Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5776206 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Maçı stattan izleyebiliyor musun? O top Quaresma'dayken takımın 2'ye ayrıldığını da tahmin edebilirsin. Plan bu, o ortalayacak ve biz gol atacağız. Defans hattının çizgisi de çok geride olunca aslında takımın 2'ye değil tamamen kopuk olduğunu da söyleyebilirsin. Sadece Quaresma pozisyonu değil.  Öyle boşluklar öyle kopuk alanlar oluyor ki ne orta saha ne hücum hattı oyuna katkı sunamaz şekle geliyor. Çok geniş bir alana yayılıyoruz tabi buna yayılma denirse. Yardımlaşmayı da engelliyor bu. Ne zaman yumurta kapıya geliyor hücum ileri çıkıyor mesafeler daralıyor ve biz olması gereken şekle bürünüyoruz gibi duruyor. Bunun oyuncuyla alakası yok. Hepsi birden demotive ya da performan düşüklüğü yaşıyor olamaz.

Senin en iyi adamların hangi bölgede? Hangi bölgeyi tamamen oyundan kopartan bir anlayışla hücum düşünüyorsun?
Bu takım organize hücum yapamıyor, atakları olgunlaştıramıyor, pozisyon üretemiyorsa ve her lig maçında bunu kanıksar olduysak bunun sorumlusu oyuncu olamaz. Bunun sorumlusu Hoca ve onun tercihleri. Bu takımın kanattan oynamak dışında oyun tercihi olamaz çünkü Hoca'nın planları, tercihleri bize başka bir seçenek bırakmıyor. Kanattaki oyuncunun da fazla seçeneği yok. Seçeneği olması için çevresinde daha çok takım arkadaşının olması lazım. Bu takımın hücum gücünü sınırlandıran Hoca'nın bizzat kendisi.

Çevrimdışı Nartallo

Her lafında daha iyi olmalıyız, daha iyi oynamalıyız, mükemmeli aramalıyız diyen canım hocam, takım her sene daha geri gidiyor...

Hiçbir şey yapamıyorsak formayı adaletli verelim, o bile bizi potada tutacaktır ama o da olmayacak...

Çevrimdışı cursedofdragon

Hoca Volkan Şen'i, Serdar Azizide istedi Gülhan ona bakarsan.

Hem bizim hocamız değil mi her dokunduğu oyuncuyu değiştiren değiştirsin işte Negredo'yu, Lensi , Medeli, Mitroyu. Yok alamadık sartlar bu işte. Şu Şenol Günes > Beşiktaş durumunu bırakalım bence tamam Hoca bizim canımız ciğerimiz ama o stad o kadro ile yine bir götürürdük şampiyonluğu...

Ben sizinle aynı fikirde değilim bu konuda.

2 sene adam bizi şampiyon yaptı 1 senesi stadsız şampiyon olduk.

Derbi fakiriydik hoca sayesinde derbi kazanır olduk.

UEL'de çeyrek final.CL'de grup 1.ciliği  ile çıktık.

Demek ki şenol hoca'ya serdar azizden daha iyi bi stoper sunamamışız ki o da serdarı istemiş.

Yoksa pepe gibi adamı sundukta hoca yok ben serdar azizi mi istiyorum illa dedi :)

Abubakar,Demba ba,Cenk bunu TV'de söyledi galiba 3 oyuncuyu isterim dedi.

Biz Negredo,Pektemek,Cenk verebildik.

Bende başkana kızamıyorum şartlar neyi gerektiyorsa en iyisini vermeye çalıştı.

Şenol güneş > Beşiktaş asla öyle birşey demem.

Beşiktaş > Başkan,Yönetici,Oyuncu vs. derim.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı fani madida

seneye nasıl olsa burada olmayacağım diye düşünenler var bu takımda bu çok net belli oluyor. ben hayatımda şenol hocanın çalıştırdığı hiçbir takımın böyle arka arkaya rezalet oynadığını görmedim.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

gs maçında negredo mu yoksa cenk mi 11 başlayacak acaba? sizin tercihiniz hangisi olurdu?

gs maçında negredo mu yoksa cenk mi 11 başlayacak acaba? sizin tercihiniz hangisi olurdu?

mario gomez.

Çevrimdışı AigleBordeaux

seneye nasıl olsa burada olmayacağım diye düşünenler var bu takımda bu çok net belli oluyor. ben hayatımda şenol hocanın çalıştırdığı hiçbir takımın böyle arka arkaya rezalet oynadığını görmedim.
2011 sonrası Trabzon
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı bordele

Cenk keşke ikinci forvetimiz olarak kalsaydı eminim daha fazla katkı verirdi. Olmuyor işte taşıyamıyor ligde. 13 maçın 11'inde oynamış 2 si penaltıdan 5 golü var. Bugün yine bırak kutuyu sahada yok.

Gs maçında ilk 11 oynamazsa şaşırırım :)
Av zamanı

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

2011 sonrası Trabzon
2011 sonrasında trabzon çok kötü değildi. selcuk, jaja, egemen, cale gibi oyuncuların yerini dolduramadılar. ona rağmen 2011 2012 de 3. olmuştu bizi geçip.

1 maçlığına teklif götürelim wolfsburg' a :evillol: :evillol:

şuan ki hali değil yalnız 2015 yılında ki hali :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

şuan ki hali değil yalnız 2015 yılında ki hali :)
ölüsü yeter onun. verdiği korku yeter renklilere :evillol:

Çevrimdışı levitate

Alakasız olacak Negredo'yu severim ederim ama Bony daha iyi bir seçim olurdu bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı mellfred

oyuncular üzerinden eleştirilere katılmıyorum
bu oyuncuları hangi takıma koysan sınıf atlar
bu kadar yetenekten bir takım yaratamadık. bu hocaya yazar
rotasyon yapamadı. 11 çıkardığı oyuncuların arkasında duramadı güvensizlik yarattı oyuncularda.
talisca haftalardır sürünüyor ben dahil hepimiz oğuzhanın mutsuzluğuna atarlandık ama haklı diyorum artık
talisca sahada tek bacakla kalsa hoca yine de dokunmuyor. bu durum ciddi dargınlık yaratıyor
oyuna giren de istekle girmiyor 4 günde bir maç yapıyoruz ama ısrarla aynı oyuncularla 11 oluşturduğumuz yetmiyormuş gibi aynı oyuncuları ısrarla son düdüğe kadar oyunda tutuyoruz. bu adamların yedekleri ben olsam ben de oynamam
takımı kontrolü çıkarıyor. anladığım kadarıyla yemeyelim nasılsa atarız kafasında
atibaya cl'de eyvalah da içerdeki akhisar maçında ya da gençler maçında ya da bugün niye 11 çkarırısın aga
zaten bitik herif zaten 35 yaşında toparlansın bırak kenarda 25 yaşında oyuncun var
bırak aksınlar ortada. yeniden kanıtlar kendini. belki ben daha ölmedim der.
hoca avcıdan azcık ders çıkarmalı. adam belki de ilk kez uefada sow yapacakkken rotasyonun kralını yaptı
içerde dışarda dinç tuttu ekibini
galatasaray demedi ludogorets demedi çiğnedi
beriki sosyalist geçiniyor ama cami imamından muhafazakar çıktı

Çevrimdışı mellfred

Cenk keşke ikinci forvetimiz olarak kalsaydı eminim daha fazla katkı verirdi. Olmuyor işte taşıyamıyor ligde. 13 maçın 11'inde oynamış 2 si penaltıdan 5 golü var. Bugün yine bırak kutuyu sahada yok.

Gs maçında ilk 11 oynamazsa şaşırırım :)
oynayacak
aiba tolgay
q7 talisca babel
    cenk

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Takimda trevelaci parazitlik yaptigi surece bu takimin oyun sistemi degismez. Bir oyuncunun yetenekleri ve oyun anlayisi uzerine top oynuyor Besiktas. Benim anlamadigim Senol Gunes gibi bir adam q7'ye nasil dayaniyor. Q7'in elinde santaz kaseti falan mi var. Lens gelir bizi bu cambazdan kurtarir dedik herif yatmaya gelmis Besiktas'a. Oyun sistemimizin degismesi lazim. Gerekirse q7 ve lens, ikisinide kulubede oturt. Her zaman  soyluyorum, suan ligin ikili mucadele bakimindan en zayif takimi Besiktas.

Çevrimdışı Egos

hemen yıldınız ama olmazki! daha arkadan benim gibi klinik vakalar gelecek

ağabey nasıl yılmayacağız? bir tanesi tutturdu: "teknik direktörlük yasaklansın, kadın teknik direktör alalım." diye. bir de sakaryalı, şenol güneş dendi mi, kaşı gözü oynuyor sinirden. bu ağabeyimizin yanında sen melek sayılırsın, hatta kainatın hakimliğine kadar yolun var.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2017, 23:21:55 Egos ]

Çevrimdışı mellfred

daha önce de yazdım bu takımın acilen töreye ya da benzer bir kanada ihtiyacı var brahimi olur sterling olur
dikine adımlayacak denge bozacak oyuncuya ihtiyacımız var ya da buna cesaretlendirilecek tolgaya oğuzhana

Çevrimdışı Egos

Takimda trevelaci parazitlik yaptigi surece bu takimin oyun sistemi degismez. Bir oyuncunun yetenekleri ve oyun anlayisi uzerine top oynuyor Besiktas. Benim anlamadigim Senol Gunes gibi bir adam q7'ye nasil dayaniyor. Q7'in elinde santaz kaseti falan mi var. Lens gelir bizi bu cambazdan kurtarir dedik herif yatmaya gelmis Besiktas'a. Oyun sistemimizin degismesi lazim. Gerekirse q7 ve lens, ikisinide kulubede oturt. Her zaman  soyluyorum, suan ligin ikili mucadele bakimindan en zayif takimi Besiktas.

bodybuilding diye diye oğuzhan'ı çıkarttın takımdan, zar zor bulduğumuz 2-3 pozisyon da mazi oldu. şimdi de quaresma'yla lens'in biletini kesiyorsun. bu arada orkan'ın da suyunu ısıtmaya başlamışsındır herhalde. senden korkulur.

Çevrimdışı mellfred

yalnız ben tükendim  artık umudum da kalmadı.
hakem kötüydü ya da rakipler bize kapanıyor diyenlerden de çok sıkıldım
oğuzhanı şımarttık dedik ama hocaya toz kondurtmamakta da hata ettik

Çevrimdışı Egos

yalnız ben tükendim  artık umudum da kalmadı.
hakem kötüydü ya da rakipler bize kapanıyor diyenlerden de çok sıkıldım
oğuzhanı şımarttık dedik ama hocaya toz kondurtmamakta da hata ettik

hocaya toz konduruyoruz: bir kısmımız problemin, diğer kısmımız çözümün kaynağı olarak onu görüyor. iki taraftan da akıcı eleştiriler var.

:tükenme

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Çok başarılı ve güzel yorum sen ve 38Life  ın yorumlarını severek okuyorum
Bizim başkanımız transfer konusunda biraz başına buyruk hareket ederek ligdeki başarısızlık ta basrol oyuncusu Fikret orman ve yönetim oluyor doğal olarak
Sonucta hoca kıyameti koparmadı Lens te lens Negredo da negredo diye
Üstelik rakiplerin yaptığı iddialı ve ses getiren transferlere mukabil daha kaliteli hızlı sağlam bitirici bi forvet ve 10 numara alınmalıydı
Ha söylemeden geçemiycem Atiba da bitmiş durumda Malesef
Baştan aşağı yenilik şart bu sene gs ve başakşehir inişli çıkışlı bi grafik çiziyor bu ortamdan faydalanıp 16.şampiyonluğu alabilecek bi beşiktaş görmeyi cok isterdim
Bugünkü skor gereğinden fazla huzursuz etti bizleri.
Şu kadro ligde birçok hocanın hayallerini süsleyen bir kadrodur. Biraz insaf edin. Yönetim tarafından imkanlar çerçevesinde en iyi kadro kurulmuş ve hoca ölçüsüzce övülürken en ufak gurur ve ego yapılmamıştır. Fikret Orman yönetimi ligin açık ara en iyi yönetimidir. Başarısızlıktaki son adres yönetimdir bence. Real'den Barça'dan adamlar alınmış hem de kimlerin yerine alınmış.  Sırf şu iki transferin ŞL gruplarından çıkılmasında rolü çok önemlidir. Renkli medyanın gazına gelip bütün başarıyı hocaya maletme yanlışından vazgeçelim. Hoca eline verilen geniş kadroyu mundar etti ve ediyor malesef.   Olmadık takımlara arka  arkaya bırakılan puanlarda 1. sorumlu hocadır. Kadronun kalitesini bi kenara koysak dahi hepimizin gördüğü ve hissettiği üzere takımın lig maçlarındaki umarsız tavrı da hoca kaynaklıdır imam-cemaat ilişkisi misali.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

Yapılacak Şeyler kısa ve orta vade planları.
1 - devre arasına kadar kisa vadede oyun ve oyuncu değişikliği
Babel-cenk-lens ( 3 tane golü düşünen oyuncu)
Ati(talisca)-ozi-tolgay ( hazirlayicilar)
Sıkışan oyunda ortadaki ucluden biri cikip talisca da olabilir.

2- orta vadede büyük takımlarında forma şansı az bulan veya bulamayan OOS (pastore,kagawa vb) oyuncuları yarım devreligine kiralamak + Ba yi kadroya katmak.

Çevrimdışı underworld

Şunu da ekleyelim uefa dediğimiz zamandaki maaş 27-35 civarindayken şimdi 49-52 dayandı.
O zamanla şimdiki kur farkını söylemenin de bir espirisi yok.
Onçün şampiyonluk , cl direk katılım hayati önem taşımaktadır.
Saygilar

Etiketler: