'lilerin özgüvenini yerlebir etmemiz oldu. Bunları ben eskiden ünlü olup kendini hala ünlü zanneden tiplere benzetiyorum. Sizin devriniz geçti beyler demek için önemli bir fırsattı. Çünkü bu elemanlar ŞL'de 2 yıldır yendiğimiz takımları küçümseyip Östersucks (mudur nedir) bozgununu görmezden gelen acayip tipler. Maçtan önce konuştuğum 1-2 arkadaş futbol olarak bizim epey önümüzde olduklarından falan bahsediyordu. Maçtan sonra baktım futbolla alakaları kesilivermiş aniden.  :lol:

Bizim istediğimiz zaman nasıl bi takım olduğumuzu gördüler ve yenilgiyle birlikte sinmiş durumdalar. Devre arasına kadar 3'te 3 yaparsak bunlar dağılır gider, kolay kolay toparlanamazlar..

işler güçler- ahmet kural... starım lan ben...(tripler aynı...) :halay:

Çevrimdışı Koa_lAA

özgüvenine sağlık üstad  :ok:

Çevrimdışı kyiv

özgüvenine sağlık üstad  :ok:

26 Mayıs Ukrayna kyivdeki final için uçak bileti fiyatlarına baktım şimdilik 2000 tl civarı. Tur geçtikçe artacak ona göre :eyes :bandit:

Çevrimdışı sametbagan

Bu pozisyonda ben 4.hakeme bir şey söylüyor gibi gördüm şeref hocayı.yanlış anlamadıysam görüntü ilk yarıdan ve şenol hoca durun germeyin geçin yerinize  ben ikinci yarı şeeyapacam diyo hepsini. Hakeminide gs sini de
Burda canım Şenol hocam tıpkı benim söylediklerimi söylüyor.Bu hakem bozuntuları kurulu geliyor buraya o yüzden çenenizi yormayın geçin yerinize kaç kere söyledim size diyor.

Devre arasın da da ben biliyom onlara yapacağımı deyip +18 filmini vizyona koyuyor ki ne vizyon.

Dünden beri başa alıp alıp izliyom artık dilim damağım iliğim kurudu gitti.

Ben izlerken böyle oluyorsam eğer kedicikler ne haldedir şu anda Allah bilir.

Çevrimdışı İhsan

Selam arkadaşlar,

Galibiyetin mimarı Şenol hoca, takım, taraftar falan değildir. Kimse kimseyi kandırmasın!

Galibiyetin mimarı @Necmi abidir. Çok net; "ayık gittiğim hiç bir maçı kazanamadık" açıklaması ile birlikte makul miktarda üzüm suyu içmesi müsebbibi ile galibiyetin mimarı olmuştur :D :D Şahitlerimiz de mevcuttur :D Keza @İhsan abimiz de çok büyük katkı yapmıştır bu toteme. Böyle biline!!!

@panic13
cevabım biraz geç oluyor ama ancak döndüm.
Necmi abinin totemi tutması için bende totem yaptım  :biggrinking:

Bazı arkadaşlarla ilk defa tanıştık, çok keyfliydi. Tekrarlamak ümidiyle
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Maalesef çok maliyetli gereksiz bir transfer olacak başından beri söylüyorum ama ben de bıktım.

Neden böyle düşünüyorsun?

Tosiçin ve Pepenin yaşları ilerledi. Vida gibi bir lider bence çok yerinde bir hamle?
Üstelik bonservis ödemeden gelecek.. Daha ne istiyoruz ?!?! :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Beşiktaş

18. Gençlerbirliği (D)  / G
5. Başakşehir  / G
8. Alanyaspor (D)  / G
4. Göztepe (D)  / G
6. Akhisar  / G
12. Yeni Malatya (D)  / G
1. Galatasaray  / G

+ 21 puan
Mevcut Puan : 14+21=35

Galatasaray

14. Konya (D)  / G
7. Fenerbahçe  / B
9. Trabzon (D)  / M
18. Gençlerbirliği  / G
5. Başakşehir (D)  / M
8. Alanya  / G
2. Beşiktaş (D)  / M

+ 10 puan
Mevcut Puan : 19+10=29

@cursedofdragon
GS uzmanı diyebiliriz  :lol: :evillol:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

evet enlemesine  :bandit:

Lütfen arkadaşlar, bu nezih ortama uymuyor bu işler, fesuphanallah....

Çevrimdışı sozkul

Bu arada takıma sağ bek lazım sağ bek yok Gönülden başka.  :bandit:

Atiba?

Çevrimdışı tuncaboylu

Şu cumartesi buluşmasında hiç foto çekmediniz mi yahu @Necmi abi, @panic13 ve diğer arkadaşlar?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Gec iceri gec

Neden az maglubiyet aldigimizin sebebi bu olsa gerek

Yardimcisina bunu yapan futbolcularina falaka cekiyordur
Arkandayim hocam, ver odunu ver odunu

Çekilin lan, birşey söylenmesi gerekiyorsa ben söylerim, küfür edilmesi gerekiyorsa ben ederim diyor sanki...

Çevrimdışı sozkul

Alıntı
Yaptığım açıklamalardan anlaşılanların hümanist yapımı yansıtmadığını, insanı insan olduğu için seven aile kültüründen geldiğimi belirtmek isterim. İnsanı seviyorum, hiçbir ayrım gözetmeden.

Şenol hocaya saldıran Ümit Özat hümanistmiş arkadaşlar... :lol: :lol:

Çevrimdışı Zafer55

Ülkede üç tane hümanist varsa birincisi O dur
Hem Hümanist hem mütevazzi kendileri  :D

Çevrimdışı mylife1903

Bi oturusta uc insan yiyen bir humaniste benziyor, ben tirsti

Iyi lobisi var ama bu umit ozatin gecen gun faso bi yorumcu bunu tirivelanin krali ilan etti lan o trivelayi bulan unal karaman be

Çevrimdışı onurturan

En azsa iyi ozaman abi çeyrekte de çıkmaması gerekiyor mu realin yoksa sadece bu kura da mı?

Çevrimdışı onurturan

Lütfen arkadaşlar, bu nezih ortama uymuyor bu işler, fesuphanallah....
Özür dilerim herkesten abi fırat mırat dediler ali palabıyık dediler sıkıntı oldu..

Çevrimdışı İhsan

Şu cumartesi buluşmasında hiç foto çekmediniz mi yahu @Necmi abi, @panic13 ve diğer arkadaşlar?

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben çekmedim. Çekenide göremedim
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı bordele

Rodrigo Faez'in gözlemleriyle derbi maçı:

Yalnız videonun 6 dk 19 saniyesinde Şenol Güneş Şeref Çiçek'i epey hırpalamış  :evillol: Tam şurada https://youtu.be/ZUPoiHJFPNA?t=6m17s
Hani diyoruz ya Şenol Hoca'ya yardımcı lazım. Şeref Hoca belki fikrini söyledi karşılığında böyle reaksiyon aldıysa daha da fikir söylemez. Tabi ben Şeref Çiçek'e benzettim belki de başka bi antrenördür. :yerlerde:

Yuh fikrini söyledi de tepki mi aldı OHA kardeş naaptın tamam biz de Şenol Hocamızı eleştiriyoruz da sen baya abarttın.

Şeref Hoca hakeme itirazlarında bazen abartıyor onun yüzünden Şenol hoca uyarı alıyor 4. hakemden. Belki 8-10 maçta yaşanmıştır bu birine çok yakından şahit oldum şenol hocam da basıyor kalayı
Av zamanı

Etiketler: