Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5775076 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Senol Güneş'le ligde sıkıcı futbol programına hoş geldiniz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

"Şampiyonluğun pisi pisine kaçışı" belgeselini izlediniz.

Teşekkürler...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

13 maç 19 gol. söyleyecek başka bi sözüm yok. Böyle devam Şenol Hocam..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

11 kişiyle kapanan takıma karşı 1 tane uzaktan şut yok... Akıl alır gibi değil. Hoca artık bilerek mi puan kaybediyor diye düşünmeye başladım. Çok mantıksız çünkü. Bukadar basit şeyleri yapmaması çok mantıksız.

Çevrimdışı Alper1903

Bravo Senol Gunes bravo orta kafa futboluyla bir cigir aciyorsun bravo sana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Artık rotasyon filan yok lige döndüğümüzün gerçek göstergesi  :super:

Lens,Negredo puan kayıplarına son as 11 çıkıp bütün rakiplere saplayacağız.

Brova hocam müthiş kadro  :claps:

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

sl'de tam konsantre ligde meh... zaten son 16'ya kalana seneye tekrar sl bileti veriyorlar bravo

Çevrimdışı Berat

Artık rotasyon filan yok lige döndüğümüzün gerçek göstergesi  :super:

Lens,Negredo puan kayıplarına son as 11 çıkıp bütün rakiplere saplayacağız.

Brova hocam müthiş kadro  :claps:

Günün fıkrası.

Çevrimdışı Savaş

2 senedir olayın Tamer Tuna olduğundan emin oldum bu hafta. Meğersem bizim numaramız Tamer Tuna'ymış da biz Şenol Güneş şanmışız.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Hocanın hala Talisca'ya forma vermesinin hiçbir açıklaması yok. Neden? 1 kişi eksik oynuyoruz maçları. Oğuzhan neden kenarda? Bu takımın beyni kenardayken sahada neden 90 dakika boyunca bir hayalet seyrediyoruz?

Çevrimdışı Ripley

bu kadar geniş ve kaliteli kadroyu hiç eden şenol güneş seneye umarım burada olmaz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rezalet bir hoca.

Rezalet bir takım.

Rezalet bir oyun.

Rezalet bir sezon.

İstemiyorum ulan. Şampiyonlar Ligi'nin Allah belasını versin. Kendi kişisel şovunu yapıyor orda.

Gsye kupa vermeye Bursa'da kaldığı yerden devam ediyor.

Son kullanma tarihin geçti geçtiiii! :s20:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Alper1903

Talisca'yi da oynatmaya devam et sen

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş olmazsa sanmayın ki Cl'de gruplardan çıkamazdık ya da şampiyon olamazdık. 2 senedir takım oyununu baltalayacak her türlü tercihi yapıyor. Kısa paslardan, dikine oyundan geldiğimiz nokta inanılmaz. Bu takım çok daha fazlasına sahip. Bu rezilliğin tüm müsebbibi kenardakidir.

Çevrimdışı Berat

12 haftadır ligde ne izlemiş cidden merak ettim bu arkadaş.

İzlemiş mi?

Çevrimdışı mellfred

Hoca Aykut’u izliyor anlaşılan. Takımda sorumluluk alam dikine giden bir adam yok geri pas yana pas
Nerede ilk yılki takım nerede bu takım
Seneye UEFA’da başarılar. Şenol

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takıma kızmıyorum kızamıyorum böyle futbol oynayan takımlar küme düşmeye mahkum kim ne derse desin. Bu adem büyüğün allah belasını versin böyle yalancı sahtekar (Küfür Yasak) bi oyuncu nasıl çıkmış bizim altyapıdan (Küfür Yasak)₆ 10 dakika uzayacak maçı 5dk uzattı bir de hakem. Lanet olsun böyle takımlara da hakemlere de.
Bravo tüm hatayı hakemlere federasyona rakiplere atalım. son 2 sezon şampiyon olurken başka rakipler mi vardı? Barca ve Napoli ile mi oynuyorduk ligde bize karşı açık oynuyorlardı? Hep ezbere yorumlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Yardımcı hocanın öneminden bahsedenlerle dalga geçildi, hala geçiliyor. Devam etsinler...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

12 maç ve 45 dk da sadece 19 gol atmışız. Ligin gol sıralamasında 10. 11. filanız. Bu gidişle haftayı 12. 13. kapatıcaz gol sayısı bakımından. Başka söze gerek yok.
11 kişi kapanan takımlara karşı ani baskın oynama planı, bu planda oynamak için takımın boyunu uzatma, bloklar arası mesafeleri uzun tutma(özellikle 2. ve 3. bölgeler arası mesafeyi uzun tutma), oyuncular arasında bağlantıları bozma, hücum planlarını kendi elinle sınırlandırma. Hoca dahiyane işler çıkarıyor. Tebrik etmek lazım hem bu dahiyane fikirleri hem de inadı, takıntılarından dolayı.

Geride savunması yerleşik,kalabalık takımlara karşı takımı ani baskın oynatacağım diye tüm pozisyonları başlamadan ölmesine neden olan, sonuç üretemeyince topu kanatlara verip  kanatlarını kapatan rakibe karşı kanatlarının en başta driblinglerle olmadı ortayla pozisyon üretmesinden medet uman senin sınırlı hücum planlarını baskı yapacağı yeri çok iyi bilen rakibin kanatlarda sürekli sana top kaybı yaptırsa da aynı planlarda inat eden Hoca herşeyin en başında sorumludur.

Hoca maç sonu klasik açıklamasını yapsın bizimle dalga geçer gibi şanssızdık desin .
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2017, 18:42:20 Onur Küçük ]

Çevrimdışı cursedofdragon

12 haftadır ligde ne izlemiş cidden merak ettim bu arkadaş.

Sen puan kaybında yine mi ortaya çıktın ?

Çevrimdışı mellfred

Takıma kızmıyorum kızamıyorum böyle futbol oynayan takımlar küme düşmeye mahkum kim ne derse desin. Bu adem büyüğün allah belasını versin böyle yalancı sahtekar (Küfür Yasak) bi oyuncu nasıl çıkmış bizim altyapıdan (Küfür Yasak)₆ 10 dakika uzayacak maçı 5dk uzattı bir de hakem. Lanet olsun böyle takımlara da hakemlere de.
Bunu alalım diyenler var forumda

Çevrimiçi Samet Demir

Agresif olamıyoruz...

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Ersoy

Takım gayette oynamak istiyor.Bu gidişatın sorumlusu belli...
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Orhan_

Takım oyunundan her hafta uzaklaşıyoruz 2 senedir. Kalmadı zaten elimizde bir şey. Ya Taliscalı Quaresmalı beceriye dayalı oyun oynayıp 2 geri 1 ileri gideriz ya da takım gibi durmaya başlarız. Hocanın tercihleri göz önüne alırsak 2 geri 1 ileri gideriz biz. Tez elden kellesi alınmalı :D (lafın gelişi) yoksa bırakın şampiyonluğu bu oyun 2.liği bile alamaz. Dalga geçtiğimiz Gs'nin oyunu bile bundan çok daha iyi.

Etiketler: