Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5776196 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Leipzig maçına rotasyon olacağını hiç sanmıyorum

senol hoca gs macından sonra oynamayan oyuncuların filan forma şansı bulacağını söyledi.

Rotasyon olur :)

Çevrimdışı underworld

senol hoca gs macından sonra oynamayan oyuncuların filan forma şansı bulacağını söyledi.

Rotasyon olur :)
Hafta içi oyuncular teker teker hocayla görüşür mesele hallolur.
( olursa atiba- medel )

Çevrimdışı cagdas44

Tosic'in golü ve sonrasındaki stattadaki ses

Çevrimdışı Egos

...

Galatasaray

14. Konya (D)  / G
7. Fenerbahçe  / B
9. Trabzon (D)  / M
18. Gençlerbirliği  / G
5. Başakşehir (D)  / M
8. Alanya  / G
2. Beşiktaş (D)  / M

+ 10 puan
Mevcut Puan : 19+10=29

tahmin işini zirvede bırakman temennisi ile paylaşıyorum. tebrik ederim.

Çevrimdışı Necmi

Liktividen ozete baktim adamlar kacan gollerin tekrarini koymamis, adamlar da hakli tabi tekrarini koysan 15 dakika olacak ozet.
her pozisyonu koysa özeti 90 dakika yapması lazım :bandit:

tahmin işini zirvede bırakman temennisi ile paylaşıyorum. tebrik ederim.

teşekkür ederim bide bizim takım ile yaptığım tahminler tutsaydı daha mükemmel olucaktı :)

Çevrimdışı arda

Maalesef çok maliyetli gereksiz bir transfer olacak başından beri söylüyorum ama ben de bıktım.

Önümüz yaz Dünya Kupası! Messi'ye karşı oynayacak, Hırvatistan "ölüm gurubundan çıkmayı başarırsa satarız bile.. Medel Atiba'yı yedekler, Lens Q7'yi gidenler olursa macera olmaz elimizde kalanlar. Bonservissiz Vida'ya karşı olmak pek anlamlı değil bence. Zira Dünya Kupası döneminde üst seviye topçu bulmak kampa erken katılımı felan baya zor işler. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı bordele

Şimdi sıradaki Leipzig maçında makul bir skor almak gerekiyor.

Ne kadar formalite olsa da, CL'de prestij önemli. O yüzden 5-6 kişilik rotasyon yeterli bence. Pepe, Adriano, Cenk, Quaresma, Babel ve Atiba yedekte oynasın, gerisi tam kadro çıksın.

Fabri
Gönül-Tosic-Mitrovic-Caner
Oğuzhan-Medel
Orkan-Talisca-Lens
Negredo

İyi bir on bir, saçma bir skor da almazlar.

Tolga
Necip(medel)-Mitrovic-Tosic-Caner
Oğuzhan-Medel(necip)
Orkan-Talisca-Lens
Negredo

Gökhan'ın yedeği bile yok kesinlikle oynamaması lazım
Av zamanı

Tolga
Necip(medel)-Mitrovic-Tosic-Caner
Oğuzhan-Medel(necip)
Orkan-Talisca-Lens
Negredo

Gökhan'ın yedeği bile yok kesinlikle oynamaması lazım

işin ucunda 1.5 milyon € var.

Fabri
Gökhan
Mitrovic
Tosic
Caner
Medel
Oğuzhan
Talisca
Lens
Babel
Negredo

Çevrimdışı Necmi

Maalesef çok maliyetli gereksiz bir transfer olacak başından beri söylüyorum ama ben de bıktım.
çok yanılıyorsun takım iyi olabilir. Ama yetmez daha iyi olabilmesi için elde iyi dediğin oyuncuları yedeğe atabilecek
seviyede oyuncular gelmesi lazım. Marcelo iyiydi ama pepe geldi takımı başka bir seviyeye çıkardı.
vida tosiçten iki gömlek daha iyi bir oyuncu tosiç kötümü değil ama vidanın topu oyuna sokmak gibi artı özellikleri var.
takımdaki bir oyucudan daha iyisini abiliyorsan bu takıma leval atlatır. Büyümek böyle bir şey
bu yeterli diyorsan eyvallah ama daha iyisi olmalı diyorsan bu adımları atmak zorundasın kaldıki bedava geliyor ve yeterli gördüğün tosiçin yaşı 32
bilmem farkındamısın

Çevrimdışı ferdi1903

dün dügünde oldum icin maci izleyemedim, q7 ve oguzhan bu kadar teknik oyuncular nasil oluyorda bu kadar gol atma özürlüsü oluyorlar anlamiyorum

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

dün dügünde oldum icin maci izleyemedim, q7 ve oguzhan bu kadar teknik oyuncular nasil oluyorda bu kadar gol atma özürlüsü oluyorlar anlamiyorum

bu konulardaki en sevmediğim yorum şu : "gol atsa beşiktaş'ta oynuyor olmazdı"  :uyucam:

Tosiç'in topu uzaklaştırırken seyircinin yüzüne gelmesi, özüre dilemesi ve maç sonu formayı vermesi : https://twitter.com/babadoiss/status/937258005145554944

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Orhan_

Tosic'in golü öncesi Feghouli'nin yaptığı harekete kart vermeyen, Gomis'i atmayan (Hakaret Yasak)₅ hakemi de anca güzel bi dayak paklar. Kafasını yere yapıştırıp bi iki kilometre sürüyeceksin, suratını gram gram asfalta bırakacaksın. Normal dayak yetmez. Canını acıtacak ve psikolojisini de öyle bozacak ki sonunda kendini sürüngen bi hayvan zannedecek. Sonra stadın önünde bi kafeste sergileriz. Parayla :D.

Dün izledim bunu baştan sona :D

Maç uzamasın bitsin filan diyorlar maç sonunda :D

Daha fazla gol yemeyelim diyorlar :D

Bu arada skor ve üstün oyuna hakem Fırat Aydınus'un dua etmesi lazım.. İlk yarıdaki rezil yönetimi güme gitti kimse hakemden bahsetmiyor bile..

Çevrimdışı mylife1903

Dün izledim bunu baştan sona :D

Maç uzamasın bitsin filan diyorlar maç sonunda :D

Daha fazla gol yemeyelim diyorlar :D
Maci anlatan cocuk besiktasli olabilir mi acep boyle bi rahatlik var golleri anlatirken

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Haftalardır özlediğimiz beşiktaş özlediğimiz Beşiktaş bu
biz böyle futbol istiyoruz Besiktasi beşiktaş yapan futbol bu futboldur Pas futbolu hızlı oynayarak rakibi domine eden seri paslarla ve yoğun baskıyla rakibi bunaltan Beşiktaş istiyoruz her daim
kalan 3 maçı da kazanmamız lazım
Ayrıca Vida yı zaten hoca özellikle istedi vida yı Vida her şekilde ilk 11 e girer Tosic devre arası satılabilir ki bu yerinde bi hamle olur
çok mutlu olduk huzurlu uyuduk Dün akşam Biz buyuz ışte Buyuz.....

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Oğuzhan skora direkmen etki eden bi yetenek
onun olduğu her maç seri pas yapıp kolay gol buluyoruz ayrıca forvet arkasında daha verimli olduğunu gördük Tolgayı kesmek de olmaz Atiba Ozy Tolgay üçlüsü çok can yakar.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Güzel günler çok yakın
Bu senede şampiyon olacağız Devre arası yapacağımız takviyelerle daha ürkütücü bir beşiktaş olacak
Alternatifli geniş bi kadromuz var Medel Kendini Buldu Lens ve Negredo da öyle şimdi meyvelerini yiyeceğiz sene sonu hep birlikte şampiyonluk şarkıları söyleyeceğiz Allahın izniyle.
bu takım ligin en iyi takımı Kapanan takımlara Atiba Tolgay Oğuzhan üçlüsüyle maça çıkmak gerektiğini de görmüş olduk.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tosic i eleştirdiğim günler oldu lakin şenol hoca yerinde başka bir hoca olsa tosic in geçmişte ki hatalarına bu kadar tahammül etmezdi Bizim okadar büyük ve harika bie hocamız var ki Hep oyuncuyu kazanma Endeksli mantalitesi sayesinde takıma her seferinde yeni transfer niteliğinde oyuncular kazandırıyor 2 sene önce kim bilebilir di tosic in bu şekilde olacağını Pepe nin gelişiyle kalitesini göstermeye başladı

lens için en başından beri diyorum Açılacak kaliteli oyuncu diye Lens e olan inancımı asla kaybetmedim seneye Quaresma gittiğinde bol bol Lens izleyeceğiz inşallah Medel bu oyunuyla Atibayı yedekler Medel e daha çok ihtiyacı var bu takımın dün muhteşem oynadı
son olarak Oğuzhan diyorum dün kalitesini gösterdi her maçta ilk 11 de başlamalı Diriltti takımı pas gücü Muazzam.

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Tosic in 7 milyon euro ya satılma ihtimali varken bence mantıklı olur sadece o da değil yıllardır stoper sorunu var artık stoper kelimesini uzun yillar duymak istemiyor bu taraftar
Üstelik Tosic 33 e girecek bu yaştaki oyuncuyu 7 milyon a satma ihtimali varken hemen satılmalı Vida 28 yaşında daha taze daha genç Hava topları konusunda Marcelo etkisi yaratır.

Çevrimdışı sozkul

Aslında buda değil talisca girdikten sonra çok iyi performans verdi pas oyununda
bu taliscadan çok bizim akşam göbekten oynama arzumuzdu her oyuncu göbekte etkili oldu
tolgay ozi cenk negredo talisca girdikten sonra medel işde aylardır konuştuğumuz dikine oyunun sonucu
kötü dediğimiz oyuncular birden parlamaya başlıyor. Quaresma eleştirisi anlamında söylemiyorum ama quaresma merkezli oyunun nasıl zarar verdiğini bir çok arkadaş şu maçla görmüştür sanırım.
bu merkez oyunu ozinin bugün çok istekli olmasıylada tarif edilebilir cenkin merkezde kalıp rakip stoperleri
meşgul etmesi ozininde baskı yameden rahat oynamasını sağladı. Taliscada girdikten sonra mükemmel pas dağılımı yaptı.

Dünkü maç özelinde bir yanlış Talisca tespiti daha, adamı okadar seviyorsunki sevgin gözlerini karartıyor diye düşünüyorum, dün talisca gerçekten mükemmel paslar verdi ama bunun nedeni GS nin tamamen dağılmış olması ve inanılmaz boşluklar vermesiydi, Talisca  rakip takım yerleştiğindede aynı pasları veriyor, hedefine ulaşabilse mükemmel paslar oluyor bunlar, ama yüzde 80 i boşa gidiyor, pası ezbere veriyor,  ve o pasın hedefi doğru oluyor ama 1-2 rakip oyuncunun içinden geçmesi gerekiyor ama çoğunlukla geçemiyor..

Etiketler: