Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5771685 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

maç başlamış rakibin otobüsü çektiği ortada hoca ısrarla 4 lü savunma ve atibayla oynamaya devam ediyor yaptıgı tek şey hücumculardan A'yı çıkarıp B'yi sahaya sürmek. bunun adı kibir! hoca kibirli! ben kusurlu değilim oyuncular bir pok yapamıyor demek...

yok yakınken hocayı değiştirmek gerekiyor bence. hocada mental sıkıntılar war. takımı yok 7-8. maça hazırlayacakmış! hazırlayamayınca böle kıçımızda patlatırlar. lig 1. hafta başlar 8. hafta değil tren kaçtı hoca tren...

Yanlış anlamayın ama öneriniz nedir??Yani şuan değiştirsek hemen etki edecek bize uyacak aynı zamanda iyi gelicek hoca öneriniz nedir ??Diyelim ki Şenol Güneş gitti kim gelebilir ki yerine ?? Bence bu takımın başına yıllar sonra adam akıllı biri geçmiş bu kadar çabuk harcamamız lazım.Bırakalım bu sene tren kaçarsa kaçsın.Bundan sonraki trenlerin kaçması daha mı iyi ?? Şuan da mantıken bakarken (ben istemem) ama Abdullah Avcı.Ama ne o gelir şuan nede biz göndeririz.Başka bir hoca şuanlık bize katkı sağlamaktan çok dezavantajları olur.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yanlış anlamayın ama öneriniz nedir??Yani şuan değiştirsek hemen etki edecek bize uyacak aynı zamanda iyi gelicek hoca öneriniz nedir ??Diyelim ki Şenol Güneş gitti kim gelebilir ki yerine ?? Bence bu takımın başına yıllar sonra adam akıllı biri geçmiş bu kadar çabuk harcamamız lazım.Bırakalım bu sene tren kaçarsa kaçsın.Bundan sonraki trenlerin kaçması daha mı iyi ?? Şuan da mantıken bakarken (ben istemem) ama Abdullah Avcı.Ama ne o gelir şuan nede biz göndeririz.Başka bir hoca şuanlık bize katkı sağlamaktan çok dezavantajları olur.
Hoca giderse türk td gelmez kısa vadede, bielsa veya ancelottiyi getirirler.

Çevrimdışı underworld

Ciğerime odun gibi oturdu dünki sonuç. Haftalardır süren ruhsuz oyunu saçma sapan taktikleri içime sindiremiyorum.

Babelin çektiği videoda futbolcuların rahatlıkları da ayrı rahatsız ediyor.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cl ligi morfin görevi görüyor.
Yoksa 8 maç 2 galibiyet çarşı çoktan karıştırdı.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Hoca giderse türk td gelmez kısa vadede, bielsa veya ancelottiyi getirirler.
Ayrıca bielsa ile daha önce temasımız olmuş slaven biliç yerine favre ve bielsa'ya teklif gitmiş ama biri sozlesmesinden ötürü (sanırım favre) diğeri de "hayatımda aldığım en iyi projelerden biri, ancak doğu avrupada çalışmam" diye reddetmiş. Biliç 3. tercihmiş. Bunu da bizzat önder özenden öğrenmiştim :D.

Çevrimdışı underworld

Hoca değişmişin hocanın yanına tekme tokat kavga edecek biri lazım.
Birbirlerini bi kaşık suda bogacak tipte olmalılar.

Çevrimdışı Ömer Kaan

İlhan?

Çevrimdışı underworld

İlhan?
Kavga edecek derken "işin ehli" biriyle ufc yapılsın diyorum.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Hoca yanına kimseyi istemiyor ısrarla. Hadi zorla birini koydun diyelim onu da zaten dinlemez. Bence bu noktada Tamer Tuna kendi adına doğru olanı yaptı.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Necmi abi nerde yahu. Dellenip terki diyar mı yaptı acep :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mellfred

Daha evvelde yazdım tepki aldım ama Caner mesela cl’de kullanılsa ligde adriano daha dinç olmaz mıydı ? Zaten beraberliğin yettiği bir maçtı Porto.
Yine cl’de küstürdün negredoyu şu maçta başlatsana 11’de
Lens tam Porto maçında oynayabilecek türde bir oyuncuydu yazdık da oynanmalı diye heyhat hoca garip bir basiretsizliğe bulaşmış kör sağır olmuş. Oğuzhan formsuz da ölmedi ya bu çocuk 2 senedir şampiyonluktaki en büyük pay sahibi. At atibayı Anadolu rakiplerinde kenara az dinlensin Oğuzhan-Tolga’yla Harika maçlar Çıkardık geçen sezon. küstürdün hepsini
Oyuncuyu oyuncuya düşman ettin
Tümer söylemiş sanırım
-Sergen chealse maçında iki gol attı,ardından Elazığ’a ben gelmem dedi. Hocada götürmedi Elazığ’ı 1-5 yenmişiz.
Diyeceğim o ki oyuncular cl sonrası oyun seçebiliyor, formsuz olabiliyor. Bırak dinçler oynasın istekliler oynasın.
Orkan pekala Antep’te her maçta iyi kötü fayda veriyordu. Unuttuk çocuğu
Aras gibi yeteneği hiç ettik hocanın ezberlerinden

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Almeida Talisca'nın yerine girmeliydi. Adama orta gelmedi. Hoca da ligde formsuz.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı b.damatoglu

Ben de bunu düşünüyorum sabahtan beri. Şenol Hocanın parlattığı kadar öğüttüğü oyuncu var. Kerim Frei ı gördükçe canım sıkılıyor.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Şu rezil Fener bu akşam yenerse averajla üzerimize çıkıyor, kaos içinden çıkmaya çalışan hatta küme düşer denen Trabzon'la puan farkımız 4.. Çıldırmamak elde değil..

Çevrimdışı underworld

Hoca geniş kadroyla yapamıyor deniliyordu, galiba doğru.

Çevrimdışı El Nino

Batuhan Karadeniz gibi kazma bir adam koca sezonda Sakaryaspor forması ile 3 maçta 53 dakika süre alıyor 2 gol atıp takımını kurtarıyor. Negredo 400 küsür dakikada 1 gol atıyor. Bende buna tav oluyorum işte.

Çevrimdışı underworld

Negro > almeida volume 2
Kendimizi kandirmanin manası yok

Çevrimdışı Egos

Hoca geniş kadroyla yapamıyor deniliyordu, galiba doğru.

ardiles ağabey direkt "geniş kadroyu sevmez" diyordu, şampiyon olurken söylüyordu hatta. önyargısından arınsa hoca hakkında bilgiye dayalı, iyi tespitleri var; ama pek oralı değil.

ben geniş kadronun kullanılacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı Librarius

Bu sene sampiyon olamayacagimiza dair iddiaya girerim. Bu kafa ve oyun yapisiyla sampiyon olmamiz imkansiz.

1. Forveti Cenk Tosun olan takim gol falan atamaz. Lig de 3 gol atabilmis Cenk'in formasi garanti. Adamda formami kaybederim korkusu yok cunku Senol Gunes hep sahaya suruyor ve hic mactan cikarmiyor. Adebayor ve Cenk'i mukayese edin ne kadar yetersiz oldugunu anlarsiniz.

2. Talisca'nin varligi artik buyuk sorun. Oyuna katkisi hic ama hic yok. Gol atar diye sahada tutuyoruz ama oyunumuzda en buyuk ariza kendisi.

3. Rakipler kapaniyor bahanesi de artik kabak tadi verdi. Miy miy top cevirerek acik takimlara karsida gol atamazsin.

4. Oyun taktigimizi acikliyorum: Pepeden Tosic'e, Tosic'e Adrianoya, Adriano'dan Babel'e, Babel'den y'ne Tosic'e, Tosicten Pepeye, Pepeden Gokhan'a Gokhan'dan Quaresma'ya Quarema'dan yine Pepe'ye, Pepeden Tosic'e Tosic'ten Adrianoya... ara da bir Tolgay aliyor Atibaya veriyor, Atiba yine Tolgay'a Tolgay yine Pepe'ye... Ve pu paslamalar agir cekimde gerceklesiyor.  SONRA DA RAKIPLER KAPANDIGI ICIN YENEMIYORUZ OLUYOR.

Bu takim bu lig de zor yenilir ama zor kazanir. Yani her iki macin birinde puanlar birakir bu takim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı underworld

Tek çare INCEPTION beyler !

Hocanın rüyalarina girip bu işi çözmeye calisacaz.

Çevrimdışı Liquidator

Negro > almeida volume 2
Adam kaç dakika oynadı? üst üste 2 maça bile çıkmadı. Haksızlık yapmayın. Adama şans verilmedi. Hep 80 den sonra oyuna girdi, o girdiyi oyunlarda ya istediyimiz sonuçları aldık ve takım sadece vakit öldürdü, yada dünkü gibi hiç pozisyon bulamadığımız oyunlarda..

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı El Nino

Negro > almeida volume 2

Almeida'nın tek bacağı bile etmez. Bildiğin Guiza v2

Çevrimdışı Ersoy

Bu sene sampiyon olamayacagimiza dair iddiaya girerim. Bu kafa ve oyun yapisiyla sampiyon olmamiz imkansiz.

1. Forveti Cenk Tosun olan takim gol falan atamaz. Lig de 3 gol atabilmis Cenk'in formasi garanti. Adamda formami kaybederim korkusu yok cunku Senol Gunes hep sahaya suruyor ve hic mactan cikarmiyor. Adebayor ve Cenk'i mukayese edin ne kadar yetersiz oldugunu anlarsiniz.

2. Talisca'nin varligi artik buyuk sorun. Oyuna katkisi hic ama hic yok. Gol atar diye sahada tutuyoruz ama oyunumuzda en buyuk ariza kendisi.

3. Rakipler kapaniyor bahanesi de artik kabak tadi verdi. Miy miy top cevirerek acik takimlara karsida gol atamazsin.

4. Oyun taktigimizi acikliyorum: Pepeden Tosic'e, Tosic'e Adrianoya, Adriano'dan Babel'e, Babel'den y'ne Tosic'e, Tosicten Pepeye, Pepeden Gokhan'a Gokhan'dan Quaresma'ya Quarema'dan yine Pepe'ye, Pepeden Tosic'e Tosic'ten Adrianoya... ara da bir Tolgay aliyor Atibaya veriyor, Atiba yine Tolgay'a Tolgay yine Pepe'ye... Ve pu paslamalar agir cekimde gerceklesiyor.  SONRA DA RAKIPLER KAPANDIGI ICIN YENEMIYORUZ OLUYOR.

Bu takim bu lig de zor yenilir ama zor kazanir. Yani her iki macin birinde puanlar birakir bu takim.

Katılıyorum.Talisca oyunu sabote ediyor desek yeridir.Beyimiz şut çekecek gol atacak diye bekliyoruz.Sosa'yı alabilseydik keşke ilaç gibi olurdu bu sene.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

ben dahil pek çok kişi tepki gösterse de gitarcı...

samet, gitarcı ve şenol hoca ile geçen süreç ve 6.yılımızın içindeyiz. bu süreçteki santrafor hariç en güçlü kadroya sahibiz ama en kötü en saçma oyunu oynuyoruz. bu oyunu inşaa eden de malesef şenol hoca. bu oyunun temellerini geçen sene attı hoca şimdi de meyvelerini topluyor. duymak çok hoşumuza gitmese de biliç şenol hocadan taktik anlamda çok daha iyi bir td onun mental problemleri vardı ama bunu da daha ilk senesinde malum zulumpiyattaki gese maçı temelleri ile inşaa ettik şenol hoca ilk sene şampiyon yaparken biliçin kurduğu takıma demba out gomez in kısmetiyle başladı üstüne birde sosa top oynamaya karar verince başarı geldi. geçen sene sosa gomez töre gidip oyun q7 tandanslı oynanmaya başlanınca hocanın defolar ortaya çıktı devre arası babel alınmasa demba alınmasa şampiyonlugu geçen sene de kaçırıyorduk. demba ne alaka diyenler olursa da o esas katkıyı kenarda abuşa verdi o süreçte...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Herkese günaydın hayırlı forumlar ve de

Gece konu dışının dibine vurulmuş yine .Bir türlü uyanık olup  dahil olamıyorum gececi tayfaya

Neyse kısmet başka sefere yalnız toplanacağınız ortama @Necmi abi dahil olacaksa eğer içkileri 2 katı temin etmenizde fayda var   

Zira kendileri maşallah sünger gibi olduğu için siz ayık kalabilirsiniz :D
Günahıma şeydediyorsun alkole karşıyım ondan şeydediyorum :utan

Çevrimiçi Necmi

Dostum yukarıda Mylife1903 e cevaben yazdım. Üzüm-incir-armut-yoğurt... Kökenine bakmıyorum ben. Mamül ürünü alıp eser miktarda aroma, biraz su, yeterince buzla sonuca gidiyorum.  :boxin:
Topraktan girenlere saygım sonsuz ama çok meşakkatli o işler yahu.
:D maratona yarı yoldan başlıyorum diyorsun yani :evillol:

Etiketler: