Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu Yeni sezon yeni bir şampiyonluk dileğiyle burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu  [Okunma sayısı 5771768 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2017/18 Sezonu

Çevrimdışı ardiles

Sokaktaki İngiliz vatandaşı söylese ciddiye alınmaz ama İngiliz politikacının söyleminden bahsediyorsak bunu ben İngilizler'in geneli benzer şekilde düşünüyor şeklinde mal ederim. Ve Churchill ırkçı olabilir ama ırkçılıktan bahsediyorsak bunu tek bir kişi yapamaz.
Neyse üzerine geliyor şeklinde hissettiğine kapıldım. Bu konuda son cümlemi yazdım.  :)

hayır hayır üzerime gelmiyorsun. yukarıdaki mal etme önyargı için güzel örnek olmuş  :bandit: benim düşünmediğim şeyi düşündüğümü düşünmen  :)

edit: @mylife1903 sabah canımıza okuyacak.
[ Son Düzenleme: 25 Kasım 2017, 03:27:14 ardiles ]

Çevrimiçi Necmi

burada konu kopar abi. bunu yanıtlamak için bilinmesi gereken çok şey var. ne fular yeter ne robdöşambr. dünyanın bütün bilgi hazinelerine ihtiyaç var

evrim teorisi sanki aksini iddia ediyor gibi sunulsa da yaratıcıyı inkar etmiyor. müslümanım ve evrim hakkında yanıtım "tam bilmiyoruz" bilmiyorum değil bilmiyoruz hiçbirimiz. yarım doktor candan eder misali öylece bekliyorum. iyi geceler...
farketmiyor din tartışması açacak değilim adem ile havvadanda olsak evrim sonucuda olsak
kapı aynı yere açılıyor. islamiyette evrimi reddedemez siyahlar sarılar kırmızılar der susarım.
bir fıkrayla kapatayım
fadime doğum yapıyor bebek zenci fadime temele hani yemek yaparken yemeği yakmışdım ya işde o nedenle
bebek zenci oldu diyor. temelde inanıyor kısmen annesine gidiyor bebeğin müjdesini veriyor ama fadime yemeği yaktığı için bebek zenci oldu olurmu böyle bir şey diyor. Anneside temele olur elbet diyor bende sana hamileyken sarı öküze bakmışım o nedenle seninde boynuzların çıktı

Çevrimdışı oblomov

Foruma sağlayacağım bir katkı olmadığı için yazmadım, çizmedim ama... Üye olduğum günden bu yana okurum.
Aha! Şimdi katkı sağlayabileceğim bir ortam oluştu.
Benim ev, Şişli Cevahir' e çok yakın Bomonti tarafında. Bahçeli minik bir ev. Stada yürüyerek 25-30 dk. Otobüsle de yaklaşık o kadar sürer.
Uygun görülürse; buyurun benim evde yapalım rakı sofrasını.

Son 2 aydır kendi rakımı kendim yapıyorum. Alkollü içecek fiyatları memlekette malum. Hemen her gün içen biri için... 
Rakıya gelince...Ehhh! Gideri var.
Ama her halukarda bi 70' lik de çalışır benden. Meze konusunda çok başarılı sayılmam ama.. Malum bu çevre Ermeni-Rum bölgesi ve çok güzel meze yapan şarküteriler var. 

Şehir dışından gelecek arkadaşlar için veya kalmak isteyecekler için 2 kişilik yatağım ve 2 kişilik yatak olabilen bir koltuğum var.
İdare eder bir ses sistemi de mevcut, TSM ve marşlar için.
Yok ille de dışarıda içilecekse yine de dahil olmak isterim uygun görülürse.
Sevgiler, selamlar. 

yanlız buluşma yeri Beşiktaş olmasın bence orda buluşalım derken bize şeydediyorlar sonra
ben köy içinde oturmaya tövbeliyim. güzel bir yer planlayalım.

ASAP

Çevrimdışı mylife1903

konu dışı olsa bile tartışma ortamı düzgünse neden sileyim bazı şeyleri halının altına süpürerek
yok sayamayızki. Konu dışı desem bile aslında değil bu Beşiktaşlı duruşun temel kurallarından biri
genç kardeşlerimizde Beşiktaşlı bakış açısını görmeli. Ben Beşiktaşlıyım demekle Beşiktaşlı olunmuyor.
Beşiktaşın içinde her siyasi düşünceden her milletten insan vardır ama Beşiktaşın içinde ırkçı yoktur
Beşiktaşın bünyesi bunu kabul etmez.
Irkcilik var bizde abi mesela zenci santrafor istiyoz hepimiz, simdi malmeyda yerine zenci guclu bi santrafor olsaydi hepimiz severdik hala daha oynuyor olurdu. Paskal noumaya bak abi herkesten cok sevdik. Ters irkcilik var bizde. Zenci olsun camurdan olsun bagrimiza basariz.

Eskiden istanbulda zenci turkler vardi kaldi mi onlar bilmiyorum. Sokakta peslerinden kosardik, avrupali gibi adamlara maymun demezdik.

Simdi dunyada irkciliga da tepki koymak icin balotelliyi getirelim cocuk sevgi gorsun. Daha havalimaninda gordugu sevgiden besiktasli olur.

Balotelli gelsin onu da senol gunes rehabilitasyon merkezinden mezun ettikten sonra eplye yuksek lisansa gondeririz, parali 30milyon siterlink

Çevrimdışı mylife1903

Bir ülkenin lideri söylüyorsa ben bunu ülkeye mal ederim o lafı söyledikten sonra hala iktidar kalabiliyorsa kabul görmüş demektir. ses çıkartmayarakta onaylamış olursun. Bu gün liderlerimizden biri böyle asimile edici bir söz söylese halk buna nasıl karşı çıkar. Bazı şeylerde sessiz kalırız ama bazı ilkelerimiz varkı sessiz kalamayız. Kalırsakta bu utançla yaşarız mesela varlık vergisi olayı benim gözümde hitler faşizminden hiç bir farkı yok belki onlar kadar ileri gitmedik ama prensipte yapılan aynı şey.
Abi en guzel ornek almanlardir. Simdi hitlerden utaniyorlar ama eve gidince perdeleri kapatip cekiyorlar wehrmachti ohhhh

Komsunun kapiyi calacan gece telasla boyle aciyor kapiyi herif

Oylari verirken iyiydi hitlere. Sanki adam gokten indi oturdu koltugu.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ben bu yeni sozlesmelerden bir sey anlamadim. Oguzhan'la Tolgay'in toplam degeri 20 milyon euro mu yani? Peki madem bunlar 10 milyona birakiliyor, o zaman 10 milyon oyuncunun yillik maasi nasil 2.5 milyon euro oluyor? Real Madrid'de mesela Isco yilda 6 milyon euro aliyor bunun yarisindan fazlasi vergi zaten. Hadi gec onu da, simdi 24 milyon euro versek Isco'yu bize verir mi Madrid? Vermez. Bence bu sozlesmeler yanlis oldu. 2.5 milyon euro maas verebilmemiz icin o adamin seviye atlatmasi lazim. Oguzhan, Tolgay iyi de bu maasi hak edecek seviyede degiller. Umarim baskanin plani daha kaliteli yabancilar / Turk pasaportlu oyuncular alip sene sonu ikisini 20'ye satmaktir. Gercekten 10 milyon euro bonservis isinden hic bir sey anlamadim ben. Okay, Yusuf Yazici falan almak istesek bize kapiyi bu fiyatin altinda acmazlar, kendilerini daha fazla ispat etmis Tolgay, Oguzhan nasil 10 oluyor?

Simdi iyice abartip ceyrek final / yari final yaparsak ikisini de 17-18'e belki fazlasina gonderme sansimiz vardi. Artik boyle bir sey de yok. Hic olmadi bu. Bu adamlarin 2.5 maas ederi olan adamlar degil, hadi verdin, 10 milyon serbest kalmayi niye koyarsin? Yapacaginiz ise ne desem bos.

Çevrimdışı mylife1903

Foruma sağlayacağım bir katkı olmadığı için yazmadım, çizmedim ama... Üye olduğum günden bu yana okurum.
Benim ev, Şişli Cevahir' e çok yakın Bomonti tarafında. Bahçeli minik bir ev. Stada yürüyerek 25-30 dk. Otobüsle de yaklaşık o kadar sürer.

Son 2 aydır kendi rakımı kendim yapıyorum. Alkollü içecek fiyatları memlekette malum. Hemen her gün içen biri için... 
Ama her halukarda bi 70' lik de çalışır benden. Meze konusunda çok başarılı sayılmam ama.. Malum bu çevre Ermeni-Rum bölgesi ve çok güzel meze yapan şarküteriler var. 

Şehir dışından gelecek arkadaşlar için veya kalmak isteyecekler için 2 kişilik yatağım ve 2 kişilik yatak olabilen bir koltuğum var.
Sevgiler, selamlar.
Ooo derneklesme calismasi, genel merkezi de senin ev yapalim.
Ev yapimini sitokla abi yakinda vergi cakarlar ev uretimine.

Senin sistemi bilmiyom ama benim de modernlesme calismalarina baslamam lazim

Yeni yeni cok super aygitlar satilmaya baslandi elektronik otomatik falan bununla yogurdun icindeki alkolu ayirip helal yogurt yapiyorsun cikardigin alkolu ise dokuyorsun, dokeceksin

Çevrimdışı onurturan

Günaydın dostlar iki gün foruma girmedim yine en canalıcı konudışlarını yapıştırmışssınız birsürü aralara girmem lazımdı neyse çok geç olmuş artık mevzular kapanmış ..
Neyse şey diyecektim uyumayın ulan ..!
Bu hafta party haftası letsthepartybegin..
bundan sonra hepsine koyacaz..

Çevrimdışı tangaz

bugün maçı izlerken içersem maç bitiminde sıcarmışım gibi hissediyorum, uykum war.

kalkın ulann maç day

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Demir

Bir tarafta alaylılık
Bir tarafta bilim
Tercih ?
Oysa başöğretmen ne demişti ? Birgün bilim ve benim söylediklerim çelişirse bana değil bilimin söylediklerine inanın.
Bilim sana tekmeye kafa atmanı söylemez. Çünkü sana zarar verir.

Sözün özü ben bilim olmasın demiyorum. Yanlış anlaşılmasın Tr koşullarında bilim tek başına yeterli değil.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sametbagan

Sevgiler, selamlar. 

Üzüm mü tercih ediyorsun incir mi ?

Çevrimdışı sametbagan

Herkese günaydın hayırlı forumlar ve de

Gece konu dışının dibine vurulmuş yine .Bir türlü uyanık olup  dahil olamıyorum gececi tayfaya

Neyse kısmet başka sefere yalnız toplanacağınız ortama @Necmi abi dahil olacaksa eğer içkileri 2 katı temin etmenizde fayda var   

Zira kendileri maşallah sünger gibi olduğu için siz ayık kalabilirsiniz :D

Çevrimdışı mylife1903

Herkese günaydın hayırlı forumlar ve de

Gece konu dışının dibine vurulmuş yine .Bir türlü uyanık olup  dahil olamıyorum gececi tayfaya

Neyse kısmet başka sefere yalnız toplanacağınız ortama @Necmi abi dahil olacaksa eğer içkileri 2 katı temin etmenizde fayda var   

Zira kendileri maşallah sünger gibi olduğu için siz ayık kalabilirsiniz :D
Adama sponge bob mu dedin sen?
Ne dedin sen, cat!

Ne dedin sen, cat cat!

Çevrimdışı oblomov

Ooo derneklesme calismasi, genel merkezi de senin ev yapalim.
Ev yapimini sitokla abi yakinda vergi cakarlar ev uretimine.

Senin sistemi bilmiyom ama benim de modernlesme calismalarina baslamam lazim

Yeni yeni cok super aygitlar satilmaya baslandi elektronik otomatik falan bununla yogurdun icindeki alkolu ayirip helal yogurt yapiyorsun cikardigin alkolu ise dokuyorsun, dokeceksin

Abi sene 2002 mazot bi milyon küsur, mazot ucuz diye dizel araba alanlara bi çaktılar arada traktör kullanan çiftçi kaynadı. Bizimki o hesap. Gerçi ben hep bi 50 lik içtiğim için bana bişey olmadı ama... Her maç çıkışı Kazan a giden taraftar, şimdi Abbasağa' da, Şairler' de tiner çekiyor.
Dövletimiz paranızı tinere, içkiye-sigaraya yatıracağınıza birleşip tekne alın, ne bileyim her hafta bi tektaş alın diye subliminal mesaj veriyor ama anlayana.

Ayrıca imbik limbik sistemler falan bize ters usta. Ben direkt çiftçimize destek için tarımsal kökenliyi alıp, 15 dk sonra içime hazır halde... Neyse.

Maç da erken saatte zaten bugün, bu kez koğuş kalkı ben yapayım bari:

ASAP

Çevrimdışı oblomov

Üzüm mü tercih ediyorsun incir mi ?

Dostum yukarıda Mylife1903 e cevaben yazdım. Üzüm-incir-armut-yoğurt... Kökenine bakmıyorum ben. Mamül ürünü alıp eser miktarda aroma, biraz su, yeterince buzla sonuca gidiyorum.  :boxin:
Topraktan girenlere saygım sonsuz ama çok meşakkatli o işler yahu.
ASAP

Çevrimdışı mylife1903

Dostum yukarıda Mylife1903 e cevaben yazdım. Üzüm-incir-armut-yoğurt... Kökenine bakmıyorum ben. Mamül ürünü alıp eser miktarda aroma, biraz su, yeterince buzla sonuca gidiyorum.  :boxin:
Topraktan girenlere saygım sonsuz ama çok meşakkatli o işler yahu.
Patates ek senin bahceye yanina bogurtlen falan ohh mis
Ustune azicik seker biraz maya
Kaynat kaynat ic

Çevrimdışı oblomov

Patates ek senin bahceye yanina bogurtlen falan ohh mis
Ustune azicik seker biraz maya
Kaynat kaynat ic

Tarımsal faaliyet konusunda beceriksizim usta ben, çimen eksem tutmaz yani. Bahçeyi rakı içerken fon diye kullanıyorum sadece. Benim ex hatun avakado ektiydi bol bol. Ondan bişey oluyosa seneye mahsul sağlam. Gerçi onu da mundar ederim ben ama...
ASAP

Çevrimdışı murat

Fazla ayrışmaya hiç gerek yok.çürük olanı elersin.ülkenin düzenine dinamit koyanları ayıklarsın yeterli olur.çok fazla derine inmeye başlarsan en son benim partimden olmayan, benim tarikatımdan olmayan  vs  ye varır bu iş.işi türklüğe indirgediğimizdede bunun çerkezi,gürcusü ,pomakı,manavı,muhaciri ,arabını,romanını,kürdünü geçtim,türk boylarına ve oradanda 1299 öncesi beyliklere kadar gideriz.

Çevrimdışı İhsan

yanlız buluşma yeri Beşiktaş olmasın bence orda buluşalım derken bize şeydediyorlar sonra
ben köy içinde oturmaya tövbeliyim. güzel bir yer planlayalım.

Beyoğlu olsun. Orada geselilerle kavga ede ede stada gideriz  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı murat

Beyoğlu olsun. Orada geselilerle kavga ede ede stada gideriz  :D
Beşiktaşlılar varken gelebilirlermi sence.gs liler bildiğin mekansız.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı cursedofdragon

Bonservis isteyenlerin başları tez kesile :D  :evillol:

Çevrimdışı Liquidator

https://twitter.com/ovuncozdem/status/934369358675087360

Отправлено с моего iPhone 5s используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı cursedofdragon

Dünyaca ünlü Futbol Taktikleri Tarihi kitabının yazarı ve Guardian'ın spor yorumcusu Jonathan Wilson: ''Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ı son 16 turunda kimse rakip olarak çekmek istemez.''

Etiketler: