Sen daha benim soyledigim ve dogru cikacak cok sey goreceksin. Oguzhan'i bizim elestirilerimiz mi kulubeye oturttu. Hayir, ergen oglan gibi fizikle yolu avrupada ikinci lig bu cocugun. Q7'in kariyeri ortada, hicbir takimda dikis tutturamamis cambaz futbolcu. Futbol anlayisi tamamen takim oyununa ters. Lens duzgun performans gosterse q7'de Oguzhanin yanina gidecekte hoca inat ediyor sistemi degistirmemekte. Bu takimin sistem degisikligine gitmesi lazim. Acik ve net.
işler kötü giderken pozitif, iyi giderken de negatif gelişmelerin öngörülmesini değerli buluyorum. formsuzluğu fark etmek ile potansiyeli fark etmeyi karıştırmamak lazım. bu forumda her oyuncu hakkında her türlü yorum yapıldı, çünkü güncel performans gündemi değiştirir. futbolcuları analiz etmeyi seviyorsun, örneğin oğuzhan'ın yerini alan tolgay için de form tutamadığı dönemde olumsuz şeyler yazmışsındır. şu an onlar, söylediğin ve yanlış çıkan şeyler arasında olabilir, fakat bu sonsuza kadar orada kalacakları anlamına gelmiyor.
önemli olan süreç, bazen sıçramayı yapabilmek için dibi bulman gerekir; bazen tepe noktasındasındır, daha yukarıyı hedeflerken bir adım sonrasının uçurum olduğunu fark etmezsin. biz hatalı değerlendirmelerimiz nedeniyle herhangi bir yaptırıma maruz kalmıyoruz, bu durumun nimetlerinden yararlanmamız doğal. yoksa söylediğin gibi oğuzhan'ı kadrodan kesen senin eleştirilerin değil, ergen fiziğinden dolayı da olmayabilir, neticede düzgün işlemeyen bir şeyi fark eden insanlar bu kararı verdi. gidiş yolunu bilmem, yalnız vardığın sonucun onlarla aynı olduğu gördük.
sistem değişikliği konusunda çok şey söylendi, mevcut kadro için mutlaka yeni şeyler denenmeli. quaresma ise yedi senelik dava, kuyuya atılan taşın ardından nice yiğitler harcandı, bırakalım taşı atan çıkarsın.