Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5776291 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Hocanın forma adaleti şehir efsanesinden başka birşey değil.

Bu arada kesin bilgi yayalım. "Cenk kutuya girmiyor"

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maç başına 1.4 gol atıp 1 gol yiyorsun ve bu ortalamayla şampiyon olabileceğine inanıyorsun. Cidden klinik bir vaka. Gol atamazsan şampiyon filan olamazsın bu 2x2=4
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şampiyonluk inancım ciddi olarak düştu artık. Gs istedigi kadar puan kaybetsin biz kazanamadiktan sonra neye yarar. Bence artik inanan arkadaslar varsada vazgeçsin. Olmayacak bu sezon. Puan farkı hesaplamayı falan bırakalım yani. Şimdi bu takımın 2 hafta sonra kayseride kazanma olasiligi kac? Daha trabzon, basaksehir, gs, bursa deplasmanları var. Hücum gücümüz çok kötü. Gomis 12 gol attı. Biz 19 gol attık. 16. Olan kasimpasa ile attigimiz gol sayisi aynı!!

Çevrimdışı caner.eryigit

90 dk doldur boşalt yapsak daha çok pozisyona girerdik.oyuncuların surat ifadelerini daha maçın başında puan kaybı olacağını anladım bezginlik bıkkınlık ruhsuzluk inanılır gibi değil.tolgay-Atiba ikilisi josef ozan ikilisinden farkı yok.bu ikili Avrupa’da iyi olabilir yalnız ligte olmuyor maalesef hiçbir zamanda olmayacakta.şimdi herkes yok talisca şöyle köyü yok q7 kötü yok cenk kutuya girmiyor Babel sahada Yok ya abicim orta sahan kaç kere topu ön oyuncularınla doğru yerde doğru zamanda buluşturdu?yana geri yana geri yana geri.oğuzhanı ana oyun planına koymadığın sürece lig için olmazsa olmaz bence şampiyon olmamız hayalden ötedir.Şu Malatya ya pozisyona giremeden maçı bitiriyorsun şaka gibi inanılır gibi değil

Çevrimdışı Alper1903

Bir sürü alternatif plan var ya. Kadro geniş daha ne kadar geniş olabilir? Neden ısrarla aynı oyun, neden ısrarla canı istediğinde oynayan Quaresma'ya Talisca'ya bel bağlamak, neden sadece Cenk'e güvenmek, neden Lens'i sezon başından beri hazırlamamak? Neden bazı oyuncuları kafadan silmek? Hayır 15-16 sezonunu veya kısmen 16-17 sezonunu izlemesem derim ki bu adam vasıfsız. Değilsin. Niye bu ısrar?
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2017, 19:09:06 Alper1903 ]

Çevrimdışı 38life

Haftaya yine aynı aptal planla oynamaya çalışıp yenilerde bir iş yapamazsa burada yazılacak şeyler belli "Hocaya o kadar laf söylediniz ama bakın haklıymış".

Buna söylenecek şey çok olur. Ama ben bir tanesini söyliyeyim. Evet oyunumuzu geliştirmediğimiz ve çeşitlendirmediğimiz sürece kimin oynadığının etkisi çok da fazla değil. Az önce de yazdım bunu. Ama Talisca gibi bir hayaletin böyle maçlarda sahada olmasının bir mazereti yok. Negredo gol atmış, atamamış bununla alakası yok bunların. Cenk bu sezon ligde kaç tane maçı 90 dakika gol atmadan tamamladı? Ve Negredo bu sezon kaç maçta 90 dakika oynadı? Negredo'nun bi maçta 90 dakika oynayıp da gol atamadığı taktirde üzerine gidecek olanlar yamyamlardır başka birşey değil.

Çevrimdışı kartal190321

sezon başı yüklemesi dedik,  geç form tutarız   7  8   haftadan sonra  dagıtırız ligi dedik,  şampiyonlar ligi dedik  bitince lige döneriz  darma dagın ederiz dedik,  13 hafta geçti  6 galibiyetimiz  var   ilk maçtan beri  ne oynadıgımız belli değil  haftaya  düzelecek herşey diye kendimizi  avutmuşuz   düzelmeyi geç  dahada kötü oldu herşey,   pozisyon bulamadan  maçları bitirecek duruma geldik  zevk  heyecan yok , şampiyonlar ligi   doyuma ulaştırdı takımı  ve  hocayı    lig avuçlarımızdan kayıp gidiyor    :by2:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Tarihimizin en iyi kadrosu resmen eridi.
Keşke CL'den direk elenseydik hoca biraz olsun lige odaklanabilirdi o zaman.
Elendiğimizde cok cok gec olacak.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı Egos

Beyin uzaklaşır.

..-> nokta+sı onu da kendi algına göre geliştir, q7 fanboy.

belki senin için yorum yaparken bundan sonra "... berat, sen beşiktaş'ı bırak ... filan ol sana daha çok yakışır o ... ." gibi şeyler yazıp ceza almaktan kurtuluruz. o vakit beyin yaklaşır mı?

Takımı sürekli 10 kişi oynatan bir kenar ... sı, sürekli oyunda bütün duran toplar onun.

önce bu mesajında neyi ve neden sansürlediğini açıkla, sonra insanları tehdit edersin. sana "kenar ...sı" desek ceza alır mıydık, almaz mıydık öğrenelim.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Golcü yok takımda!!

Şu takımda Cavani olsa ne yazar?
Top mu geliyor orta sahadan?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Başkanın sık söylediği bi lafı var aklımla dalga geçmeyin diye. Gel gör ki haftalardır hoca da takım da dalga geçiyor bizle. Ama boşver 3-4 haftada bir bi tane şl tableti at iyi gelir mide ekşimesini felan alır. Ha yakında o tabletler bitince ne olur onu bilmem.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Egos

Sen puan kaybında yine mi ortaya çıktın ?

istediği zaman ortaya çıkar, onun söylediklerine karşıt bir argümanın varsa paylaş, her olayı kişiselleştiriyorsunuz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şu takımda Cavani olsa ne yazar?
Top mu geliyor orta sahadan?
Abi gomez' in oldugu sezon her macta iyi oynamiyorduk. Gomez çok kez sıkışan oyunu açmiştı. Negredo da bizim taraftar ne görüyor anlamıyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Oğuzhan'ın ilk 11 oynaması gerekiyor.

Ne kadar koşmasada çelimsiz de olsada o araya attığı toplara ihtiyacımız var.

Tolgay alıyor sağa veriyor sola veriyor fakat sürekli geride.

İleri de etkili olamıyoruz.Talisca zaten hayalet gibi ortada dolaşıyor.

Ortadan gidememezin sebebi bu.

Oğuzhan'ın o araya paslarına oyun görüşüne ihtiyacımız var.

Ben talisca'yı kesme taraftarıyım.

Atiba

Tolgay         Oğuzhan

Yapmak lazım monaco maçında yapmıştık bunu hepimizde çok beğenmiştik.

Çevrimdışı Egos

Bizi "İnşallah Başakşehir şampiyon olur" demek durumunda bırakanlara yazık...

kaç kişilik bir grupsunuz? eğer sayınız çoksa arada bizim şampiyonluğumuz için de böyle şeyler söyleyin, kim bilir belki allah'ın sevgili kulusunuzdur. yoksa sezon sonunda "duayla başakşehir'i şampiyon yaptık" demek zorunda kalabilirsiniz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi gomez' in oldugu sezon her macta iyi oynamiyorduk. Gomez çok kez sıkışan oyunu açmiştı. Negredo da bizim taraftar ne görüyor anlamıyorum.
bu konuda katılıyorum. Oyunu açan takıma pozisyon hazırlayan bi forvet olmadıkça işimiz zor. Bizim forvetler nerede duracağını bile bilmiyor çoğu zaman. Abouyu gömüyorduk ama hırsıyla yaratıcılığıyla bişiler yapıyordu ama ne cenk ne negroda üst düzey golcü değiller. Abou'da değil ama arada şapkadan tavşan çıkartıyordu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı 38life

Hadi oyun olarak, taktik olarak hiçbir çözüm bulamadın bari şöyle birşey dene kapanan takıma karşı. 33 tane orta açmışız bugün. Sadece soruyorum: Neden? Neden orta açıyorlar? Neden orta açmayı kesmelerini söylemiyorsun? Biri uzaktan şut vursun ya. 30 metreden denesin ya biri Allah rızası için...Adamlar 11 kişi kapanmış, vur uzaktan birinin götüne başına çarpar pozisyon olur belki. Sonsuzluğa orta açıp durmaktan ne fayda sağlıyoruz? Biz ortayla çok gol bulmuş bir takımız evet de açın seyredin o golleri tamamen yerleşmiş bir savunmaya karşı mı açılıyor o ortalar?

Çevrimdışı sermet00

Takıma 3 şutun 2sini kazandıran Oğuzhan dk 70de oyuna giriyor haftalardır yokları oynayan adamı izlemekten bıktık.Hala medyada eleştirilen de yok Şenol hocayı valla müthiş algı yapıyorlar eşsiz hoca diye adamı iyi rehavete soktular.Eskiden yarım saatlik kötü oyunun cezasını veren hoca belli oyunculara inanılmaz tolerans tanıyor ve tepki almazsa devam edecek

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takıma 3 şutun 2sini kazandıran Oğuzhan dk 70de oyuna giriyor haftalardır yokları oynayan adamı izlemekten bıktık.Hala medyada eleştirilen de yok Şenol hocayı valla müthiş algı yapıyorlar eşsiz hoca diye adamı iyi rehavete soktular.Eskiden yarım saatlik kötü oyunun cezasını veren hoca belli oyunculara inanılmaz tolerans tanıyor ve tepki almazsa devam edecek

Bu oyunu beğenen taraftarlarımız oldukça işimiz zor. Rakipler kapanıyor, hakemler kötü v.b bahanelerle geldiğimiz nokta bu berbat oyun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Oğuzhan'ın ilk 11 oynaması gerekiyor.

Ne kadar koşmasada çelimsiz de olsada o araya attığı toplara ihtiyacımız var.

Tolgay alıyor sağa veriyor sola veriyor fakat sürekli geride.

İleri de etkili olamıyoruz.Talisca zaten hayalet gibi ortada dolaşıyor.

Ortadan gidememezin sebebi bu.

Oğuzhan'ın o araya paslarına oyun görüşüne ihtiyacımız var.

Ben talisca'yı kesme taraftarıyım.

Atiba

Tolgay         Oğuzhan

Yapmak lazım monaco maçında yapmıştık bunu hepimizde çok beğenmiştik.
Şut çeken kimse olmaz bu 3lüde

Çevrimdışı 38life

kaç kişilik bir grupsunuz? eğer sayınız çoksa arada bizim şampiyonluğumuz için de böyle şeyler söyleyin, kim bilir belki allah'ın sevgili kulusunuzdur. yoksa sezon sonunda "duayla başakşehir'i şampiyon yaptık" demek zorunda kalabilirsiniz.

Benim şampiyonluktan umudum yok. Bunun sebebi de puan tablosu falan değil. Bunun sebebi hoca ve oynattığı oyun.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Başkanın sık söylediği bi lafı var aklımla dalga geçmeyin diye. Gel gör ki haftalardır hoca da takım da dalga geçiyor bizle. Ama boşver 3-4 haftada bir bi tane şl tableti at iyi gelir mide ekşimesini felan alır. Ha yakında o tabletler bitince ne olur onu bilmem.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha çok Hoca bizim aklımızla dalga geçiyor takıntıları, inatlarıyla. Ben hayatımda 11 kişi savunma yapan takımlara karşı yaptığı işler sonuç üretmemesine ve üretmeyeceği bilinmesine rağmen inatla aynı işi yapmaya inat eden Şenol Hoca gibi takıntılı bir insana fazla rastlamadım. İnatlarıyla oyuncuların performansını dibe çeken, oyuncuların sorgulanmasına neden olan Hoca'nın bizzat kendisi.

Çevrimdışı Orhan_

Oğuzhanla ilgili konuşurken oyunu düşünmeden yazıp çizenlerin şu 2 haftayı açıklaması lazım.

Etiketler: